Good trip with children

4 families with 7 children, it was quite a good trip in general.

• Soort activiteit: Kayak Valkenswaard
  • Groepsgrootte: 15

Leuk en vlot verloop

Alles verliep zoals omschreven en dat was fijn met 5 kinderen. Zowel voor de volwassenen als de kinderen (tussen 8 en 14 jaar) is zo’n kanotochtje een leuke ervaring.

• Soort activiteit: Kano
  • Groepsgrootte: 7
  • Tips & verbeteringen N.v.t.

top geregeld, relaxed en sportief tegelijk.

Compleet verzorgd sportief dagje met voldoende rustmomenten!

• Catering (indien van toepassing)
  • Soort activiteit: pedaal en peddel
  • Groepsgrootte: 8

Fijne eerste ervaring met bootje varen op de Dommel.

Om mijn vakantie in te zetten had ik besloten om in mijn eentje de Dommel af te varen met Rofra. Het was mooi weer... en het stond al lang op mijn lijstje. Het online reserveren was heel makkelijk. Opstapplaats was in Waalre. Er werd een uitleg gedaan en dan mocht je een boot nemen en vertrekken. Omdat ik de enige was die met een 1 persoons kano ging varen kreeg ik nog een aparte uitleg. Leuk! Ik zag al snel dat het niet makkelijk ging zijn om ALLEEN de boot in het water te krijgen en dan ook nog instappen. Dus ik vroeg hulp aan de jongens die de uitleg hadden gegeven. Die hulp kreeg ik meteen. De boot werd in het water gelegd. Maar dan... instappen. Na wat gesukkel van mij ( ja, het was de eerste keer en ik ben 50 plus) heb ik moeten vragen of ze mij ook wilden helpen met instappen. Dat deden de jongens natuurlijk. Dus toch veilig ingestapt en dan varen maar. Dat ging allemaal prima. Leuke middag gehad. Nu had ik het eigenlijk nog aangenamer gevonden als ik niet steeds voor die hulp moest vragen. Zeker bij het instappen. Bij mijn eerste pogingen om in te stappen dreigde ik toch om in het water te belanden. Dus spontane hulp van de jongens zou ten zeerste geapprecieerd zijn geweest door mij. En ik denk dat de meeste (iets oudere ) mensen dit geapprecieerd zouden hebben. Maar al bij al heb ik een leuke middag gehad. Ook te de terug rit met de bus was prima.

• Soort activiteit: afvaart Dommel
  • Groepsgrootte: 1
  • Tips & verbeteringen Spontaan hulp aanbieden bij mensen die alleen met een kano komen varen.

Fijn in de natuur!

Mooie alternatieve kano route maar wel erg kort. De info vooraf was anders dan de route zelf, zou het kunnen dat we eerder uit het water zijn gehaald?

• Soort activiteit: kanoen
  • Groepsgrootte: 2
  • Tips & verbeteringen De alternatieve kano route was heel kort! 1 uur en 15 min. In vergelijking tot het te betalen bedrag voor 2 personen.

Super dagje...

Prachtige dag met de jongens van Lommel sk

• Soort activiteit: Kajakken
  • Groepsgrootte: 20
  • Tips & verbeteringen N.v.t.

Heerlijk in de natuur fit blijven

Wederom prima georganiseerde tocht vanuit Neerpelt. Top bedrijf met vriendelijke jonge medewerkers. Natuurbeheer in België en Nederland door de provincie is wat mij betreft aan wat onderhoud vanaf het water toe. De natuur groeit dicht. Ook met " welvaarts wildgroei" met hier en daar een koelkast ;).

• Soort activiteit: 4u kanovaren
  • Groepsgrootte: 2
  • Tips & verbeteringen Kleine emmer is erg klein voor 2 personen in 2 één persoons kano's. Huur er voor een habbekrats een 2e bij. Een grotere emmer past niet in de 1 persoons kano

Geweldig leuk en mooi!

De natuur in met de kano was prachtig, soms waren er wel obstakels zoals bomen in het water maar dat maakt het juist zo natuurlijk. Dit is een enorme leuke en sportieve ervaring geweest!

• Soort activiteit: Kano varen
  • Groepsgrootte: 6

Super leuk!

Een heel leuk feestje en super aardige begeleiding!

• Soort activiteit: Survival feestje

Vriendelijk, professioneel

goede ontvangst, kundig, veilig, vriendelijk. Donald krijgt een 10

• Soort activiteit: Kids survival
  • Groepsgrootte: 12

Prima geregeld

Korte goede instructie, materiaal in orde. route prima. airco in de bus helaas defect op de terugweg, maar dat mocht de pret niet drukken.

• Soort activiteit: kano
  • Groepsgrootte: 9
  • Tips & verbeteringen N.v.t.

Heerlijk dagje met bloedhete afsluiting

Alles was goed geregeld van A tot Z. Tijdstip vertrek, kano en vriendelijk personeel. Hele mooie (alternatieve) tocht uitgezet. Heerlijk dagje. Eén serieus minder punt was de bustocht terug. Het was dik 30 graden die dag, geen airconditioning in de bus, geen ramen die open konden enkel 2 dakramen die een beetje open stonden. Ga dan maar eens met een mondkapje in die bus zitten. Dat was vreselijk.

• Soort activiteit: Canadese kano
  • Groepsgrootte: N.v.t.
  • Tips & verbeteringen Verkoeling in de bus.

Super leuke dag gehad met de Solexjes!

Het huren van de Solexjes ging gesmeerd. :) Toen na de uitleg tijdens het testrondje bleek dat er 1 niet goed reed, werd die gelijk omgeruild. Na 3 uur snorren door de Kempen kwamen we met een lach op ons gezicht terug bij Rofra.

• Activiteit N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Veiligheid N.v.t.
  • Locatie N.v.t.
  • Soort activiteit: Solex rijden
  • Groepsgrootte: 6

Heerlijk!

De route vanaf Neerpelt heb ik al vaker gevaren, daarom was het leuk om eens van de Volmolen naar Eindhoven te kanoën.

• Soort activiteit: kanoën
  • Groepsgrootte: 3

Lekker dagje

Reservering en contact vooraf was super en behulpzaam. Verder alles prima, heerlijk gevaren over de mooie Dommel. Groot minpunt was het vervoer terug, anderhalf uur staan wachten voordat de bus terug vertrok. Zou handiger zijn indien je uiterste tijd afspreekt dat laatste bus vertrekt en tot die tijd de bus laten pendelen. Indien je dan te laat bent voor laatste bus extra kosten in rekening brengen. Maar nu was n grote groep de dupe van een groep laatkomers ...

• Soort activiteit: Kano
  • Tips & verbeteringen Zie boven

Een fijne activiteit en zeer geschikt voor een schoolklas

De hulp en informatie voorafgaand aan de dag was uitstekend. Het team van Rofra heeft me heel goed geholpen en heeft bij het wijzigen van de route (door lage waterstand) snel contact opgenomen. De route (van de Volmolen naar Eindhoven) was heel mooi en had een goede lengte. De instructie bij de kano's was minimaal. In 2 minuten werden de grondbeginselen van het varen en sturen uitgelegd aan een groep van 40 kinderen. Hierdoor waren we bijna 2x zo lang onderweg omdat de kinderen het sturen niet onder de knie kregen. Het was beter geweest om hiervoor meer tijd in te ruimen en duidelijke, visuele uitleg te geven. De busschauffeur die ons van Eindhoven terug naar de Volmolen reed was ronduit onbeschoft en maakt het Rofra-shirt dat hij droeg ten schande.

• Groepsgrootte: 40
  • Tips & verbeteringen Zie ook boven: duidelijkere instructie aan grote groepen. Wellicht in kleinere groepjes opbreken om te zien of kinderen het daadwerkelijk begrijpen.

Was een zeer leuk uitje

Een verrassend uitje voor mezelf en de kinderen

• Communicatie N.v.t.
  • Catering (indien van toepassing) N.v.t.
  • Soort activiteit: N.v.t.
  • Groepsgrootte: N.v.t.

Leuk, maar slecht geholpen

De medewerkers mogen de mensen wel wat meer helpen. Veel mensen zijn in het water gevallen met instappen omdat er simpel weg niemand hielpvan de medewerkers. Wij hebben zelf de mensen geholpen, maar van jullie personeel was niemand te bekennen. Slechte zaak!

• Soort activiteit: Kanoën
  • Tips & verbeteringen Personeel meer hulp bieden aan klanten

Super leuk uitje gehad met het gezin!

We zijn heel fijn ontvangen en de medewerkers waren erg flexibel en gezellig met het ontvangen en uitleggen van het spel. De looptocht was ook heel leuk en goed te doen. Zeker een aanrader!

• Soort activiteit: Opsporing verzocht
  • Groepsgrootte: 5

Leuke tocht, vriendelijk en behulpzaam personeel

Wij hadden de kanotocht naar Eindhoven, leuke tocht alleen voor ons had deze langer mogen zijn.

• Soort activiteit: Kanoën
  • Groepsgrootte: 10

Heerlijke tijd, wel een beetje kort

Leuke tocht ter vervanging i.v.m. Covid maatregelen. Echter was hij wel een beetje kort. Binnen anderhalf uur langzaam kanoen waren we al over.

• Groepsgrootte: 2

Mooi maar wel maar kort.

Mooi maar wel heel kort. Was binnen 1,5uur klaar.

• Soort activiteit: Kanoen
  • Tips & verbeteringen N.v.t.

Leuke tour door de omgeving met e choppers

Hele leuke tocht op elektrische scootertjes gemaakt door de omgeving. Ook tijd om tussendoor lekker een terrasje te pakken!

• Soort activiteit: E chopper tour
  • Groepsgrootte: 4

Niet naar verwachting

Ik vond het een erg slecht georganiseerde kano tocht Ten eerste laten ze je gewoon gaan terwijl er mensen voor ons nog moeten vertrekken maar deze mensen zaten gelijk al vast en wij hier achter zaten dus ook maar de persoon van Rofra is gewoon gegaan zonder te helpen of iets te zeggen idem bij een zogenaamde overstap laat de mensen vertrekken zonder er naar om te kijken Erg jammer dit de tocht die we gemaakt hebben was een alternatieve route dat hebben we gemerkt qua organisatie erg jammer dit

• Soort activiteit: Kano tocht
  • Groepsgrootte: 2 personen
  • Tips & verbeteringen Betere communicatie en organisatie

Rommelige activiteit

Was een chaotisch begin en beetje rommelige activiteit Erg druk Wel heel goede alternatieve tocht

Molenstraat 203 A

5554 TS Valkenswaard

040-2042593

Over Rofra Sportieve Arrangementen

Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.