dank u super
Mijn ervaring betreft A-Krediet, is enorm goed, Dhr Frank Veen heeft echt snel gehandeld en heeft ons bijgestaan. A Krediet krijgt van ons de warme douche. Hartelijk dank voor alles. Met vriendelijke groet, Fam. R.H.M ten Have.
Ik heb een heel goede ervaring. Als je ergens op wacht is het heel prettig als je snel weet waar je aan toe bent. A-krediet is snel in het afhandelen van de kredietaanvraag. Ook de klantvriendelijkheid is goed. Ik heb er een goed gevoel aan overgehouden.
Prima service en snel geregeld
alles perfect geregeld vriendelijk toegankelijk geen dure pakken maar casual voel me thuis daar
Ik heb al eerder bij u een krediet aangevraagd en werd toen erg goed behandeld en te woord gestaan Vandaar nu weer mijn aanvraag via uw kantoor
Snelle service, goede klantvriendelijkheid
Erg behulpzame medewerkers, snel en accuraat.
stond niet bij independer mas was goedkoper dan Freo ( laagste op undepender) en er werd snel persoonlijk gereageerd via mail en telefoon
Ik ben zeer tevreden met jullie diensten en de snelheid van het hele proces.
Ik vind de service van A-Krediet top! Je wordt niet alleen geholpen met een lening, maar er wordt ook gekeken wat in voordeel van de klant is!!!
Ik ben goed en professioneel geholpen, met mijn lening. ik kreeg een goede en duidelijke begeleiding en wist direct waar ik aan toe was. een aanrader voor een ieder die een lening wil afsluiten.
Aanvraag correct, betrouwbaar en met kennis afgehandeld. A- krediet kan ik zeer zeker aanbevelen. Het heeft ons een hoop geld bespaart omdat de kosten bij de eigen adviseur ontzettend hoog waren en bij A-krediet nehil.
Prima en goede ervaring. Aanvraag is snel en vakkundig opgepakt en over de voortgang, iedere aanpassing/wijziging is direct gecommuniceerd. De aanhoudendheid en doorzettingskracht bij een vertragende issue (aanleveren aanvullende info, contact zoeken met de klant/aanvrager) was geen belemmering..... er werd doorgezocht naar een passende oplossing. Goed gedaan !
Ik kan niet anders dan jullie een topscore geven. Jullie medewerker Jeroen is een topper. Zijn manier van clientgericht werken is super. Ik beveel jullie ten zeerste aan. Niet alleen omdat de lening is goedgekeurd,maar gewoon omdat ik voorbeeldig geholpen ben! Ga zo verder!!!
Dhr Jeroen Venema heeft ons vakkaundig, snel en vriendelijk te woord gestaan en geadviseerd. De snelheid waarmee hij onze belangen behartigde is ongekend goed, snel en accuraat. Als hij zegt : ik bel zo, belt hij in no-time terug ! Klasse. Ik zal A-Krediet zeker adviseren, ik ken nog iemand in mijn kennissenkring dus wie weet ! Met vriendelijke groet.
Edeseweg 109
6721 JS Bennekom
A-Krediet is meer dan 17 jaar actief als intermediair in financiële diensten. Wij zijn expert op het gebied van consumptief krediet, verzekeringen en hypotheken. Door onze ruime kennis en ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd zijn wij, als geen ander, in staat je een goed en duidelijk onderbouwd advies te geven. Hierbij zijn jouw financiële en persoonlijke wensen altijd ons uitgangspunt.