We hebben dit uitje als gezin gedaan. Het was heel erg leuk om je eigen grenzen op deze sportieve manier te verleggen. De instructeur was erg kundig en vriendelijk.
De kinderen hebben genoten van het klimmen op het click en climb parcours. We werden fijn en gastvrij geholpen. Prijzen van de horeca zijn ook erg betaalbaar. Voor ons was het een top uitje.
Samen met mijn vriendin heb ik een introductieles gehad. We werden goed en positief ontvangen met duidelijke informatie. Al snel werden we naar boven geleid en kon de introductie beginnen. Alles werd snel en goed uitgelegd. De instructeur was vriendelijk en geduldig. Wij waren zeer tevreden over de les en het voldeed boven onze verwachtingen, zeker voor herhaling vatbaar.
Mooie week gehad ondanks matig weer. Programma begon met het beklimmen van de Keeskogel, deze werd afgeblazen omdat er te weinig tijd was, nogal wiedes als we pas na de middag in de hut zijn. Er werd veel te laat en te traag aan de dag begonnen waardoor dit op voorhand al gedoemd was te mislukken. Een behoorlijke domper voor de groep die zich hier op had verheugd. Ondanks matig zicht wel de Grossvenediger en Grossglockner kunnen doen, erg blij mee. Lokale gids is erg introvert, geen probleem an sich maar enige empathie is af en toe wel prettig als je een week met iemand doorbrengt.
Na een goede instructie konden alle kinderen (8-11jr) goed zelfstandig aan de slag. Hoewel het los en vast klikken soms nog moeilijk was. Het was 1 groot feest!
Over het algemeen hele leuke week gehad, alleen een paar organisatorische dingetjes. -We sliepen de hele week in Chamonix maar de meeste activiteiten vonden plaats in Italië. Het was makkelijker geweest als alle activiteiten in Italië waren. Dit had veel kosten en tijd bespaart ivm Mont Blanc tunnel.
Fijne uitleg en veel plezier gehad. Thanks. We komen snel weer langs. Mijn dochter is verkocht :)
Ik vind het oprecht heel leuk, als dezelfde mensne volgend jaar weer komen zou ik ook weer komen, jammere was dat we zo vroeg naar bed moesten gaan. Voor de rest was het heel gezellig
Geweldig! Zeer vriendelijk personeel, prachtige hal.
Er alles aan gedaan om reis mogelijk te maken ondanks dat we laat waren met boeken en het lastig was een gids te vinden
Goed georganiseerd, mooie accommodatie en een uitdagende activiteit!
Ik vond het leuk, we deden veel leuke dingen, het eten was lekker en ik vond het zwemmen en de mensen ook heel erg leuk maar de instructeurs waren soms wel erg streng dat was wel irritant
Ik heb een hele mooie klimweek beleefd in het Monte Rosa massief. We hebben wat geluk gehad met prachtig weer en daardoor 9 van de 10 mogelijke 4000ers kunnen doen. De hutten waren prima: zeer goed eten, toilet faciliteiten zijn wat minder dan in bijvoorbeeld Oostenrijk of Zwitserland. Prijzen voor eten en drinken zijn erg goed betaalbaar itt de Franse hutten rond Mont Blanc.
Gezellige en leerzame cursus waarin het klimmen echt gestimuleerd word
Thomas is een relaxte instructeur die het nodige overdraagt zonder onnodige tijd te verspillen. Daarnaast geeft die vertrouwen door wanneer het goed is ook door te pakken en aandacht te besteden bij andere die het meer nodig hebben in zijn ogen. Alle contactmomenten heb ik als ontspannen ervaren.
Leuk, leerzaam, professioneel
Goede begeleiding en lekker veel geklommen. Leuke groep die niet te groot was (7p).
Een schitterende ervaring om met MoutainNetwork m’n eerste vierduizender in Alpine stijl te beklimmen. De informatie en communicatie van te voren was vlot en uitgebreid. De tocht zelf was goed georganiseerd. Goede accommodaties en een prima gids. Zeker aan te raden.
Als boulderaar de overstap naar klimmen gemaakt dankzij deze cursus.
de uitleg was duidelijk en door de werkwijze voelde je nooit onveilig
We hadden een introductieles geboekt voor boulderen. Helaas was de instructeur ziek geworden, maar ze hebben snel een andere instructeur opgeroepen om de les te geven. In alle rust en een goede sfeer hebben we uitleg gehad. We hebben het idee dat we de basics van het boulderen begrijpen en ook de indeling in beneden en boven in de boulderhal.
Fantastische ervaring. Doordat ik al klimervaring (boulderen) heb EN de meerderheid jonge kinderen waren, was ik bang dat ik maar weinig kon klimmen op alleen beginner routes (3-4a). Het tegendeel was waar; ik heb ruim voldoende kunnen klimmen en kreeg ook de vrijheid om mezelf uit te dagen. De begeleidster was daarnaast erg sociaal en behulpzaam met duidelijke uitleg en professionele ondersteuning. 10/10
We hebben een leuke beleving gehad, erg leuk om een keer te doen. En uiteraard om nog een keer terug te komen. Ook was de instructie en begeleiding van de instructeur erg fijn.
Ontzettend leuke activiteit met top begeleiding, mooie manier van veilig klimmen. Helaas ging het qua planning niet goed, en de instructeur die we hadden zei dat we er niet in stonden maar ging dit ook niet oplossen. Het werd uiteindelijk goed opgelost.
Mijn kleinkinderen vinden het super leuk
Olympus 27
6832 EL Arnhem
Mountain Network is een bergsportorganisatie met 7 klim- en bouldercentra in Nederland, outdoorlocatie in de Ardennen en is organisator van ski- en bergsportreizen wereldwijd.