Vanaf moment 1 gingen we volle bak aan de slag, waarbij het niveau goed werd afgestemd op de groep maar je je nooit hoefde vervelend. Zeker aan te raden met collega's!
Schot in de roos is echt voor jong en oud leuk gelijke win kansen
Wat hebben we (collega's Fysio Praktijk Dommelen) een leuke en gezellige en leerzame bonbon workshop gehad met Theo. Toen we binnen kwamen kwam de heerlijke chocolade geur ons tegemoet. Veel lol gehad, heerlijke bonbons gemaakt...de creativiteit kwam bij iedereen naar boven. Theo vertelt er met passie over en de chocolade is overheerlijk. Zeker een aanrader....
De BBQ was lekker en de pub quiz goed en heel gezellig
Het was hartstikke leuk! Kleine kanttekening, we kregen heerlijke koffie met prima gebak. Maar het was een combinatie v verschillende vlaaien opgediend alsof ze over waren van n vorig feest. Kwam n beetje raar over. De solexen deden t hartstikke goed op 2 kleine momentjes bij 1 solex. Maar we hadden een handige man bij ons. Dus gauw gefikst. Iedereen n big smile op die leuke bromfietsen! De dame die t ons uitlegde gaf iets te vaak aan dat de brommertjes uit konden vallen. Tuurlijk wel voor waarschuwen en ik bedoel t niet te negatief hoor! Dit is opbouwende kritiek! 😄maar ze zei t iets te vaak naar ons gevoel. Verder had ze alles heel goed uitgelegd! Maar daardoor vertrok iedereen beetje angstig...zou mijn solex t wel doen? Bleek dus onnodig. Het gebied was ook prachtig! Bedankt voor dit geslaagde feestje. Ik zal t zeker aan anderen aanraden bij jullie! Groet, Helmi Schellens Helmi’s Bloemwerk Geldrop 🌻🌾🌸
voor ons team uitje gekozen voor het spel "winter fun" in het Boothuis. Geweldige locatie, goed verzorgt met verse vlaai/ taart en koffie/ thee. Complimenten voor het personeel van Rofra, aardig en klant vriendelijk ontvangst. Tijdens de activiteit een vlotte bekwame medewerkster die de sfeer en de humor goed kon inschatten en daarop anticiperen. Het hele team wil volgend jaar weer terug naar Rofra... Bedankt mvg woongroep Kievithof - Kempoenhaeghe Heeze
Laserkleiduifschieten: begeleiding vriendelijk en vrolijk. Uitleg kort en bondig. Het verdient misschien aanbeveling van tevoren een briefje met uitleg toe te zenden. Nu ging het zo snel dat amper helder was wat precies de bedoeling was van de verschillende "schietmomenten". Dan wordt het meer een kwestie van "ik schiet maar wat en ik zie wel wat het wordt". Verder geen bijzonderheden. We schoten zo snel dat we ruim binnen de tijd klaar waren. Daarna dus nog even de beste 4 een ronde laten schieten op zoek naar de ware "kampioen", in ons geval een kampioene.
Workshop boksen met 15 collega’s gedaan. De workshop was heel actief, werden op een positieve manier uitgedaagd om door te gaan en genoeg afwisseling tijdens het boksen.
De activiteit was goed georganiseerd, vriendelijk ontvangst en begeleiding.
Het solex rijden was zeer geslaagd, zo zelfs dat we het jammer vonden dat we slechts 2u hadden genomen ipv 3u. Het afregelen van het motortje was soms wel een gedoe, maar zeker een aanrader!
Correcte samenwerking! Prima organisatie van het hele evenement! Zeer flexibel in het zoeken naar oplossingen! Een aanrader
Solex gehuurd voor 1 dag. Een dag vooraf al op mogen halen. Dag erna pas terug om 18u. Goeie Solex, uitleg gekregen, voldoende benzine en gereden zonder problemen. Kortom prima!
Top uitje, met 1 minpuntje. Namelijk een lege batterij van de e-chopper op 3 km van het einde. We hadden kunnen bellen en dan kwamen jullie dadelijk met een nieuwe batterij, maar hebben het zelf opgelost.
Het was een no nonsens lunch waarbij het niemand aan iets ontbrak met heerlijke verse broodjes van de bakker. Het rijden in de Kubels zorgde voor veel pret. Om te beginnen met het uitzoeken waar alles zat. Vragenlijst wat chaotisch geïnterpreteerd wat de lol ten goede kwam. Misschien een idee om voor de kleinere mens stevige kussens mee te geven omdat je wel heel erg duet in de bestuurdersstoel wegzakt en dan tegen het stangetje van de ruitenwisser aankijkt. Dit alles mocht de pret niet drukken.
Voor de 9e verjaardag van onze zoon Sep een kids survival met tokkelbaan gedaan. De jongen waren vanaf minuut 1 vol energie en genoten vol op. Daarna frietjes eten vanaf een tafelkleed, wat wil een 9 jarige nog meer. Al met al een geslaagde dag.
We hebben een paar keer gewijzigd in een onderdeel van het programma. Dit was geen enkel probleem. Een aantal dagen van tevoren nog wat aangepast. Super fijn dat dat allemaal zonder problemen kon. Lunchbuffet was lekker en de activiteit (huntinggame) was zeer geslaagd! Voor herhaling vatbaar!
Toffe beleving, vanop het water ziet de natuur er helemaal naders uit, we hebben ijsvogels gezien, zwanen, libellen, mooi!
Door de samenwerking in de teams hebben we mooie prestaties neer kunnen zetten en is het voor de teambuilding een mooie middag geweest.
We hadden super mooi weer en waren de enige op het water. De Dommel is een prachtig watertje met verrassend mooie uitzichten.
Wij werden allereerst vriendelijk ontvangen door het team van Rofra op een erg mooie locatie in de bossen. Vervolgens hebben we deskundig en enthousiast uitleg gekregen (veiligheid voorop!) waarna we het spel mochten starten. Eerst klein begonnen en vervolgens snel naar een ander, groter veld gegaan. Er werd creatief mee nagedacht over de mogelijke competitieve spellen die we konden spelen of de mogelijkheden in aanschaf van extra verfballetjes. Teun heeft ons erg goed geholpen deze dag. Iedereen was na afloop moe, maar nog vol adrenaline!
Toen we 1 persoon moesten annuleren kregen we ter vergoeding allemaal een drankje van het huis. Geweldig
De activiteiten waar volledig naar ons zin en de bijbehorende lunch, borrel en barbecue waren zeer goed georganiseerd.
Onze eerste activiteit was de smokkelaar te ontmaskeren wat niet zo makkelijk bleek dan we dachten. Na een heerlijke wandeling door de prachtige omgeving gevuld met opdrachten mochten we onze hersenen breken over wie de dader zou zijn.... helaas NIEMAND had het bij het rechte einde. Na een typisch Nederlandse lunch waren we klaar voor onze tocht met de Kubels. Hilariteit verzekerd! Fout rijden, stil vallen, dak dat plots open waaide (wat we niet goed hadden dichtgedaan), collega's stiekem de verkeerde kant opsturen, modderwegen berijden (wat uiteraard niet op het plan stond)... Maar ook vooral de flexibiliteit van Rofra was voor ons een dikke pluim. Door ons toedoen konden we pas 40 minuten na aanvangstijd van start en ook al was het zeer druk, nooit gaven zij de indruk dit vervelend te vinden. De ideale partner voor teambuilding en fun!
we hebben het target game gespeeld en dat was erg leuk en spannend om te doen. de uitleg van het spel was erg goed en de rest van de organisatie was goed geregeld. we hebben er van genoten.
Mijn dochter Annefloor had met 11 vriendjes en vriendinnetjes een geweldige middag voor haar verjaardagsfeestje. De begeleiding tijdens de activiteiten was top en heel goed met de kids. Het tokkelen was voor een aantal het hoogtepunt (figuurlijk en letterlijk), maar ook de speleo, cat crawl en hoge touwbrug waren een mooie uitdaging en bleven ze vol enthousiasme doen. Tussendoor nog wat te drinken met een zakje chips, mooi even uitrusten halverwege de activiteiten. Top dan ook!
Molenstraat 203 A
5554 TS Valkenswaard
Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.