Gemakkelijk online reserveren, daarna evrn moeten wachten op de bus. Goede uitleg en voldoende materiaal. Het was erg druk, maar met wat geduld konden we toch lekker rustig kanoën. Prachtig gebied!
Leuke kanotocht gemaakt van Neerpelt naar Valkenswaard. In het Belgische deel veel laaghangende takken.
De vertrek van de bus was een beetje chaotisch, bus stond er al om 15.00 geheel gevuld , maar chauffeur kwam pas 20 minuten later opdagen. Wegens de hitte die dag werd het dus al snel warm in de bus. Ook was het mij niet duidelijk dat dit de bus voor de 16 of voor de 8 km was, een papier bij het raam zou prettig zijn. de chauffeur controleerde ook niet of iedereen die geboekt had erin zat. Bij het uitnemen van de kanos bleek dit bij een fietspad te zijn , dit zorgde wegens de drukte voor gevaarlijke taferelen.
Beste Rob, Om 15 uur in de middag kun je alleen de korte kanotocht varen. De lange tocht vanaf Neerpelt (16km) is maar tot uiterlijk 13:00 uur mogelijk. De enige mogelijkheid was dus dat iedereen naar Borkel zou moeten. Het is ook niet zo dat er altijd twee bussen rijden, waarvan 1 naar Borkel en 1 naar Neerpelt. Dit is wisselend per dag en meestal zit iedereen in dezelfde bus. Er wordt bij het aanmelden gezegd, dat je 5 minuten voor vertrektijd aan de voorzijde van het gebouw moet staan, zodat de chauffeur weet wie er mee gaan kanovaren. Het is aan de mensen zelf om ook te zorgen dat ze in de bus zitten. Onze chauffeur kan niet het gehele terrein over gaan lopen en overal gaan informeren (zeker niet als het druk is) of iedereen voor het kanovaren in de bus zit. Helaas is er niks aan te doen dat er op het eindpunt een fietspad tussen de uitstapplaats en het laaiveld liggen. Dit is inderdaad voor beide partijen een beetje opletten. Ik hoop dat u toch heeft genoten van de kanotocht. Groeten Team Rofra
Echt de moeite waard om op de dommel gaan te kanoën. Mooie natuur, op sommige plekken waan je jezelf met een beetje fantasie in de jungle, helder water zodat je de beplanting goed kunt zien. Op sommige plekken is het een meter diep, maar bijna overal was het ondiep. Verschillende aanlegplekjes om lekker te picknicken in de natuur. even weg van de materialistische wereld, heerlijk rustig. Ook prima georganiseerd, incl. een goede uitleg en ruime 2 persoonse kano's met in het midden een zit-plek voor een derde, of twee kleine kinderen. Wij hebben er ook dit jaar weer volop van genoten.
Diverse activiteiten gedaan met grote groep. Goed geregeld, enthousiast, flexibel en alles kan in overleg. Super dag gehad. Ook individueel een keer een tandem gehuurd en online betaald. De fiets stond klaar en we waren in 5 minuten onderweg. Parkeren op eigen verlicht terrein met camera-bewaking.
Op het laatste moment wijzigde wij onze plannen en gingen wij voor een buitenactiviteit. Snelle reactie en zo geregeld. Super! Plezier maak je O.a zelf.. en dat hebben we zeker gedaan. Wij hebben onwijs genoten van de natuur in letterlijke zin. De kano’s volgende onze instructie’s goed op 😉...
We hebben in de ochtend met onze vierdeklassers een kanotocht gedaan. 'S middags hebben we het outdoor programma gevolgd. De dag hebben we afgesloten met een frietje. De dag was goed georganiseerd en de leerlingen vonden de activiteiten leuk.
Geweldig 💪💪💪
Mijn man, mijn zoontje van 7 en ik hebben met drieën een open kano gehuurd. We konden dezelfde dag nog boeken. We zijn in zo'n 2 uur ontspannen van Borkel naar Valkenswaard gevaren. Onderweg nog even aan een touw de Dommel ingezwierd. Alles was goed geregeld. Fijn dat er gewaarschuwd werd voor muggen (en er was zelfs muggenmelk te koop), al viel het uiteindelijk goed mee. De uitleg was duidelijk en de omgeving heel mooi.
Al voor de 3e keer op rij met een kajak over de Dommel! Het blijft elke keer een mooie route en de begeleiding is super. Volgend jaar weer en dan met de vriendengroep :)
Voor een vrijgezellenfeest zijn we gaan Solexen, erg leuk! De Solexen stonden netjes op ons te wachten bij aankomst en er werd een duidelijke uitleg gegeven voor vertrek.
Vorige week een kanotocht vanuut neerpelt gemaakt. Leuke tocht door de natuur.. ongerepte natuur en totale rust en stilte op sommige momenten
We hadden een mooie kanotocht over de Dommel. Met twee stellen peddelden we van Neerpelt naar Valkenswaard, circa 15 km. Goed te doen binnen 4 uur met pauze. Ontvangst en de kano was goed. De begeleiding vanaf het Boothuis kan beter. De bus vertrok niet zonder reden. Later bleek dat er werd gewacht op laatkomers. Onze vraag naar kayakpeddels werd wel uitgezet doch kon niet geregeld worden... Bij vertrek werd gewaarschuwd voor een lage brug. Okay, maar de brug was niet onderdoor te varen, dus kluunen.
Vanwege de drukte op het terras en de vrij jonge bedienden hebben wij met ons borreluurtje een rondje drank gemist vanwege de trage service duurde het borreluurtje wat te lang en dit strookte niet met de planning van de rest van de dag
Beste Jos, Hartelijk dank voor uw recensie en feedback! Wij vinden het vervelend dat uw borreluurtje uitliep, dit is absoluut niet de bedoeling. Het klopt inderdaad dat het die dag wat drukker was en wij met wat minder personeel stonden. Dat neemt niet weg dat het vervelend is dat de planning hierdoor niet zo liep al gehoopt. Onze oprechte excuses hiervoor en wij hopen dat jullie toch een fijne dag hebben gehad. Vriendelijke groet, Team Rofra.
Punt van verbetering: Vlak bij de aankomstplaats is een parkeerplaats en daarop staat een groot reclamebord met ROFRA erop. Ernaast een unit waar je je kunt melden. Dit blijkt van PUUR te zijn. Erg verwarrend!! Haal die ROFRA reclame daar weg.
Heerlijke activiteit om mooie route te varen over prachtige Dommel. Samen met twee kids , 4 en 6 jaar, en ouders in een kano. Mooie 4 pers kano. Belevenis voor de boys!
Super leuke kanotocht gehad. Het bleek dat wij (8p.) met zn 4-en in 1 kano pasten, maar we hadden vooraf wel voor 4 kano’s betaald. Is heel netjes en snel opgelost, hartstikke fijn!! We komen graag terug :)
Solex rijden is echt een toffe groepsactiviteit . Er zit snelheid achter .. Veel plezier gehad .
Heerlijke nieuwe ervaring. Wij hadden de tocht van 2 uur. Vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg. Gewoon leuk om een keer te doen.
Met het gezin een (korte) kanotocht geboekt bij Rofra. Vertrokken in Borkel en Schaft en aangekomen bij de watermolen. Locatie en het materiaal waren goed verzorgd en het personeel was vriendelijk.
Ten eerst hadden we geen bevestiging gekregen via de mail. Wel gewoon gegaan zo van het zal wel goed komen. 2 uur gereden ivm file we kwamen daardoor te laat aan. De bus stond al klaar maar helemaal vol er stonden nog een hoop mensen te wachten buiten de bus en bij de balie. We hadden echt zo iets van er zijn er veel te veel op dit tijdstip geboekt. En wij kunnen straks weer 2 uur naar huis rijden onverrichte zaken. Maar niks van dat alles was waar. We werden netjes geholpen. We hadden zelfs nog een meevaller want we hadden een kano teveel geboekt dus we kregen 16 euro terug geboekt op onze bankrekening. De volgende bus konden we wel mee dat was 30 min. later. We moesten wel staan want deze bus was ook weer helemaal vol. Door deze drukte is het geen 5 sterren geworden. Want de kano’s waren netjes en schoon. De rit was prachtig en rustig. Er waren genoeg stopplekken om even uit te stappen en te eten. Het water was zeer rustig en super schoon. Heel waterplanten af en toen een stel visje of en zoetwaterkreeft als je goed oplet. Het was helemaal geweldig. Onze hond (38 kg) heeft rustig in de punt gezeten. Ze zat eerst in het midden maar dan ging ze van links naar rechts en dat is heel erg wiebelig in een kano. Maar uit eindelijk zeer te vrede en zeker nog wen keer de moeite waard om nog eens terug te komen met de hele familie of vrienden groep.
Ik vond het spelletje opsporing verzocht helaas niet erg geslaagd. Ik heb deze tocht geboekt als uitje voor ons team het werk. Ik had verwacht dat we in groepjes meer opdrachten in de omgeving zouden moeten doen en niet alleen maar 80% op de tablet. Door de lezen van de krant in het begin, die veel te lang was, begon het spel al met veel moeite. Niemand begreep ook goed waar het eigenlijk om ging en wat we moesten doen. De verhaallijn was absoluut niet duidelijk en uiteindelijk liepen we alleen maar rond en keken op de tablet waar we naartoe moesten en gaven antwoorden op de vragen. All met all lijkt me dit geen spel voor volwassenen. Ik vond het helaas wel zonde van het geld.
Beste Jessica, Hartelijk dank voor de feedback en de recensie! Wij vinden het vervelend dat de Opsporing Verzocht is tegen gevallen. U had inderdaad een tablet game geboekt en dat is opdrachten maken door middel van de tablet. De tablet games in dit geval de Opsporing Verzocht zijn ingericht om een wandeling te maken rondom en in Valkenswaard en vragen en opdrachten te beantwoorden. Bij deze tablet game hoorde in het begin het kranten artikel lezen. Het krantenartikel is aan de grote kant, maar dit hoor bij dit spel. Wij vinden het jammer dat de Opsporing Verzocht tegen is gevallen en wij hopen dat jullie toch een leuke dag hebben gehad. Wij danken u nogmaals voor uw feedback en recensie! Vriendelijke groet, Team Rofra.
Het was boffen met het weer; ruim boven de twintig graden en strakblauwe lucht. Dat is fijn als je met collega's gaat kanovaren. Zeker als nat worden 'onderdeel' is van het programma. Heel prettig was de busreis van en naar onze bedrijfslocatie. Dat scheelde een hoop geregel met eigen auto's en is veel gezelliger.
Vorig jaar ook met onze familie de kano tocht van 8 km gedaan. Ook nu weer zeer goed bevallen. Het is erg leuk om te doen.
Wij hebben een top dag gehad! veel gelachen En plezier gemaakt!!! Er werd echt de tijd voor ons genomen om de activiteiten op de juiste manier uit te voeren en ons hierin te begeleiden. ( dat viel soms niet mee met een zooitje ongeregeld). Haha ondanks er soms wat angsthazen tussen zaten, draaide de Rofra daar ook hun hand niet voor om, met veel geduld heeft iedereen overal aan mee gedaan! Rofra bedankt voor deze topdag, hopelijk zien we jullie snel weer!
Molenstraat 203 A
5554 TS Valkenswaard
Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.