Ik vind het heerlijk om op deze manier door de natuur te gaan. Ik vind het wel jammer, dat het zo duur is geworden. Op deze manier zal ik niet zo snel meer deze tocht maken.
Leuke kanotocht van 8 km over de dommel gehad Er waren onderweg enkele stop mogelijkheden waar picknick tafels stonden. Al met al een hele leuke tocht gehad met het gezin.
De busrit wat goed (&coronaproof) geregeld. Erg fijn dat we niet binnen een bepaalde tijd terug hoefden te zijn. Dat maakte de dag erg relaxed. Voldoende plekjes om te stoppen. Nadeel vonden wij de eerste stuw, hebben daar ruim 30 minuten moeten wachten voordat we door konden varen. Dat was zowel niet coronaproof, als dat het zonde was. Misschien kan ook op dat punt iemand helpen. 2e stuw mochten we vanaf varen, dat was ook zeker prima te doen!
Leuke tocht van ongeveer 2 uur over de Dommel, genoten van prachtige uitzicht. Busrit en uitleg van personeel goed geregeld.
Op lunch na prima
Leuk uitje met het gezin. Zelfs koeien gezien in het water. Met de Kano door de Dommel varen is rustig en hilarisch als je het nog niet onder de knie hebt.
Het enige minpuntje vond ik de ontvangst. Deze was er namelijk niet. Melde me bij de balie, en daar werd gecheckt of ik gereserveerd had. De dame achter de balie wist even niet wat ze allemaal moest doen. Uiteindelijk kreeg ik de ton, en een formulier om in te vullen, en daarna kon ik het zelf maar uitzoeken. Maar goed: Uiteindelijk zijn we in de kano beland, en deze kanotocht was echt super! Zeker een aanrader!!! Goede uitleg bij de kano's, en ook onderweg goede hulp om uit en in te stappen.
Samen met de kinderen en kleinkinderen en hond zeer fijne dag had. Vriendelijk onthaal. Mooie accommodatie en omgeving langs de Dommel. Nog veel succes.
Het is een mooie tocht, met goed weer is het helemaal ideaal. Alles prima geregeld en niks onduidelijk. Echter was er 1 minpunt, in de kajak waar mijn vriendin en ik gebruik van maakte zat geen rug leuning. We zaten met onze rug continue tegen de harde plastic rand van de kajak. Advies is hier iets verzachtends, anders wel een nieuwe stoel in te maken
Leuke middag met het gezin beleefd in 2 Canadese kano’s. Echter op de route Boekel venbergse watermolen was het ontzettend druk, vooral bij de 2 “stuwtjes” liep de wachttijd aardig op (15 minuten). Het waterpeil was vrij laag, op sommige stukken kon je hierdoor niet lekker met de peddel peddelen maar was het meer alle Venetië je eigen voort bewegen dat hebben we dan ook gedaan door te gaan staan en je eigen af te zetten. Dit ging nog vrij aardig ook! Zeker voor herhaling vatbaar maar ik zou minder kano’s op de route n stuk prettiger vinden al snap ik dat er ook centjes verdiend moeten worden.
Kanoën op de Dommel blijft een leuke bezigheid, met z'n vieren waren we 72 euro kwijt. dat is best een bedrag voor een 2 uur toch. de kano's ware stevig en het is leuk om te doen. Wat wel vervelen was, is dat het zo enorm druk was. Proforma hadden mensen een mondkapje op in de bus, die direkt werd afgedaan toen we hutjemutje stonden te wachten op de nogal overbodige instructie. Die had ook op de bevestiging kunnen staan. Daarna in ganzevaart door de dommel. Na de eerste sluis werd het rustiger en echt leuk. We raden het nog wel aan hoor, maar vraag hoeveel mensen er komen. 172 voor deze operator is echt te veel.
Het was een prachtige dag om te gaan kanoën. De eenpersoonskanoës zijn heel stabiel en geeft rust dat we niet omvallen. De 8 km was echt precies goed. Er was heel veel groen en dat was echt super mooi. Het in en uit stappen bij de stuwdammen was altijd erg druk. Verder was het een top middag!
Was gezellig, mooie imgeving. Goed geregeld, leuk
Goed ontvangst met duidelijk uitleg. Ondanks coronamaatregelen goed georganiseerd en veilig uitje voor her gezin. Ook met kinderen goed te doen, maar ondanks onze sportieve achtergrond is 8km leuk. Ik verwacht dat 16km echt teveel wordt, zeker voor een doorsnee gezin. Voldoende stopplaatsen om te picknicken of even bij te komen. Samengevat een aanrader en leuk uitje met zowel volwassenen als kinderen. Wij hadden 2 pubers mee van 16 en 19 en ook zij hebbEn genoten.
Leuk uitje
Vriendelijk, meedenkend, flexibel, oplossingsgericht. Fijn dat het mogelijk was om de kano om te wisselen voor kajakken.
Zalige dag. Prima kayaks, de dommel heel prima stroming. Super leuke uitstap!
Een hele fijne en mooie kano-route om met het gezin te doen. Precies de goede afstand. Het was wel erg druk en dit was niet ideaal met name bij de sluizen (het “klunen” met de kano). Voor de kinderen is het ook fijn als er nog afstandsbordjes zouden zijn tot het eindpunt.
Een kano tocht van 2 uur hebben we gedaan. Deze tocht was prima te doen. Wat ons op viel was dat er in het begin heel veel stops waren, en op het eind van de tocht minder. Terwijl we dan even wilden rusten. Ook vonden wij het makkelijk als er borden langs de route stonden met bijvoorbeeld; nog 4 km, nog 3 km. Aangezien je dan weet hoe ver je bent en dat motiveert weer! :) Verder was het een super leuke dag en goed geregeld.
Met prachtig weer de korte route gevaren. Dit was echt super! Prachtige omgeving, lekker in de natuur.
Wij zijn met 4 vriendinnen gaan kanoën op een zaterdag middag. Alles was goed geregeld met Rofra en we hebben ons uitstekend vermaakt. Onderweg gepicknickt. De route is super mooi, alleen maar natuur om je heen. Wij gaan dit zeker vaker doen!
Snel en makkelijk gereserveerd. Je krijgt het verzoek een kwartier voor vertrektijd aanwezig te zijn i.v.m. vervoer naar de startplek. Bij ons zijn we helaas 15-20 minuten later pas vertrokken, omdat er een paar mensen te laat waren. Dus wij zaten zelf al lang te wachten voordat we vertrokken. Vervoer met mondkapje was geen probleem. Kanotocht was super leuk en verliep goed en vlot. Ook moesten we 2x uitstappen en onze boot het water uit halen in verband met aangelegde stuwen om het water op peil te houden. Geen probleem en verliep allemaal goed. Ook de hulp van de organisatie daarbij was goed. Prijs kwaliteitverhouding is goed. Kortom: hele leuke middag en een super leuke en sportieve activiteit gehad!
We kozen voor de kajak (één persoons kano voor de Nederlanders) en de 15 km. Prachtig weer, prachtige route. Als ik één opmerking zou geven, als Belg, dan is het over de beperkte bierkaart bij aankomst. Een lekker triple zou wel smaken, als beloning na zo'n pittige tocht
Het was een hele gezellige middag en we hebben er heel veel van genoten met z’n allen!
Molenstraat 203 A
5554 TS Valkenswaard
Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.