Afgelopen zaterdag de alternatieve route gevaren van de Volmolen naar Eindhoven, echt een leuke route! Lekker even kunnen dobberen op de grote plas, het weer zat natuurlijk ook goed mee. Misschien vaker deze route aan bieden bij hete dagen? Klein minpuntje, maar hier kunnen jullie niks aan doen. Dat niet iedereen zich houd aan dragen van mondkapjes in de bus. Hier word je netjes over geïnformeerd en dan toch niet doen.. jammer van dat stelletje.
De alternatieve route was goed te doen. Fijn dat er begeleiding stond bij de sluis en het einde van de route. Het kanoën op zich was goed, gezellig en goed geregeld! Buschauffeur reed 2 keer door rood! Ik vind dat je dan niet je verantwoordelijkheid neemt voor de veiligheid van 21 kinderen!!!
Beste Esther, Dankjewel voor je review. Goed om te horen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad en de kinderen plezier hebben gehad! Jammer om te horen dat de chauffeur 2 keer door rood reed. Dit kan inderdaad niet en hier zullen wij hem zeker op aanspreken. Graag tot een volgende keer! Groeten team Rofra
Na het reserveren krijg je een overzichtelijke email waarin duidelijk aangegeven wordt waar je je moet melden en hoe de tocht er uit gaat zien. We hadden door de corona crisis een alternatieve route gekregen die ons zeker is bevallen. Tijdens de route staan er mensen van Rofra om je te helpen om de kano over een sluis te tillen. Naderhand word je door een busje terug gebracht naar de verzamelplek. Dit alles was goed geregeld en ook het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.
In een voldoende snel stromend water door de natuur. Prachtig mooi en ontspannend. En dat zo dicht bij Eindhoven.
Ultimate Paintball met een groep meiden en iedereen vond het heel leuk.
Wij zijn afgelopen weekend wezen kanovaren en wij zijn zeer tevreden. Ondanks alle beperkingen rondom het Corona virus is alles super goed geregeld! Het 2x uitstappen was goed geregeld en de medewerkers gaven duidelijke aanwijzingen maar mochten ons helaas niet helpen ivm Corona virus (dit is ook wel begrijpelijk). Een leuke activiteit om met het gezin te doen! Zeker een aanrader!
De aangepaste route was erg leuk! Maar....we waren met een groep van 12 personen (3 gezinnen) We hadden om 15 uur geboekt, uiteindelijk werden we gebeld dat dit 15.30 moest worden, of dit een probleem was. Nee hoor, zolang we maar wel de tijd kregen om de route te doen. Er werd ons gezegd dat we dat kregen. We waren netjes om 15.30 uur bij jullie, vervolgens mochten we pas om 16.15 gaan lopen naar de vertrekplaats. Daar kregen we uitleg en werd ons verteld dat we om 18 uur binnen moesten zijn. Ik gaf aan dat we dit niet gingen redden met de kinderen in de kanos en dat we door jullie pas zo laat konden vertrekken. Er werd zeer weinig begrip getoond, eerder gemopperd. Tijdens de aangepaste routes moest er met kanos gesjouwd worden en zelfs een deel op een kar. Geen enkele hulp, ze stonden met hun handen in hun zakken. Toen we daar wat van zeiden, kregen we als reactie: Tsja, we staan hier al heel de dag. Waarop wij aangaven, dat klopt, maar wij zijn klanten. Zelfs de kinderen werden niet geholpen. Natuurlijk zijn er aangepaste regels vanwege Corona, maar dit is echt niet zoals het hoort. Met vriendelijke groet, Brechtje
Hallo Brechtje, Wat vervelend om te horen dat er zoveel niet goed ging tijdens uw dagje uit. Ik heb meteen gekeken in uw reservering en u had in eerste instantie om 15.30 uur geboekt en wij hebben telefonisch contact opgenomen na aanleiding van uw boeking dat deze helaas vol zat en of het mogelijk was om een half uur later te starten. Dit neemt niet weg dat u helaas 15 minuten later bent gestart dan dat er gecommuniceerd was. Voor ons dat 21 mei de eerste grote dag dat wij van start gingen met de alternatieve route i.v.m. de lage waterstand van de Dommel. Dit was voor ons nog even goed passen en meten en hierdoor liepen we af en toe 10-15 minuten achter. Onze oprechte excuses hiervoor! Wij geven aan elke groep een eindtijd aan wanneer de bus terug gaat, dit zodat niet opeens iedereen tegelijk aan het einde van de dat terug wil met de bus. Want dan kunnen wij het personen vervoer terug niet aan en moeten mensen heel erg lang wachten. Onze excuses dat dit niet zo op deze manier is uitgelegd is en dat u het gevoel heeft gehad dat wij hier geen begrip voor hadden, Uiteraard mocht u later binnen komen kunt u altijd nog terug met de bus. Nogmaals onze excuses hiervoor! Dat er niet even geholpen werd met de kano's met kinderen, vinden wij niet kunnen, Wij zullen de instructeurs hierop aanspreken en ervoor zorgen dat dit niet nogmaals gebeurt. Bedankt voor het melden en hopelijk hebben jullie toch een beetje kunnen genieten. Vriendelijke groet, Team Rofra
Met ons gezin en aanhang de tocht gemaakt, veel schik gehad met zijn alle. Zeker aan te bevelen
Ik vind de andere routes mooier en leuker. Helaas waren dje dicht ivm laagstaand water. Ze boden een alternatief aan. Stuk minder mooi, kortere route en prijs bleef het zelfde. Je moest op 2 plekken je kano uit het water slepen om vervolgens een stukje verder weer door te kunnen gaan. Ook op deze route stond het water erg laag Hier moesten we bijna 20 minuten lopen en de boot duwen. Met 2 kleine kindjes is dat echt niet makkelijk en fijnm Verder prima geregeld!
Onze ervaring was weer top! Jammer dat de Dommel zo laag stond en we wegens corona niet uit de kano mochten om lekker ff te relaxen maar verder helemaal goed!
Het was zeker een leuke ervaring. Mooi route alleen jammer dat er 2 stops in zitten waarbij je alles zelf moet doen.
Een leuk middag geweest
Men moet nog steeds rekening houden met Corona. De Dommel staat laag. En toch kunnen we gelukkig wel kanoën! Alles was top geregeld qua Corona maatregelen en het was hartstikke leuk om eens een andere route te kanoën. Wij hebben genoten!!
Activiteit gezocht in coronatijd...Ga lekker varen over de Dommel. Het weer was fantastisch en de natuur waar je doorheen vaart is super. Zelfs het stukje “klunen” ivm lage waterstand mocht de pret niet drukken. Echte aanrader voor gezinnen die actief van de natuur willen genieten.
De tocht duurde ruim 2 uur, omdat we hier en daar korte pauzes hebben gehouden. Het is een prachtige tocht, midden in de natuur. De jongens van 11 begonnen net te klagen dat het lang werd en toen waren we er. Perfecte afstand dus! Enige minpuntje is dat als je als groep boekt, je één ton krijgt voor alle kano's. Gevolg was dat de tassen in de andere kano's nat werden, want er komt hoe dan ook water in je kano. Tip dus.... maak aparte boekingen, want dan krijg je een ton per kano. Het was een leukere klantervaring geweest als het meisje bij de verhuur ons drie tonnen had meegegeven. Nu liep ik toch wat beteuterd weg.
Pleasant experience with friends, really safe and in a beautiful area. You could see cows from time to time and enjoy every Canoe turn through those green corridors Highly recommendable
We hebben met de kids een super leuke dag gehad bij jullie. Dit gaan we zeker vaker doen. Het was een hele mooi route en de afstand was zeker met kids prima te doen.
Wij hadden geluk met het weer, het was goed geregeld. Waar wij eruit moesten stonden medewerkers te wachten om te helpen. Tijdens corona tijd vonden wij dit een enorm leuke activiteit om even weg te zijn en te genieten van de natuur.
Onze route was wat ingekort i.v.m. Corona. We hebben de route van de venbergse watermolen naar de volmolen gedaan. Onderweg 2x over moeten stappen (dat was niet zo’n probleem) hetgeen wat wel jammer was was dat je vrijwel niet geholpen werd met in/uitstappen.
Was goed geregeld en volgens richtlijnen RIVM. Door lage waterstand moesten we wat lopen onderweg, maar dat mocht de pret niet drukken. Mooie route.
Vanwege corona en laagstaand water werd er een alternatieve kanoroute aangeboden en die was erg leuk.
Het was goed georganiseerd, de mensen van Rofra zijn vriendelijk en behulpzaam. De route was qua duur precies goed en het was een prachtige omgeving. Ik heb genoten!
De nieuwe kanoroute is leuk dat ze het aanbieden, maar is veel minder leuk dan de normale route. Je moet 2x je kano uit om via de kant verderop na een gemaal weer het water in te kunnen. Na de tweede keer het water te zijn uit geweest, was de waterstand zo laag dat kanoën onmogelijk was dus moet je 15min door het water lopen met de kano. Bij deze route ook geen picknick plekken. Zou netjes zijn als er op de website iets meer toelichting komt over deze route...
Hallo Ilse, Bedankt voor de recensie en de feedback! Wij gaan je feedback intern bespreken en kijken wat wij hieraan kunnen doen. Het klopt dat er geen picknick tafels of stopplaatsen zijn bij deze route, dit is momenteel i.v.m. COVID-19 niet toegestaan. Bedankt voor de feedback en wij hopen dat u toch een fijne dag heeft gehad! Vriendelijke groet, Team Rofra
26 mei solex tour van 3 uur gedaan. prachtig weer gehad. minpunt is dat de app van de route niet klopt . het eerste half uur wel 6 keer moeten stoppen , maar kregen het niet goed werkend . toen de mobiel maar uit gezet en zelf route gedaan. tip ; geef een ""ouderwetse"" papieren routekaart mee . tip ; een achteruitkijkspiegeltje want de solex maakt veel lawaai en je hoort niet als een brommer of e-bike je in wil halen . verder leuke dag gehad
Hallo Martien, Bedankt voor de recensie en de feedback! Wij vinden het vervelend om te horen dat er een fout zit in de route app, bedankt voor het melden! Wij gaan uitzoeken of wij dit kunnen oplossen of dat wij inderdaad een extra papieren route mee gaan geven. De feedback over het achteruit-kijk-spiegeltje gaan wij intern bespreken en kijken wat hierin mogelijk is. Hopelijk hebben jullie toch een fijne dag gehad en nogmaals bedankt voor de feedback! Vriendelijke groet, Team Rofra
De alternatieve kanotocht is zeker de moeite waard. Een mooie route door de natuur. De obstakels onderweg worden goed begeleid door enthousiaste medewerkers waardoor we dit niet als obstakels ervaren hebben. Het was best druk toen wij zijn geweest maar er werd goed rekening gehouden met Corona maatregelen. Terugweg met touringcar was ook top geregeld met een zeer gastvriendelijke chauffeuse. Enige waar je rekening mee moet houden is dat je nergens naar toilet kunt, niet bij Rofra en onderweg ook niet.
Molenstraat 203 A
5554 TS Valkenswaard
Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.