Fotobelevenis heeft bijgedragen aan het succes van ons Congres " gastvrijheid begint bij jezelf". We hebben veel positieve reacties gekregen van onze gasten. De foto's zijn een mooie herennering.
Het fotohokje was de perfecte aanvulling op ons feest. Met duidelijke communicatie vooraf en enthousiast personeel op het feest zou ik Fotobelevenis aan iedereen aanraden!
Alles was top!
Ieder jaar weer een feestje en een toegevoegde waarde om jullie fotohokje tijdens ons event in huis te hebben.
Het was prettig samenwerken. Communicatie verliep goed en werd meegedacht.
Een gastvrije en persoonlijke benadering gedurende het gehele proces. Het fotohokje is zeker een toegevoegde waarde aan een evenement.
Het is en blijft een feestje als jullie erbij zijn!
Super leuk idee, een fotohokje in een busje. Zeker me door gaan. Veel leuk reacties gehad.
Wat een feestje als het Fotohokje aanwezig is... & wat een leuke herinnering neem je mee naar huis!! TE GEK
Goed geregeld, vriendelijk en kundig personeel, aanrader!
Voor ons Personeelsverenigingsfeest in contact gekomen met Fotobelevenis. Ik heb niets anders dan service ervaren en de foto's zijn van top kwaliteit. Ik heb ze direct geboekt voor het volgende feest!
Omdat wij werden afgepist door een ander bedrijf moest ik op een dag voor het feest van mijn ouders een nieuw bedrijf inschakelen die een photobooth had. Na ellenlang bellen naar verschillende bedrijven kwam ik fotobelevenis tegen op de Google. Ik werd super geholpen via de telefoon en het toeval sloeg toe dat ze nog een plek hadden op een van de drukste avonden van het jaar (24 september). Alles was zo geregeld en een dag later stond er een photobooth met zeer attente begeleiding in het café van mijn ouders. Mijn ouders waren ook lyrisch over de booth en de algehele service, ze hadden al ervaring met andere bedrijven die photobooth's verhuren. Wij zullen altijd bij verdere externe feesten in het café Fotobelevenis aanraden.
Een Fotohoekje mag niet ontbreken op een feestje! Is echt een zoals ze zeggen een belevenis op zich. Volwassen mensen veranderen in zo'n hokje in grote kinderen. Leuk!
Blijft een leuke toevoeging op je event, wij hebben twee hokjes laten plaatsen op een groep van 200 personen. De gehele avond is er ruime toeloop geweest op beide fotohokjes.
Fotobelevenis is een super leuke toevoeging voor een feestavond. Het enige wat ik jammer vind is dat ik per toeval erachter kwam dat ik iemand anders op de avond kreeg. Niets op Richard aan te merken hoor maar ik had op locatie doorgegeven wie de contactpersoon was en dat bleek niet zo te zijn. Verder alles top en er waren genoeg mensen op dit feest die in de toekomst gebruik zullen maken van jullie fotobooth!! Misschien een idee: in Engeland kan je behalve foto's of video opname erbij maken. Super leuk voor de gastheer/vrouw om dit terug te zien en horen!
Ilona, onwijs bedankt voor deze super review! Helemaal begrijpelijk wat je zegt over personele wisseling... In sommige gevallen moeten we door ziekte weleens heel snel wijzigingen aanbrengen in ons personele indeling. We zijn hierbij inderdaad vergeten om dit te communiceren, voor ons weer een goede les!
De fotobooth was een groot success tijdens ons bedrijfsfeestje, iedereen heeft de grootste lol gehad en veel leuke herinneringen aan overgehouden. Dit was onze eerste, maar zeker niet de laatste keer!
heldere communicatie en vastleggen van de afspraken. er wordt goed meegedacht om het nog leuker te maken. komen ongevraagd met goede suggesties verhogen de feeststemming en zijn een aanrader voor ieder feest
Het fotoboek met al deze geweldige foto's is een mooi en blijvende herinnering! Iedereen vond het een geweldig idee!
Jasper is super fijn om mee te werken. Denkt mee met de klant en is super enthousiast.
Top! Snele afhandeling. Klantenvriendelijk. We zouden jullie meteen weer boeken. Van harte bedankt
We zijn tevreden over de foto's ansich en hoe leuk de bus er uit zit. We zijn echter wel van mening dat de jongen die er bij stond iets actiever had kunnen zijn om mensen binnen te halen. Dan waren er nog meer leuke foto's geweest. Hadden we ook van te voren aan hem gevraagd.
Wat is dit een super aanvulling op de bruiloft! WIj hebben de fotostrips gebruikt om de gasten een blijvende herinnering te geven maar daarnaast ook een tweede kopie die de gasten incl hun wens op de achterkant bij ons achterlieten. Wij raden dit echt iedereen aan!
Van IJsendijkstraat 144 HJ
1442 CS Purmerend