Ik had meer van het survival feestje verwacht evenals de jongens die op dit feestje waren. Het waren matige activiteiten die afgezien van de tokkelbaan weinig te maken hebben met survivallen. Het was meer klimmen en klauteren in diverse dingen met een wedstrijdelement erbij. De voorbereiding van diverse activiteiten kosten ook relatief veel tijd wat ten koste ging van de effectieve speelduur. Wij met zijn allen vonden het een prijzig feestje met een matige inhoud. Niet voor herhaling vatbaar. Ik heb er een beetje een kater van. Mijn zoon zit in groep 8, zijn laatste kinderfeestje en dan sluiten we die fase af met een niet zo'n leuk feestje, waar de gasten ook niet enthousiast over waren.
Beste Claartje, Hartelijk dank voor uw review en uw feedback. Wij vinden het jammer dat het survival kinderfeestje tegen viel. Wij zijn van mening dat een Catcrawl, hoge touwbrug en speleo grot wel echt horen bij buitensport activiteiten. Deze worden vaak geboekt en wij krijgen hier al jaren veel positieve reacties op. Dat het helaas niet aan jullie verwachtingen voldeed vinden wij jammer en hopelijk hebben de kinderen toch een fijne dag gehad. Ondanks dat het af en toe leek alsof ze het minder leuk vonden. Ik heb dit ook terug gekoppeld met de instructeur en zij geeft aan dat zij wel de indruk kreeg dat de kinderen het leuk hadden gehad. Achteraf zijn zij en een collega ook nog met hen gaan voetballen en ook dit vonden de kinderen leuk en gezellig heb ik begrepen. Zoals ik het begrepen heb heeft zij er alles aan gedaan om de kinderen een leuke dag te bezorgen. Daarom vinden wij het jammer om te horen dat het toch niet voldeed aan uw verwachtingen en dat vinden wij zeer spijtig. Wij hopen dat de kinderen toch een leuke ervaring hebben gehad en wij danken u voor uw feedback. Vriendelijke groet, Team Rofra.
Gezellige middag gehad. Lunch was prima. Goede uitleg en duidelijke communicatie
Vlekkeloos verlopen voor ons gezin met aanhang, geldend voor de combinatie jong en oud 17-85!!
Alles wat netjes geregeld en verzorgd. Het enige minpuntje die dag: Er was ons niet gemeld dat er die dat een groot feest was en dat alles was afgehuurd. Dus toen wij terugkwamen met zun alles om nog wat te drinken konden we eigenlijk nergens terecht bij Rofra. Dat hadden ze van te voren even moeten melden ben ik van mening. Want dan hadden we beter bij Venbergse Molen op het terras kunnen blijven zitten waar we vanaf kwamen. Uiteindelijk zijn we buiten op gras gaan zitten.
toelichting, opmerkingen en feedback in separate mail verstuurd.
De kinderen vonden het super leuk de kinderen. Vooral het enthousiasme van Rens was geweldig.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw recensie en uw beoordeling. U geeft aan dat het fijn was, dit vinden wij fijn om te horen. Verder geeft u aan het magazijnen voor de paintball unlimited groter mogen, hartelijk dank voor uw feedback. Graag zouden wij nog meer feedback ontvangen voor de gegeven sterren/punten zodat wij deze nog kunnen verbeteren. Deze zijn relatief laag beoordeeld en wij zijn benieuwd waarom. Zou u deze kunnen sturen naar [email protected]? Wij hopen ondanks de lage beoordeling dat u toch een fijne dag heeft gehad! Vriendelijke groet, Team Rofra.
Rofra is een bedrijf dat goed is georganiseerd. Voor de verplaatsing naar verschillende locaties worden bussen ingezet. Verder ziet het er allemaal netjes en verzorgd uit. Begeleiding is goed en zijn duidelijk naar een groep leerlingen.
Genoten van een goed verzorgde teambuildingsdag. Mooie tandemtocht door het prachtige natuurgebied de Malpie gemaakt. Prima tandems. Bij terugkomst, onder begeleiding, gebruik gemaakt van de Fungames met aansluitend barbecue. Aanrader: veel sportieve mogelijkheden, klantvriendelijk personeel, prachtige omgeving.
Al vele jaren ga ik met de groepen 8 van bs De Klimboom uit Best in het begin van het schooljaar kanoën op de Dommel. Het is een mooie manier om elkaar goed de leren kennen. De kinderen genieten van het avontuur op de boot en de prachtige sprookjesachtige omgeving. De accommodatie (het boothuis) is prachtig. Kinderen mogen douchen en lunchen. Niet is teveel voor het personeel.
Heerlijke dag op de dommel. Met 3 meiden in een kano was het een groot plezier. Snelle incheck service en heel erg nette doucheruimte.
Heel leuk! Alles goed geregeld. Vriendelijk personeel met een goede uitleg.
super gezellige kano tocht over de dommel
Ik ben nu al voor de 5de keer geweest dit jaar met steeds een ander groepje. De mensen waar ik mee was verschilde van leeftijd tussen 12 en 61 jaar. Met de kinderen in de natuur gepicknickt en met de ouderen even een lunch bij restaurant de Zwaan. Iedereen heeft er tot nu toe van genoten.. Verschillende zijn ook alweer met andere terug geweest. Dus het is een echte aanrader voor jong en oud
We werden verwelkomt door een vriendelijke dame en ze gaf uitleg over de tandems. Verder heeft ze ons een route kaart gegeven en een standaard voor op de fiets . Het waren mooie routes Ze heeft bij vertrek ook nog verschillende groep foto's gemaakt . Bij terug komst weer n netjes opgevangen door een medewerkster was een geslaagde middag
Vooral leuk om met een groep te doen.
Prima geregeld, leuk uitje met heerlijke BBQ achteraf. Iedereen gaf aan het 'echt een hele leuke middag te vinden'. Kubels zijn echt heerlijk relaxed om te rijden.
Genieten van de natuur, stilte, gezelligheid. Geen mobiel echt HEERLIJK, een aanrader voor het hele gezin.
Met vriendin afgesproken om de afvaart te doen en was een super leuke ervaring. We waren snel goed ingespeeld op elkaar, mooi weer en zuiver water in de Dommel!!! En droog gebleven. Maar vooral de natuur rondom is adembenemend. Goede ontvangst op een mooie locatie Borkel, goede uitleg bij de start !
Am 31.08.2019 haben wir einen tollen Familien-Ausflug auf Ihrer Paintball-Anlage verleben dürfen. Wir hatten sehr viel Spaß und fühlten uns sehr gut betreut. Bedanken möchte ich mich auch noch einmal für Ihre Geduld und Beantwortung aller meiner Fragen vor der Buchung. Vielen Dank
We gaan al ruim 10 jaar kanoën in de introductieweek met onze studenten wat door Rofra wordt georganiseerd en het blijft een leuk uitje
Online geboekt, alles goed verlopen, korte uitleg, t water op, helder water, niet te diep. leuke mooie plekjes om aan te meren voor een tussenstop. Al met al een super gezellige dag gehad
Fijne dag op het water gehad, onderweg aanleggen bij restaurant de zwaan en diverse Picknick mogelijkheden. Voor onze kinderen was dit een geweldige dag! Alles verliep vlot bij de boeking, onderweg ook nog zwem mogelijkheden gevonden. Aanrader dus! Bedankt voor de fijne dag, natuur was beeldig!
Heel goed gedaan
Locatie t' Boothuys erg netjes en ligt in een mooie omgeving. We werden vriendelijk ontvangen. Het moordspel zelf viel ons een beetje tegen. We hadden meer actie en een moeilijker spel verwacht.
Molenstraat 203 A
5554 TS Valkenswaard
Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.