Strak georganiseerd en de kinderen werden fantastisch mee op avontuur genomen.
Erg leuk om te doen
Onze dochter heeft een heel leuk feestje gevierd bij RijnBoulder met haar vrienden en vriendinnen! De instructeurs waren enthousiast, zorgden voor de veiligheid én motiveerden de kids op ‘de top te bereiken’. Na afloop hebben de kids genoten van lekkere pizza’s! Eén lekkere afsluiter van een leerzame, sportieve en gezellige middag! Bedankt!
We wilden een actief kinderfeestje voor onze zoon. Nog niet eerder in de klimhal geweest, maar waren enthousiast geworden door de kleurrijke foto's en het aanbod. Zeer fijne en duidelijke begeleiding. De kinderen werden door zichzelf en de begeleiding uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. Prachtig, zeker tijdens een kinderfeestje. Bedankt!
We vierden het 8 jarige kinderfeestje van onze zoon bij RijnBoulder Arnhem. Dit was erg goed geregeld en de kinderen vonden het fantastisch. Joel heeft ze begeleid en deed dit heel leuk. Aardige kerel ook. Vooral de tunnels waren favoriet. En de pizza's waren ook verrassend lekker!
Huh
Betrouwbaar en instructeur bied alles veilig aan. Daarnaast heel fijn hoe snel mountain network schakelt bij vermist materiaal.
We hebben het kinderfeestje van mijn dochter hier gevierd. Het was echt geweldig! Goed georganiseerd en hele duidelijke instructies. Instructeur Ezra wist binnen een aantal minuten alle namen van de 12 kinderen. Hij vond dat leuk en persoonlijk gaf hij aan! Ik vond het vooral erg knap! Het klimmen was super en erg veilig! Prachtig systeem! Wij hebben genoten en natuurlijk ook even meegeklommen...
Was een kinderfeest. Kinderen vonden het wel een leuke en uitdagende ervaring. Goed verzorgd en fijne begeleiding! Er was voldoende drinken, de patat na afloop van het feestje was niet niet gaar. Een gedeelte van de patat bleek slap en niet gaar/gebakken te zijn. De snacks waren prima. Door de inspanning en trek van de kinderen hebben zij nog wel veel opgegeten Dag erna verschillende kinderen ziek, De kinderen gaven aan dat ze dachten dat door de patat kwam.
Via 1+1 actie goedkoper uitje. Er een feestje van gemaakt - letterlijk en figuurlijk. Fijne uitleg en begeleiding.
Eten was goed, sturing van de activiteiten was ook goed. De meeting ruimte is niet heel erg interessant om te zitten vergeleken met het restaurant zelf. Indien mogelijk in het restaurant de groep verdelen is wel leuker.
Leuke introductie les met verschillende wanden en moeilijkheidsgraad. Prima begeleiding.
We hebben veel plezier gehad met zijn allen. Ook de kinderen vonden het een succes. Leuk personeel. Relaxte plek. Opvallend goed begeleid (leuk/aardig/enthousiast en streng tegelijk). Een aanrader! Zou zo nog een keer gaan.
Het was een leuke ervaring om te klimmen. Leuk voor zowel jongens als meisjes. Iedereen vond het leuk spannend en deed mee met plezier. Frietjes en snack waren ook goed. Dit maakte het een compleet feestje!
Het was een super leuke activiteit voor ons 30+ damesvoetbalteam. Ik was onder de indruk van de hal; zó hoog. Super leuk dat je zonder enige ervaring tot het dak kan klimmen. En iedereen kan meedoen. Het boulderen was een leuke afsluiting.
Super leuke 1,5 uur waarbij de kinderen werden uitgedaagd. Prachtige obstakels.
Het was erg leuk en goed georganiseerd. Alles verliep soepel en de begeleiding was duidelijk en prettig. De locatie was goed verzorgd waardoor iedereen zich op zijn gemak voelde. Wij hebben veel plezier gehad en kijken terug op een geslaagde en positieve ervaring.
Goede begeleiding van een klimfeestje met een groep van 10 10-jarige kinderen
Goede, professionele begeleiding. Heldere uitleg en goede opbouw.
Dank je wel voor je uitgebreide en positieve beoordeling en fijn dat je ons aanbeveelt. Goed om te horen dat je de begeleiding, uitleg en opbouw als professioneel en prettig hebt ervaren. Dank ook voor je waardevolle nuance bij de feedback. Je hebt helemaal gelijk dat het bevestigen van wat al goed gaat minstens zo belangrijk is. Dat nemen we zeker mee in onze manier van begeleiden, juist om cursisten vertrouwen te geven en het goede gedrag te blijven versterken. Fijn dat je dit zo helder verwoordt. Graag tot ziens bij Mountain Network!
Leuken en lieven mensen Je word goed geholpen en de kinderen hadden het erg na hun zin we komen snel weer een keertje langs dank je wel allemaal
Het klimmen was super leuk, we waren met 12 kindjes die het fantastisch vonden en zo nog 1,5 uur er achteraan hadden kunnen plakken!
Allereerst wil ik benoemen dat er vakinhoudelijk sterke en duidelijke inhoudelijke tips werden gegeven. Het examen voorklimmen heb ik niet gehaald, maar de feedback die ik daarbij kreeg was helder en helpend, en gaf mij concrete handvatten om verder mee te oefenen, dat waardeer ik. Op didactisch vlak heb ik daarentegen helaas tijdens de cursus wat dingen geobserveerd die bij mij geleid hebben tot een leeromgeving waarbij ik geen vragen durfde te stellen en mij ontmoedigd voelde. Die spanning maakte het voor mij lastiger om vragen te stellen, te leren en met vertrouwen te oefenen. Dit viel ook op toen we een week een vervangende docent hadden waarbij de sfeer juist prettig was en vragen stellen uitgenodigd werd. Bij het napraten werd door mede cursisten ook ervaren dat de vervangende docent erg prettig was. Omdat veilig leren klimmen voor mij onlosmakelijk verbonden is met een veilig lesklimaat, leek het mij belangrijk om deze ervaring met te delen. Ik doe dit ook vanuit mijn achtergrond als docent in het onderwijs, waar ik ook werk aan het creëren van een veilig leerklimaat.
Alles was goed geregeld en de kids vonden het fantastisch
Hele leuke instructeur. Hij was heel relaxed. Kinderen kregen veel vrijheid. Hij maakte leuk contact. Toen bleek dat het boulderen wat lang duurde mochten ze ook nog gewoon klimmen. Echt een geslaagd feestje
Mijn dochter vond het geweldig, kon de uitdaging goed aan en werd heel fijn geholpen!
Olympus 27
6832 EL Arnhem
Mountain Network is een bergsportorganisatie met 7 klim- en bouldercentra in Nederland, outdoorlocatie in de Ardennen en is organisator van ski- en bergsportreizen wereldwijd.