Super cursus gehad waarin we veel hebben geleerd en vertrouwen hebben gekregen in veel verschillende touwtechnieken.
Ik zou deze cursus aanbevelen aan mensen die ervaring hebben met boulderen en echte rotsen willen verkennen
De gezelligheid begon al bij aankomst waar jullie lampjes opgehangen hadden aan de tenten en bordjes met vragen die je elkaar kan stellen neergezet hadden op de eettafels. Dit soort details getuigen van oog voor detail en zorg voor jullie cursisten. Onze docenten waren erg kalm, vriendelijk en zorgden voor een ontspannen maar gefocuste sfeer. Wat mij betreft de perfecte situatie om in te leren. Het was wat druk hier en daar op de berg, wat wat improvisatie van de leraren vereiste maar ook dit werd kalm aangepakt.
Kinderfeestje was geslaagd!! Aldus de kids
X
Allemaal prima geregeld! Iedereen is heel aardig en behulpzaam. Heel veel geduld en leuk met de kinderen. Ook na de tijd genoeg patat en limonade. Desnoods wordt er bij gebakken. Kortom een ervaring die de kinderen niet snel zullen vergeten!
Goede ontvangst, fijne prive ruimte, enthousiaste instructeur die de jongens overal goed in mee nam. Sjoerd en zijn vrienden hebben een ontzettend leuk feest gehad.
Gedurende de activiteit werden de leerlingen uitgedaagd, waardoor er een leuke intensieve activiteit volgde.
Top ervaring. Goede begeleiding. Voor herhaling vatbaar
De onderste verdiepingen waren fijn om bij te beginnen zodat we daarna naar de bovenste verdiepingen konden. Ik heb zelf hoogtevrees vandaar dat de bovenste verdieping net wat enger was. Maar daardoor ook een fijne uitdaging ik kon naar minder hoog gaan als ik kon. Sommige routes 3 waren veel moeilijker of juist gemakkelijker dan de andere routes 3. Maar daardoor had ik dus nog steeds een leuke uitdaging elke keer weer :D Dankje.
Kinderfeestje! Goed georganiseerd Gezellige tent Goede duidelijke begeleiding (Finn) Heerlijke pizza
Verjaardagscadeau voor hun Hebben een fijne beleving gehad
We waren met zijn 6-en, met kids van 7-13 jaar. Dit is de eerste keer dat de kids tijdens een activiteit allemaal stil waren en de hele tijd bezig waren met pure concentratie! Geweldig, 2 dagen later nog spierpijn, maar het was het waard.
In twee dagen tijd kennis kunnen maken met trad klimmen, goede instructeurs, goede locatie, heel veel geleerd
Het kinderfeest was super, vooral vanwege de prettige, geduldige en kundige begeleiding. De informatievoorziening (website/mails) zou iets duidelijker mogen zijn zodat wij als ouder/begeleider weten wat jullie planning is. Bevoorbeeld het uitreiken van de certifcaatjes en de tussentijdse pauze.
Zie bovenstaande
Leuke ontvangst en fijne begeleiding. De kinderen hebben zich erg goed vermaakt!
Vriendelijk personeel, goeie uitleg aan onze groep leerlingen, goeie controle bij de uitvoering.
Goed en fijne verwelkoming. Aanwezigheid van huurschoenen waren fijn, Pizzas smaakte goed. Ik was wat vroeger en kon rustig nog even wat werken in de voorruimte.
De leerlingen van onze schoolwaren erg enthousiast en hadden erg veel plezier in het klimmen met elkaar bij jullie!
Prima introductie in het boulderen. Goede uitleg van de opzet en routes, handige technische tips van Joël.
Wij zijn als instap cursus op verschillende plekken wezen klimmen, voldoende uitdaging voor ons. Zowel voor degene met angst als degene die de uitdaging op wilde zoeken.
Hele goede cursus, alles wordt super duidelijk uitgelegd en er is ook genoeg tijd om lekker te klimmen. En daarnaast is t ook nog mega gezellig en krijg je lekker eten op basecamp :)
Eerste keer buiten klimmen was echt heel leuk! Lekker buiten spelen :)
Ik heb geen klim ervaring gedaan maar een cadeaubon betaald die ik nog niet heb ontvangen via de mail. Wat ik jammer vind is dat dit niet online besteld of gekocht kan worden. De informatie online is ook heel onduidelijk over prijzen van lessen voor junioren en volwassenen. Een proefles met cadeaubon heeft een mooie prijs. Maar als je dan lessen wilt gaan volgen vindt ik de prijzen wel heel hoog. Ook staan er niet gemeld de tijden van de lessen.
Olympus 27
6832 EL Arnhem
Climbing Network is een bergsportorganisatie met 7 klim- en bouldercentra in Nederland en één outdoorlocatie in de Ardennen.