Fijn, geduldig en professioneel personeel. Mooie plek om een kinderfeestje te geven. Mooie aansluiting op de leeftijd.
Een prachtige uitdaging voor de jeugd. Spannend, proberen, doorzetten en een boost voor het zelfvertrouwen. Leuke enthousiaste begeleiding.
Goeie uitleg en begeleiding met de introductieles. Daarna nog lekker zelf klimmen.
Geweldige begeleiders, super lekker maaltijden en faciliteiten.
Een goed georganiseerde, goed opgebouwde cursus. Enige klimervaring is wel een pre, anders is het een pittige basiscursus. De begeleiding was enthousiast, deskundig en coachend. Er was een prima verhouding tussen individuele aandacht en groepsbegeleiding.
Een clip and climb arrangement geboekt voor het hele gezin. Vooraf goede uitleg en instructie gekregen. Tijdens het klimmen was er aandacht voor iedere klimmer. Een ieder werd op een leuke manier door de instructeur gemotiveerd en uitgedaagd om net iets buiten de eigen comfort zone te gaan en zo stappen te zetten en te leren.
Ik verwachtte niet veel van de basiscursus Via Ferrata, twijfelde van tevoren zelfs of het niet te weinig uitdaging zou zijn. Maar het tegendeel bleek waar: de cursus was heel leerzaam en ook fysiek van een goed niveau. De groep was divers en de sfeer was heel gezellig en ontspannen. Onze instructeurs Tess en Ruud hebben er een topweekend van gemaakt.
Het was echt een zeer leuke, leerzame en waardevolle ervaring. Je merkt echt dat het outdoor klimmen een hele andere stijl is indoor klimmen, wat mij enorm aanspreekt. Verder les gehad van hele aardige en goeie instructeurs. Super bedankt voor deze ervaring!!
Het was een leuk en gezellig weekend waar we veel geleerd hebben
Ik hoop dat jullie inmiddels van Tess al feedback hebt ontvangen over het voor mij tegenvallende weekend. Ik heb zaterdag veel niet mee kunnen doen en zondag ben ik na het ontbijt naar huis gegaan. Niet omdat ik niet meer kon (ziek was of zo), maar simpel weg omdat de cursus opbouw helemaal niet paste bij de omschrijving op de website en de informatie en dus niet was zoals verwacht. De cursus wordt verkocht als basis, met termen als 'voor iedereen', 'uitleg over via ferrata klimmen', en met paklijsten die passen bij beginners verwachting (gympen kan, handschoenen niet nodig etc). Aan alles lijkt dat het een beginners cursus is. Ik verwachtte dan ook naast uitleg over de via ferrata set, bijv. uitleg over hoe je je voeten neer zet, stap techniek bij grote stappen, waar zet je je handen neer? Ik verwachtte te starten met een makkelijke route om te wennen. Horizontaal, zodat je langzaam kan wennen aan het tuigje, de carabinners. Dat je leert hoe smalle paadjes gaat, hoe loop je? Hoe draai je je lijf bijv. Maar wat bleek, de eerste klim is direct een giga pittige - direct vertikaal omhoog - en dan met een kloof en rots ofwel een stuk zonder ijzeren beugels, direct na 10 min klimmen op een ijzeren trap al. Daarna is het meteen de bedoeling je partner te kunnen zekeren met een touw - terwijl je zelf nog niet eens (figuurlijk) 'zeker' bent, om vervolgens zelfstandig te moeten abseilen. Niet met een partner beneden die je laat vieren, maar solo. Dit ging me allemaal veel te snel. Niet dat ik niet kan abseilen, vaker gedaan al met partner, maar na wat ervoor allemaal al op me afkwam was het gewoon weg veel te veel - veel te snel. Verrassend genoeg had vrijwel de hele groep dezelfde mismatch in verwachting. Iedereen had een beginnerscursus verwacht met een niveau van wat ik zojuist omschreef. Het geluk van de rest van de groep was echter dat ze het pittigere niveau aankonden. Omdat een aantal al berg of Bolder of klimervari
Wederom mogen genieten van een mooie cursus binnen de klimsport "Via Ferrata basis". Tess en Ruud hebben ons alles geleerd wat zij wisten en hiermee ons het zelfvertrouwen te geven zelfstandig via ferrata's te kunnen doen op verschrillende niveau's.
Ik heb echt intens genoten van het weekend. Zo leuk om als solist in zon enthousiaste en sportieve groep terecht te komen. Alles is goed georganiseerd, de instructeurs denken ook in alle praktische dingen rondom de cursus goed mee om het zo comfortabel mogelijk te maken. Het eten is ook erg goed verzorgd! En de cursus zelf was ook fantastisch. Heel veel geleerd, wat ook een overload veroorzaakte in het hoofd, alles willen opslaan omdat je leven er vanaf kan hangen. Maar het luisteren, zien en doen is een goed principe waardoor het verrassend goed blijft hangen.
Het was een verassing dat we met touwen gingen klimmen, ik dacht dat we een boulder feestje hadden geboekt, maar de instructeurs waren heel precies en controleerden de kinderen heel adequaat voordat ze gingen klimmen. Dit gaf ons een veilig gevoel. Fijn dat we 2 instructeurs waren op een groep van 8 kinderen. Minder zou mij een onveilig gevoel geven.
Dit was een heel leuk kinderfeestje. De kinderen werden goed begeleid door een gezellige jongen. Erg leuk!
Het was een erg gezellige middag en bedankt Robert voor je geduld en het lachen
We zijn wezen clip n climb'n met een groep kinderen van 5 Tot 7 jaar. De instructeur had super heldere en duidelijke uitleg, op het niveau van de kinderen. Hij bleef ze positief motiveren en bij naam noemen. Zoals mijn dochter zei bij thuis komst, de meester was echt leuk! Complimenten aan deze instructeur hij heeft de ervaring compleet gemaakt.
Mijn zoon had een proefles voor de klimclub. Hij vond het leuk. De begeleiding zag er goed uit (van een afstandje) en er was goede aandacht voor veiligheid. Na afloop kort nabesproken. Vader en zoon waren tevreden.
Wat een pret hebben de kinderen (6 stuks) gehad op de clip and climb muur in Leeuwarden. Fantastisch systeem waarbij kinderen zelfstandig diverse muren kunnen beklimmen. Vooraf een duidelijk instructie gekregen en de kinderen werden waar nodig uitgedaagd of geholpen. Bedankt voor het leuke uitje!
Leuke en fijne begeleiding. Super ervaring.
Alles was vlot en goed geregeld, goede communicatie en alles zoals beloofd. De trainer was wat matig afgestemd op de kinderen, niet echtgenoot positieve houding in contact, had speelser gekund.
Wij hadden een hele spontane en gezellige begeleider. De kinderen werden op een leuke manier meegenomen in het klimmen. Ook kinderen die het eerst wat eng vonden werden op een goede manier gemotiveerd om het toch te proberen.
Ik vond het fantastisch, beter dan ik had verwacht. De instructeuren waren heel erg fijn. Hanna en Max waren niet alleen heel goed, maar ook super lief en creeerden een fijne en veilige sfeer om in te leren. Ook het eten op de camping was absoluut een hoogtepunt!
De instructrice was zo enthousiast dat we onze angst overwonnen en kick, adrenaline en plezier beleefden! De challenges en sprong vanaf de vuurtoren waren fantastisch! Dankjewel Lot!
Ontvangst op de camping was goed, alles werd duidelijk uitgelegd. Mijn tentje stond al klaar en ik kon deze direct inrichten. 's avonds kennismaking en werd de week doorgesproken. De dagen waren soms lang door het warme weer. Uitleg van de verschillende technieken was goed en duidelijk, voldoende tijd om te oefenen. Nu is het tijd om het in de praktijk te brengen en de kennis bijhouden. Erg genoten van de week!
Olympus 27
6832 EL Arnhem
Climbing Network is een bergsportorganisatie met 7 klim- en bouldercentra in Nederland en één outdoorlocatie in de Ardennen.