Zoals altijd hebben wij met veel plezier gebruik gemaakt van het mooie hokje van Fotobelevenis! De communicatie met het team is altijd prettig, snel en helder. De levering is van goede kwaliteit. Begeleidend personeel is altijd vriendelijk, persoonlijk en betrokken bij het evenement. De iPad heeft soms wat moeite met internet verbinding, dit was vorige keer ook al zo. Net even jammer maar na een tijdje wel verholpen! Al met al een uitstekende ervaring, met vele mooie foto's voor alle bezoekers! Een echte aanrader!
Hoi Sarah, dank voor je mooie review! Erg leuk om te lezen.. Het was even zweten, maar inderdaad heel fijn dat de Ipad toch wel wilde verbinden... ZO kon iedereen met een extra foto naar huis:)
Alles was perfect geregeld. Leuke gastheer, leuke foto's, leuke sfeer .. ideale aanvulling voor een evenement!
Het fotohokje maakte ons galabal helemaal af! Het was de kers op de taart! Foto's van super kwaliteit & het personeel heel vriendelijk. Zeker aan te raden !
Het fotohokje op ons feest maakte ons feest helemaal compleet!
Afgelopen vrijdag het fotohokje van Fotobelevenis ingehuurd voor een vrijdagmiddag-/netwerkborrel in Haarlem. Was een groot succes! Mensen stonden continu in de rij voor het hokje en heel leuk om alle blije reacties te zien en horen! Een aanrader voor alle feesten. Contact over en weer verloopt soepel en begeleider bij het hokje was top ;-)
Het was echt een belevenis.
Een goede ervaring met het busje. Het hokje zelf niet gezien. De persoon bij het busje was erg vriendelijk maar ik weet niet of hij mensen heeft gestimuleerd om er in te gaan zitten. Mocht dit niet zo zijn dan zou ik dat nog als tip hebben; maak mensen enthousiast.
Heel leuk weekend gehad mede door het fotohokje. Het fotohokje viel bij iedereen in de smaak!
Top ervaring, hele goede service, en begeleidi echt een aanrader!!!,
Het fotohokje bracht echt een meerwaarde aan mijn feest. De kwaliteit van de foto's was super en de service was uitmuntend.
In kort tijdsbestek is het heel soepel rondgekomen. Fijne samenwerking!
Alles was heel goed geregeld. De medewerker was enthousiast! Van de bezoekers hebben we alleen maar positieve reacties gehad over de photo booth.
Zeer prettige samenwerking gehad, soms wat chaotisch in communicatie (maar dat kwam van meerdere kanten af).
Fotobelevenis heeft voor een mooie tastbare herinnering gezorgd tijdens onze Familiedag in Holland Casino Breda!
Het is een fantastische belevenis waar je mooie herinneringen aan overhoudt!
Onze dank is groot voor deze super review!!! Thanks Julia
Erg leuke photobooth van Fotobelevenis op ons event gehad! De communicatie in het voortraject verliep erg fijn. Ze bleven geduldig en stonden open voor al onze vragen. Achteraf leuke foto's en gif'jes die we konden delen met de gasten. En de ervaring met een echte foto tijdens het event is natuurlijk het allerleukst!
Femke, onwijs bedankt voor deze top review! Grote event bureaus die ons zo beoordelen.. Daar doen we het natuurlijk voor!
Behoorlijk prijzig, maar succes gegarandeerd!!
Lichelle, super bedankt voor je mooie review... De prijs... er heeft nog nooit iemand een 10 voor de prijs gegeven:( Vooral voor de zakelijke markt zien we dat we op prijs nog weleens wat lager scoren, dat heeft vaak te maken met de hoeveelheid foto's die er uiteindelijk zijn gemaakt. Bij bruiloften ligt dat gemiddeld hoger, we zien ook dat mensen ons daar anders op prijs beoordelen:) Zou een nog betere communicatie vooraf daarbij helpen? We nemen het hier weer mee.
Leuk en professioneel!
Onwijs bedankt voor je mooie review! Zullen we volgend jaar eens kijken of we de foto/prijs verhouding wat beter kunnen maken?
Wij hebben een geweldige avond gehad, mede dankzij Fotobelevenis. Odette heeft ontzettend veel geduld met ons gehad en heeft het goed gedaan. Top organisatie!
:) We geven de complimenten aan Odette door! Zoals gezegd, ze is aardig wat gewend hoor...
Ik ben heel tevreden over Fotobelevenis en dus fotohokje. Ziet er goed uit en fijn dat we het hokje naar wens kunnen branden. Matien heeft het uitstekend gedaan. Het enige wat ik als feedback terug wil geven is dat ik beetje geschrokken was van de hoeveelheid uren die Matien moest maken. Ik wist dat hij na ING bijvoorbeeld ook ergens anders moest zijn tot laat... Dit komt niet van hem!! Het is meer dat ik het gevoel had dat hij veel uren moest maken om met het fotohokje bij bedrijven en feestjes te staan. Nogmaals hij heeft het uitstekend gedaan! we hebben veel enthousiaste reacties gekregen.
Mariam, dank voor deze ongekende review! Super! Vwb de uren.. Fijn dat je dit aangeeft.. De diensten worden aan het team aangeboden en ze mogen daar zelf in aangeven hoeveel en hoe lang ze willen werken. Nu was deze dag ook wel ongekend lang, we nemen het hier ook nog eens mee in de evaluatie. Jasper
Wij hebben ontzettend genoten van ons feest, mede dankzij de aanwezigheid van het fotohokje! Dit was vanaf het begin een heel groot succes! En we hadden ons geen leukere medewerker kunnen bedenken dan Daniël!
Die Daniel! Ik ga de complimenten aan 'm doorgeven.. Ik denk dat hij richting Medewerker van het jaar gaat:)
Van IJsendijkstraat 144 HJ
1442 CS Purmerend