10

Karin was friendly and helpful

I need an urgent help/advise and Karin provide me that. I am glad I contact her. My experience it was really positive. Also we could speak Spanish. Her Spanish is very fluently :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Tijdens het inloopspreekuur zijn wij als VvE op een professionele manier zeer goed geholpen.

Onze vraag had te maken met appartementsrecht en vooral de verantwoordelijkheid van het bestuur van de vereniging van eigenaars bij overtreding van de reglementen door leden. Mr. Loos heeft onze vraag deskundig en tot volle tevredenheid kunnen beantwoorden en zijn advies over verder te nemen maatregelen zullen wij zeker vervolg aan geven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Great people skills and professionalism

het proces werd op een professionele en efficiënte manier uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Advies mevrouw Sprenkeling

Mevrouw Sprenkeling is prettig en duidelijk in haar communicatie en zo zijn ook haar adviezen. Ze kan je goed uitleggen wat je als leek kan doen, wat de consequenties zijn van elke keuze en wat lastige juridische vaktaal betekent in jouw geval. Haar advies betekende dat ik van een lastige/ conflict situatie in één gesprek ging naar wederzijds begrip en gewenste resultaten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en lief

Wij zijn geholpen door esther sprenkeling. Ze doet haar werk super goed en is daarnaast ook gewoon een lief mens. Bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne, zakelijke en betrokken persoonlijkheid

Ik ben zeer tevreden met de goede afloop van deze bijzondere zaak. Mevrouw mr. Esther Sprenkeling heeft gedegen onderzoek gedaan naar, mijn verzoek was er niet een uit zovelen, een manier om een adoptie van een volwassene te bewerkstelligen in Nederland. Dit is haar gelukt door goede voorbereiding en betrokkenheid in de rechtszaal te tonen. Zij was begaan met onze situatie als gezin en mede door kennis en kunde haar heeft dit de rechter doen besluiten om haar goedkeuring te geven. Mr. Esther Sprenkeling had, in geval van twijfel, documenten verzameld waardoor zij in ieder geval kon aantonen dat het op Europees niveau wel mogelijk was.

 • Aanbevelen? Ja
10

Werkt supersnel. Top!

Ben twee keer heel goed geholpen door mevrouw Boukema. Alle twee keer gewonnen. Ze reageert erg snel en ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg tevreden ben.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende beoordeling van de situatie

Heb op 13 september uw kantoor bezocht en mijn bezwaar tegen een afwijzing bekend gemaakt. Ik werd daarbij, namens mijn dochter, juridisch bijgestaan door Mevr. E Sprenkeling. I.v.m. verdere ontwikkelingen is daarna, in goed overleg, besloten af te zien van verdere juridische stappen. Mevr. Sprenkeling heeft de toevoeging teruggegeven en geen kosten in rekening gebracht voor haar uitstekende benadering van het probleem. Hartelijk dank daarvoor, ook namens mijn dochter .

 • Aanbevelen? Ja
10

Deze Gezinsadvocaat was de ultieme professional

In eerste gesprek met Esther zette zij de toon voor de succesvolle uitkomst van onze echtscheiding: ze zei dat de belangen van ons zoontje voorop stonden. Zijn toekomst is dan ook veel rooskleuriger geworden dankzij het werk van Esther Sprenkeling. Ook zijn beide partijen na een vurig begin nu ook beide blij met de uitkomst, omdat Esther erop aandrong om samen een vriendelijke overeenkomst te regelen. Uiteindelijk blijven wij nu voorlopig nog even bij elkaar wonen, iets dat ik bij Esther als eerste wens had uitgesproken. Onze plannen komen steeds beter overeen. Ik ben altijd een fan van vrouwelijke professionals, maar in dit geval kon alleen iemand met fijnzinnig gevoel voor de wet, de casus en de betrokkenen tot zo’n mooie en kostenbesparende uitslag.komen. Zij is een prachtige persoon.

 • Aanbevelen? Ja
10

I was well-informed about my choices helping me take the right decisions.

Going to a lawyer is usually assisted with some stressful moments. This is doubly so for me as most of the communication was in Dutch and I was only vaguely aware of the Dutch laws. Karin was really patient and helpful in guiding me with the right information along with the pros and cons of each decision.

 • Would you recommend us? Yes
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen!!

Heel professioneel! Volgende keer kies ik zeker voor dit advocaten kantoor. Arbeidsrecht: Super dank voor de goede zorg! Karin Boukema een topper zeer aan te raden eerlijk advies en een eerlijk mens! Erg vertrouwelijk heel belangrijk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ben geweldig geholpen door Loos en Boukema , met een snelle afhandeling en goed resultaat!

Heel erg tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Er zijn nog advocaten die niet voor alles iets rekenen. Bedankt Esther!

Esther heeft ons echt uit de brand geholpen. Ze heeft een half woord nodig en komt direct in actie. Binnen 1 dag geregeld en met het effect dat wij kunnen verhuizen naar Amsterdam! En als slagroom op de taart: ze heeft er niets voor gevraagd! Er zijn nog advocaten die niet voor alles iets rekenen. Bedankt Esther! 👍

 • Aanbevelen? Ja
10

Esther Sprenkeling

Esther is a true professional. Very efficient, empathetic, spot on, effective, friendly and gave an amazing timely service. She was very responsive as well and gave not only legal support but also moral support as well. I was indeed very lucky to get her as a lawyer and I highly recommend her services. Loos& Boukema - Esther Sprenkeling is a great asset to your company. ============== Esther is een echte professional. Zeer efficiënt, empathisch, perfect, effectief, vriendelijk en gaf een geweldige tijdige service. Ze reageerde ook erg goed en gaf niet alleen juridische ondersteuning, maar ook morele ondersteuning. Ik had inderdaad heel veel geluk om haar als advocaat te krijgen en ik beveel haar ten zeerste aan. Loos & Boukema - Esther Sprenkeling is een grote aanwinst voor uw bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, bekwaam, empathisch

Mr. Sprenkeling heeft mij super geholpen. Mede door haar advies, bekwaamheid en empathisch vermogen heeft zij ervoor gezorgd dat mijn rechtzaak een voorspoedig einde heeft gehad.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer persoonlijke behandeling door de heer Loos (en Pleiter).

Na een jarenlange en oeverloze strijd met mijn huurster (en tevens ex-echtgenote), waarbij vaststaande zaken door haar verdraaid werden of niet nagekomen, kreeg ik van de heren Loos en Pleiter twee mogelijkheden voorgeschoteld: of een rechtszaak met een reeële kans van slagen, of een schikking treffen die tot een snelle oplossing zou kunnen leiden. Dankzij de deskundigheid van de heer Loos is uiteindelijk de schikking succesvol afgerond.

 • Aanbevelen? Ja
10

outstanding, profesional, efficient, effective, pragmatic, fast, empathy

I came searching for your services because a friend recomended me your company. I really appreciate the effort Karin took by taking care/picking up my case. She really calmed me down when I was extremly nervous which showed me high level of empathy. I really liked the pragmatism, which made us work together in a more efficient and effective way. I think none of us thought of the such good end results that we had and I think that made everything outstanding, absolutley outstanding. thank you very much for your help and patience.

 • Would you recommend us? Yes
10

Geweldig

Deze advocaat neemt alle tijd voor je en doet alles om er een goed einde aan te geven. Hartelijk dank Esther Sprenkeling

 • Aanbevelen? Ja
8

Guidance and support delivered when we need it most

Whilst the dispute was relatively small in cost terms, it was complicated and made stressful by the attitude and approach of the building company. The service provided helped give us the direction and guidance we needed, which took away a lot of the stress.

 • Would you recommend us? Yes
8

Geduldig, aardig en behulpzaam

Ik heb het als erg prettig ervaren en heeft mijn zorgen weggenomen en goed advies gegeven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Heb een zeer goede en aangename ervaring gehad met mevrouw Boukema. Zij heeft geluisterd naar wat ik wil en mijn belangen goed aangehouden, daarbij heeft zij haar expertise op toegepast en mij wanneer het nodig was begeleid en bijgestuurd. Ook kreeg ik van haar snelle reacties en kon merken dat zij echt betrokken was. Ben blij dat ik haar als advocate heb gehad mocht het in de toekomst nodig zijn zal ik haar zeker weer als advocate nemen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vanaf het begin een goede klik, professioneel en doortastend.

Een advocate, die weet waar het op aankomt. Een zeer deskundige afwikkeling van mijn beëindiging van een langdurige werkrelatie. De deskundige en diplomatieke communicatiestijl en woordkeuze van advocate mevrouw Boukema naar mijn werkgever toe heb ik zeer gewaardeerd. Geheel boven hetgeen ik durfde te verwachten, aangenaam en vertrouwenwekkend. Maar vooral zakelijk en oplossingsgericht naar een win-win situatie strevend. Ten zeerste aan te bevelen aan iedereen, die i.v.m. de emotionele belasting van een dergelijk proces even zelf niet al te zakelijk in zijn of haar schoenen staat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitmuntend en goede snelle communicatie

In verband met een alimentatie kwestie contact gekregen met Monique Gerson. Dit na een inloopspreekuur van het advocatenkantoor. Zeer tevreden over het begeleiding en handelen naar de wederpartij. Duidelijke en snelle stappen met een goede afloop. Goed en snel contact met Monique Gerson. Erg te spreken en goede ervaring met dit advocaten kantoor. Ook over de financiële kant ben ik zeer tevreden met duidelijke afspraken. Al met al een prettige ervaring. Super en nogmaals mijn dank.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ontzettend goed geholpen. Bij Esther weet je waar je aan toe bent.

Mijn partner en ik zijn via via bij Esther Sprenkeling terecht gekomen. Esther is een toegewijde, rechtvaardige advocaat. Zij heeft ons bijgestaan, geadviseerd en hard gemaakt met uiteindelijk een succesvolle uitspraak van de rechter. Esther is zeer professioneel, maar er is ook zeker ruimte voor empathie en begrip. Dat heeft geleid tot een fijne samenwerking. Wij zijn Esther ontzettend dankbaar en raden haar aan bij een ieder die een gezinsadvocaat nodig heeft. Bedankt Esther.

 • Aanbevelen? Ja
9

Comfortable and being listened too

Excellent, understanding and symphatic lawyer. She is compassionate and understanding towards both parties. I believe in her

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal

Klantenvertellen Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina