Het gehele programma zat goed in elkaar. De begeleiding vanuit MN door Erwin de Boer verdient niets dan lof. Was echt helemaal top! Paar aandachtspunten: de tentjes waren wel érg klein, en de bereikbaarheid van Erwin op het moment dat er onduidelijkheid was (laatste dag, groot verschil tussen groepen in aankomsttijd), was niet goed. Er zou een betere portofoon oid gebruikt moeten worden.
Veel mogen doen in de zaal. Verder ook coaching en begeleiding kunnen krijgen tijdens het klimmen.
Ik ben samen met een vriend voor een proefles gegaan. De les was goed geregeld en erg laagdrempelig. De proefles begon met een korte introductie (max 5 minuten) en daarna werd iedereen vrij gelaten om te klimmen waar ze wilde. Het personeel stond open voor vragen en hielp graag met bedenken hoe je de routes het beste kan aanpakken. Ik ben erg positief en zou zeker terug komen!
Professionele en vriendelijke begeleiding. Het klimmen was erg leuk. Ik vond het zelf best een uitdaging gezien mijn hoogtevrees, maar het personeel stelde mij gerust en al met al was het een leuke middag.
Veilig Uitdagend (genoeg) Respectvol Leuk
Rustige en deskundige begeleiding, een hele fijne kennismaking met bulderen!
Zeer prettig
super goede cursus met vriendelijke mensen
Heel leuk, spannend ook,
Leuk kinderfeestje voor onze dochter die 9 jaar werd. Leuke begeleiding. Grenzen werden verlegd!
De entree was wat rommelig qua personeel en hulpvaardigheid. Eenmaal binnen was dit geen probleem meer. De les was leuk en heeft een nieuw klimzieltje gewonnen :)
Clip n climb is een hele leuke msnier om kinderen te leren kennis maken met klimmen. De techniek en de spanning vsn hoogte.
Ik ben met mijn gezin geweest. De klimmuren waren divers genoeg voor de kinderen en uitdagend genoeg. De anderhalf uur die de Click n. Climb duurde was ook voldoende. De kinderen vonden het fantastisch!
Eerste keer naar de clip and climb klimwand met 2 kinderen van 5 en 7 jaar. Goede uitleg, enthousiaste begeleiding en leuke uitdagende kleurrijke klimwanden. De jongste had soms nog wat moeite met de aansluitingen, maar met af en toe wat hulp prima te doen Voor herhaling vatbaar. Vooral door de actie van 2e persoon gratis van de AH.
Goede uitleg en we hebben veel plezier gehad
Een uitje om aan te raden, we gaan zeker nog een keer. Door de geweldige klim leraar waarbij de kinderen zich op hun gemak voelden en die ze ontzettend enthousiasmeerde en uitdaagde. Van eerst onzeker naar leuke klimmers.
"Monte Rosa Summits" reis geboekt bij Mountain Network. Helaas geen goede ervaring gehad met deze organisatie. Reisdoelen die verkocht worden zijn niet realistisch om met een groep te halen. Tevens wordt er weinig tot geen navraag gedaan naar de ervaring, conditie en verwachtingspatronen van reisgenoten. Waardoor je op pad raak met onervaren reisgenoten. Na dit herhaaldelijk te hebben aangeven bij de eigenaar/organisator wordt aangegeven dat dit het risico is van een groepsreis. Lijkt mij een kleine moeite bij het boeken van een reis van een kleine 2000 euro. Mede hierdoor zal ik mijn volgende reis niet meer bij Mountain Network boeken.
Hallo Klaas, Jammer dat je de reis dusdanig negatief hebt ervaren. Zoals eerder al per mail aangegeven zijn de reisdoelen absoluut niet onrealistisch. We hebben jaarlijks tientallen deelnemers aan deze reis, waarvan het overgrote deel de beklimmingen kan doen zoals in het programma vermeld staat. We doen eveneens een check op ervaring op voorhand, maar we kunnen niet uitsluiten dat deelnemers zichzelf overschatten of in de praktijk de reis te zwaar blijkt. De gidsen hebben het programma aangepast en daarmee getracht iedereen een mooie week te bezorgen. Jammer dat dit naar jouw inziens niet gelukt is. Een uitgebreide toelichting hebben we je eerder eveneens per mail toegestuurd. ^Erwin
eten heel goed geregeld qua dieet wensen
Dufourspitze is geen gemakkelijke berg. Zonder de goede begeleiding en training vooraf had ik het niet gekund.
Superveel geleerd, en met hele goeie begeleiding. Ik voelde dat ik in betrouwbare handen was. Onze lerares was heel attent, constant ons gedrag aan het observeren en corrigeren wanneer dat nodig was. Ik ben heel blij met de cursus, zou het zeker aan vrienden en vriendinnen aan raden.
Inhoudelijk goede cursus, instructrice was kundig en was goed met veiligheid bezig. Af en toe kon de uitleg van de oefeningen iets duidelijker zijn.
Ervaren begeleiding waarvan één instructeur-in-opleiding. Veel inhoudelijke en praktische voorbeelden, heldere uitleg, ruimte voor vragen en leuke cursus vooral. In korte tijd veel vaardigheden geleerd en vertrouwen dit in de praktijk verder te brengen.
Zeer leerzaam en voor herhaling vatbaar Vond het erg goed dat er erg op de veiligheid werd gelet. Ik kom snel terug
Wij waren hier met ons gezin. 2 volw en 2 kids van 10 en 12. Gaaf!
Na een vriendelijke ontvangst en duidelijke instructies al snel zelf aan de slag. Begeleiding was stimulerend en geduldig, ik voelde me veilig. Extra leuk was het auto-belay klimmen, waarbij geen zekeraar nodig is.
Olympus 27
6832 EL Arnhem
Mountain Network is een bergsportorganisatie met 7 klim- en bouldercentra in Nederland, outdoorlocatie in de Ardennen en is organisator van ski- en bergsportreizen wereldwijd.