4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was weer super leuk dat jullie weer op ons feestje stonden. Sorry voor de kou omdat de heater uitviel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks dat we qua boeken in de drukste periode van het jaar zaten en onze aanvraag vrij last-minute was, een super geode ervaring gehad met Fotobelevenis. Zowel in alle communicatie vooraf als op het event zelf. Zeker een aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Namens alle examenleerlingen van het Bertrand Russell college wil ik jullie bedanken voor het fotohokje en dat alles zo fijn geregeld was. De hele avond kwamen mensen met complimenten over het feest en ook over de fotobooth naar mij toe. De meneer die bij het fotohokje stond was heel gezellig en dat maakte het allemaal nog leuker. Ik zal jullie gegeven achterlaten voor volgend jaar! Nogmaals heel erg bedankt en fijne feestdagen!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige ervaring! In het kader AVG een goede oplossing. Goed geregeld en relaxte begeleiding. Top

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tijdens ons jaarlijkse Topsport Gala gebruikgemaakt van de fotobus. Keurig op tijd geleverd, leuke extra ervaring voor onze gasten!

• Afspraak nakomen
  • Kennis & vakmanschap N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele goede ervaring. We hadden wat problemen met de site waarbij het niet was opgeslagen, maar alles is goed opgelost en het is leuk dat de toon van de communicatie lekker losjes is waardoor het fijn communiceren is en makkelijk om je wensen aan te geven. Het personeel is vriendelijk en spontaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een geweldig extra op een onvergetelijke avond. Wij hadden een fotokast en deze heeft de hele avond prima gewerkt. Naarmate de avond vordert worden de foto's leuker en leuker. Prima geholpen door het gehele team van fotobelevenis. Hartelijk dank!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dankzij Fotobelevenis hebben wij een fantastische middag gehad. Onze vrijwilligers waren heel enthousiast over de fotoflitskist. Volgend jaar zeker weer!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dank je wel voor de fijne samenwerking! Wij hebben weer een top avond gehad!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jullie werken altijd ontzettend persoonlijk, snel, flexibel en jullie personeel tijdens het evenement zelf is altijd enthousiast. Wij zijn keer op keer ontzettend tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Of dit een belevenis was, Is een understatement. Het was echt waanzinnig! Ik heb hele leuke reacties gehad van collega's, de flitskist heeft overuren gedraaid en met succes toffe foto's afgedrukt, helemaal in Boogie Wonderland stijl. En dan nog het personeel; vanaf het uitzetten van de vraag bij Jasper, de vriendelijk- en vrolijkheid van Richard tot aan het laatste mailtje met over de afwikkeling. De service is echt tot in de nopjes geregeld. Dikke pluspunten voor de organisatie! Ik zou zeker nog een keer terugkomen voor een ander evenement. Groet, Rianne

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben echt niet heel scheutig met tienen, maar in dit geval is het meer dan verdiend. Waarom? 1. We hadden zo vroeg een offerte opgevraagd, dat we vervolgens waren vergeten om de verdere zaken (foto-omlijsting e.d.) vast te leggen. Twee dagen voor het feest kon dat gelukkig nog supersnel geregeld worden. 2. We hadden om half 6 op locatie afgesproken en Jelle was er precies om die tijd. Wel zo handig als je ook nog allerlei andere zaken aan het regelen bent dat hij niet óf veel te vroeg óf veel later komt. 3. De begeleiding door Jelle was super. Hij had er duidelijk zin in, zag er net zo feestelijk uit als onze gasten en hoorde zo helemaal thuis op het feest. 4. De kwaliteit van de foto's is echt ongeëvenaard. Als iemand die aardig wat bruiloften met fotohokjes heeft gehad, weet ik dat dat niet altijd het geval is. Oververhit of een glaasje te veel? Je ziet er niets van. Foto na foto een mooie herinnering aan een fantastische avond!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg leuke toevoeging op ons evenement!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Prijs/kwaliteit verhouding is heel goed. Het fotohokje was zeer geliefd op ons schoolfeest.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke, betaalbare service! In de voorbereiding waren er wat onduidelijkheden. Op de dag zelf was het top! We hoorden van bezoekers enthousiaste reacties. Bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel, duidelijk en mooie en leuke foto's!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Supertoevoeging aan een mooi event. Jelle was bijzonder gastvrij en professioneel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De fotograaf deed echt zijn best om iedereen zo goed mogelijk op de foto te krijgen. En dat is ook wel gelukt - hij heeft heel veel mensen voor de lens gehad.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Leuk personeel, geen omkijken naar, goeie foto's en accesoires!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het team van Fotobelevenis is erg enthousiast en denkt met je mee! Tijdens een 3-daagse event hebben wij de fotobus van Fotobelevenis gehuurd en dit was een ontzettend succes!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hadden voor onze bruiloft twee polaroid camera’s gehuurd. We kregen het gehele pakket een paar dagen van te voren al opgestuurd. Tevens werd er via de mail gecommuniceerd dat het pakket verstuurd was en die dag bij ons aan zou komen. Wat we erg prettig vonden, was dat er een retour label bij zat met postzegels. Met deze manier hoefden wij er maar weinig tijd en moeite in te steken om alles weer terug te sturen! Personeel van fotobelevenis, bedankt voor de TOP service! We zullen jullie zeker bij anderen aanraden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zagen het fenomeen "selfie machine" vorig jaar voor het eerst op een bruiloft in Canada. Na wat zoeken online kwamen we bij fotobelevenis aan. Fotobelevenis biedt een heel palet aan mogelijkheden, stuurt iemand mee voor de techniek en zorgt ook nog voor leuke achtergrondjes op de foto, ter plaatse + requisieten. Bij ons volgende feest zijn ze er zeker weer bij.

Van IJsendijkstraat 144 HJ

1442 CS Purmerend