Het was een leuk feestje. Begeleiding was goed en kon de vele actieve jongens goed in controle houden.
Van begin tot eind een fantastisch geregelde reis en beklimming van Kilimanjaro. Fijn en duidelijk contact met Mountain Network, leuk trainingsweekend in de Ardennen en als hoogtepunt (letterlijk) de klim onder deskundige begeleiding. Aan alles was gedacht om er een goede, veilige en comfortabele reis ervaring van te maken. Een avontuur om nooit te vergeten!
Met 6 fysiotherapeuten zijn we komen boulderen in de RIjnhal. Het was een erg leuke ervaring. We hadden met instructeur wel iets meer verwacht van technische aanwijzingen. Degene die ons begeleide vertelde ook dat hij normaal in de klimhal stond, dit vonden wij wel jammer. heerlijk gegeten en in totaliteit een hele leuke dag gehad.
goede uitleg van de instructeur en nam de tijd voor vragen en hulp.
Een hele leuke week gehad met een gezellige groep en een hele kundige groep gidsen. Opbouw was goed en daarom een hele leuke tijd gehad. Dat ik uiteindelijk niet op de top van de MB heb gestaan is jammer aar dit was voornamelijk te wijten aan het weer. Super week.
Duidelijk uitleg Goede begeleiding, vriendelijke mensen. Ontspannend sfeer Klimmen was erg leuk om mee te maken,komen zeker nog een keer langs.
Het was in alle opzichten een erg geslaagd weekend! Het was prima verzorgd: al het eten is geregeld, er staan al tenten voor je klaar als je aankomt op de camping en er is een plek waar je bij elkaar kunt komen en nog iets kunt drinken 's avonds. De cursus zelf was ook echt top. De instructeurs brachten het op een leuke en duidelijke manier. Ze hebben alles stapje voor stapje uitgelegd en hadden vooral veel oog voor veiligheid (ze controleerde steeds of je de juiste dingen had gedaan voordat je verder mocht gaan). Ik heb me uitstekend vermaakt en heb nu alleen nog maar meer zin gekregen om vaker te gaan en door te gaan met vervolgcursussen.
Begeleiding, eten, meedenken, sfeer neerzetten, locatie. Allemaal top!
Geheel verzorgd weekend. In een email lees je precies wat je mee moet nemen en verder hoef je niet na te denken. Alles is geregeld, equipment, eten, tent alles De cursus wordt zeer gestructureerd opgebouwd, veel persoonlijke uitleg momenten tijdens het oefenen, zeer vriendelijke en respectvolle instructeurs. Ik heb hier veel aan gehad, en zin om nog meer te gaan klimmen! Bedankt Gerard en Corne!
Super toffe ervaring voor de kinderen. Verbeterpunten: - wat meer aanwijzingen hoe de kinderen moeten klimmen (op het moment dat ze aan het klimmen zijn kleine aanwijzing; waar voet en hoe lichaam etc) - afwisselen met spelen (bij kids van 7) was een succes. Mooi dat dit kon! Handig om deze optie te hebben/als bedrijf rekening mee te houden.
Goed georganiseerd, mooie ervaring.
We hebben een 2 daagse klimcursus gevolgd in de Ardennen. Dit ter voorbereiding op de beklimming van de Matterhorn. We kregen Jeffrey Witter als instructeur die met ons 2 dagen op pad is gegaan. Hij leerde ons tal van technieken toepasselijk voor de Matterhorn. Hij had oog voor onze wensen en was zeer professioneel! Een dikke pluim voor deze instructeur!!! Het was een leerrijk weekend! We hebben er van genoten en vooral een goed gevoel aan overgehouden om onze plannen: beklimming Matterhorn verder te zetten! Bedankt
Tof om een keer te doen, goeie service, heel meedenkend en flexibel
Prettige en vriendelijke ontvangst, goede sfeer. Vooraf was het leuk geweest te boulderen voor deze leeftijd. Deze optie is nooit besproken. Ik wist niet dat de optie bestond Wat rauwkost serveren bij de frietjes.
Het was een super leuke activiteit en de begeleiding was zeer goed.
Nice and friendly instructor. Good tips for the starters. But, I missed bit more tips and trick for technique. And more instruction by specific difficult steps.
Mountain Network's kids' climbing introduction course is fantastic! With friendly instructors and a strong focus on safety, my kids enjoyed a lot while learning essential climbing skills. It's a perfect way for youngsters to explore the exciting world of climbing. My son is already asking for the next round. :)
Voor m’n twee kleinzoons was dit een gewild en ook goed bevallen aktiviteit De instructies en begeleiding waren heel goed De sfeer was vanaf binnenkomst vriendelijk en prettig.
Een hele fijne, veilige en goed verzorgde trip gehad naar de Kilimanjaro. Werkelijk alles was goed verzorgd en over nagedacht om waar mogelijk comfort en vooral veiligheid te bieden.
De klimles is uitstekend geschikt voor groepen die elkaar nog beter leren kennen. Dat was het doel van het bezoek. Wat krijg je erbij: een goed inzicht in mindsets van leerlingen. Staan ze ervoor open om iets nieuws te leren? Hoe reageren ze op iets dat ze NOG niet kunnen? Hoe reageren ze als het niet lukt? Hoe reageren ze als ze bewust ervaren dat iets door oefenen steeds beter gaat? In de klas is het niet anders. Fixed en growth mindsets... Door de ervaring bij Mountain Network kun je heel gemakkelijk die link leggen van fysiek iets leren naar theoretisch iets leren. Uw medewerkers staan open voor deze benadering en werkten er erg leuk aan mee. Doelen halen, doorzetten, motiveren. Bovendien was het -zoals elk jaar- een erg leuke bezigheid en werden veel nieuwe contacten gelegd in de klas. Dank u wel. .
Chalet Rubicon is heel plezierig. We hadden 2 fijne gidsen Nacho en Ruben. Informatievoorziening vanuit Mountain Network kan stukken beter. Na inschrijven hoorden we maanden niets en pas na zelf 2x vragen kregen we bevestiging dat reis doorging. Uitnodiging voor instructiedag kwam pas 2 weken voor datum, echt te laat voor mij als ondernemer met gezin. Erwin heeft ons verteld dat juni of september niet uitmaakte wat kas op doorgaan betreft. Van gids hoorden we dat juni aanzienlijk kansrijker is on Mont Blanc te beklimmen. Dit voelde niet heel prettig. Zonde dat de reis zelf wel op professioneel niveau gebeurt, maar communicatie niet waardoor voor mij geen 4 maar 3 sterren ervaring is. En voor 5 sterren: echte aandacht, belletje of appje vanuit mountain network als geplande reis omgegooid moet worden zou service echt op coolblue niveau brengen. Gemailde documenten - paklijst, trainingstips- zijn heel fijn.
Hoi Theo, Bedankt voor je feedback. Helaas duurde het vrij lang voor we de hutten voor iedereen gereserveerd hadden, waardoor we de reis later konden bevestigen dan gebruikelijk. Ik snap dat dat niet ideaal is, en we zullen in het vervolg tussendoor nog eens een update sturen in dat geval. Ik heb onze statistieken van de afgelopen jaren nog even gecheckt en de topkansen tussen juni / september zijn vooralsnog nagenoeg gelijk. Wellicht is dat dan een gevoelskwestie op persoonlijke ervaring van gidsen. We plannen de data tevens in overleg met gidsen (eveneens de reden waarom we uitsluitend in juni - begin juli en september de beklimming aanbieden). ik begrijp dat het fijn is als wij in communicatie actiever betrokken zijn op het moment dat plannen ter plekke wijzigen. Voor volgend seizoen zullen we bekijken hoe we dat vorm kunnen geven. Nogmaals dank voor je terugkoppeling en hopelijk tot een volgende keer in de bergen! ^Erwin
Zie boven
het klimmen vond ik leuk en het klettersteigen wat minder. Ik vond het leuk dat we wat vrije tijd hadden en het eten was ook goed. 's nachts was het redelijk vochtig maar daar is niet echt iets tegen te doen. de begeleiding was leuk en gezellig. het zwemmen was leuk alleen jammer dat er zoveel kano's waren.
Persoonlijk was deze trip een bucketlist item: beklim een hoge berg in Europa. Alhoewel ik natuurlijk het liefst de Mont Blanc had willen trotseren, hadden wij pech dat het een week boven de 25 graden was. Te warm en dus ging de MB summit niet door. Gelukkig hadden wij twee fantastische gidsen die een alternatief programma in elkaar bouwden, met als hoogepunt de summit van de Bishorn. Kortom, bucketlist item afgevinkt.
We waren naar de Mont Blanc. Voorbereiding in de klimaat en in de Ardennen is een must. Twee top berggidsen in Chamonix. Uiteindelijk werd de berg wegens te warm weer gesloten. Het programma werd op adequate manier aangepast en we hebben genoten van sneeuw, ijs en rotsen. Chalet Rubicon was oké. Tip: probeer de 4 badkamer te vermijden ;-).
Olympus 27
6832 EL Arnhem
Mountain Network is een bergsportorganisatie met 7 klim- en bouldercentra in Nederland, outdoorlocatie in de Ardennen en is organisator van ski- en bergsportreizen wereldwijd.