Filters

9

Fijne en vakkundige mensen

Filmon en Haltam hebben mijn oude CV ketel met boiler vervangen. Erg tevreden hoe de heren een en ander hebben uitgevoerd. Ook hoe keurig (en strak) het leidingenwerk is aangepast aan de nieuwe situatie. Nogmaals veel dank voor de goede service heren!

 • Aanbevelen? Ja
10

Buitengewoon tevreden. Top service!

Service zoals service hoort te zijn. Vakbekwaam, snel, klantvriendelijk, behulpzaam en ontzorgend. Disclaimer: ik laat nooit reviews achter, maar de buitengewoon goede service die ik van Bouma kreeg, heeft voor deze uitzondering gezorgd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantgericht en professioneel

Mijn oude Intergas CV ketel was echt aan vervanging toe. Via Google en goede recensies bij Bouma CV terecht gekomen. Duidelijke offerte, niet de goedkoopste, maar toch gekozen voor Bouma CV. Binnen twee weken kon de CV ketel worden geinstalleerd. Haltam en Filmon waren een fantastisch team. Duidelijk, vriendelijk en erg professioneel. Na een klein dagje klussen was alles netjes geplaatst. En niet onbelangrijk werd alles ook weer schoon achtergelaten. Al met al petje af voor dit vakmanschap.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn en snel geholpen

Ondanks dat het zaterdagmiddag is, na een grote storm die vast ook veel werk veroorzaakt heeft, binnen 2 uur een loodgieter die het probleem snel opgelost heeft.

 • Aanbevelen? Ja
10

Correct, snel, vriendelijk professioneel

28 januari: cv ketel stopt ermee. Op internet Bouma gevonden, snelle service werd beloofd en dichtbij (en de facebook reviews hielpen ook mee) Goede en snelle service: Klopt! Zelfde dag langs gekomen, volgende dag nieuwe CV ketel (mazzel, want het was weekend) Aardige mannen, professioneel, vriendelijk en netjes, check! De nieuwe ketel is keurig gemonteerd en de mannen waren niet luid en duidelijk aanwezig. Geen gestamp door het huis en in het contact erg vriendelijk en heel behulpzaam. Onwijs bedankt en wanneer nodig nemen we weer contact met jullie op. Wi raden jullie zeker aan! Bedankt! Etienne en Baafje, Amsterdam Oost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellent and friendly service

Bouma has been consistently helpful and professional, not only solving problems but helping to find economical solutions. Most recently a technician named Asraf came and patiently and clearly outlined my problem and solved it immediately, and did it with a friendly, humane demeanor which is increasingly rare in service interactions.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Wat een topservice en fantastische monteurs. Was een noodgeval hier, de 24e december nog een ketel geplaatst en alles opgeruimd. Topgosers, vriendelijk en behulpzaam. Niets dan lof na teleurstellende ervaringen met toch wel gerenommeerde andere bedrijven. Die kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Niets dan lof kortom.Aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Na een storing bleek cv ketel kapot! Uiteindelijk hebben ik een goeie vriend gevraagd. Bouma was zeer vriendelijk! En wenste me succes ondanks de aanbetaling die ze terug gaan storten! Das pas service !

 • Aanbevelen? Ja
10

Zoals-t-hoort geholpen

Mijn ketel begon opeens gek te doen en per toeval kwamen we Bouma bv op google tegen, omdat we zagen dat onze oude ketel monteur bedrijf failliet was gegaan. Mo kwam bij mij en keek wat er aan de hand was. Na controle bleek dat er meer aan de hand was en dat een nieuwe ketel eigenlijk de beste optie was. Ook omdat de oude al 19 jaar oud was! Hij heeft keurig alles uitgelegd waarom hij t zo zag en is eerlijk in zijn handelen geweest. Hij heeft gelijk een afspraak kunnen regelen, dat een paar dagen later een nieuwe ketel geplaatst kon worden. Smorgens waren de mannen stipt op de afgesproken tijd hier. Ze zijn aan het werk gegaan. Af en toe even gekeken en telkens een uitleg waar ze mee bezig waren. De mannen hebben alles netjes en keurig werkend achter gelaten. Op t laatst was de thermostaat toch niet goed en hebben ze een nieuwe gezet. Naderhand alles gecontroleerd of het werkt zoals het zou moeten en mij een uitleg gegeven van de ketel en wat ik zelf kon doen. Beide bezoeken als zeer prettig ervaren. De heren hebben verteld waar t op staat, zonder eromheen te draaien. Bouma raad ik dan ook aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Behulpzaam, geduldig, neemt klant serieus

De gootsteen liep niet meer weg. Na goede recensies te hebben gelezen van team Bouma hen gebeld. De eerste keer probleem verholpen maar 2 dagen later bleef wederom het water in de gootsteen staan. Gebeld en we voelden ons als klant serieus genomen. Mogelijkheden doorgesproken. Appie en z’n collega hebben het probleem met de gootsteen onderzocht, oorzaken en evt oplossingen besproken. Ze hebben uitgebreid de tijd genomen om de verstopping te verhelpen! Volgens mij heb ik niet eerder deze gootsteen zou goed horen en zien doorlopen. Grote blij. Bedankt Appie

 • Aanbevelen? Ja
10

TOP BEDRIJF EN TOP SERVICE!

Ontzettend vriendelijk, kundig en begripvol personeel. Al een aantal jaren klant voor het jaarlijks onderhoud aan mijn CV-ketel en zeer tevreden. Daarnaast kijken ze verder/doen veel meer moeite dan andere soortgelijke bedrijven: Gaslek (onderdruk) geconstateerd in mijn huis en het dringende advies gekregen van een ander bedrijfje dat mijn gasleidingen moesten worden vervangen - factuur ontvangen a 1500euro. BOUMA CV langs gekomen en geconstateerd dat een dop niet goed was aangedraaid bij de CV-ketel - ik was voor 100euro klaar! TOP SERVICE!

 • Aanbevelen? Ja
9

Supergoed advies en nog vrijblijvend ook

Sanibroyeur stuk gegaan en Appie aan de lijn gekregen met de vraag of hij me kon helpen. In plaats van me direct op kosten te jagen, heeft hij me uitgelegd wat het probleem kon zijn zodat ik het probleem zelf kon oplossen. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf

Wat een fijn bedrijf. Vriendelijke service aan de telefoon en hele kundige, aardige, begripvolle medewerkers die thuis langskomen. Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Amazing service and professionalism

I had a problem at home with the heater for over two years. I had called and asked multiple verwarming companies to explain me what happened and search for a solution and no one has an idea. Luckily me I found, Bouma Central Verwarming, friendly service, dedicated and had workers, who did not want to leave until the solve the problem. I am definitely contacting them back if needed.

 • Would you recommend us? Yes
9

Super geregeld

Bouma cv kan ik iedereen aanbevelen. Professioneel, vriendelijk en met zorg gewerkt en alles mooi afgewerkt. Bij ons hebben ze 3 radiatoren vervangen voor 2 op een betere plek in het appartement.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerlijke en goed advies beoordeling no nonsens

1e ervaring was vertrouwen no nonsens goed duidelijk en eerljjk advies met eerlijke normale prijs geen nonsens gewoon oprecht en professioneel . Ab topper ga zo door ook je medewerkers bedankt voor vertrouwen in een veilig werkzaam huishouden .qwa moederhaard geiser boiler veiligheid boven alles top aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Vandaag, op de eerste dag van een winterse week, had onze CV-ketel meermaals een storing. In verband met het weer, de dag van de week (zondag) en de drukte, was het lastig om in het Amsterdamse een CV-installateur te vinden die dezelfde dag nog wou komen. (Ons vaste bedrijf zit in Amersfoort, wat op een dag als vandaag een probleem is.) Appie stond ons meteen te woord, gaf advies. Bij het aanhouden van de problemen is hij binnen een paar uur een onderdeel komen vervangen. Hij gaf een heldere uitleg, en had ons vooraf goed ingelicht over de kosten. We zijn er heel blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

storing CV ketel

Enige bedrijf die tijdens de sneeuwstorm zonder contract ons te woord stond en advies gaf (welke ook het probleem heeft opgelost). Hebben dus verder geen ervaring met onderhoud e.d., maar dit contact was iig heel fijn/vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en vriendelijk

In oktober hebben wij een huis gekocht waarvan de CV uit 2007 niet meer onderhouden was. Om te voorkomen dat we in de winter zonder verwarming zouden zitten ben ik op basis van goede referenties uitgekomen bij Bouma CV. Dit bedrijf kon op korte termijn langs komen voor een onderhoudsbeurt. De meneer die ons hielp was vakkundig dit blijkt uit het feit dat hij ons precies kon uitleggen wat de status is van onze CV en ons adviseerde welk onderhoud verstandig was om uit te voeren. Deze onderhoud klus heeft hij netjes uitgevoerd en onze CV kan er weer tegen aan. Daarnaast was de monteur ook vriendelijk wat minstens zo belangrijk is. Bouman CV bedankt voor jullie dienstverlening.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service

Onze CV druk werd steeds te laag omdat een radiator lekte. Bij controle bleek ook het expansievat niet meer te werken. Appie en zijn team hebben de radiator en het expansievat vervangen en het hele systeem schoon gemaakt. De radiatoren werken nu veel beter, echt een enorme verbetering. Super bedankt voor de goede uitleg & service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Superservice!

Probleem werd vakkundig verholpen met uitleg en vervanging van een onderdeel kan de cv nog jaren mee. Volgende keer maak ik weer gebruik van Bouma!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Helaas te snel een slechte review geplaatst op 22-10-2020. Dit had voorkomen kunnen worden als ik meteen had aangegeven wat me niet beviel. De eigenaar heeft veel moeite gedaan me te bereiken en me rustig uitgelegd wat er mis was gegaan. Zeer tevreden over deze manier van klanten benaderen en de correcte uitleg.

 • Aanbevelen? Ja
10

eerlijk en deskundig

ik hoorde rare geluiden uit mijn ventilatiesysteem en vermoede dat deze defect was. BoumaCV gebeld en binnen 4 werkdagen kwamen ze langs. Het bleek dat niet alleen mijn systeem kapot was, maar alle kanalen moesten nodig gereinigd worden. Dit hebben ze via video aan mij laten zien. Op advies heb ik uiteindelijk een nieuw systeem aangeschaft en alle kanalen laten reinigen, ze hebben netjes en snel gewerkt. Ik was onder de indruk dat ze op een eerlijke manier met mij meedachten en mijn probleem hebben kunnen oplossen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig Betrouwbaar

De cv werkte niet goed, firma Bouma gebeld afspraak gemaakt voor de volgende dag. tijdens de controle werden div gebreken geconstateerd na overleg gekozen voor een nieuwe cv ketel daar de bestaande als 14 jaar oud was. de nieuwe cv merk intergas xtreme 36 deze cv ketel kwam bij de consumentbond als beste het de test. tijdens het plaatsen van de cv zijn al de bestaande leidingen vervangen. het geheel is super afgewerkt. Appie en collega bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Probleem opgelost

Eigenaar heeft meerdere keren geprobeerd contact op te nemen en me uiteindelijk zeer vriendelijk geholpen. Zeer net bedrijf met goede monteurs, zeker aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd