Wij zoeken elk jaar met de familie een activiteit waaraan iedereen kan deelnemen. Niet makkelijk want de leeftijden liggen ver uit elkaar ( 1 jaar - 70 jaar). Maar de Dommel afvaren met een kanadeese kano maakte dat mogelijk. De activiteiten is tot in de puntjes verzorgd. Eerst en vooral was de ontvangst zeer hartelijk en vriendelijk. De bus brengt je naar het vertrekpunt. Daar krijg je een deskundige uitleg en dan kan je aan de tocht beginnen. Genietend van het gezelschap en de mooie natuur vaarde we met veel plezier naar Valkenswaard. Onderweg zijn we nog gestopt om iets te drinken. We hebben veel plezier gehad. Een aanrader voor een geslaagde familieuitstap!
Samen met mijn twee jongste kinderen hebben we de prachtige tocht vanaf Neerpelt gemaakt. Tijdens de tocht een paar kleine obstakels wat het nog spannender maakte. Verder zijn de erg mooie natuur, de stilte op sommige momenten echt om van te genieten. Ook de kinderen hebben ontzettend genoten en willen graag snel nog een keer terug. Ook de organisatie en medewerkers zijn erg vriendelijk
Het was goed georganiseerd. Met de bus naar de bestemming van de tocht. Hulp met de kano. De route was heel mooi
Wij hebben één avond vantevoren een kano tocht gereserveerd via de website. Alles was super goed georganiseerd en het was een leuke activiteit. Mooie lokatie, makkelijk parkeren, vervoer goed geregeld.
Ideaal met mijn dochter van 10 voor de eerste keer alleen te kajakken. Geen watervallen of teveel obstakels. Ze deed dat prima
Ik heb 's avonds laat online nog 2 kano's gereserveerd voor de volgende ochtend. Prima geregeld , de bus stond op de afgesproken plaats klaar om ons naar het startpunt te brengen. De kano's waren in orde en de route was erg mooi.
Kundig, adequaat en vrolijk personeel, super dag hebben we hier gehad met ruim 30 personen.
Goede communicatie en gewoon goed verzorgt
Had a really good time canoeing (2 adults, one 9 year old and one 12 year old). Booking was very straight forward once I realised that you can only pay with iDEAL when you have a bank in the Netherlands. You just need to choose the other option and then you get an email with details on how to pay by bank transfer. The company was very accommodating when I realised that I booked the wrong date! I emailed them and they simply moved the booking. Highly recommended
Mooie locatie, vervoer naar de opstapplaats prima in orde, mooie route om te kanoën. Opstapplaats wordt gedeeld met andere organisatie waardoor het even druk was op de kant en in het water. Even paar minuten wachten en je waant je alleen op de route.
Heerlijk genoten van de omgeving in de kano. Goed georganiseerd, vriendelijk personeel.
Er werd gevraagd bij de receptie de boot bij bet eindpunt uit t water te halen en mee te nemen naar de overkant van de weg. Echter als daar bij dat punt jongens staan van Rofra, die je nog geen gedag zeggen, laat staan hulp bieden terwijl ze toe staan te kijken maakte mij erg kwaad. Dit is de tweede keer dat ik een ervaring heb met geen hulp, dus wij kiezen de volgende keer niet meer voor Rofra.
Beste Monique, Jammer om te horen dat je een vervelende ervaring hebt gehad na de kanotocht. De kano naar de overkant slepen hoort inderdaad bij de kanotocht. Onze jongens hebben dagelijks al vele kano's in hun handen die ze aanhanger van de aanhangers moeten halen en klaar leggen en nadien weer opladen. Het naar de overkant slepen van de kano is de taak van de kanovaarder zelf. Wanneer u om hulp zou hebben gevraagd, weet ik echter zeker dat zij u wel zouden hebben geholpen. Maar ik hoop dat u ook begrijpt dat de jongens niet ook niet van alle kanovaarders de kano's uit het water kunnen gaan halen en naar de aanhangers gaan slepen + opladen. Ik hoop dat u toch van de kanotocht zelf nog heeft genoten. Groeten team Rofra
fijn georganiseerd mooie locatie fijne medewerkers en vriendelijk personeel in de bar grote aanbieding
Super fijne dag gehad en tot in de puntjes verzorgd. Door dat het regende werd er zelfs aangeboden voor ons te bakken tijdens de BBQ ipv dat we zelf zouden moeten bakken. Op het laatste moment was het nog mogelijk om afspraken te maken over de drank. Erg prettig dat hier over werd mee gedacht. De "Luxe BBQ" viel echter wat tegen, aan vlees geen tekort maar de salades waren erg karig.
Onze tieneruitjes zijn zeer goed bevallen. Geldt voor zowel de Survival als het Kanoen & Paintballen. Waren twee leuke vrijdagen. Leuke spontane instructeurs die een relaxte sfeer uitdragen. Alles was zeer goed geregeld volgens afspraak. Wij komen zeker nog een keertje terug. Recreatiepark Slot Cranendonck
Makkelijk te boeken. Duidelijke bewegwijzering. Nette parkeerplaat en mooi verzamelgebouw met alle faciliteiten. Duidelijke uitleg geen poespas en starten maar. Kanoën door een werkelijk prachtig natuurgebied. Soms leek het wel of we in de amazone zaten (zonder alle dierengeluiden) ook de kinderen vonden het een super dag en sprongen af en toe bij een strandje in het water. We hebben ontzettend genoten en hebben afgesloten weer terug op het terras met een drankje en een ijsje. Helemaal compleet. TOP
Hele leuke namiddag
Zowel bij aankomst als tijdens vervoer naar vertrekpunt en bij afvaart hebben de medewerkers van rofra ons goed en vriendelijk geholpen. Bij aankomst bij de venbergse molen Zou deze hulp ook erg welkom zijn. Nu is er niemand die helpt. Ik heb de kano zelf aan wal gebracht, en daarna over de grond gesleept naar de railer. Ik kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen mogelijk is. Ook vond ik het niet prettig om een kano die ik huur over de grond te moeten slepen, omdat ik geen schade aan andermans spullen wil aanbrengen. De afvalbak stond uit mijn blikveld; En er lag veel afval op de wal. Ik heb de afvalbak uiteindelijk gevonden,... En daar mijn afval in gedaan.
Hoi Helma, Dankjewel voor je review. De kano's zijn erop gemaakt dat deze gewoon een stukje over de grond kunnen worden gesleept. Jaarlijks doen wij onderhoud aan de kano's zodat deze "sleep proof" zijn en dit geen probleem mag zijn. Afvalbakken staan inderdaad wat verder op de kant bij het eindpunt. Tijdens de kanotocht staan er op de picknickplekjes ook wat prullenbakken. Dit is echter niet onze verantwoordelijkheid. De gemeente is hiervoor verantwoordelijk, dus hier kunnen wij helaas ook niks aan veranderen. Graag tot een volgende keer! Groeten team Rofra
Het was een leuk dagje uit! 2 Canadese kano's met daarin 1 volwassene en 1 kind per kano. Ruim genoeg kano's voor het aantal personen terwijl het een drukke dag was. Hele volle bus naar de opstaplocatie maar toch ruim genoeg materiaal.
Wij hebben gekano't op zondag 3 augustus met z'n zessen. We hebben de tocht van 8 kilometer gedaan. Het was een mooie route! Wat ons stoorde is dat het erg druk was. Waardoor je op het water veel op andere mensen botste en elkaar de kant in duwde. Ook kon je op weinig plekken aanleggen omdat het daar dan te druk was.
Prachtig stuk natuur. Je voelt je totaal afgezonderd vd bewoonde wereld. Mooie brede stukken water.
Na een vlotte boeking met duidelijk mailverkeer achteraf hebben wij een heel leuke Dommel afvaart gehad. Alles is volgens afspraak verlopen. Top!
Het paintbal zelf was heel leuk. Spijtig dat we geen extra paint konden kopen omdat de vorige alles hadden opgekocht. Ook het bier was door de vorige helemaal opgedronken, waardoor we dat ook niet konden bestellen. Ze weten op voorhand wie er boekt, voir hoeveel man en voir welke gelegenheid. Dan moeten ze ook zien dat er voldoende is van alles. Al chance dat we met een niet te grote groep waren die er zrlf de sfeer in brachten, want op het laatste hadden we ook de indruk dat de werknemers gexoon zo vlug mogelijk nazr huis wilden. Daardoor is ons paintbal avontuur ook 30min vroeger gestopt. Dus voir dat gekd had het eigenlijk tiptop moeten zijn. Wat het niet was. Maar we hadden we plezier. De catering was heel lekker, mazr wel weinig voor 10 personen. Al chance dat we maar met 7 waren. Mazr hadden wel betaald voor 10, dus had er ook genoeg moeten zijn voor 10.
Het kanoën is goed georganiseerd en is leuk om als gezin te doen. Helaas door een regen bui waren we flink nat maar dat mocht de pret niet verderven. Een hele mooie omgeving om te kanoën.
Het was een goed verzorgde kano tocht met hulpvaardig en deskundig personeel, echt een aanrader, maar vergeet de muggen spray niet ze eten je anders op met huid en haar, gelukkig alleen tijdens het laatste stuk van de tocht, ik was eigenwijs.
Molenstraat 203 A
5554 TS Valkenswaard
Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.