Ontzettend leuke dag!

Vriendelijk personeel, kanoën was hartstikke leuk met ons gezin in één kano en een prachtige omgeving!

• Begeleiding N.v.t.
  • Groepsgrootte: 4

Kanotocht heerlijk gastvrijheid valt tegen

De kanotocht was heerlijk We hadden drankjes bijgeboekt voor na de tocht Er was echter een bruiloft waardoor er in eerste instantie werd gezegd dat er niet geserveerd werd, bij de vraag of we dan de consumptiebonnen konden worden terugbetaald was dat oké Na een telefoontje kon dat niet meer en moesten we maar voor op een bankje gaan zitten en zouden ze kijken of er toch geserveerd kon worden Jammer

• Groepsgrootte: 4

Heerlijk ontspannen middagje op het water!

Wat heerlijk kanoën is het op de Dommel! We hadden een warme zomerdag en dan is het heerlijk vertoeven op het water. De natuur is prachtig, je zou zomaar een krokodil of nijlpaard tegen kunnen komen (sommige stukken lijken namelijk haast tropisch ). Zeker voor herhaling vatbaar!! Ik had met mijn zoon van 12 jaar een tocht van 8 km en dat is precies lang genoeg.

Grote groep met kanoers

We namen deel aan de kanotocht van 2 uur. De tijdsduur was prima en de omgeving was mooi. Echter zaten er heel veel muggen, volledig lek geprikt. Dus de tip is zeker, om muggenspray te gebruiken. Dit wordt ook aangegeven. Verder was de communicatie minimaal en de spullen waren van voldoende goede kwaliteit.

• Soort activiteit: Kanoen
  • Groepsgrootte: 2

Goed geregeld en mooie tocht

Leuk dagje uit voor het gezin in een Prachtige omgeving

• Soort activiteit: Leuk

Leuke dag

Kanoeen was leuk! Mooi gebied. Misschien een idee om onderweg meer info te geven over de afstand die nog afgelegd moet worden. En over de aanleg plaatsen die je nog tegen komt.

• Soort activiteit: Kanoeen
  • Tips & verbeteringen Meer informatie

Leuk!

Ik heb een leuke, gezellige en sportieve middag gehad. Het vervoer naar de Neerpelt is goed geregeld. Aan het einde van de tocht lever je de kano in en ga je naar huis. Je hoeft je nergens af te melden en kunt gewoon gaan. Ik vind dit persoonlijk bijzonder.

• Tips & verbeteringen Plaats op de af te melden na de activiteit

Top 16km in de zon

Goede site Prima service Gewoon top

• Begeleiding N.v.t.
  • Veiligheid N.v.t.
  • Tips & verbeteringen Geen

Heel leuk maar veel muggen

Ontvangst in het boothuys was prima. Er liggen voldoende tonnen en zwemvesten om te gebruiken. Na aankomst op de startlokatie kregen we duidelijke uitleg. Mooie lokatie en route voor de tocht. Het enige minpunt is dat er veel muggen en dazen zaten. Dit stond bij de receptie aangegeven. Het zijn een tip voor u kunnen zijn om dit in de bevestiging al aan te geven, dan hebben we ook de mogelijkheid om hiermee rekening te houden met kleding e.d. Nu zijn we lekgeprikt.

• Tips & verbeteringen In bevestiging over muggen vertellen

Mooie kano tocht

We hebben een mooie tocht gemaakt van 16 km. Is goed te doen.

• Groepsgrootte: 8
  • Tips & verbeteringen Van Neerpelt gekanoëd...daar in het begin mam mss hier en daar iets meer gesnoeid worden.

Was zeer geslaagd

Zeer geslaagd een aanraden waard

• Soort activiteit: Solexrijden
  • Groepsgrootte: 4 personen

Het was een super leuke ervaring

We hebben de lange tocht gedaan. Alles werd goed gecommuniceerd, fijne uitleg. Ondanks dat het niet zonnig was hebben we een hele leuke dag gehad. Het enige minpuntje bij aankomst waren er 2 jonge jongens die niet behulpzaam waren waar we de kano's neer moesten leggen.

• Groepsgrootte: 4
  • Tips & verbeteringen Op het einde beter aangeven waar we het neer moeten leggen.

Groep basisschoolkinderen heeft een fantastische dag gehad.

Activieit conform eerder gemaakte afspraken met Vakantiewerk Veldhoven. Erg warme dag, het wachten op de bus naar Borkel duurde daarmee wat aan de lange kant voor de kinderen. Uitleg over techniek en hoe om te gaan met de kano's zou wat beter kunnen. Het tellen van de daadwerkelijk gebruikte kano's ging niet goed, teveel in rekening gebracht maar dat is netjes in orde gemaakt.

• Veiligheid N.v.t.
  • Soort activiteit: Kanovaren met groep
  • Groepsgrootte: 25

Leuk

Beste , Wij hebben een leuke namiddag gehad. Een van onze spelers kon er niet bij zijn en toch moesten we 20 personen betalen i.p.v. 19. Dit vind ik wel jammer...

• Soort activiteit: Paintball survival
  • Groepsgrootte: 19
  • Tips & verbeteringen Enkel betalen voor de effectieve spelers

Aanrader

Was heel leuk! Mooie omgeving! Leuk team! Goed geregeld! Goede service! Weinig aan te doen door Rofra maar water was wel heel ondiep

• Soort activiteit: Kanoen
  • Groepsgrootte: 3

Geweldige dag met een geweldige service

Toen wij het boekte zou het lekker weer worden.hoe meer de dag aan kwam hoe slechter get er naar uit zag.toen het zeker was dat het zou gaan regenen begonnen wij toch te twijfelen om het door te laten gaan want om met 2 kinderen de hele dag kanoën in de regenen.tja niet zo ons ding.met enige email over en weer konden we de lange route al ruilen voor de korte. Wr mochten zelfs op de dag zelf nog annuleren of verzetten. We hebben gekozen voor de korte route. We hebben even regen gehad toen we in stapte. En toen we even pauze hielden onder overkappingen daarna niet meer tijdens de tocht. We hebben een geweldige leuke dag gehad. En dit ook door jullie Rofra. We doen het zeker nog eens

• Soort activiteit: Sportief
  • Groepsgrootte: 4 volwassen en 2 kinderen
  • Tips & verbeteringen Misschien voor de lange route een extra catering punt

Mooie kanotocht

Genoten van een mooie kanotocht in een rustig natuurlijke omgeving

• Soort activiteit: kano
  • Tips & verbeteringen Meer lunchmogelijkheden

Fijne en sportieve verkoeling

Ondanks het tropische weer hebben wij genoten van de kanotocht door de Malpi. Goed georganiseerd met vriendelijk personeel.

Genieten in de natuur.

Het was een zalige tocht op De Dommel. Alles was goed georganiseerd en duidelijk. Geen opmerkingen. Zalig dagje gehad.

• Soort activiteit: kanoën

Geweldige middag op de Dommel

Met de vooruitzichten van een temperatuur van 39.5 graden, hadden we met twee gezinnen een kano tocht geboekt. We hebben een heerlijk verkoelende dag gehad, deels onder de bomen, beetje wind en de kinderen hebben geerlijk gezwommen en asn de youwen in de bomen geslingerd onderweg.

• Soort activiteit: Canadese kano
  • Groepsgrootte: 9

De solextour was alleen al vanwege het nostalgische uiterlijk van de gemotoriseerde tweewieler en di

• Soort activiteit: Solextour 3 uur
  • Groepsgrootte: 11
  • Tips & verbeteringen De routeaanduiding op de kaart was geheel onduidelijk.

Toch heel leuk maar...

Ja maar... Heb moeten wachten op de bus, afspraak center parc 12h45 bus kwam om 13u25. Na de uitleg geen ton aangeboden gekregen (1 familie, 3 bootjes, 7 man!) natuurlijk nog niet vertrokken en onze canoe omgekipt! Resultaat zonnebril kwijt en smartphone kapot 😠. Jullie konden enkel roepen " houd de boot vast, houd de boot vast" niemand die kwam helpen,... schoenen uit, zonnebril weg, 50 plussers hoor! Rest van de tocht niet echt kunnen genieten 😭😭😭 Spijtig

• Soort activiteit: Canoe
  • Groepsgrootte: 7
  • Tips & verbeteringen Ton voor IEDEREEN en beetje hulp bij instappen en zeker bij ongeval!

Leuke kano tocht

We hebben met 5 kinderen en 3 volwassenen die 8 km tocht gekanood. Een mooie tocht door de natuur. Wij hadden 3 kleine kinderen bij, dan is 8 km precies genoeg. Leuk om te doen, de kinderen vonden het ook geweldig. Minpuntje, mensen waren te laat voor de bus, de hele bus heeft 2 minuten op die mensen moeten wachten. Je zou zeggen dat je aanrijdt, en het probleem voor die mensen is. En we hadden 3 zwemvesten nodig, alle drie bleken ze kapot en niet te sluiten. We hebben ze maar uit gedaan op den duur. Een kapot vest is gevaarlijker dan geen. Maar dat zit niet helemaal rustig in de kano, met een kindje van 2.

• Groepsgrootte: 8
  • Tips & verbeteringen Zorg voor passende spullen. Laat mensen niet 20 min in de bus wachten op anderen die te laat zijn.

Geweldig leuk

We zijn met 17 scouting jongens de kids survival gaan doen, superleuk hoe de meiden enthousiast met de kinderen omgingen, ze over hun angsten heen hielpen maar geen moment dwingend om iets te doen of over hun grenzen heen te gaan. We waren 3 kwartier te vroeg doordat de jongens zo snel doorliepen, daar werd geen enkel punt van gemaakt, en werd heel soepel mee omgegaan. Topactiviteit!

• Soort activiteit: Kids survival
  • Groepsgrootte: 20
  • Tips & verbeteringen Ijsjes in het aanbod is lekker op warme dagen

Top!

Mijn zoon heeft een geweldig kinderfeestje gehad. Ze waren allelaal laaiend enthousiast. De begeleiding was ook super, heel enthousiast en gedreven.

• Soort activiteit: Kidssurvival
  • Groepsgrootte: 11 kinderen

Molenstraat 203 A

5554 TS Valkenswaard

040-2042593

Over Rofra Sportieve Arrangementen

Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.