Vriendelijke ontvangen, mooie locatie, super enthousiaste medewerkers die ons bijstonden bij de spel
Erg leuke dag gehad. Gelachen maar zeker erg genoten!
Ondanks de kanobrand en miscommunicatie vanuit ons heeft Rofra gezorgd dat ons middagje steppen gewoon door kon gaan. De dag dat we wilden reserveren kon niet en telefonisch werd daarom een andere datum gekozen. Maar we kregen even later een bevestiging met de verkeerde, originele datum. Een dag van tevoren bleek dit een foutje te zijn maar heeft de aardige dame van Rofra 2 steps van een ander bedrijf geregeld :) Duidelijke routebeschrijving en degelijke steps. Hele leuke middag gehad dankzij de flexibiliteit van Rofra!
Rofra, liet zich door de akelige brand niet uit het veld slaan en regelde boten bij bevriende bedrijven. Toen wij vervolgens ogv de ongunstige weersverwachting ons uitje aanvankelijk annuleerden en vervolgens eea op de geplande datum toch wilden laten doorgaan (omdat bleek dat het weer veel beter zou worden, dan eerder voorzien) was Rofra bereid met ons mee te bewegen en hebben we een zeer geslaagde kanodag gehad.
Onze zoon vierde zijn verjaardagsfeest met Paintballen bij Rofra. Zij werden enthousiast begeleid en uitgedaagd door Rens. Erg leuk om te zien dat iedereen bij het spel betrokken werd. Na afloop een uitermate tevreden clubje jongens weer mee naar huis genomen. Een middagje paintball levert meer energie en dorst op dat een paar uur Fortnite...
Met een grote groep hebben wij steps gehuurd. Met ophalen en terugbrengen waren ze erg flexibel qua tijden. Dachten goed mee in oplossingen. Een puntje van kritiek: sommige steps hadden hun beste tijd gehad (een van de remmen deed het maar) en hadden slappe banden. Hierdoor kon er een step niet mee en heeft de helft banden staan pompen. Dit laatste was wel fijn geweest als Rofra dat zelf had gedaan. We hadden verwacht de steps klaar voor gebruik te ontvangen.
Op woensdag 8 mei hebben we met groep 8 de kids-survival gedaan. De kinderen hebben een leuke ochtend gehad. Veel variatie in activiteiten en goede begeleiding.
Goede service, fijne ontvangst Heldere uitleg en demonstratie Tocht van 3 uur, mooie route. Onderweg 2 terrasjes gedaan. Dan gaat de tijd snel en moet je toch wel doorrijden om op tijd terug te zijn. De max snelheid van de verschillende solexen was te groot waardoor er regelmatig op elkaar gewacht moest worden. Sommige solexen hadden 1 snelheid: hard en anderen hadden alleen standje slak. Dit is niet fijn voor het groepsgevoel. Maar.... we hebben een heerlijke middag gehad en zijn een nieuwe ervaring rijker!
Rofra heeft ervoor gezorgd dat ons jaarlijks uitje met het voetbalteam een geslaagde uitstap was. Een zalige rit met de solex, afsluitend met een lekke buffet en daarbovenop mooi weer dat men niet voorspeld had :-)
We hebben met ons bedrijf een ontzettende leuke dag gehad. Het was goed geregeld. Een leuke activiteit op een toplocatie.
Voor een grote groep is de kleine afstand ideaal. Mooie natuur. Gezellige activiteit die ook om samenwerking vraagt. Actief maar toegankelijk voor een grote groep. Leuk uitje voor je sportclub (leuk voor oud en jong).
Ik ben alleen 3 cadeaubonnen gaan ophalen, voor het vliegerfestival.
We werden hartelijk ontvangen en kregen instructies voor het mountainbiken en uitgelegd hoe we de route konden rijden! De 40km waren mooi en uitdagend. Bij terugkomst werden we een alleen een beetje genegeerd,dat was jammer. Waarschijnlijk door andere groepen waar ze druk mee waren. Maar alles bij elkaar was het een leuke activiteit en mooie organisatie.
Wij hebben een Canadese kano gehuurd. We twijfelden of we er met z'n viertjes in zouden passen of dat we een extra kano nodig zouden hebben, maar werden hierin goed geadviseerd door de mevrouw achter de balie. We hadden een hele leuke middag met elkaar in de kano!
Zeer goede service, snel kunnen beginnen en lang kunnen spelen. Ook als er problemen waren met het wapen was de instructor er snel bij
De Dommel is een heerlijk stukje natuur zo dichtbij Eindhoven. Geweldig om dit met kinderen te doen! Onze zoon van 4 jaar oud heeft zelfs 8 km lang zelfstandig geroeid.. Verbeterpunt; receptie is en de klanten aan t bedienen en de telefoon aan t aannemen. Zo vlak voor de start is dat echt te veel voor 1 persoon. Verder is de start met de kano druk. De volgende keer zou ik daar liever een kwartier wachten zodat je echt de rust hebt en de rest er vandoor is. Het uitje is best aan de prijs. Ik zou vaker willen gaan maar daar is het net te duur voor.
Met onze groep van 200 leerlingen werden we hartelijk ontvangen. Iedereen had een heerlijke tijd op de Dommel. We komen graag terug!
Familiedag; ontzettend leuke ervaring op het eerste gezicht. Met een tablet de bossen in en een soort speurtocht in combinatie met een kennisquiz. Echter staan er minimaal 2 vragen in het spel waarbij het antwoord niet klopt. Tevens verschillende spel en typfouten. Wanneer wij hier een opmerking over maakten aan het einde van de activiteiten bleek de medewerkster hiervan op de hoogte. Het zou alleen te veel werk zijn om dit aan te passen, omdat dit uitgeprint en geplastificeerd zou moeten worden. Tijdens het spel wordt je gevraagd om geluidsopnames, foto's en filmpjes te maken. Het zou een leuk extraatje zijn als je deze opnames ooit nog te zien zou krijgen, ook van de tegenstanders. Helaas lijkt dit niet tot de mogelijkheden behoren. Tevens was de tablet van 1 team helemaal leeg nog voordat het spel voor hun was beëindigd. Het idee van dit spel is leuk, helaas laat de uitwerking vooralsnog de wensen over.
Beste Nathalie, Wat vervelend om te horen dat er een aantal dingen tijdens de tocht niet klopte. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat vragen foutief zijn! Zou u ons kunnen doorgeven via [email protected] om welke vragen het zouden gaan? Dit zodat wij deze kunnen bekijken en waar nodig kunnen aanpassen. Het kan natuurlijk voorkomen dat een tablet de ene keer sneller leeg gaan dan de andere keer. Wij hebben altijd reserve tablets klaar liggen en deze kunnen wij ten alle tijden brengen tijdens de tocht. Wij begrijpen dat het vervelend is al er een tablet leeg gaat, onze excuses hiervoor. Tevens is er denk ik een miscommunicatie geweest, het is namelijk wel mogelijk om de media bestand van de tocht naar u toe te zenden. Wij zullen de ontbrekende media bestanden alsnog zo spoedig mogelijk naar u toe zenden. Wij hopen dat u toch een fijne dag heeft gehad ondanks de gebreken. Wij hopen dat wij u in de toekomst nogmaals te mogen zien!
Fijne ervaring gehad , afspraken worden na gekomen. Goeie uitleg
Bedankt voor de medewerking.
Van te voren afspraken gemaakt, deze zijn nagekomen. Vriendelijk, duidelijk, goed gecommuniceerd. Dag zelf alles keurig netjes geregeld.
Fantastische service byfoon en ter plekke. Goede prijs kwaliteit!
Kleiduiven schieten op een door ons gekozen locatie. Was erg leuk!
We hebben genoten van de 16 km lange kanotocht over de Dommel. Het was net te doen voor onze kinderen van 9 en 12 jaar. De Dommel is niet diep en niet breed, waardoor het absoluut veilig was voor iedereen. De route zelf was prachtig. Je ziet alleen maar natuur om je heen: van gele kwikstaarten tot jonge eendjes en van schildpadden (!) tot beversporen. Wij hebben genoten en komen zeker nog een keer terug!
Molenstraat 203 A
5554 TS Valkenswaard
Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.