Filters

10

Fantastisch geholpen

Karin Boukema van Loos & Boukema Advocaten heeft mij uitstekend geholpen met mijn uitdiensttreding. Meedenkend, adviserend, een echte een hands on aanpak.

 • Aanbevelen? Nee
10

Uitstekend vakmanschap, kennis en kunde

Zeer goede juridische dienstverlening en bijstand gehad van Loos en Baukema. We hebben het gewenste resultaat geboekt en ben zeer te spreken over de professionaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne advocaat met goede kennis van zaken

Esther heeft ons geholpen met het bezwaar tegen de schoolloting van onze dochter. Haar jarenlange ervaring en (pro deo) inzet om gedupeerde kinderen te helpen heeft ertoe geleid dat het ook voor onze dochter het gewenste resultaat heeft gebracht. Dankzij haar gedegen kennis van de procedures rondom de loting helpt zij om door de bomen het bos te zien in dit complexe proces. We hebben de samenwerking met Esther als zeer prettig ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
10

begrepen en ondersteund

Het ergste wat mij is overkomen in 4 jaar dat ik in Nederland woon, is werken voor een super onverantwoordelijke Chinees en het beste wat mij is overkomen is mijn zaak in handen van mevrouw Boukema te leggen. Ze is een vrouw die alles weet en zich op alles voorbereidt en we hebben twee zaken gewonnen, heel erg bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
9

Top Advocaat!!

Je weet direct wat je aan Esther hebt. Ze stelt het belang van het kind voor op, wat ik persoonlijk heel belangerijk vind. Esther is duidelijk en vriendelijk. Een betere combinatie kan je voor een advocaat niet hebben. De communicatie verliep top. Esther reageerd snel, en stelt niks uit. Ik ben één en al tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

My experience with divorce in Amsterdam

For this difficult issue-divorce- I have contacted advocate Mr. E.E. (Esther) Sprenkeling from Loos & Boekema. She estimated all the risks and gave the professional advise about possible solutions from which the most favourable was chosen. As a result, no surprises in the court and got it the right to continue living in my residence home further. Being non-Dutch I appreciate the attention and involvement of advocate so I could relay on her experience and warm support. Many thanks Esther!

 • Aanbevelen? Ja
10

resultaat ver boven verwachting

Met onze input en Sara's vakkennis heeft Sara er het maximale uit weten te halen. Robert mag in de flat blijven. Waarvoor veel dank.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie, realistische doelen

Esther communiceerde altijd duidelijk over mijn casus. Ze legde de procedures duidelijk uit en bleef realistisch over wat de kans van slagen was.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettig

Sara van Eck van Loos en Boukema heeft ons uitstekend geholpen. Duidelijke communicatie en goede verwachtingsmanagement. Ook zeer leerzaam traject.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden.

Gewoon geïnteresseerd. Zonder gedoe en altijd adequaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig en vlot geholpen

Wij zijn deskundig en vlot geadviseerd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel en prettig advies, gericht op resultaat.

Erik Jan is een prettige persoon, hij is handig en ervaren en geeft professioneel advies, hij geeft duidelijk de kaders aan, zodat wij daarbinnen onze afwegingen konden maken. Zijn hulp heeft tot een zeer goed resultaat geleid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle reacties en nuchtere aanpak!

Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Esther. In tijden van veel stress door mijn scheiding keer ik na een lange periode weer terug naar mijn eigen huis. Dank Esther voor je hulp!

 • Aanbevelen? Ja
10

Efficient and Brilliant services

Even though I don't leave in Holland at the time of my divorce and I've never met Esther she took on my case after briefing her via an email. I was lost on how to go about representing myself but she reassured me she will represent my interest 100% and I should relax. And she did.! It was a relief as her dedication took away a great burden. She handled my case professionally and made sure I got exactly what I wanted. I can only say thank you Esther!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne samenwerking met Sara van Eck

Lastig huurconflict met veel juridische onzekerheden. Sara heeft altijd haar oog op de bal gehouden door hoofd- en bijzaken gescheiden te houden. Prettige communicatie, ze was altijd bereikbaar om mij als leek duidelijk uit te leggen wat de (on)mogelijkheden waren. Ik zou zeker nogmaals voor Sara kiezen als ik in een juridisch conflict verzeild raak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en duidelijke communicatie

Esther heeft altijd duidelijke uitleg gegeven waardoor ik goed op de hoogte was van de stand van zaken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super snel handelen

Dankzij het snelle juridische handelen van mevrouw Sprenkeling kan ik nu met mijn zoon op vakantie met toestemming.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed

Mr. Karin Boukema heeft mij (wederom) uitstekend geholpen. Haar gedegen juridische kennis en goede strategie hebben tot het gewenste resultaat geleid. Zeer prettige, open en heldere communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

I am highly satisfied of the amazing job that Karin Boukema did.

Karin Boukema did a really good job standing for my cause.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende hulp bij zaak omgangsregeling

Ik ben ontzettend goed geholpen door Mevrouw Sprenkeling. Zij heeft mij heel goed bijgestaan in mijn zaak over een uitgebreide omgangsregeling. De belangen van het kind staan bij haar voorop. Mevrouw Sprenkeling heeft mij vanaf het eerste gesprek alle vertrouwen gegeven in een goede afloop, en dat is zeker zo gelopen. Ik ben haar ontzettend dankbaar en raad haar zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik voelde me echt gesteund door advocaat Sara van Eck

Ik heb advocaat Sara van Eck als advocaat gehad in de zaak met het verkopen van mijn huis gehad. Sara heeft me daarin goed ondersteund. Ze vriendelijk, geduldig, goed bereikbaar en doortastend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel advies en begeleiding in het proces

Mijn ervaring was heel prettig met van Loos&Boukema advocaten. Ik ben goed geadviseerd in de mogelijkheden en ook goed begeleid in het bezwaar proces, met uit eindelijk een positief resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professioneel en spoedig gehandeld

Alles was naar wens. Mevrouw Boukema heeft mij snel en goed geholpen. Ze heeft mij door het hele proces geleid en ben zeer tevreden met de uitslag.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig geholpen

Mevrouw Sprenkeling heeft mij geweldig geholpen. Twee jaar geleden kwam ik met een berg aan hulpvragen. Met veel geduld, tijd en juridische expertise heeft zij mij geholpen. Mevrouw Sprenkeling reageert snel en duidelijk. Zij weet wat juridisch mogelijk is en helpt daarbij.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende werk

Ik wil mijn positive ervaring delen. Esther is zeer professioneel, zij neemt snel actie. Ze weet precies wat voor cliënt belangrijk . Ze onderhandeld op correcte en professionele manier met andere partijen. Ze informeerde op tijd gaan van zaken! Haar inzet in de zaak als doel om te winnen en het lukt haar ook! Ze is ook een warm , begripvol vrouw die echt in je geïnteresseerd! Ik raad haar aan , de resultaten van haar werk uitstekend! Mvg, Zaspinok Irina

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd