8

goed

De omgang met de advocaat was duidelijk en er werd geen tijd gebruikt die niet absoluut nodig was voor de zaak. Heb vanaf het begin het gevoel gehad dat ik bij Loos advocaten in goede handen was.

 • Aanbevelen? Ja
9

Everything is arranged

Im a foreigner working in the Netherlands and I needed a legal advice on the settlement proposed to me by my employer due to redundancy. After a short face to face meeting mev. Boukema took the matter in her own hands. After a reasonable discussion my employer came back with a fair offer. I had very limited contact with mev. Boukema, it was exactly as much as was needed to understand the problem and my preferences. The service is rather costly, but the benefit is that as part of negotiation legal fee is included in the settlement. I can definitely recommend Karin Boukema as a labour law legal adviser.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden over het werk van L&B Advocaten. Zijn goed bereikbaar en zeer professioneel.

Gelukkig kon ik snel terecht bij L&B advocaten en werd mijn zaak spoedig behandeld en kreeg hierbij passend advies. Altijd goed bereikbaar voor vragen of tussentijdse updates e.d., telefonisch zowel per mail. Ik zou L&B advocaten zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Karin Boukema heeft mij snel en effectief geholpen bij de onderhandeling over mijn VSO

Karin Boukema heeft mij snel en effectief geholpen bij de onderhandeling over mijn VSO. Hierdoor was ik in staat om in zeer korte tijd een voor mij gunstig resultaat te behalen dat ook voor de andere partij acceptabel was. Ik beveel daarom Karin Boukema van harte aan als advocaat voor arbeidsrecht zaken. Barend

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede kundige service

Fijne mensen, kundig, niet te duur. Aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Begripvol en meedenkend, prima service

Prima service, meedenkend naar oplossingen voor jouw probleem of situatie. Begripvol en deskundig advies op maat van de case. Zeker een aanrader! Al is eigen inbreng soms wel nodig of gewenst voor specifieke situaties.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed snel en duidelijk geholpen

In 1 keer duidelijk weten waar ik recht op heb en kon verwachten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Dankzij de uitstekende snelle en doeltreffende hulp van Sara van Eck advocaat gespecialiseerd in huurrecht kon mijn zaak snel en goed afgesloten worden. Binnen twee weken was een zeer ingewikkelde zaak afgesloten. Zeer tevreden. Dank hiervoor, Myriam Pol

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig en efficiënt advies

Het was een aangenaam contact met de heer Erik Jan Loos, wij zijn hem zeer erkentelijk. Hij had de zaak van de V.vE., huurders en buren meteen begrepen en heeft zeer efficiënt gehandeld. Dank zij hem was de zaak zeer snel opgelost en hierdoor waren en zijn nu alle betrokkenen tevreden. Hierdoor is de rust bij ons allen weergekeerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima geholpen.

Mijn zaak werd vlot en professioneel behandeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Was zeer ingewikkelde zaak maar door ons gewonnen

Ondanks nog al wat tegenslagen en steeds weer nieuwe verzoeken vd Kantonrechter tot een goed einde gebracht met de vakkundige en gedreven hulp van Mr.Sprenkeling. Want zonder goeie advocaat zou dit nooit gelukt zijn. Ben ook blij dat ik dit advocatenkantoor heb gekozen,werd mij aanbevolen. Nog bedankt Esther voor je professionele hulp

 • Aanbevelen? Ja
9

Vertrouwen en veiligheid

Ik vond het heel fijn werken met Esther. Je voelt dat ze écht betrokken is en staat voor een oplossing die voor iedereen werkbaar is. Daarbij weet ze op een nuchtere en toch heel warme manier een omgeving te creëren waarin je je vertrouwd en veilig voelt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend resultaat

Het was een prettige samenwerking met Esther Sprenkeling, en een uitstekend resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig goed geholpen!

Heel blij dat ik bij mevrouw Boukema terecht kon voor juridische begeleiding bij beëindiging van een langdurige werkrelatie. Heel vriendelijk en duidelijk. Waardeer het zeer dat ze meteen reageerde op vragen en mails en dat alles heel snel afgehandeld is. In een woord top! Dank!

 • Aanbevelen? Ja
9

Esther heeft ons op een empathische, doelgerichte en deskundige manier bijgestaan.

Mijn ervaring met Esther is alleen maar positief. Op een heldere manier wist zij het proces van echtscheiding uit te leggen. Zij heeft zich op bijzondere wijze ingezet, met een juiste balans tussen mediation en juridisch advies, om op efficiënte manier onze echtscheiding te begeleiden. Haar vriendelijke maar ook strikte benadering heeft mij geholpen dit moeilijke proces naar een goede uitkomst te brengen. Waarvan we verwachtten dat het een paar weken in beslag zou nemen, is in zeer korte tijd geregeld mede door de flexibiliteit van Esther. Haar volharden om een toevoeging voor elkaar te krijgen was waardevol.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig.

Loos & Boukema advocaten hebben mij fantastisch geholpen. Mocht ik ooit nog eens een advocaat nodig hebben dan zal ik zeker Sara van Eck weer raadplegen. Zeer deskundig en een enorme persoonlijke inzet!

 • Aanbevelen? Ja
7

Wat onmogelijk leek, is Esther gelukt.

In het begin was ik heel erg sceptisch over het mediation proces. Maar na drie sessies was de missie volbracht. Ik had het niet verwacht wel ontzettend gehoopt! Tevreden en blij gaan we het nieuwe jaar in. Dankjewel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Karin was friendly and helpful

I need an urgent help/advise and Karin provide me that. I am glad I contact her. My experience it was really positive. Also we could speak Spanish. Her Spanish is very fluently :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Tijdens het inloopspreekuur zijn wij als VvE op een professionele manier zeer goed geholpen.

Onze vraag had te maken met appartementsrecht en vooral de verantwoordelijkheid van het bestuur van de vereniging van eigenaars bij overtreding van de reglementen door leden. Mr. Loos heeft onze vraag deskundig en tot volle tevredenheid kunnen beantwoorden en zijn advies over verder te nemen maatregelen zullen wij zeker vervolg aan geven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Great people skills and professionalism

het proces werd op een professionele en efficiënte manier uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Advies mevrouw Sprenkeling

Mevrouw Sprenkeling is prettig en duidelijk in haar communicatie en zo zijn ook haar adviezen. Ze kan je goed uitleggen wat je als leek kan doen, wat de consequenties zijn van elke keuze en wat lastige juridische vaktaal betekent in jouw geval. Haar advies betekende dat ik van een lastige/ conflict situatie in één gesprek ging naar wederzijds begrip en gewenste resultaten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en lief

Wij zijn geholpen door esther sprenkeling. Ze doet haar werk super goed en is daarnaast ook gewoon een lief mens. Bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne, zakelijke en betrokken persoonlijkheid

Ik ben zeer tevreden met de goede afloop van deze bijzondere zaak. Mevrouw mr. Esther Sprenkeling heeft gedegen onderzoek gedaan naar, mijn verzoek was er niet een uit zovelen, een manier om een adoptie van een volwassene te bewerkstelligen in Nederland. Dit is haar gelukt door goede voorbereiding en betrokkenheid in de rechtszaal te tonen. Zij was begaan met onze situatie als gezin en mede door kennis en kunde haar heeft dit de rechter doen besluiten om haar goedkeuring te geven. Mr. Esther Sprenkeling had, in geval van twijfel, documenten verzameld waardoor zij in ieder geval kon aantonen dat het op Europees niveau wel mogelijk was.

 • Aanbevelen? Ja
10

Werkt supersnel. Top!

Ben twee keer heel goed geholpen door mevrouw Boukema. Alle twee keer gewonnen. Ze reageert erg snel en ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg tevreden ben.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende beoordeling van de situatie

Heb op 13 september uw kantoor bezocht en mijn bezwaar tegen een afwijzing bekend gemaakt. Ik werd daarbij, namens mijn dochter, juridisch bijgestaan door Mevr. E Sprenkeling. I.v.m. verdere ontwikkelingen is daarna, in goed overleg, besloten af te zien van verdere juridische stappen. Mevr. Sprenkeling heeft de toevoeging teruggegeven en geen kosten in rekening gebracht voor haar uitstekende benadering van het probleem. Hartelijk dank daarvoor, ook namens mijn dochter .

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina