Fijne instructrice die prima aanvoelde wat de kinderen wilden en konden. Leuk!
Was heel leuk en voor herhaling vatbaar!
Kinderen hebben het leuk gehad. Voldeed aan de verwachtingen. Op de groepsgrootte had ik liever een extra begeleider gezien.
Zowel de vuurtoren als de klokken bij de wand waren kapot waardoor het voor de terugkerende kleine klimmer niet heel interessant en uitdagend was. Ook de brillen voor het ‘blind’ klimmen waren kapot. Het was fijn geweest als we dit vooraf geweten hadden want dan hadden we niet geboekt. We komen vaak en graag bij jullie maar dit keer een matige ervaring dus.
De instracteurs waren heel professioneel. Ze hebben een uitstekende kennis van de sport en zorgden ervoor dat we ons tijdens de cursus altijd veilig voelden. Bedankt Tim en Roos voor jullie hulp en begeleiding.
Met een enthousiaste instructeur ben ik met mijn kinderen wegwijs gemaakt in het boulderen. Een kleine uitleg aan de hele groep en daarna genoeg tijd en mogelijkheid om zelf te boulderen. Hierbij tips voor iedereen op maat.
In april een voorklimcursus gevolgd in Arnhem, fijne duidelijke instructies en genoeg oefenruimte om nu zelf en zeker van wat ik doe verder te gaan.
Wij hebben onlangs de verjaardag van ons kind gevierd in Mountain Network, en het was echt een fantastische ervaring! Alles was tot in de puntjes geregeld, van de ontvangst tot de begeleiding van de kinderen tijdens het klimmen . De kinderen waren ontzettend enthousiast en hadden de tijd van hun leven. De instructeurs waren vriendelijk, professioneel en zorgden ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde. Het was zonder twijfel het beste verjaardagsfeest dat we ooit hebben gehad. Alles was perfect georganiseerd, en zowel de kinderen als de ouders waren super tevreden. We zullen Mountain Network zeker aan iedereen aanraden die op zoek is naar een originele en leuke manier om een kinderfeestje te vieren.
Een enthousiaste instructeur die instak op zowel het niveau van de kinderen als de volwassene, die allemaal voor de eerste keer gingen klimmen. Veel verschillende dingen mogen uitproberen. Absoluut een aanrader als (gezins)uitje.
Ik heb al eerder geklommen op andere locaties, maar niks was zo leuk als dit. De Begeleider was vriendelijk, netjes en goed mee te praten. Stel ik kom hier weer eens terug, dan is hij de nr 1.
Het klimmen en boulderen was echt super leuk om een keer te ervaren.
Mijn zoon van 11 jaar deed een proefles klimmen. Hij vond het enorm spannend maar uiteindelijk erg leuk. Hij is goed opgevangen door Sjors die hem wat uit zijn schulp haalde waardoor hij steeds meer durfde.
Het was weer een gezellig sportieve ochtend! Tot de volgende keer!
De meiden hebben een super tijd gehad en grenzen verlegd. Super leuk! Fijne begeleiding en prettige sfeer.
Tip: dat de jarige net n btje extra aandacht krijgt. Begeleider kwam er pas bij t patat eten achter wie de jarige was. Fijn dat er glutenvrije patat en saus was. Top!
We hadden een kinderfeestje met meiden. Nathalie was een fantastische begeleider. Bij spanning en/of verdriet van een van de meiden, wist ze hier geweldig mee te gaan. Alle kinderen daagden zichzelf steeds verder uit en overwonnen zichzelf. Ze hebben ontzettend genoten!
Goede uitleg, leuke begeleiding Kinderen konden snel hun gang gaan. Veel afwisseling. En ook voor de snelle handige klimmers extra uitdaging. Uitstekende organisatie
Mijn dochter heeft haar 9e verjaardag gevierd bij Mountain Network en zijn daar wezen klimmen. Programma was erg goed in elkaar gezet en kinderen kregen duidelijke uitleg alvorens ze mochten klimmen, daarna deden ze nog een spelletje, waarnaar er nog tijd over was om cadeautjes uit te pakken en als afsluiter hebben we frietjes met een snack gegeten. Kindjes wilden zelf graag nog langer blijven. Een zeer geslaagd feestje en hoogstwaarschijnlijk voor herhaling vatbaar.
Mijn zoon en zijn vriendjes hebben een heel leuk kinderfeestje gehad!
Op een hele mooie locatie hebben we de single pitch voorklim cursus gevolgd. We hebben op twee verschillende gebieden geklommen. De instructeurs namen alle tijd en hebben ons veel geleerd. Er waren ook meerdere andere groepen aanwezig in het base camp, daardoor veel kennis uitwisseling en een hele gezellige tijd gehad! Aanrader!
De single pitch cursus was goed geregeld van verblijf tot de cursus zelf. Er was ook voldoende ruimte voor aanvullende vragen.
Leuke uitdagende activiteit. Wij waren met een kinderfeestje met 8 kinderen, allemaal jongens in de leeftijd 11-13 jaar. Knap hoe alle jongens toch allemaal op hun eigen manier grenzen hebben verlegd. Dat is vooral gelukt door de goede begeleiding. Heel knap hoe jullie medewerker L. al die tijd rustig bleef en vriendelijk! Wat een geduld en wat een begrip heeft ze getoond! Echt ontzettend fijn en knap. Fijn dat je vooraf een ‘eigen afgesloten ruimte’ hebt, waar je met je groep wat kunt drinken.
Het was heel mooi om te zien hoe de groep kinderen, die daarvóór nog vreselijk uitgelaten waren (gebruikelijk bij een verjaarspartijtje) in deze setting heel serieus en geconcentreerd bezig waren met klimmen en zekeren; hoe ze bij dat eerste hun eigen grenzen verlegden, en bij dat andere hun verantwoordelijkheid namen ten opzichte van de anderen. Enige punt van kritiek betreft de PDF over veiligheid die ik meekreeg bij de aanmelding. Die was misschien iets te 'one size fits all', want voor mij voor deze gelegenheid heel verwarrend. De meeste teksten waren volgens mij niet van toepassing op mij of op de ouders van de deelnemers aan dit partijtje, maar de indruk werd gewekt dat dat wel zo is, en ook dat ik het bestand had moeten delen met alle ouders. Maar als ik dat had gedaan, had ik zoveel vragen tegemoet kunnen zien dat ik wellicht van het hele uitje had afgezien.
Het feestje was met best veel kinderen. De trainer was duidelijk en leuk! Een top feest!
Kinderfeestje was erg geslaagd, en we hadden een hele leuke instructeur die de jongens spelenderwijs wegwijs maakte in het parcours.
Nieuwe Kade 4
6827 AA Arnhem
Mountain Network is een bergsportorganisatie met 7 klim- en bouldercentra in Nederland, outdoorlocatie in de Ardennen en is organisator van ski- en bergsportreizen wereldwijd.