Vriendelijk geholpen en heel flexibel! Activiteit was erg geslaagd!

We hebben een paar keer gewijzigd in een onderdeel van het programma. Dit was geen enkel probleem. Een aantal dagen van tevoren nog wat aangepast. Super fijn dat dat allemaal zonder problemen kon. Lunchbuffet was lekker en de activiteit (huntinggame) was zeer geslaagd! Voor herhaling vatbaar!

• Soort activiteit: Huntinggame
  • Groepsgrootte: 14 personen
  • Tips & verbeteringen N.v.t.

Spannend, verrassend, en heelvriendelijke begeleiding

Toffe beleving, vanop het water ziet de natuur er helemaal naders uit, we hebben ijsvogels gezien, zwanen, libellen, mooi!

• Soort activiteit: afvaart Dommel
  • Groepsgrootte: 2
  • Catering (indien van toepassing)
  • Tips & verbeteringen doorgang betonnen brugje was wat laag, we moesten wegkruipen in de kano.

Samen staan we sterk!

Door de samenwerking in de teams hebben we mooie prestaties neer kunnen zetten en is het voor de teambuilding een mooie middag geweest.

• Soort activiteit: tokkelen, steppen, kratje stapelen, bamboe stieken,
  • Groepsgrootte: 17
  • Catering (indien van toepassing)
  • Tips & verbeteringen voor de catering zijn we naar het boothuys gegaan.

Een heerlijke middag op het water met het hele gezin

We hadden super mooi weer en waren de enige op het water. De Dommel is een prachtig watertje met verrassend mooie uitzichten.

• Groepsgrootte: 4
  • Begeleiding N.v.t.
  • Tips & verbeteringen N.v.t.

Een erg goede en enthousiaste begeleiding van een paintball arrangement in een bosrijke omgeving

Wij werden allereerst vriendelijk ontvangen door het team van Rofra op een erg mooie locatie in de bossen. Vervolgens hebben we deskundig en enthousiast uitleg gekregen (veiligheid voorop!) waarna we het spel mochten starten. Eerst klein begonnen en vervolgens snel naar een ander, groter veld gegaan. Er werd creatief mee nagedacht over de mogelijke competitieve spellen die we konden spelen of de mogelijkheden in aanschaf van extra verfballetjes. Teun heeft ons erg goed geholpen deze dag. Iedereen was na afloop moe, maar nog vol adrenaline!

• Soort activiteit: Paintball
  • Catering (indien van toepassing) N.v.t.
  • Tips & verbeteringen Misschien in het veld nog extra attributen om je achter te schuilen? Oude auto’s of wat dan ook?

Heel goed

Toen we 1 persoon moesten annuleren kregen we ter vergoeding allemaal een drankje van het huis. Geweldig

• Soort activiteit: Solex
  • Groepsgrootte: 14
  • Tips & verbeteringen Voldoende benzine in de solex

Het was een fantastisch georganiseerd teambuildingsuitje!

De activiteiten waar volledig naar ons zin en de bijbehorende lunch, borrel en barbecue waren zeer goed georganiseerd.

• Soort activiteit: Fietsen/Mountainbiken
  • Groepsgrootte: 16
  • Catering (indien van toepassing)
  • Tips & verbeteringen Geen verbetering nodig, het was prima!

Uitdagend en hilarisch

Onze eerste activiteit was de smokkelaar te ontmaskeren wat niet zo makkelijk bleek dan we dachten. Na een heerlijke wandeling door de prachtige omgeving gevuld met opdrachten mochten we onze hersenen breken over wie de dader zou zijn.... helaas NIEMAND had het bij het rechte einde. Na een typisch Nederlandse lunch waren we klaar voor onze tocht met de Kubels. Hilariteit verzekerd! Fout rijden, stil vallen, dak dat plots open waaide (wat we niet goed hadden dichtgedaan), collega's stiekem de verkeerde kant opsturen, modderwegen berijden (wat uiteraard niet op het plan stond)... Maar ook vooral de flexibiliteit van Rofra was voor ons een dikke pluim. Door ons toedoen konden we pas 40 minuten na aanvangstijd van start en ook al was het zeer druk, nooit gaven zij de indruk dit vervelend te vinden. De ideale partner voor teambuilding en fun!

• Soort activiteit: Smokkelarrangement
  • Groepsgrootte: 25
  • Tips & verbeteringen Geen

we hebben een super leuke spannende middag gehad met collega's

we hebben het target game gespeeld en dat was erg leuk en spannend om te doen. de uitleg van het spel was erg goed en de rest van de organisatie was goed geregeld. we hebben er van genoten.

• Soort activiteit: target game
  • Groepsgrootte: 75

Top middag op verjaardagsfeestje 9 jarige dochter met survival

Mijn dochter Annefloor had met 11 vriendjes en vriendinnetjes een geweldige middag voor haar verjaardagsfeestje. De begeleiding tijdens de activiteiten was top en heel goed met de kids. Het tokkelen was voor een aantal het hoogtepunt (figuurlijk en letterlijk), maar ook de speleo, cat crawl en hoge touwbrug waren een mooie uitdaging en bleven ze vol enthousiasme doen. Tussendoor nog wat te drinken met een zakje chips, mooi even uitrusten halverwege de activiteiten. Top dan ook!

• Soort activiteit: Survival
  • Groepsgrootte: 12
  • Catering (indien van toepassing)

Top teamuitje met jong en oud.

We hebben met ons zeer gevarieerde team (dames en heren tussen de 25 en 65 jaar, van weinig tot zeer atletisch) de Robinson Spelen gedaan. Het zijn leuke games en iedereen heeft zich kostelijk vermaakt. Ook was de begeleiding heel enthousiast. Ondanks wat minder weer is het een zeer geslaagd teamuitje geweest.

• Soort activiteit: Robinson Spelen

leuk!

E chopper rijden was erg leuk. Maar de lunch vond ik matig net als de ruimte waarin we lunchten. Personeel is vriendelijk en de tocht prima.

• Soort activiteit: e chopper
  • Groepsgrootte: 11
  • Catering (indien van toepassing)
  • Tips & verbeteringen de luxe lunch vond ik redelijk, en we zaten krap in een ongezellige zaal.

Beleef ik niemand aan

Bij aankomst niemand die de groep welkom heet, of ook maar iets van dien aard. Te weinig zit/staanplaatsen voor de groep. Koffie werd na lang wachten in kannen op tafel gesmeten, zoek het maar uit. Geen melk en zoetjes op tafel en niemand die je kon aanspreken. Gebak eerste tafel luxe gebak de rest "overschot". Na de mededeling over vijf minuten vertrekken we werd er opeens gevraagd of je iets wilde drinken. We gingen met 5 groepen, niet met enige tussen pauze maar hupsakdie allemaal tegelijk en dezelfde route lopen. Bij terug komst, buiten blijven, binnen geen plaats voor jullie. Op een bepaalt moment kwam er iemand naar buiten om te vertellen dat we de bus in moesten. Heb mij zelden zo ONWELKOM gevoelt, en niet ik alleen, maar heel de groep.

• Soort activiteit: smokkelroute
  • Groepsgrootte: 25
  • Tips & verbeteringen Het ontbreekt aan management van het personeel

Leuke groepsactiviteit waar iedereen aan kan mee doen + BBQ

Als team building een leuke activiteit. Veel afwisseling door de soorten spellen, waardoor iedereen wel kan aansluiten. De locatie kon misschien wel wat avontuurlijker. De BBQ was lekker, maar de service wat minder.

• Soort activiteit: Robinson spelen + BBQ
  • Groepsgrootte: 22 personen
  • Catering (indien van toepassing)
  • Tips & verbeteringen De tafels voor de BBQ moesten we zelf nog klaar zetten en de bediening voor de drank was ondermaats.

Leuke dag gehad

Leuke spellen, voor iedereen mee te doen, fijn teamuitje gehad!

• Soort activiteit: Teamuitje
  • Groepsgrootte: 20
  • Catering (indien van toepassing)
  • Tips & verbeteringen Tijdens eten een grote vierkante tafel ipv een hele lange tafel

Van angst tot enthousiasme

Met 13 collega's een geweldige middag beleefd! Angsten zijn overwonnen en grenzen zijn verlegd. Wat gaaf om iedereen vol enthousiasme te zien waterskiën en de onbekende uitdaging aan te zien gaan. Deze activiteit samen met de gezellige bbq op een geweldige locatie met voldoende lekkers maakte ons teamuitje een geweldige beleving. Ondanks het slechte weer hebben we ontzettend genoten.

• Soort activiteit: Waterski

Geweldige ervaring

Wij vonden dit een geweldige ervaring om met ons team te doen. Zelfs de Franstalige vonden dit tof als zou een taalkeuze op de tablet Engels - Frans nog een pluspunt zijn. dit is zeker voor herhaling vatbaar !!

• Soort activiteit: Opsporing verzocht
  • Groepsgrootte: 11
  • Tips & verbeteringen Taalkeuze

Geweldig!

Zeer fijne kano-tocht

• Soort activiteit: Kano-tocht
  • Groepsgrootte: 1

Leuke route, prima service

De route was erg leuk, leuke plekjes om even aan de kant te gaan. Echter vind ik 32€ voor 1 boot aan de hoge kant, maar mocht de pret niet drukken.

• Groepsgrootte: 2
  • Tips & verbeteringen Prijs een tikje omlaag

Super alle vrijheid bij Rofra

Je huurt een kano , stapt in ( wij met 9 personen in 4 Canadese kano’s) en je hebt een geweldige dag. De korte tocht hebben we gedaan als teamuitje, staat voor 2 uur maar je kunt er gewoon, zonder extra kosten een dagje van maken. Super leuk, en prachtig op de Dommel. Rofra bedankt, en veel succes met jullie activiteiten.

• Groepsgrootte: 9
  • Begeleiding N.v.t.
  • Tips & verbeteringen Geen, vooral zo houden

Een heerlijke actieve dag in de natuur.

Zondag 15 september vertrok ik, samen met 7 vrienden, naar Borkel en Schaft om daar een 8 km lange kanotocht af te leggen. Enkele weken daarvoor had ik op de website reeds de benodigde informatie vergaard en een reservering gemaakt. Dit verliep allemaal vloeiend. Wegens omstandigheden heb ik een eerdere afspraak moeten verzetten en dat was gelukkig geen probleem. In Borkel en Schaft aangekomen bij 't Boothuys werden we netjes ontvangen bij de receptie. We kregen een korte instructie over hoe onze dag zou gaan verlopen. Een kwartiertje later reed de bus, die ons naar het beginpunt van de kanotocht zou brengen, voor bij de ontvangstlocatie. Er waren voldoende zitplekken en niet veel later vertrok de bus. Na een korte rit van zo'n 10 minuten kwamen we aan bij de startlocatie. Daar werden we begroet door onze instructeur, genaamd Bram. Na een korte, duidelijke en vriendelijke uitleg van Bram kon iedereen zijn of haar gewenste kano en peddels uitzoeken. Wij hebben even gewacht met vertrek. We waren niet van plan op een hoog tempo te gaan kanoën en het leek ons verstandig de rest op hun gemak te laten vertrekken. Ook als de laatsten uit de rij hadden we nog genoeg keuze uit kano's en peddels. Toen konden we vertrekken. Het was even wennen met sturen omdat de open Canadese kano's redelijk groot zijn en daardoor niet bijzonder wendbaar. Eenmaal gewend aan onze kano's verliep de tocht voorspoedig. Onderweg zijn er voldoende plekken om even aan te meren en uit te rusten. Het is een mooie tocht door de natuur en het was heerlijk weer. Een aantal van mijn vrienden hebben zelfs nog even gezwommen. Teruggekomen bij het beginpunt hebben we onze kano's uit het water gesleept en na een korte wandeling van zo'n 500 meter arriveerden we weer bij 't Boothuys. Hier is voldoende plek om even uit te rusten. Het is immers toch een actieve dag geweest. Voor ons, sportieve mid-twintigers, is 8 km kanoën is niet uitputtend, maar toch betamelijk intensief. Al met al een geslaagde dag!

• Soort activiteit: Kanovaren
  • Groepsgrootte: 8
  • Catering (indien van toepassing)
  • Tips & verbeteringen Bij de receptie werd ons gevraagd om een blaadje te ondertekenen. Later kwamen we er pas achter dat we ook getekend hadden voor een aantal "kleine lettertjes" die zich op de achterkant van het blad bevinden. Dit was ons niet verteld. Het is wel zo netjes en duidelijk om even te vermelden waar men zijn of haar handtekening voor zet. Ook was ons niet verteld waar we aan het eind van de kanotocht het waterdichte bagagetonnetje dienden te laten. Wij hebben deze achtergelaten in onze kano, maar of dat dat de bedoeling was weten we niet.

Ultieme rust

Met 120 studenten van het Albeda College hebben wij dit jaar weer lekker sportief gedaan bij Rofra. Alles was goed en stipt geregeld, en de communicatie met Rofra verliep soepel. Ook zijn zij erg flexibel, wat ontzettend fijn was toen onze bus vertraging had. We hebben ontzettend genoten van de kanotocht. De instructeurs stonden al op tijd klaar om ons te ontvangen, en de uitleg was goed. De tocht was erg mooi en rustgevend. Hoe dan ook, weer een top ervaring!

• Soort activiteit: Kano
  • Groepsgrootte: 60
  • Catering (indien van toepassing) N.v.t.
  • Tips & verbeteringen Misschien in de toekomst voor de minder ervaren kanoërs nog iets extra's regelen. Denk aan: extra begeleiders die mee varen, extra stoppunten, eventueel een pendelbus voor de omgeslagen studenten.

Onvergetelijke ervaring

Met 120 studenten van het Albeda College hebben wij dit jaar weer lekker sportief gedaan bij Rofra. Alles was goed en stipt geregeld, en de communicatie met Rofra verliep soepel. Ook zijn zij erg flexibel, wat ontzettend fijn was toen onze bus vertraging had. We hebben ontzettend genoten van het challengeparcours. Het was weer voor ieder wat wils! Er is gelachen, geploeterd, en nieuwe vriendschappen zijn ontstaan.

• Soort activiteit: Challengeparcours
  • Groepsgrootte: 50

Super dag gehad!

Echt een geweldig leuke ervaring om met een kinderfeestje de dommel af te dobberen

• Soort activiteit: Kano varen
  • Groepsgrootte: 12

Goed verzorgd en georganiseerd

Wij hebben een teamuitje geboekt; een Solex evenement, met 3 activiteiten en aansluitend een BBQ. De communicatie vooraf liep goed, er werd snel gereageerd en mee gedacht. Op de dag zelf was alles super goed georganiseerd. De medewerkers waren allemaal heel vriendelijk en betrokken. De Solex rit vonden we leuk, vooral in combinatie met het outdoor terrein. En bij terugkomst stond de BBQ op ons te wachten. Wij zijn erg enthousiast en komen zeker nog een keer terug.

• Soort activiteit: Erg leuk en origineel
  • Groepsgrootte: We waren met ons eigen team
  • Catering (indien van toepassing)
  • Tips & verbeteringen De ontvangst had beter gekund. We werden niet begroet of ontvangen. We hebben uiteindelijk zelf maar aan de bar gevraagd wanneer we zouden starten.

Molenstraat 203 A

5554 TS Valkenswaard

040-2042593

Over Rofra Sportieve Arrangementen

Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.