Filters

10

Uitstekende hulp bij zaak omgangsregeling

Ik ben ontzettend goed geholpen door Mevrouw Sprenkeling. Zij heeft mij heel goed bijgestaan in mijn zaak over een uitgebreide omgangsregeling. De belangen van het kind staan bij haar voorop. Mevrouw Sprenkeling heeft mij vanaf het eerste gesprek alle vertrouwen gegeven in een goede afloop, en dat is zeker zo gelopen. Ik ben haar ontzettend dankbaar en raad haar zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik voelde me echt gesteund door advocaat Sara van Eck

Ik heb advocaat Sara van Eck als advocaat gehad in de zaak met het verkopen van mijn huis gehad. Sara heeft me daarin goed ondersteund. Ze vriendelijk, geduldig, goed bereikbaar en doortastend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel advies en begeleiding in het proces

Mijn ervaring was heel prettig met van Loos&Boukema advocaten. Ik ben goed geadviseerd in de mogelijkheden en ook goed begeleid in het bezwaar proces, met uit eindelijk een positief resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professioneel en spoedig gehandeld

Alles was naar wens. Mevrouw Boukema heeft mij snel en goed geholpen. Ze heeft mij door het hele proces geleid en ben zeer tevreden met de uitslag.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig geholpen

Mevrouw Sprenkeling heeft mij geweldig geholpen. Twee jaar geleden kwam ik met een berg aan hulpvragen. Met veel geduld, tijd en juridische expertise heeft zij mij geholpen. Mevrouw Sprenkeling reageert snel en duidelijk. Zij weet wat juridisch mogelijk is en helpt daarbij.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende werk

Ik wil mijn positive ervaring delen. Esther is zeer professioneel, zij neemt snel actie. Ze weet precies wat voor cliënt belangrijk . Ze onderhandeld op correcte en professionele manier met andere partijen. Ze informeerde op tijd gaan van zaken! Haar inzet in de zaak als doel om te winnen en het lukt haar ook! Ze is ook een warm , begripvol vrouw die echt in je geïnteresseerd! Ik raad haar aan , de resultaten van haar werk uitstekend! Mvg, Zaspinok Irina

 • Aanbevelen? Ja
10

Super prettig en goed geholpen

Ik zat in een ingewikkelde situatie met mijn huisbaas maar ben ontzetten goed bijgestaan door Erik Jan Loos. Communicatie was erg prettig en ik was snel gerust gesteld dat ik er niet alleen voor stond. Onwijs bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Karin is vriendelijk en efficiënt

Vriendelijk efficiënt. Altijd goed advies gekregen. Karin is erg zorgzaam en als ik nog een werk problem geen has ik direct in contact met haar. Geweldig advocaat. Misschien duur maar elke cent waard. Ben heel erg tevreden met ons samenwerking. Dankjewel Karin

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed gevoel vanaf het begin

Vanaf het eerste gesprek met Mevr Boukema, had ik een goed gevoel om mijn, zaak via haar kantoor, op te nemen tegen mijn ex-werkgever. Direct was en werd duidelijk gemaakt, hoe het er voor stond en wat eventueel te verwachtten in deze.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top gedaan!

Communicatie is goed. Alles Is heel snel geregeld. Mvr Boukema was goed tr bereiken en hielp mij met al mijn vragen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mijn zaken prima behartigt

Stond voor mij klaar. Fijn contact. Goede afhandeling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Esther Sprenkeling is dé gezinsadvocaat/ mediator die jou én je gezin helpt!

Een krachtige advocaat én gezinsmediator vind je in Esther Sprenkeling. In nare juridische tijden ontdek je pas wie je scherp en constructief helpt. Hoe Esther mij juridisch bijstond tijdens mijn vechtscheiding maar tegelijkertijd ook adviseerde over de gezinssituatie, heeft mij ook als mens geholpen. Zij verloor mijn juridisch belang niet uit het oog maar bleef ook focus houden op wat op lange termijn het beste is, vooral voor de kinderen. Het contact met Esther is bijzonder aangenaam en zij verwoord zaken zeer helder. Ik beveel haar dan ook van harte aan als Gezinsadvocaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Sterk ondersteunt in moeilijke situatie met werkgever

Ik zat in een ontzettend lastige positie met mijn ex-werkgever waarin ik geen idee had hoe ik er goed uit had kunnen komen.. Gelukkig kreeg ik van Karin Boukema de nodige ondersteuning met maximaal empathisch vermogen en ijzer scherpe kennis in huis! Zij liet er geen gras over groeien en stond direct voor mij klaar om deze zaak positief af te handelen, heel fijn! Mijn dank is groot!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Het heeft mij enorm geholpen om het conflict met mijn werkgever over te dragen aan dit advocaten kantoor. Hannah Sluis heeft uitstekend gehandeld in dit conflict, snel en adequaat. Met een bevredigend eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
8

Uitstekende juridische hulp, door advocaat Karin Boukema.

Op basis van een eerste goede ervaring met Loos & Boukema advocaten, ben ik inzake arbeidsrecht opnieuw te rade gegaan bij hen. Heldere afspraken over tarieven (zijn naar wens verlopen), naast realistische informatie over de verwachting van het te behalen resultaat. Mijn juridische hulpvraag is op een efficiente en volhardende wijze door Karin Boukema behartigd, steeds in goed overleg. Hierbij heb ik een zeer vlotte accurate communicatie ervaren, met een persoonlijke benadering en goed behaald eindresultaat. Zeer aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

meedenkend, proactief en ook nog met humor

Onze ervaring met Hannah is zeer positief. Zij reageert snel op vragen (juridische zaken hebben eigenlijk altijd haast), is analytisch goed en op z'n tijd kun je nog lachen ook. Haar voorstellen zijn altijd redelijk en ze laat goed zien welke keuzes je kunt maken in de procedures. We hebben al diverse casussen met Hannah tot ieders tevredenheid kunnen oplossen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Amazing lawyer, very professional and effective!

Fully recommend Hannah Sluis as a lawyer. Was having trouble with my ex-boss and Hannah made it seem so simple and fast. She was very direct, always super honest and gave very good advise. Thank you so much! Great experience

 • Would you recommend us? Yes
10

Koen van de Berg: grondig, strategisch en doortastend!

Wij hebben heel veel gehad aan de professionele steun van Koen van de Berg. Hij heeft een uitgebreide juridische én bouwkundige kennis, die hij heeft ingezet bij het behartigen van onze belangen. Het moge duidelijk zijn dat wij Koen heel dankbaar zijn. Als je dus op zoek bent naar een advocaat gespecialiseerd in bouwrecht, dan moet je bij Koen van de Berg zijn. Tot slot, Koen is ook een heel vriendelijk en toegankelijk mens.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima.

Zeer prettige en proffesionele ervaring. Doortastende dame die van aanpakken weet. Erg vriendelijk, duidelijk in communicatie en (on)mogelijkheden. Betrokken en toegankelijk. Zeer aan te raden als gezinsadvocate.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Ik ben via het juridisch loket verwezen naar Karin Boukema, na dat ik contact had opgenomen werd ik snel en vriendelijk geholpen. Karin is concreet en komt goed op voor je belangen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Belang van het kind gaat voor alles.

Esther is een bijzondere en goede advocate; ik beveel haar van harte aan. In de naleving van de omgangsregeling met mijn ex heeft zij op effectieve en efficiënte wijze resultaat behaald. Esther is scherp in het doorzien van mensen en situaties. Ze weet zaken goed te scheiden en door alles heen het belang van het kind de absolute prioriteit te maken. Dit is waarom ik initieel ook heel bewust voor haar gekozen heb.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed geholpen!

Ik ben super fijn geholpen door mr. Boukema. Ze antwoordde heel snel en ik kon altijd mailen voor vragen die ze daarna helder en duidelijk uitlegde. Ze is een top advocaat die ik zeker kan aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, aardig en fantastisch resultaat

Esther heeft ons geholpen bij een voornaamswijziging. Het contact was persoonlijk en laagdrempelig en dankzij haar professionele inspanning is alles wat we wilden gelukt. Ik zou haar zeer aanbevelen

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed, deskundig en snel geholpen.

Karin is professioneel, doortastend en communiceert snel. Door de situatie, je wensen en de mogelijkheden goed op elkaar af te stemmen, worden onnodige kosten vermeden en de gewenste resultaat geboekt. Karin is een plezierige, top advocaat die ik ten zeerste kan aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geholpen door mevrouw Sprenkeling

Heel erg goed geholpen door mevrouw Sprenkeling, een echte aanrader.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd