Het was helemaal goed geregeld! We hebben ontzettend veel plezier beleeft aan het fotohokje! Als we weer een gelegenheid hebben zullen we jullie zeker inschakelen!
De medewerkers van Florence hebben genoten van het fotohokje van Fotobelevenis. Vrolijke en hilarische foto's geven een goede weergave van drie gezellige koopavonden bij Groenrijk.
Snel en gemakkelijk te regelen, goede service! Bij het eerste contact merkte ik dat het team er echt een belevenis van gaat maken. Totaalplaatje klopt!
Perfecte service gekregen jullie waren snel en op tijd. Enontzettend leuk personeel de fotohoekjes zien er te gek uit waardoor je event direct ook is aangekleed.
Bij de VU zetten wij fotobelevenis.nl vaker in tijdens onze events. Ook bij onze laatste winterborrel was dit het geval. De communicatie loopt vanaf het eerste contact direct heel goed, ze zijn altijd netjes op tijd, hebben een mooie photobooth, kwalititatieve foto's en ook ontvang je de foto's nog digitaal achteraf. Wij raden fotobelevenis.nl zeker aan!
Voldeed aan verwachtingen!
Hele fijne samenwerking van begin tot eind! Duidelijke communicatie en veel mogelijkheden om de foto's te personaliseren. Zeker een aanrader.
Was erg leuk en iedereen vond het te gek.
Het was geweldig en super gezellig! Dank jullie wel!
Het ganse fotobelevenis gebeuren was een echte belevenis ! Mensen waren superenthousiast, lange wachtrijen aan het fotohokje bewijzen alvast het grote succes ! Fotobelevenis.nl is echt heel professioneel en luistert naar specifieke wensen, kortan een echte aanrader !
het is elk jaar weer een feest met fotobelevenis! goede service, denken mee, flexibel, creatief, goede kwaliteit foto's!
Het inzetten van het "fotokistje" was een leuke belevenis.
Gezelligheid troef bij het fotohokje. Collega's hangen over elkaar heen voor het meest grappige plaatje.
Een zeer prettig bedrijf, meedenkend en in communicatie fris, open en met humor! Een zeer professioneel bedrijf die je erbij moet hebben voor een fantastische extraatje tijdens je feest
We hebben nu twee keer gewerkt met fotobelevenis en beide keren is dit uitermate goed verlopen. Van voorbereiding tot nazorg hebben ze alles tot in de puntjes voor elkaar.
Ik kan alleen maar lovende woorden uitspreken over Fotobelevenis.nl. Vanaf het moment dat ik kontakt met ze heb opgenomen tot naderhand, was de communicatie vlekkeloos. Heerlijk makkelijk en snel. Het fotohokje was superleuk. We hadden een 50-jarig huwelijk van onze ouders, het publiek was dus ook een beetje ouder. Gelukkig was Annika er, om de oudjes te overtuigen leuke foto`s te maken en één van de fotostrips in het gastenboek te plakken. Zowel de gasten als ook mijn ouders vonden het helemaal te gek. Een leuke bijkomstigheid was, dat de strips ter plekke extra afgedrukt konden worden. Dus als er meer mensen in het hokje waren, kon iedereen zijn eigen fotostrip mee krijgen.
Wij hadden de fotobus wat echt perfect werkte. Erg vriendelijke en behulpzame medewerkers vooraf en ook op de dag zelf. Het is absoluut een aanrader. Iedereen komt met een glimlach de bus uit met een vrolijke foto.
Leuke toevoeging tijdens onze familedag.
Spontane host, naar wens gedesignde fotostrips, en niet moeilijk doen om nog paar extra foto's te maken ook al is de tijd verstreken
Hi Sander, onwijs bedankt voor je mooie review! Wij vonden het ook super leuk!
Zeer vriendelijke medewerkers die alles in het werk stellen om mee te denken om je feest wat extra's te geven. Ter plaatse prettige en deskundige hulp. Met de flitskist werd ons feest een heel groot succes !
Hi Jaap, onwijs bedankt voor deze super mooie review!
Tijdens een bedrijfsfeest hebben we kunnen genieten van het plezier met een fotohokje. Alle collega's waren enthousiast en het is leuk om een aandenken aan de avond te hebben middels de foto's. Goede service, leuke begeleider!
Geweldig. Martien was een topper. Dankzij hem een super avond gehad
Van IJsendijkstraat 144 HJ
1442 CS Purmerend