Wij hebben een super leuke middag gehad waar bij wij goed begeleid werden en kinderen positief gestimuleerd zijn om hun grenzen te verleggen. Wij zijn zeer klant- en kindvriendelijk geholpen. Dank jullie wel voor deze zeer geslaagde middag!
Vriendelijke ontspannen sfeer. Geklommen met een kind van 8 en 10 jaar. Duidelijke uitleg en schoenhuur zat bij de introductieles, daarna mochten we blijven klimmen. De kinderen wilden niet meer weg.
Aangemeld met een groep van 17 familieleden waarvan de meesten nog nooit geklommen hadden hebben we een fantastische middag gehad onder leiding van Stefan, een zeer kundige en vriendelijke instructeur.
Een leuke en sportieve ochtend vol afwisseling!
Op een leuke laagdrempelige manier kennismaken met Boulderen.
Fijn om een eerste keer wat uitleg te kunnen krijgen. Echter was de uitleg wel wat minimaal, een echte les kun je het haast niet noemen. Na amper 5 minuten uitleg was het meer zelfstandig klimmen en uitproberen. Je kreeg hierbij wel af en toe tips en instructies. Al met al een leuke middag, maar ik had iets meer "les" verwacht aangezien het als introductie les wordt aangeboden.
Was goed geregeld. Genoeg tijd om te klimmen en leuk instructeur
Super gezellig leuke begeleiding gehad.
Strak georganiseerd en de kinderen werden fantastisch mee op avontuur genomen.
Erg leuk om te doen
Onze dochter heeft een heel leuk feestje gevierd bij RijnBoulder met haar vrienden en vriendinnen! De instructeurs waren enthousiast, zorgden voor de veiligheid én motiveerden de kids op ‘de top te bereiken’. Na afloop hebben de kids genoten van lekkere pizza’s! Eén lekkere afsluiter van een leerzame, sportieve en gezellige middag! Bedankt!
We wilden een actief kinderfeestje voor onze zoon. Nog niet eerder in de klimhal geweest, maar waren enthousiast geworden door de kleurrijke foto's en het aanbod. Zeer fijne en duidelijke begeleiding. De kinderen werden door zichzelf en de begeleiding uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. Prachtig, zeker tijdens een kinderfeestje. Bedankt!
We vierden het 8 jarige kinderfeestje van onze zoon bij RijnBoulder Arnhem. Dit was erg goed geregeld en de kinderen vonden het fantastisch. Joel heeft ze begeleid en deed dit heel leuk. Aardige kerel ook. Vooral de tunnels waren favoriet. En de pizza's waren ook verrassend lekker!
Huh
Betrouwbaar en instructeur bied alles veilig aan. Daarnaast heel fijn hoe snel mountain network schakelt bij vermist materiaal.
We hebben het kinderfeestje van mijn dochter hier gevierd. Het was echt geweldig! Goed georganiseerd en hele duidelijke instructies. Instructeur Ezra wist binnen een aantal minuten alle namen van de 12 kinderen. Hij vond dat leuk en persoonlijk gaf hij aan! Ik vond het vooral erg knap! Het klimmen was super en erg veilig! Prachtig systeem! Wij hebben genoten en natuurlijk ook even meegeklommen...
Was een kinderfeest. Kinderen vonden het wel een leuke en uitdagende ervaring. Goed verzorgd en fijne begeleiding! Er was voldoende drinken, de patat na afloop van het feestje was niet niet gaar. Een gedeelte van de patat bleek slap en niet gaar/gebakken te zijn. De snacks waren prima. Door de inspanning en trek van de kinderen hebben zij nog wel veel opgegeten Dag erna verschillende kinderen ziek, De kinderen gaven aan dat ze dachten dat door de patat kwam.
Via 1+1 actie goedkoper uitje. Er een feestje van gemaakt - letterlijk en figuurlijk. Fijne uitleg en begeleiding.
Eten was goed, sturing van de activiteiten was ook goed. De meeting ruimte is niet heel erg interessant om te zitten vergeleken met het restaurant zelf. Indien mogelijk in het restaurant de groep verdelen is wel leuker.
Leuke introductie les met verschillende wanden en moeilijkheidsgraad. Prima begeleiding.
We hebben veel plezier gehad met zijn allen. Ook de kinderen vonden het een succes. Leuk personeel. Relaxte plek. Opvallend goed begeleid (leuk/aardig/enthousiast en streng tegelijk). Een aanrader! Zou zo nog een keer gaan.
Het was een leuke ervaring om te klimmen. Leuk voor zowel jongens als meisjes. Iedereen vond het leuk spannend en deed mee met plezier. Frietjes en snack waren ook goed. Dit maakte het een compleet feestje!
Het was een super leuke activiteit voor ons 30+ damesvoetbalteam. Ik was onder de indruk van de hal; zó hoog. Super leuk dat je zonder enige ervaring tot het dak kan klimmen. En iedereen kan meedoen. Het boulderen was een leuke afsluiting.
Super leuke 1,5 uur waarbij de kinderen werden uitgedaagd. Prachtige obstakels.
Het was erg leuk en goed georganiseerd. Alles verliep soepel en de begeleiding was duidelijk en prettig. De locatie was goed verzorgd waardoor iedereen zich op zijn gemak voelde. Wij hebben veel plezier gehad en kijken terug op een geslaagde en positieve ervaring.
Olympus 27
6832 EL Arnhem
Mountain Network is een bergsportorganisatie met 7 klim- en bouldercentra in Nederland, outdoorlocatie in de Ardennen en is organisator van ski- en bergsportreizen wereldwijd.