Er zijn tijdens de montage wat dingetjes fout gegaan, maar uiteindelijk is alles naar volle tevredenheid opgelost! Mooie en goede kwaliteit tegen een redelijke prijs!
Goed bedrijf. Netjes geholpen.
In principe is alles goed verlopen en wat niet goed liep is opgelost.
Reden voor de keuze De meeste items kun je achteraf bepalen
Goed contact, prima advies en nette uitvoering en afwerking
Bijzonder goed
Mijn enige opmerking: De levertijd van 3,5 maand was wel erg lang.
Fijn om te horen dat de montage naar tevredenheid is verlopen. Erg jammer dat de montage in uw geval zo lang heeft geduurd. Het komt bij ons zelden voor dat er 3,5 maand gewacht moet worden alvorens het geplaatst kan worden.
Zeer prettig en nette afhandeling.
Alles is prima en vlot verlopen.
zeer correct bedrijf en een prachtig product met een snelle en zeer goede montage.
Het gevoel wat ik bij het eerste contact was meteen positief en werd bevestigd bij bezoek aan de fabriek eurokozijn heeft mijn verwachting waar gemaakt
vriendelijk personeel duidelijk goede afwerking het was een gezellige week en wij zijn trots op het eind resultaat als wij hebben gespaard laten wij zeker de rest vh huis door euro kozijn doen.
Via mijn ouders in contact gekomen met eurokozijn en was erg goed in afwerking en aflevering. Nu voor ons de eerste keer dat er iemsnd kwam voor kunstof kozijnen. Nu we de eerste montage achter de rug hebben. Gaan we in de toekomst zeker weer in zee met eurokozijn
Voortreffelijk en kundig werk en goede service
Gewoon prima precies gebeurt zoals de adviseurs ons gezegd heeft en dan de service erna ivm afstellen enz. keurig afgehandeld grote komplimenten ook voor de dames aan de telefoon.
Toch een paar opmerkingen: - Hoewel het inderdaad min of meer vakantietijd was, is het goed om met vaste ploegjes te werken. Men weet dan blindelings wat de ander bedoeld. - Het kwam waarschijnlijk ook hierdoor dat men vrij vaak naar de werkplaats terug moest om wat op te halen. Kost veel tijd en dus geld. - M.i. moet het plannen van de nodige materialen en gereedschappen daarom beter geregeld worden. - De tweede dag kwam er één monteur en heb hem dus zo goed mogelijk geholpen. Was voor mij geen probleem, maar volgens mij zegt de Arbo-wet dat dit verboden is. Zie bovenstaande niet als kritiek maar als hints om mogelijk tot nog betere prestaties te kunnen komen.
Bedankt voor de tips, we gaan er zeker mee aan de slag.
Veelzijdig, vakbekwaam en goede service achteraf.
De montage is vakkundig en netjes gedaan. Helaas werden de deuropeningen slechts 73cm breed. Ook was de drempel gevaarlijk hoog. Door monteur opgelost. Bij de buren 82 cm zonder extra breekwerk (ander bedrijf) Dat moet anders kunnen en daarover zijn wij dus niet tevreden. Over de andere werkzaamheden zijn wij tevreden
Door gebrek aan communicatie tijdens de oplevering hebben de kozijnen van de achtergevel een week in de achtertuin gestaan. Uiteindelijk na veel e-mails, telefoongesprekken toch alles netjes gemonteerd. Hang en sluitwerk van de draaikiepramen voelt niet al te solide aan. Door fout van de adviseur verkeerde deurknop geleverd, vervolgens een nieuwe e-mailwisseling gestart om de juiste deurknop geleverd te krijgen, waarbij EuroKozijn vol hielt dat de deurhendel zoals ik beschreef niet bestond, terwijl deze gewoon in de showroom terug te vinden was. Deurhendel ging loszitten na driekwart jaar dit heeft het 3 serviceafspraken geduurd voordat de hendel goed vast zat. (Nu inmiddels 6 maanden geleden.)