Prima, maar duur voor wat je krijgt.

3 verschillende instructeurs in 4 lessen. 12 mensen in een klasje is erg veel. Geen vooraf afgezet stuk, dus er lopen andere mensen tussen het klasje door en soms te weinig (makkelijke) routes beschikbaar. En daar betaal je dan 110 euro voor. Wel het gevoel gehad dat het altijd veilig was.

• Mountain Network locatie/afdeling Klimcentrum Arnhem
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Veiligheidscursus voor zekeren (beginner toprope)

Leuk en leerzaam

Het was mijn 1e keer buiten klimmen dus ik had al heel veel zin in de cursus. Het was egt superleuk, heb veel geleerd en mooie dingen ervaren. De begeleiding was goed en hadden een gezellige groep. Kortom een top weekend, zeker aan te raden!

• Klantcontact N.v.t.
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Introductie rotsklimmen
  • Groepsgrootte 6-14

Top cursus in een mooie omgeving!

Een outdoor cursus indoor voorklimmen klinkt natuurlijk wat gek. Met flink wat boulder ervaring en het toprope diploma op zak leek ons dit een mooie stap vooruit. Onze instructeurs Barry en Jochem gaven duidelijke uitleg, met de juiste dosis humor en praktische voorbeelden. Het programma is goed gevuld, maar zeker niet te intensief. Hoewel wij kozen onze eigen tent mee te nemen, was het verblijf goed georganiseerd en de faciliteiten ter plekke uitstekend! Goed ontbijt, lekker avond eten waarbij voor ieder wat wils te krijgen is. Aangezien wij vaak vergeten foto's te maken tijdens vakanties was het bijzonder prettig dat beide instructeurs naast het begeleiden ook zo nu en dan foto's maakten die later in de voor de cursus opgezette whatsappgroep gedeeld werden.

• Mountain Network locatie/afdeling Outdoor - Ardennen
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Cursus voorklimmen (outdoor)
  • Groepsgrootte 6-14

Fantastisch weekend gehad, dit wordt zeker herhaald.

Goede instructeurs die duidelijk uitleg gaven over de exacte dingen die mijn klimpartner en ik graag wilde weten. Verder mooie gebieden, goed verzorgd op de camping en lekker gegeten. Enige minpuntje was dat zondagochtend alles al ingepakt en klaar moest zijn omdat we anders moesten bijbetalen voor de camping, maar dat is een kleinigheidje.

• Groepsgrootte 15-44

Beste manier om Voorklimmen te leren

Ik zocht een Voorklimmen cursus in combinatie met outdoor klimmen en Mountain Network treft het allemaal. Logistiek is top: geweldig locatie en camp, uitstekende ontzorging (tent klaar, super lekker uitgebreid eten, instructies en voorbereiding, materiaal…), heel ervarende instructeurs, goede opbouw van de cursus met theorie en praktijk. Dus in het kort, vooral niks meer aan doen, het is een perfecte weekeind. Ik kijk eruit naar de vervolg single pitch in september!

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Outdoor Voorklimmen

Enthousiaste trainer

Het was leuk en er waren meerdere kinderen die zo enthousiast zijn geworden dat ze graag een keer een proefles nemen.

• Mountain Network locatie/afdeling Bouldercentrum RijnBoulder
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Kinderfeestje

Great experience

Really well build climb hall, with nice instructors. We've had a great time. We'll sure take on a climbing course afterwards

• Mountain Network locatie/afdeling Klimcentrum Dordrecht
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Introductory lesson
  • Groepsgrootte 1-5

Super goede ervaring, veel geleerd

Het was een goed georganiseerd weekend. Zowel het eten als het klim programma. Er werd rekening gehouden met ieders niveau. Leuke instructeurs die duidelijk waren in uitleg en communicatie.

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Single pitch
  • Groepsgrootte 6-14

Super leuke en top verzorgde cursus

Naast dat de cursus enorm leuk en leerzaam was om te volgen, was de organisatie en het verblijf top geregeld. Bij aankomst werden we gelijk met een grote glimlach door coördinator Tess ontvangen die er voor zorgde dat alles duidelijk was en er voor ons niets ontbrak. Tijdens het weekend hebben we op de camping van heerlijk eten kunnen genieten waarbij er meer dan genoeg opties waren voor ons als vega(n). De instructeurs van de cursus waren aardig en wisten waren ze het over hadden. De locaties waren goed voor beginnende voorklimmers en er was een goede groepsdynamiek. Al met al enorm genoten van deze cursus en blij dat ik heb gekozen voor de outdoor voorklim cursus ipv indoor. Nu door naar de single pitch!

• Mountain Network locatie/afdeling Outdoor - Ardennen
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Voorklimmen (indoor, maar dan outdoor)
  • Groepsgrootte 6-14

geweldig team en super betrokken

Ik wil mijn complimenten geven aan het Team van Mountain Network. Jullie zijn flexibel en hebben de wil om iedereen aan het klimmen te krijgen

• Mountain Network locatie/afdeling Klimcentrum Amsterdam
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Basiscursus volwassenen (ITC)
  • Groepsgrootte 6-14

Niet naar verwachting en koud

Het is niet handig om een kennismakingscursus touwklimmen te geven als alle routes binnen verwijderd zijn voor een competitie. En als je dan al je cursisten buiten laat klimmen, informeer ze er dan van tevoren over, dan kunnen we ons daarop instellen. Nu was het gewoon verschrikkelijk koud in de schaduw en wind. Daarnaast vind ik boulderen (wat we aan het einde deden) best leuk, maar daar ben ik niet voor gekomen, dat was ook niet naar verwachting. De instructeur deed het naar omstandigheden goed, hij had ook maar te dealen met deze situatie. Geen enkel verwijt naar hem. Nog een tip: zet in de mail duidelijk dat men ringen, horloges en sieraden af moeten doen of thuis moeten laten. Het kwam voor mensen nu als een verrassing toen ik (!) het aangaf.

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Kennismakingsuitje

Goed!

Heel goede begeleiding; rustig en bevlogen, aanmoedigend op een prettige manier. Mooie manier om kennis te maken met via ferrata, zo met begeleiding

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Via ferrata
  • Groepsgrootte 6-14

Heel goed geregeld en vriendelijn

Alles is perfect geregeld. De instructeurs zijn erg vriendelijk en enthousiast. Een compliment!

• Mountain Network locatie/afdeling Klimcentrum Leeuwarden
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Kinderfeestje op het kindergedeelte.

He-le-maal top!!!!

Goede les, goede begeleiding, leuke mensen, fucking vette hal!!!

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Introductiecuraus toprope

Perfecte eerste indruk.

Tijdens de kennismakingsles is alles duidelijk uitgelegd werden al mijn vragen beantwoord. De begeleider was vriendelijk en hielp waarbij nodig.

• Mountain Network locatie/afdeling Klimcentrum Arnhem
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? De kennismakingsles
  • Groepsgrootte 1-5

Leuke kennismaking!

Last minute besloot ik een kennismakingsles te volgen. Ontvangst was zeer vriendelijk en nadat ik me had omgekleed kon het feest beginnen. Melissa legde alles goed uit en ik voelde me meteen op mijn gemak. Na de veiligheid instructie mochten we al gauw klimmen. Melissa hield alles goed in de gaten en gaf uitleg daar waar nodig. Heel fijn. Na 1,5 uur was ik verslaafd en heb me inmiddels ingeschreven voor de basiscursus. De hal in Nieuwegein is trouwens mooi en leuk personeel.

• Mountain Network locatie/afdeling Klimcentrum Nieuwegein
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Kennismaking

All was amazing

Great coach, all was great

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Indoor Top Rope
  • Groepsgrootte 6-14

Fantastische cursus klettersteigen in prachtige omgeving

De cursus klettersteigen is goed georganiseerd. Onze trainers Rob en Britany hebben ons professioneel begeleid bij de tochten op de berg. Het was een goede combinatie van leren en plezier hebben.

• Mountain Network locatie/afdeling Outdoor - Ardennen
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Klettersteigen cursus.
  • Groepsgrootte 6-14

Super enthousiaste begeleiding, maar organisatorisch valt er nog wat te halen.

Ik ben zo enthousiast dat ik gelijk nog een weekend heb bijgeboekt. Dit heeft voornamelijk te maken met het enthousiasme van de begeleiders. Wat ik ook erg prettig vond was dat de uitleg een stuk korter en bondiger was dan de vorige curusus (single pitch cursus 7 april). Dit hielp tegen de informatie overload die ik ervaarde bij de vorige cursus. Wat wel jammer was, was dat zowel zaterdag en zondag de organisatie niet zo strak was en daardoor elke dag een uur aan klimtijd als groep verloren was. Misschien is dat niet altijd een probleem, maar omdat meerdere mensen de single pitch technieken niet meer onder de knie hadden en er te weinig begeleiders waren voor zon grote groep (2 begeleiders op 12 mensen), moesten ik en mijn klimpartner regelmatig wachtig op anderen. Zo hebben wij na het multipitch abseilen ergens tussen de 2 en 3 uur moeten wachten totdat de laatste klimmer van de rots was. In de tussentijd hebben wij onszelf vermaakt met single pitch klimmen, maar we hadden liever onder begeleiding nog een keer (of meerdere keren) het multipitchen herhaald. Want dat was waar we voor kwamen! Bovendien hebben we niet geleerd hoe we een tuber moeten ontlasten. Verbeterpunten: - minstens 3 begeleiders voor 12 mensen - 9 uur rijden betekent om half 9 materiaal check en kwart voor 9 met iedereen verzamelen (inclusief begeleiders) op de parkeerplaats. Dit kan eventueel nog eens naar de gehele groep in de whatsapp gecommuniceerd worden. Verzoek: - vragen bij zowel inschrijving als de kennismaking avond hoe lang het geleden is dat de benodigde technieken zijn geoefend - mogelijkheid om technieken te herhalen bij de blokhut - instructiefilmpjes die dit ondersteunen Desalniettemin zal ik Mountain Network aan al mijn vrienden en kennissen aanraden. Ik wil nog even vermelden dat het contact via de mail en telefoon is altijd uitstekend is geweest. En verder wil ik nog even in het bijzonder Bas en Britt bedanken voor hun begeleiding.

• Mountain Network locatie/afdeling Outdoor - Ardennen
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Single pitch (afgerond), multipitch basis (afgerond), multipitch georderd en multipitchen in de dolomieten
  • Groepsgrootte 6-14

Enorm genoten van de gezellige single pitch cursus in Dinant met fantastische instructeurs

Ik heb meegedaan aan de single pitch cursus van mountain network in Dinant, begeleid door Jochem, Bonne en Jeffrey. Ik heb enorm genoten van de gezelligheid tijdens het verblijf op de camping en het klimmen zelf. Alle drie de instructeurs waren heel goed in het uitleggen van de techniek, gaven mij een veilig gevoel en waren daarnaast leuk om mee op te trekken. Zeer aan te raden!

• Groepsgrootte 6-14

Heerlijk weekend buiten en veel geleerd!

De instructoren waren erg goed en duidelijk! Ze stonden open voor veel vragen en wilden graag stof overbrengen. Af en toe was het wel iets te schools en ik vond het niveau van klimmen wat tegenvallen onder de cursisten

• Beoordelen als: School
  • Groepsgrootte 6-14

leerzame cursus, te weinig instructeurs

Multipitch cursus basis ardennen: Goed geregeld alles op de camping met tent en eten etc. Instructeurs waren vaardig. Echter waren het te weinig op een groep van 12 man. Wij hebben vooral op dag 2 echt heel lang moeten wachten om verder te klimmen en uiteindelijk maar 1 mulitpitch kunnen doen, dit lag niet aan de instructeurs, die werkten keihard, maar het waren er echt te weinig. Daarnaast is het onhandig dat niet wordt aangegeven bij het carpool excel dat mensen uit verschillende cursussen op verschillende plekken gaan klimmen, en moet je dus weer eerst ergens anders heen rijden om ze op te halen. Dit had beter gecommuniceerd kunnen worden. De excel lijst zou ook al eerder gedeeld kunnen worden, veel mensen hadden een week van te voren al iets geregeld.

• Mountain Network locatie/afdeling Outdoor - Bergsportreizen
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? multipitch basis
  • Groepsgrootte 6-14

Meeten de volgende cursus geboekted.

Heel goede gits! Locatie: goede camping. Maltijden goed, maar net te weinig. een toetje zou leuk zijn.

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? indroductie rotsklimmen

Heel leuk!

Goede begeleiding, leuke camping, gezellige groep en voor ieder niveau wat wils

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Introductie rotsklimmen
  • Groepsgrootte 6-14

Enorm leerzaam, maar wel erg langzaam

De cursus was leerzaam en alle technieken die ik had willen leren zijn behandeld. Helaas was het niveau van de andere cursisten erg laag waardoor genoeg repetitie van de technieken niet is gelukt. Op dag 2 hebben ik en mijn partner in totaal maar 3 pitches geklommen en 3 pitches kunnen abseilen. We hebben die dag 6 uur in de muur gezeten. Soms stonden we wel een uur stil op een standplaats. De instructeurs waren erg goed, maar doordat ze met 2 waren konden ze de grootte van de groep eigenlijk niet aan. Ook omdat het niveau van de groep erg laag was. Veel cursisten vonden het voorklimmen erg spannend, terwijl dit echt vlekkeloos zou moeten gaan naar mijn idee.

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Multipitch basis

Over Mountain Network

Mountain Network is een bergsportorganisatie met 7 klim- en bouldercentra in Nederland, outdoorlocatie in de Ardennen en is organisator van ski- en bergsportreizen wereldwijd.