Super leuk kinderfeestje gehad onder begeleiding van Joël. Hij gaf een duidelijke uitleg, bleef steeds bij de kinderen en nam ze steeds een stapje verder mee in het parcours. Zijn inzet, enthousiastme en support zorgde ervoor dat alle kinderen een stapje verder durfden dan ze hadden gedacht. Fijne ruimte en een prettige sfeer. En als afsluiting lekkere pizza's gegeten!
Met 12 kinderen een uitstekende middag gehad. Door de fijne en enthousiasmerende begeleiding van Lotte werden de kinderen uitgedaagd om alles te proberen en hun grenzen te verleggen. Ondanks de grote groep had je ‘er geen kind aan’ en wilden ze niet naar huis.
Vanaf het moment dat je de website leest tot de afsluiting is alles heel toegankelijk en relaxt! De activiteit is heel inclusief. Broertje and zusje zijn welkom, ouders hoeven niet extra te betalen en de begeleider zit in het totaalbedrag. Eigen taart E.d. meenemen is prima. En ook tijdens het klimmen is de begeleiding heel relaxt en heeft alles in de macht, zo fijn dat je als ouders daar dan relaxt zit en zelfs mee mag klimmen! Een toplocatie voor een kinderfeestje.
Genoeg personeel aanwezig, duidelijke instructie, veiligheid wordt goed gewaarborgd. We zijn zeer tevreden!
Alles was goed voorbereid toen we aankwamen, de jongens werd gezegd waar ze even konden omkleden en daarna in de boulder zaal werd uitgelegd wat de bedoeling was en werd het voorgedaan. De begeleider vanuit mountain network was erg enthousiast en speelde goed in op het energieniveau van de 8/9-jarige jongens. Na het boulderen kregen ze lekkere frietjes met een snackje. Samengevat; een superleuk feestje!
Leuke weken gehad!
Beste Lotte, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je de routes als vriendelijk, ruim en uitdagend hebt ervaren en dat jullie leuke weken hebben gehad. Dank ook voor je tip over de toiletten. Omdat jullie op maandag vóór openingstijd klimmen, kan het inderdaad voorkomen dat de toiletten nog niet zijn schoongemaakt. De schoonmaak vindt plaats tussen 10:00 en 13:00 uur, nadat de hal op zondag intensief is gebruikt. Dit is helaas een nadeel van het huren van de hal buiten openingstijden. Het voordeel is natuurlijk dat jullie de hal helemaal voor jezelf hebben. Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Mountain Network Arnhem
Het kinderfeestje was echt een succes. Een enorm geschikte instructeur/begeleider! Ouders kregen nog een lekker bakje koffie en wij als ouders mochten ook gewoon mee klimmen als ze wilden en hebben mee genoten van het frietfestijn. Bedankt!
Ons zoontje vond het fantastisch! We hadden ook een hele leuke instructrice.
I enjoyed so much my first climbing experience with Mountain Network Amsterdam. Location, staff and group amazing. Super recommended!
Ben goed begeleid, had een stem, en had het naar mijn zin.
Wij waren met de kinderen. Iedereen heeft genoten. Ook de pizza's zijn aan te bevelen.
mijn zoon had een uur clib'n'climb gewonnen op school bij de bingo. het was ontzettend leuk om te zien hoevele plezier hij hd en hoe zijn zelfvertrouwen hier beter van werdt. we komen zeker vaker of zetten hem op les! een hele dikke aanrader!!
We hebben een introductieles gevolgd met 2 volwassenen en 1 kind. Dit is super goed bevallen. Het was echt heel leuk en de instructeur was erg vriendelijk en zijn begeleiding was super goed en veilig. We komen zeker terug!
Onze zoon heeft samen met 2 vrienden Click'n Climb gedaan, leeftijd van 12 en 13 jaar. Vooral de begeleider Roy maakte het leuk, hij wist ze goed te enthousiasmeren en motiveren, dat scheelt toch een hele hoop in de beleving.
Voor een kennjsmaki g heb ik verrassend veel geleerd. Hele leuke begeleider die echt zijn best deel om elk van de 8 deelnemers het maximale uit de kennismaking te laten halen. Met tips voor eenieder op zijn of haar eigen niveau en evenveel aandacht voor de jongste, oudste, slechtste en beste introducee. 6 van de 5 sterren deze gast, waarvan ik de naam helaas vergeten ben.
Gestart met een les van aardige instructeur. Daarna mochten we zo lang klimmen als we wilden. Vriendelijke mensen, gezellige kantine/café waar je van alles kunt bestellen, maar waar je ook zelf meegebrachte etenswaar mag nuttigen.
Genoten van deze klim activiteit, het werd mede ook zo leuk door de vriendelijke begeleiding, bedankt!
Mooie locatie. Goede begeleiding en uitleg. Een super leuk kinderfeestje voor mijn zoon. Kinderen vonden het erg leuk!
-een goede afwisselende activiteit voor de sporters -(sporters - talentengroep schaatsers)
Enthousiaste begeleiding. Kinderen kunnen klimmen op eigen niveau. Goed geregeld!
Uitdagend voor jong en oud
Het eerste wat de kleinkinderen zeiden na het klimmen was: wanneer gaan we weer! Er was heel goede begeleiding!
Kunnen klimmen op de bolder.
De kinderen hebben genoten! Ontzettend leuk. En het personeel is top! Wat een vriendelijk en vrolijk personeel!
Top! Ontzettend leuk uitje voor een kinderfeestje.
Olympus 27
6832 EL Arnhem
Mountain Network is een bergsportorganisatie met 7 klim- en bouldercentra in Nederland, outdoorlocatie in de Ardennen en is organisator van ski- en bergsportreizen wereldwijd.