Was erg leuk om met het gezin te doen. Activiteit die goed te doen was voor jong en oud. Werd erg goed op de veiligheid gelet door de instructeur.
De instructeur nam de tijd om alles goed en te leggen en bleef controleren op veiligheid terwijl wij zelf veel plezier konden beleven aan het ervaren van de klimsport. Ook erg fijn dat je zowel het klimmen als boulderen meteen kan proberen in één introductieles. Daarnaast hangt er een fijne sfeer en is het leuk dat je achteraf een drankje kan drinken. Klimhal Leeuwarden (Noardwand) raadt ik absoluut aan!
Feestje zat strak in elkaar! Voor alle niveaus was er wat te beleven voor de kids. Je zag duidelijk dat de instructeurs ervaring hadden met de kinderfeestjes. Muffins versieren was leuke toevoeging!
We hebben genoten van het kinderfeestje! Fijne, goede en veilige begeleiding. Doordat er 12 banen naast elkaar waren om omhoog te klimmen, genoeg afwisseling waardoor de jongens er na 1,5 uur nog geen genoeg van hadden. Top activiteit!
De opzet is informeel. De eerste les begint met een introductie tot de benamingen en de verschillen tussen de verschillende materialen die we zouden gaan gebruiken. Dit deed onze lerares op een relaxte manier en vroeg tussendoor of het voor iedereen duidelijk was. Iedereen krijgt de tijd om vragen te stellen en hierop kregen we dan ook een goede uitleg. De cursus duurt vier lesdagen. Elke dag hield 2 uur in. Vanaf les 2 is het meer praktijk, maak je koppeltjes en krijg je verschillende onderdelen om mee te oefenen. Allemaal gebaseerd op wat er mogelijk kan gebeuren tijdens het klimmen. Tijdens les 4 krijg je te horen wat er er tijdens het examen gaat gebeuren. Zodra je daarvoor slaagt kan je bij mountain network al gelijk gaan klimmen met je partner.
Feestje voor m’n dochter daar gegeven. Super mooie boulderhal en heerlijk gegeten in het restaurant. Super service en personeel echt klantvriendelijk
het was leerzaam en onze instructrice Melissa was gigantisch leuk! Heb genoten en we hadden een leuke groep.
De combinatie van klimmen (samenwerken en de hoogte in) en boulderen, met tussendoor een zakje chips met ranja voor een kinderfeestje (kinderen van groep 5) was ideaal! 1,5 u klimmen was wat te lang geweest.
Olympus 27
6832 EL Arnhem
Mountain Network is een bergsportorganisatie met 7 klim- en bouldercentra in Nederland, outdoorlocatie in de Ardennen en is organisator van ski- en bergsportreizen wereldwijd.