Hallo Petra, Nogmaals bedankt dat wij de opdracht mochten uitvoeren. Het is heel mooi geworden en uiteraard bedankt voor de 10! Met vriendelijke groet, Fabian Albers & Team Eurokozijn
Hallo Jeanine, Ik vind het fijn te horen dat je het gehele traject als prettig hebt ervaren en bedankt voor de mooie 9! Geniet van de mooie kozijnen en wellicht kunnen we in de toekomst het volgende gedeelte doen. Met vriendelijke groet, Fabian Albers & Team Eurokozijn
Geachte heer Vonk, beste Dennis. Bedankt voor uw geduld en vertrouwen. Het was voor beide partijen lastig om een passende afspraak voor de service te realiseren. Maar ten slotte is het toch gelukt en is de afwerking nu op het gewenste niveau. Met vriendelijke groet, Mark van der Beek en team Eurokozijn
Originele beoordeling
Beste heer, Jammer dat u onze communicatie als slecht ervaart. We hebben in deze tijden met corona inderdaad minder mogelijkheden om afspraken in te plannen vanwege alle inmiddels welbekende redenen die deze crisis met zich mee brengt. Het is erg vervelend dat onze agenda's steeds niet matchen, maar we doen nog steeds ons best om een afspraak met u in te plannen. We hebben dan ook de afgelopen weken meerdere malen (5 x) contact met u opgenomen met een voorstel voor een datum en tijdvak waarin wij graag langs willen komen, maar helaas zijn deze data voor u steeds niet mogelijk geweest. We blijven echter onvermoeid proberen.
Geachte heer Brons, beste Fred. Nogmaals dank voor de opdracht, wij hebben deze graag voor u uitgevoerd. En ook erg fijn dat u de buurman ook enthousiast hebt gemaakt! Veel plezier van uw mooie kozijnen. Met vriendelijke groet, Mark van der Beek & team Eurokozijn
Geachte heer Wakker, beste Jaap. Dank nogmaals voor de mooie klus. De erker is prachtig geworden! Ook ik vond de communicatie erg prettig! Met vriendelijke groet, Mark van der Beek & team Eurokozijn
Beste Ivan, Nogmaals bedankt voor dit mooie project. Ook wij zijn zeer te spreken over deze klus en wat een prachtige voordeur hebben jullie gekozen! Met vriendelijke groet, Fabian Albers & Team Eurokozijn
Geachte familie Werensteijn, Ook wij vonden het een mooie opdracht om uit te voeren. Altijd weer een uitdaging om een timmerman tevreden te stellen, maar zoals u aangeeft, volledig gelukt! Veel plezier van en met uw prachtige kozijnen en deuren! Met vriendelijke groet, Mark van der Beek & team Eurokozijn
Beste Ranil, Ook ik heb het contact met jullie als zeer prettig ervaren. Excuses nog voor de hectiek rondom niet geleverd glas. Dat viel net rond de bouwvak en dan is de aanlevering van glas altijd wat rommelig. Gelukkig is alles nu naar tevredenheid opgelost en kunnen jullie volop genieten van de mooie kozijnen, deur en pui. Met vriendelijke groet, Mark van der Beek & team Eurokozijn
Hoi Diana en Teun, ik heb het contact ook als zeer prettig ervaren en vond het leuk om jullie met (kleur)advies van dienst te zijn. Het is erg mooi geworden! Veel plezier met jullie mooie kozijnen, deur en schuifpui! Met vriendelijke groet, \Mark van der Beek & team Eurokozijn
Dank voor uw mooie review! Wij hebben het graag voor u uitgevoerd. Met vriendelijke groet, Mark van der Beek &team Eurokozijn
Beste Jelle, nogmaals dank voor de prachtige opdracht en de mooie review! Het was voor ons, ik als adviseur en de monteurs, erg prettig werken met en bij jullie! Veel plezier met jullie mooie kozijnen en deuren! Met vriendelijke groet, Mark van der Beek & team Eurokozijn
Beste Jan, dank voor de opdracht en de fijne review! En nu weer genieten van het mooie uitzicht op jullie fijne tuin! Met vriendelijke groet, Mark van der Beek & team Eurokozijn