prima club om mee samen te werken, mooie producten, snel en niet te duur.
Wij hebben dit jaar alweer voor de 2e maal gebruik gemaakt van Hét Fotohokje en zijn wederom ontzettend tevreden. Alles is bespreekbaar en aanpasbaar. Onze gasten vinden het bijzonder leuk en wij houden er een leuk aandenken aan over.
Aardige medewerkers
Goed evenement gedraaid. Toevoeging van het fotohokje was zeer geslaagd. Representatief en bekwaam personeel. Personeel was flexibel en kon zich goed inmengen met het publiek.
Het fotohokje is een super toegevoegde waarde aan het event (het event in welke vorm dan ook). Wij hebben het hokje een keer bij een feest gehad en een keer op een (zakelijke) familiedag! Helemaal geweldig! Prive zou ik het ook graag willen huren maar dan is het wel prijzig.
Snelle communicatie vooraf, duidelijk qua tech-specs zodat we ultiem ons merk naar voren konden laten komen en geweldige ervaring on-site qua personeel, opbouw + attributen!
Een erg leuke toevoeging aan feesten en partijen. Goede service vanuit de organisatie van het fotohokje. Foto's worden geprint en kunnen tevens via mail verzonden worden. Top!
Het fotohokje was een groot succes, de gasten hebben zich heel goed vermaakt! Zeker een aanrader!
Hele goede service. Leuke en nette mensen ook Wouter die meeging naar het evenement. Service voor en na de bijeenkomst heel goed. De foto's zijn ook heel leuk geworden en mooi dat die meteen via internet kon worden verspreid. De bus zag er erg leuk ook, en ook heel fijn dat we daar onze eigen logo's en stickers op konden plaatsen. Wij raden het Fotohokje zeer aan en zullen het in gedachte houden wanneer we weer iets organiseren.
We hebben een fantastische dag beleefd. De sfeer zat er goed in. Er werd veel gebruikt gemaakt van de hoedjes, snorren, brillen etc. Of men nu alleen of met 6 personen in het fotohokje zaten de lol spatten er van af. Vooral de foto wat je meteen mee krijgt is een mooie blijvende herrinering. we zullen dit idee zeker weer een keer gaan toepassen.... De service was prima!
Vanaf het eerste contact tot en met het laatste, is Het Fotohokje duidelijk, helder, klantgericht, vriendelijk, origineel, grappig en verrassend geweest. Het Fotohokje is ECHT een toevoeging aan uw feest of evenement. Wij hebben er super van genoten en hebben mooie herinneringen aan een mooie avond. Wij danken het hele team van Het Fotohokje, en in bijzonder Jan en Fietje die op onze feestavond aanwezig waren.
Veel positieve reacties ontvangen; goede eigen ervaring met het fotohokje gehad; alle prima verlopen; positieve bijdrage aan onze feestavond; hartelijk dank voor jullie bijdrage en inzet. Vriendelijke groet Jan-Hein en Esther Aarts
Heel erg leuke toevoeging voor de 60-jarige verjaardag van moeders en tante met als thema THE sixties! Jong en oud hebben genoten!
Het fotohokje is een origineel concept. er ging wat mis bij de opbouw. de communicatie vooraf had iets beter gekund. het hokje dreigde bijna niet te passen.gelukkig ging alles goed. de filmrol liep in het begin vast. de begeleider leek daardoor beetje zenuwachtig te worden, waaraan je zag dat zijn kennis van het gehele fotosysteem de constructie beetje gering was. Tip: organiseer voor alle begeleiders een workshop ter ontwikkeling van kennis en vakmanschap. verder heel tevreden. de begeleider was wel heel aardig.
Was een hele leuke ervaring, iedereen vond het geweldig!
Enthousiast team. Denken met je mee om ervoor te zorgen dat alles klopt van a t/m z.
Leuk om het hokje geheel in stijl van het event te maken met branding. Zo voegt het nog extra toe aan de beleving van het event!
Super avond gehad! Flexibele instelling, meedenkend en een daverend succes voor de gasten. Non stop gebruik van gemaakt!
Wij hebben wederom een super avond gehad mede door het fotohokje!! Deze mag op onze feesten niet meer ontbreken. Bedankt!
wij hadden carnavalsfeest voor de jongeren (middelbare school). Het was een enorm succes. Er is bijna constant iemand in het hokje geweest. De kinderen vonden het heel leuk. Ook de attributen werden druk gebruikt en ze hebben alleen maar positief gereageerd. Volgens jullie medewerker had hij nog nooit zoveel foto's in die drie uur gedraaid. Hij bevestigde dat de jeugd het geweldig vond! Wij zijn er heel blij mee. Bedankt voor de geweldige service.
Van IJsendijkstraat 144 HJ
1442 CS Purmerend