Boven verwachting

Grote complimenten voor tess. Wanneer het spannend wordt, weet tess je een heel vertrouwd gevoel te geven met haar rustige stem, blik en zelfvertrouwen. Ook erg leuk om andere cursisten te spreken die andere cursussen deden op dat moment.

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Via ferrata cursus -1
  • Groepsgrootte 6-14

Wij vonden het klimmen spannend en echt helemaal te gek!

Mijn zoontje en ik hebben onder fijne begeleiding van Carmen een te gekke klimles gehad. We kregen nauwkeurige instructies en Carmen bleek heel rustig wanneer wij bijvoorbeeld worstelde met het maken van de knoop. Het voelde heel veilig en de plek heel erg gastvrij en aangenaam. We werden goed uitgedaagd en hebben met heel veel plezier deze les gevolgd. Mijn zoontje is zo enthousiast geworden dat hij wekelijks wil gaan trainen en ik ga de basiscursus doen zodat we deze sport samen kunnen gaan doen. Tot snel! ;)

• Beoordelen als: N.v.t.
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Introductie les
  • Groepsgrootte 1-5

Leuk personeel. Was flexibel ondanks dat we te vroeg waren. Bewogen op een leuk niveau. Goede begeleiding.

• Beoordelen als: School
  • Mountain Network locatie/afdeling Klimcentrum Arnhem
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Klimmen en Boulderen beide een uur met begeleiding.

Wel leuk hoor

Het was heel gezellig samen met Senne maar ik heb maar 2 banen kunnen doen omdat we een lange warming up deden en een eind spel en er was een invallende trainer

• Mountain Network locatie/afdeling Klimcentrum Leeuwarden
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Een klim les voor 13 jarigen denk ik
  • Groepsgrootte 6-14

Erg leuk bij weinig klimervaring

Wij zijn als team bij jullie langs geweest voor een introductieles. Deze was leuk om bij te wonen samen met mijn team. De mensen met geen tot weinig ervaring vonden het erg leuk! Er waren echter twee mensen, een collega van mij en ikzelf, die al ervaring hadden. Wij zouden het leuk hebben gevonden als wij zelf konden zekeren, na het tonen van een toprope bewijs natuurlijk. Dit was echter niet mogelijk en wij werden ook gezekerd door de instructeur.

• Beoordelen als: Bedrijf
  • Mountain Network locatie/afdeling Klimcentrum Arnhem
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Introductieles voor een groep
  • Groepsgrootte 6-14

Vriendelijke instructeur met kennis van zaken.

Super leuke ervaring samen met mijn dochter van 12. Dit gaan we zeker vaker doen.

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Introductie bolderen
  • Groepsgrootte 1-5

Geweldige boulder ervaring met mijn vriend.

Mijn vriend had mij uitgenodigd om een proefles te boulderen met hun. Ik heb dit aanbod gouw geaccepteerd. Mijn eerste proefles had ik het heel erg naar mijn zin met verschillende routes. De uitdaging is er en dan voelt het extra goed als je een route haalt. Het was een top ervaring waardoor ik meer lessen wil volgen. Het personeel was ook hartstikke vriendelijk.

• Beoordelen als: N.v.t.
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Boulderen JAB

Fantastische ervaring!

Leuke eerste ervaring met Via Ferrata. Als we het parcours zagen, dan vonden we het meteen al zeer uitdagend maar de aanpak van Tess zorgde ervoor dat we er met vertrouwen aan begonnen. Het was een kleine fijne groep van 4, wij met een ander koppel en dat was zeer fijn. Ikzelf heb hoogtevrees en had een paniekmomentje, de aanpak van Tess hielp me erdoor. Zeer waardevolle ervaring met een gids die vertrouwen geeft.

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Maatwerk Via Ferrata
  • Groepsgrootte 1-5

leuke cursus, zeer goede begeleiding

Duidelijk wat we gingen leren en vooral erg goede, rustige, duidelijke uitleg door instructeur

• Mountain Network locatie/afdeling Klimcentrum Nieuwegein
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? voorklimmen indoor
  • Groepsgrootte 1-5

Redelijk maar met een rot gevoel naar huis

Mbt boulderen, prima. Leuke begeleiding, duidelijke uitleg en flexibiliteit in het programma. We direct aangepast toen bleek dat een deel van de groep niet zon zin meer had. Het eten echter daarna.. Kwaliteit van de pizza was prima. De catering echter matig tot slecht. Als eerste konden we niet met 30 personen bij elkaar zitten. Daarna kwamen de pizza's niet tegelijk. Op zich logisch maar tussendoor gingen er pizza's naar andere tafels?! Wij als begeleiders bestelden onze eigen 5 pizzas.. Idem..3 pizzas waren op, daarna nog gewacht en uiteindelijk ben ik gaan vragen of ze ze vergeten waren. Het antwoord was dat ze tussendoor eerst andere tafels pizzas brachten want die konden ze niet zolang laten wachten, ons dus wel? Ik probeer uit te leggen dat je dan die andere tafels wellicht kon vertellen bij bestelling gaat ze even langer moeten wachten omdat je eerst 30 pizzas moest uit serveren? Maar ik kreeg dat niet aan zijn verstand gebracht. De pizza's in het arrangement waren overigens ook wel erg aan de kleine kant. Wij hebben extra pizzas besteld om de honger te stillen. Dit zijn niet de pizza's uit het verhaal hierboven, we begrijpen dat dit extras pizzas waren die dan vertraging hebben. Het onbeperkt limonade beperkte zich tot 2x4 kannen. Kortom verwachtingen waren hoger door goede communicatie en reactie van sales, die goede begeleiding van instructeurs maar wordt dan teniet gedaan door het afsluitende eten. Een jammer en in mijn ogen onnodig door een betere keuken planning. Simpel te verbeteren door personeel beter te sturen.

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Boulderen en eten
  • Groepsgrootte 15-44

Super leuk feestje met leuke begeleiding

Top ervaring voor de kids

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Kinderfeestje
  • Groepsgrootte 6-14

We hebben een heel leuk kinderfeestje mogen vieren bij jullie

Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. De kinderen hebben ervan genoten. En wij ook. Enige minpunt was het contact met het "hoofdkantoor". Ik moest even bellen om door te geven dat het een kinderfeestje zou zijn maar dan met 5 kindjes. De mevrouw aan de lijn wilde dit niet begrijpen met een frustrerend gesprek ten gevolg (we zouden moeten overboeken naar een veel duurder product). Het contact met het personeel in Leeuwarden was gelukkig wel heel goed.

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Clip n climb
  • Groepsgrootte 1-5

Leuk uitje voor de jongens

Leuk dat een tafel voor ons klaar stond en dat de kinderen eerst even konden bolderen om alvast wat energie kwijt te raken. Vriendelijk personeel, zowel tijdens het klimmen als ook achter de bat.

• Mountain Network locatie/afdeling Klimcentrum Nieuwegein
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Kinderfeest
  • Groepsgrootte 6-14

Letterlijk een "TOP"ervaring. Met spanning, samenwerken en vooral heel veel plezier!

Wij hebben, met onze studenten Sport Management een superleuke en goede sessie gehad. Waarin we hebben kunnen ervaren en leren wat er komt kijken bij top-rope klimmen, hebben kunnen spelen en elkaar uitdagen met bouldering. Daarnaast hebben we ook nog de gelegenheid hebben gehad om te sparren met top-instructeurs Joël en Roy over hoe je omgaat met veiligheid en hoe je de beleving van de activiteit kan beïnvloeden.

• Beoordelen als: School
  • Mountain Network locatie/afdeling Klimcentrum Leeuwarden
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? "Gymles"
  • Groepsgrootte 6-14

Duidelijke uitleg, fijne omgeving en mooie ervaring.

Geweldig!

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Introductieles
  • Groepsgrootte 6-14

Plezier door inspanning en uitdaging

Fijne sfeer in de hal, en een relaxte begeleider die met zijn positieve aanpak zorgde dat ik plezier kreeg in het proberen. En die goede tips en uitleg gaf over technieken en mogelijke aanpakken van een route. Top!

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Introductieles boulderen
  • Groepsgrootte 1-5

Fijne begeleiding en leuk kinderfeestje

Leuke sfeer, goede begeleiding. De meiden hebben genoten

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Kinderfeestje

Toptraining voorklimmen!

Tijdens de training is er duidelijk en gestructureerd uitleg gegeven. Elke volgende training is de informatie van de vorige sessie mondeling herhaald om te toetsen of het is blijven hangen bij de deelnemers. Er is veel praktisch voorgedaan en er was uiteraard tijd om zelf te oefenen met feedback van de trainster. De trainster was kort, bondig en duidelijk qua informatie en ook vriendelijk en goed in staat om maatwerk uitleg op vragen te geven. Kortom echt een fijne training!

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Voorklimmen
  • Groepsgrootte 1-5

Beetje raar maar ook weer leuk.

Niet zo heel leuk gewoon normaal.

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Proefles 8 jarige

Heel gezellig!!

Het was super gezellig en het klimmen was geweldig!! Het bericht van de omgekomen klimmer was alleen wat onverwacht maar verder was het heel leuk.

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Ardennenweekend
  • Groepsgrootte 15-44

Heel leuk kinderfeestje voor onze 10 jarige. Spannende activiteit!

Het was een mooie invulling voor ons kinderfeestje; avontuurlijk, voor de meeste jongens nieuw, met fijne begeleiding van de groep. Soms wel een uitdaging om jongens van 10 die snel afgeleid zijn erbij te houden...wat wel belangrijk is om de activiteit veilig te houden! Gezellige plek ook om daarna samen te eten, en te kijken naar de andere klimmers in de hal. Dank!

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? kinderfeest
  • Groepsgrootte 6-14

Goed georganiseerd, allemaal blije kinderen. Ik hoorde van de ouders ook terug hoe trots ze waren op zichzelf en hoe leuk het was. Ook voldoende eten en drinken, iedereen ging weer voldaan naar huis.

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Club and climb

Fantastisch/geweldig/superleuk/gezellig!

Superleuk en gezellig met vooral de kinderen, zulke mooie en leuke momenten altijd met al die leukerds! Verbeterpunten staan erin maar begeleiding vanuit heerenveen/leeuwarden was top op vervoer na...

• Mountain Network locatie/afdeling Outdoor - Ardennen
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Ardennenweekend (mountain club)

Gezellig, uitdagend weekend.

Erg leuk weekend, ik zou het anderen zeker aanraden en kijk ernaar uit om vaker te gaan.

• Klantcontact N.v.t.
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? mc ardennen camp
  • Groepsgrootte 45-90

LEUK!

Het was erg leuk om te doen. Degene die ons hielp had erg veel geduld en was erg gezellig, dus erg tevreden mee!^^ Verder was het ook fijn dat we even koffie konden drinken en daarna weer verder. Hele ontspannen en actieve ervaring!

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Introductie les

Nieuwe Kade 4

6827 AA Arnhem

+31 88 123 6902

Over Mountain Network

Mountain Network is een bergsportorganisatie met 7 klim- en bouldercentra in Nederland, outdoorlocatie in de Ardennen en is organisator van ski- en bergsportreizen wereldwijd.