Filters

9

Supergoed advies en nog vrijblijvend ook

Sanibroyeur stuk gegaan en Appie aan de lijn gekregen met de vraag of hij me kon helpen. In plaats van me direct op kosten te jagen, heeft hij me uitgelegd wat het probleem kon zijn zodat ik het probleem zelf kon oplossen. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf

Wat een fijn bedrijf. Vriendelijke service aan de telefoon en hele kundige, aardige, begripvolle medewerkers die thuis langskomen. Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Amazing service and professionalism

I had a problem at home with the heater for over two years. I had called and asked multiple verwarming companies to explain me what happened and search for a solution and no one has an idea. Luckily me I found, Bouma Central Verwarming, friendly service, dedicated and had workers, who did not want to leave until the solve the problem. I am definitely contacting them back if needed.

 • Would you recommend us? Yes
9

Super geregeld

Bouma cv kan ik iedereen aanbevelen. Professioneel, vriendelijk en met zorg gewerkt en alles mooi afgewerkt. Bij ons hebben ze 3 radiatoren vervangen voor 2 op een betere plek in het appartement.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerlijke en goed advies beoordeling no nonsens

1e ervaring was vertrouwen no nonsens goed duidelijk en eerljjk advies met eerlijke normale prijs geen nonsens gewoon oprecht en professioneel . Ab topper ga zo door ook je medewerkers bedankt voor vertrouwen in een veilig werkzaam huishouden .qwa moederhaard geiser boiler veiligheid boven alles top aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Vandaag, op de eerste dag van een winterse week, had onze CV-ketel meermaals een storing. In verband met het weer, de dag van de week (zondag) en de drukte, was het lastig om in het Amsterdamse een CV-installateur te vinden die dezelfde dag nog wou komen. (Ons vaste bedrijf zit in Amersfoort, wat op een dag als vandaag een probleem is.) Appie stond ons meteen te woord, gaf advies. Bij het aanhouden van de problemen is hij binnen een paar uur een onderdeel komen vervangen. Hij gaf een heldere uitleg, en had ons vooraf goed ingelicht over de kosten. We zijn er heel blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

storing CV ketel

Enige bedrijf die tijdens de sneeuwstorm zonder contract ons te woord stond en advies gaf (welke ook het probleem heeft opgelost). Hebben dus verder geen ervaring met onderhoud e.d., maar dit contact was iig heel fijn/vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en vriendelijk

In oktober hebben wij een huis gekocht waarvan de CV uit 2007 niet meer onderhouden was. Om te voorkomen dat we in de winter zonder verwarming zouden zitten ben ik op basis van goede referenties uitgekomen bij Bouma CV. Dit bedrijf kon op korte termijn langs komen voor een onderhoudsbeurt. De meneer die ons hielp was vakkundig dit blijkt uit het feit dat hij ons precies kon uitleggen wat de status is van onze CV en ons adviseerde welk onderhoud verstandig was om uit te voeren. Deze onderhoud klus heeft hij netjes uitgevoerd en onze CV kan er weer tegen aan. Daarnaast was de monteur ook vriendelijk wat minstens zo belangrijk is. Bouman CV bedankt voor jullie dienstverlening.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service

Onze CV druk werd steeds te laag omdat een radiator lekte. Bij controle bleek ook het expansievat niet meer te werken. Appie en zijn team hebben de radiator en het expansievat vervangen en het hele systeem schoon gemaakt. De radiatoren werken nu veel beter, echt een enorme verbetering. Super bedankt voor de goede uitleg & service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Superservice!

Probleem werd vakkundig verholpen met uitleg en vervanging van een onderdeel kan de cv nog jaren mee. Volgende keer maak ik weer gebruik van Bouma!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Helaas te snel een slechte review geplaatst op 22-10-2020. Dit had voorkomen kunnen worden als ik meteen had aangegeven wat me niet beviel. De eigenaar heeft veel moeite gedaan me te bereiken en me rustig uitgelegd wat er mis was gegaan. Zeer tevreden over deze manier van klanten benaderen en de correcte uitleg.

 • Aanbevelen? Ja
10

eerlijk en deskundig

ik hoorde rare geluiden uit mijn ventilatiesysteem en vermoede dat deze defect was. BoumaCV gebeld en binnen 4 werkdagen kwamen ze langs. Het bleek dat niet alleen mijn systeem kapot was, maar alle kanalen moesten nodig gereinigd worden. Dit hebben ze via video aan mij laten zien. Op advies heb ik uiteindelijk een nieuw systeem aangeschaft en alle kanalen laten reinigen, ze hebben netjes en snel gewerkt. Ik was onder de indruk dat ze op een eerlijke manier met mij meedachten en mijn probleem hebben kunnen oplossen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig Betrouwbaar

De cv werkte niet goed, firma Bouma gebeld afspraak gemaakt voor de volgende dag. tijdens de controle werden div gebreken geconstateerd na overleg gekozen voor een nieuwe cv ketel daar de bestaande als 14 jaar oud was. de nieuwe cv merk intergas xtreme 36 deze cv ketel kwam bij de consumentbond als beste het de test. tijdens het plaatsen van de cv zijn al de bestaande leidingen vervangen. het geheel is super afgewerkt. Appie en collega bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Probleem opgelost

Eigenaar heeft meerdere keren geprobeerd contact op te nemen en me uiteindelijk zeer vriendelijk geholpen. Zeer net bedrijf met goede monteurs, zeker aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Servicegericht en deskundig

Mijn cv was gaan lekken. Appie heeft er met deskundig oog naar gekeken en de lekkage opgelost. Op mijn vraag wat ik hem schuldig was antwoordde hij: dit is service waar ik geen kosten voor in rekening breng. Waar kom je vandaag de dag zo'n bedrijf nog tegen?

 • Aanbevelen? Ja
10

GEWELDIG.. een top bedrijf!!

tijdens mijn verbouwing van mijn keuken en badkamer heb ik Bouma cv ingeschakeld om de leidingen (water en gas) te vernieuwen. vriendelijke en professioneel ben ik te woord gestaan Binnen 1 dag konden ze aan het werk wat erg fijn was en dat de werkzaamheden niet stil kwamen te liggen. Op de afgesproken dag en tijdstip stonden ze voor de deur en hebben de werkzaamheden uitgevoerd, alle leidingen doorgetrokken en een nieuwe cv ketel geplaats, netjes afgewerkt SUPER BEDANKT JONGENS!! ze denken met je mee en komen met praktische oplossingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf!

Geweldig bedrijf...we hadden Appie gevonden via internet. Onze cv ketel van 16 jaar oud was aan het lekken. Gekozen voor een geheel nieuwe ketel. Appie stond zondag voor de deur om alles te vervangen. Alles vervangen, supermooie afwerking. Heel erg bedankt boys!...Super bedankt!...Marcia

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima! Fijne communicatie en meedenkend.

Ze komen afspraken na, zijn goed bereikbaar en denken goed mee in oplossingen en houden je goed op de hoogte.

 • Aanbevelen? Ja
8

Vertrouwenwekkend

Op tijd, vakkundig en klantvriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijke communicatie en professioneel

Mijn CV ketel had regulier onderhoud nodig voor de eerste keer bij Bouma. Appie en collega gaven na het onderhoud aan wat ze gedaan hadden en of ze bijzonderheden hadden geconstateerd. Er werd goed gevraagd of het helder was of dat ik nog vragen had. Beide heren waren zeer vriendelijk en professioneel.

 • Aanbevelen? Ja
10

1e klas service !

allereerst wil ik zeggen dat we goed zijn geholpen door de medewerkers van Bouma cv. We kwamen erachter dat er een lekkage was aan onze cv-ketel, waarna we met spoed hebben gebeld naar ze. We kregen te horen dat het erg druk is op dat moment en dat ze hun uiterste best doen om zo snel mogelijk te helpen. Binnen hele korte tijd zijn we geholpen!!! en nog eens hele vriendelijke medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service!

Snel,transparant service,duidelijke afspraken! Klant tevredenheid gaat boven alles.Binnen 24 uur een afspraak in de drukste tijd van het jaar!Je kan altijd rekenen op Appie! Super bedankt voor de goede service jongens!

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel, goed en open over verschillende opties

Rond de jaarwisseling begaf mijn (oude) cv het. Ik had nog wel warm water, maar geen verwarming. Viavia op Oudjaarsdag in contact gekomen Bouma CV en direct geholpen. Uiteindelijk kon de cv binnen 2 dagen worden gerepareerd en heb ik advies gekregen over meer opties voor de lange termijn. Eerlijke prijs ook.

 • Aanbevelen? Ja
10

Service van Bouma is op en top

Bouma is nu ons vaste CV monteur, je kan altijd rekenen op Appie, als hij niet zelf kan komen dan zorgt hij voor een andere monteur. Is er iets met je verwarming of een verstopping ergens dan staat hij direct klaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super snel en uitstekend werk

Ben geholpen door een heel vriendelijke monteur die zijn werk supergoed verrichte. Mijn CV ketel werkt weer als van ouds en heb ik weer een warme kerst. dankje Appie

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.