We werden bij het kinderfeestje begeleid door Joel, hij zorgde ervoor dat alle kinderen mee konden doen, angsten overwonnen en heel leuk meededen! De kinderen hebben zich heel erg goed vermaakt!
Ik had een klimles geboekt om wat te vieren en dit bleek een leuke invulling van de dag te zijn. Ik en mijn vriendin hebben ons uitstekend vermaakt. De begeleider was vriendelijk, enthousiast en nauwkeurig als het om veiligheid ging.
Mijn zoon heeft een proefles gehad. Zeer vriendelijk ontvangen. Hele fijne sfeer. Hij vond het super leuk
Was een fijne les. Veel minder regels en handelingen dan ik had verwacht. Heb zin om meer te gaan boulderen. Ik had even niet verwacht dat het een Engelstalige Nederlandse instructie werd maar dat was voor mij geen probleem. Misschien wel voor anderen, dus daar kun je rekening mee houden.
Goed geregeld, duidelijke instructies en goede begeleiding met oog op veiligheid, dit met een leuke sfeer
Afgelopen vrijdag hadden wij het kinderfeestje van mijn oudste zoon. Prima ontvangst in een apparte ruimte. Helaas hadden we wat vertraging omdat een ander feestje uitliep maar dat mocht de pret niet drukken. Na een instructie mochten alle kids los gaan, en dat deden ze. De jongeman die ons begeleidde deed erg zijn best hoewel hij 1 minuut van te voren kreeg dat hij 9 kinderen moest temmen. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt op alle wanden, ook de tunnels (zeer krap) waren tof! We komen binnenkort zeker terug!
Fijne begeleiding. Goed rekening gehouden met glutenallergie. Fijne inspanning en ontspanning. Kinderen hebben een superfeest gehad. Voor iedereen zn eigen uitdaging.
Goed geïnstrueerd en een leuke dag gehad. Schone klimhal met goede service en is enthousiaste docent.
Alle kinderen waren super enthousiast. Ook eentje die wat meer onzeker was over z'n eigen kracht en kunnen bleef proberen en durfde steeds iets verder. Fijne rustige, geduldige begeleider (Mink) en héérlijke pizza's ter afsluiting!
Het feestje was leuk, kinderen hebben genoten. Leuke begeleidster. Administratie van Mountain Network was alleen erg slecht te bereiken. Maar op locatie was het prima. Drinken werd zonder vrage bijgevuld , was netjes.
Was een leuke warming up gevolgd met projecten iedereen is aardig en wilt je helpen
We werden hartelijk ontvangen door Steven. Alles was netjes geregeld en de kids hadden het ontzettend naar hun zin. Wij hadden een groep die zichzelf graag uitdaagde en dat werkte aanstekelijk. Steven probeerde ze zo goed mogelijk te helpen hoe ze de routes moesten klimmen en was net zo enthousiast als ze een route haalden. Echt voor herhaling vatbaar!
Inmiddels al 3x een kinderfeestje georganiseerd bij noardwal. Altijd een succes. Zowel clip N climb als Boulderen. Zeer professionele instructeurs en hele vriendelijke bediening in het restaurant. Echt een feestje!
We werden goed ontvangen, leuk enthousiast personeel. Mooie ruimte om te zitten, drinke, traktatie allemaal goed geregeld. Duidelijk uitleg, kinderen en wij erg enthousiast! We komen met een volgend kinderfeestje zeker terug!
Het kinderfeestje van mijn dochter was zeer geslaagd! De meiden wilden eigenlijk niet stoppen toen de tijd om was en dat is volgens mij een goed teken!
Aanrader voor een kinderfeestje. Leuke activiteit, goed geregeld.
Prachtig feestje, goede begeleiding, aardig personeel en goede sfeer.
We hebben een geweldige klimervaring gehad met onze leerlingen uit het Speciaal Onderwijs. Er was goed contact met de begeleiders. Er hadden bij het begeleid klimmen nog 1 of 2 instructeurs bij gekund, dan had het nog iets soepeler gelopen. We werden om 09.30 verwacht, maar begonnen pas om 09.45. Die wachttijd was niet handig.
Aanmelden voor een proefles in onduidelijk. Moeilijk te vinden op de site. Als aanmelden gelukt is, krijg je alle info in gedeeltes. Mijn oudste zoon klimt ook, toch blijft het systeem onduidelijk en de communicatie in de volgende mails niet helder. Als leek begrijp je niets van de groepsnamen en niveaus. Ik ken een aantal mensen die geïnteresseerd zijn maar afhaken door de site. Ook in de mail over de app wordt gesproken over "the fast lane" alsof je zou moeten weten wat dat is. Ik kan wel iets bedenken, maar alles bij elkaar voelt het niet uitnodigend voor nieuwe klanten.
De activiteit boeken gaat al heel erg makkelijk via de site. Al snel krijg je een bevestiging per mail en hele duidelijke informatie over alles. Aankomst was wel goed, wel wat zakelijk. De begeleiding voor het klimmen was erg streng en vaak onaardig tegen de kinderen. Bij zo'n klimactiviteit is het natuurlijk heel belangrijk om oplettend en wat strenger te zijn maar het blijven wel kinderen van 7 en het was allemaal erg streng met een erg onaardige toon.
De kinderen vonden het geweldig om te doen. En riepen daarom ook dat dit het leukste feestje was. Vooral omdat het iets anders is dan gemiddeld. Gebruik dat! De aankleding van het feestje kan beter. Net iets meer dan een verloren hoekje met vlaggetjes boven de tafel. We miste voor ons gevoel net iets meer enthousiasme bij aankomst vanuit het personeel. De instructie voor klimmen was goed maar kinderen mag je best vertellen wat wel en wat echt niet mag. Iets geweldig ervaren begint met de wauw factor bij binnenkomst. En het constant met kracht meegenomen worden in de volgende stap.
Ik had denk ik meer van de les/begeleiding zelf verwacht. Nu was het een "zoek een route en zie maar hoe je het doet". Wij moesten zelf vragen om advies en tips. Het klimmen zelf is heel erg leuk dus ik wil geen afbreuk daaraan doen. De hal is zeker een aanrader.
We hadden een fijne instructeur die de hele tijd met ons optrok, tips gaf en positief/enthousiast instrueerde.
Hoewel het feestje erg geslaagd was, zag ik dat de kinderen lang moesten wachten omdat er op een groepje van 8 kinderen maar 1 begeleider was. Ze klommen in groepjes van 3 dus steeds moesten ze wachten tot de begeleider alle veiligheidseisen had gecontroleerd. De uitleg was in een drukke ruimte, waardoor deze moeilijk te verstaan was.
Mijn zoon en zijn vriendjes hebben een heel leuk feestje gehad. Complimenten voor Roos en Dennis!
Olympus 27
6832 EL Arnhem
Mountain Network is een bergsportorganisatie met 7 klim- en bouldercentra in Nederland, outdoorlocatie in de Ardennen en is organisator van ski- en bergsportreizen wereldwijd.