Ik ben de toprope cursus begonnen om naast het boulderen wat meer conditie op te bouwen aan de muur. Kim heeft een hele fijne training verzorgd en een hele complete en duidelijke manier van werken. Bijzonder tevreden en hopelijk op naar het voorklim cursus over een tijdje.
Super leuke dag gehad met de jongens, goede en rustige uitleg
De cursus omvatte alle basics die ik had verwacht met een nadruk op het veilig uitvoeren van de oefeningen.
Georganieerde entree, goed ontvangst, vriendelijk, helder uitleg.
Een leuke proefles
Het kinderfeestje was goed geregeld. We werden heel leuk verwelkomd. We kregen frietjes met een snack en daarna mochten de jongens alvast de boulderruimte gaan verkennen. Daarna met uitleg van een instructrice gaan boulderen en leuke (boulder) spelletjes gedaan.
De 8 kinderen (12 jaar) konden allemaal op eigen niveau en tempo klimmen. Ze hadden allemaal plezier en genoeg uitdaging. De instructeurs en uitleg waren duidelijk.
De cursus was goed opgezet, met goede begeleiding maar ook veel vrijheid om zelf te klimmen. Cursus-meester Richard deelde helder de informatie, met de nodige dosis humor. Super.
Leuke ervaring met een leuke groep mensen. Variatie in het programma zorgt ervoor dat je elke dag wat anders beleefd. Beklimming van de Venediger is goed te doen (mits het weer goed is). De Grossglockner is toch wel van een ander kaliber dan de vereiste voorbereiding doet vermoeden. Veel klauteren, stukke lastige via ferrata maken het zwaar, zeker als de weersomstandidheden niet perfect zijn.
Had deze tocht met niemand anders willen maken. We werden allemaal goed geholpen en in de gaten gehouden of alles goed zou gaan. Echt hele fijne ervaring, zou voor een volgende keer ook voor Erwin kiezen.
Het was een hele bijzondere en bijzonder intensieve hike. One to remember. Hartstikke leuk. Ik heb enorm genoten van het volledig verzorgd worden. Tent al opgezet bij aankomst, heerlijk eten en wat een hechte groep hadden we! Dankzij Erwin van Mountain Network heb ik me de hele route veilig gevoeld. Hij wist ook heel goed te motiveren, gaf ruimte aan iedere deelnemer en dat zonder zichzelf weg te cijferen. Mooi ook, dat Mountain Network met lokale organisaties werkt. Het contact met de dragers, gidsen en de rest van de staf was informeel en hartelijk. We hebben met z'n allen mooie herinneringen gemaakt en ook nog veel geld opgehaald voor War Child.
erg vriendelijke en behulpzaam personeel! alles was ook goed geregeld
Met onze 3 kinderen voor het eerst klimmen. De instructeur legde rustig en duidelijk uit wat we moesten doen. Hielp waar nodig, stond open voor vragen. Super!
De instructeurs waren vakkundig en hebben ervoor gezorgd dat ik nu veilig en met vertrouwen kan zekeren en klimmen. Helemaal top!
Top rope cursus. Leren zekeren en alle veiligheids aspecten van het top roep klimmen geleerd. Trainer was continu alert en corrigeerde netjes waardoor het juiste aangeleerd is en zelfstandig geklommen kan worden in de hal.
Met een groep collega's geklommen en vervolgfesn gezellig samen gegeten. Top geregeld en voor iedereen uitdagend op zijn eigen manier.
heel erg leuk! en goed georganiseerd en begeleid!
Met twee volwassenen en twee kinderen hebben we Clip 'n Climb gedaan. Heel leuk om te doen. De uitleg was heel duidelijk en het klimmen was erg tof. Leuk dat je jezelf kan uitdagen met verschillende opdrachten.
Ik ben als klimmer een dagje wezen klimmen bij MN Noardwand. Leuke hal! Deze enquête ontvang ik omdat ik ook Clip en Climb heb gedaan met de kleine meid van mijn klimmaatje. Leuk om een keer toe doen. Leuke manier om kennis te maken met klimmen of een kinderfeestje. Als je zelfstandig klimmer bent moet je het als extra'tje zien. Grappig om te doen maar de hal zelf ik ook zeker de moeite waard. Wel veel Lead/voorklimmen en minder toprope. Ik adviseer als je hierheen gaat dat je je indoor voorklim certificaat hebt. De Clip en Climb werd gegeven door Pim. Hij deed het leuk. Heeft allemaal extra uitdagingen voor ons als ervaren klimmers erbij. Uitleg was duidelijk en goed. Mocht je kunnen kiezen tussen 2 tijden en de 1e tijd zijn veel plekken vrij en de ander bijna geen kies dan voor veel plekken vrij dan krijg je net wat meer tijd en aandacht en hoef je minder lang te wachten.
Voor mij was het een uitdaging om naar boven te gaan en mijn kalmte te bewaren. Ging hartstikke goed!
Het was voor de kleinkinderen een uitdagend parcours, in een veilige omgeving en met een fantastische begeleider!
Het was heel leuk om met collega's te doen. We zouden het wel leuk hebben gevonden als we ook nog net op een andere plek in de hal een route mochten proberen. Nu waren het alleen de lage routes in een hoekje. Het was leuk geweest als degene die wilden ook ergens in een hoekje een stukje overhang of de hoogte in mochten proberen.
Het gehele programma zat goed in elkaar. De begeleiding vanuit MN door Erwin de Boer verdient niets dan lof. Was echt helemaal top! Paar aandachtspunten: de tentjes waren wel érg klein, en de bereikbaarheid van Erwin op het moment dat er onduidelijkheid was (laatste dag, groot verschil tussen groepen in aankomsttijd), was niet goed. Er zou een betere portofoon oid gebruikt moeten worden.
Veel mogen doen in de zaal. Verder ook coaching en begeleiding kunnen krijgen tijdens het klimmen.
Olympus 27
6832 EL Arnhem
Mountain Network is een bergsportorganisatie met 7 klim- en bouldercentra in Nederland, outdoorlocatie in de Ardennen en is organisator van ski- en bergsportreizen wereldwijd.