Filters

10

Zeer fijn team en mooie setup, heel fijne ervaring

Een grote aanrader als u op zoek bent naar een origineel aandenken. Van aanvraag tot uitvoering, heel tof team en een hele fijne samenwerking. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg leuke toevoeging aan het feest.

Alles was goed geregeld. De enthousiaste medewerker zorgde dat iedereen leuk op de foto staat en regelde dat het gastenboek met foto werd ingevuld. Goede kwaliteit afdrukken en alleen maar positieve reacties van de gasten. In een woord top!!

 • Aanbevelen? Ja
10

De flitskist was de topper van ons event!

We hebben fotobelevenis bedrijfsmatig ingezet voor de afsluiting van een project met jongeren. Alles is naar wens verlopen. De communicatie verliep prettig, afspraken waren zo gemaakt. Er was heel duidelijke uitleg over alles. De foto's zijn stuk voor stuk heel mooi geworden, met ons logo erop, zodat iedereen een mooie herinnering heeft. Eigenlijk was de flitskist de topper op ons evenement. We gaan zeker nog een keer gebruik maken van Fotobelevenis.

 • Aanbevelen? Ja
10

oUitstekend!

Van het begin tot het eind prima geregeld.Jasper heeft het helemaal top gedaan!!!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Thanks Roy voor deze super review! Het was een ongekend leuk event, wij hebben ook erg genoten:)

10

geweldig!

Het was dit jaar een anders dan anders diplomering door Corona. Fotobelevenis gaf het net iets extra's. De studenten vonden het geweldig en omdat het begeleid werd door Jasper hadden wij (de docenten) er geen omkijken naar. Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Marion, dank voor je mooie review! Het was geweldig om te zien hoe iedereen genoot ondanks alle maatregelen.

10

Spectaculaire toevoeging van een zeer geslaagde diploma uitreiking!

Top!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Andrea, super bedankt voor deze mooie review! Wij vonden het ook ongekend leuk in Lemmer:)

10

Geweldig

Ik en mijn collega's vonden het geweldig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige evaring

Fotobelevenis heeft een top service. Via de mail werd ik snel geholpen en werd alles uitgelegd. Uiteindelijk heb ik de Flitskist gehuurd. De installatie hiervan was erg snel en de service was top. De gehele avond zijn en nul problemen geweest en hebben alle gasten genoten van de ervaring. Het brengt mensen gelijk bij elkaar een polaroid is super leuk om mee te nemen. Het feest was zeker onvergetelijk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Leuk opgezet flitskisten, zeer betrokken en enthousiaste medewerkers. Vanaf het begin goed en mooi meegedacht over de opzet en wensen. Fotobelevenis heeft ons en uitgenodigde leuke en geslaagde foto's bezorgt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Fijne, heldere communicatie. Denken out of the box. Hosts die erbij staan zijn top! Denken echt met je mee en willen meer dan alleen de photobooth bedienen. Zo vroeg een host wat wij als organisatie doen en wat onze USP's zijn om dit ook aan de bezoekers over te brengen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Een mooie herinnering aan een geweldig feest, wat we hebben kunnen vastleggen met, onder andere, de Fotokist. De fotostrips is voor iedereen op het feest een leuke herinnering. Goed contact via de mail, persoonlijk en bij het leveren en ophalen van de fotokist. Foto's zijn van goede kwaliteit, ook de foto's die je via We-transfer binnen krijgt zijn scherp. Leuk om alle gemaakte foto's dan nog eens te zien en te kunnen delen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het maakt een feest helemaal af

Voor de 2e keer hebben wij fotobelevenis ingeschakeld bij de schooldisco, dit hoort er gewoon bij! Zoveel leuke reacties van ouders en kids! Super enthousiaste begeleider van fotobelevenis. Het maakt het feestje echt compleet met een leuk aandenken:-)

 • Aanbevelen? Ja
9

Verbindend

Nieuwe leerlingen die zich blootstellen aan een nieuwe omgeving en zich hierbij vastleggen op een leuke, vertrouwelijke leuke wijze. Je eerste foto op je misschien wel nieuwe school :)

 • Aanbevelen? Ja
9

Great photo quality!

Overall experience was super. We had some concern regarding the size of the actual booth with very low ceiling at the venue. Contact person respond promptly for any questions I had, stupid or not. :) End result of the pictures were great. Staff on site was helpful and friendly as well. Would recommend and contact again in the future.

 • Would you recommend us? Yes
9

Leuk, gezellig, dynamisch

Veel bezoekers van de Open Dag hebben er kennis mee gemaakt en waren blij. Leuke foto's waren het resultaat. En veel blijde gezichten.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede service en veel leuke opties

Super goede ervaring met een photobooth op ons evenement. Er was een storing, maar deze werd heel goed verholpen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldige fotospiegel! Super leuk

Afgelopen woensdag was Desmond bij ons op school met de fotospiegel. Tijdens het open huis stond er continu een rij met wachtende en enthousiaste leerlingen, ouders én collega's. Complimenten aan Desmond die iedere keer weer een lach op iedereens gezicht toverde. Geweldige beleving.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig, goede service!

Last minute aanvraag gedaan, erg goed service! Vriendelijke en enthousiaste begeleider. Alle collega's waren erg blij met de leuke foto's!

 • Aanbevelen? Ja
10

Van begin tot eind prettig en professioneel

Prettig contact vooraf. Fijne energie. De persoon ter plaatse was zeer sympathiek en voorkomend. Ben positief en dankbaar voor de goede service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt een toevoeging aan ons feest!

De flitskist was een groot succes op ons feest! Alle gasten zijn meerdere keren op de foto geweest en konden een persoonlijk aandenken mee naar huis nemen. De enthousiaste medewerker zorgde voor een gezellige sfeer. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Thanks Anges, hier worden we blij van! Ik zal de complimenten doorgeven aan Alexander.

9

Super publiekstrekker op onze kerstborrel

Eerste photobooth op onze bedrijfsborrels en het was een super succes. Gretig gebruikt en met de props echt een leuke herinnering voor de collega's. Zeker voor herhaling vatbaar.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

:) Wat super om te horen! Er waren inderdaad heel veel foto's gemaakt zeg!

10

Meedenkend en een goed contact

Prettig bedrijf om mee samen te werken. Jasper denkt graag met je mee en het resultaat: Een geslaagd event met blije mensen die de photobooth verlieten met een leuk aandenken, de foto!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Jorrit, je maakt me heel erg trots! Dank voor deze 10! Jullie natuurlijk ook complimenten voor de ongekend mooie set.

10

Exceptional client service

The team was flexible and focused on the details, engaging and delivering excellent service. I would highly recommend Fotobelevenis team for any event.

 • Would you recommend us? Yes

Reactie van het bedrijf

:) THANKS, THANKS, THANKS!!!

6

Goede toevoeging voor een kerstfeest, personeel matig

De photobooth is een leuke toevoeging voor op een bedrijfsfeest. Het biedt mensen de mogelijkheid om met elkaar in stijl op de foto te gaan en met een gepersonaliseerde fotostrip als aandenken naar huis te gaan. Het contact en de service voorafgaand aan het event is erg goed en snel. Echter viel het personeel op het feest wat tegen. De begeleider van de photobooth was op tijd aanwezig voor het opzetten, maar tot 20 minuten na de start van de photobooth was de begeleider nergens te bekennen. Hierdoor hebben we gedurende die periode geen gebruik kunnen maken van de bestelde gadgets, emailfunctie en extra fotostrips printen. Jammer van de service, maar het concept is erg leuk!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Fotoliefhebber. Jammer genoeg gaat het heeeeel soms ook niet helemaal volgens schema. Fijn dat we elkaar hebben gesproken en de afwezigheid van het personeel hebben kunnen bespreken. Dank ook voor je begrip hierin, we hopen snel weer iets voor jullie te kunnen betekenen met daarbij de beloofde extra's ter compensatie.

9

Een groot feest compleet gemaakt!

Wederom was het weer een groot feest om samen met collega's inde photobooth the stappen. De kwaliteit en snelheid is top en er komen nooit verrassingen echteraf. Dit was alweer ons 6e feest met Fotobelevenis en voor ons zomerfeest boeken we ze zeker weer!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Vanessa, Zo ondertussen zijn jullie een grote afnemer aan het worden! Ongekend toch dat het na 6 feesten nog steeds een dikke hit is! Dank voor het vertrouwen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd