Leuke ervaring met jonge tieners (12 en 14)

Goed verzorgd volgens Corona normen. Veiligheid was gegarandeerd. Leuke, niet te moeilijke tocht waarbij je zelf stops kunt inlassen. Toffe ervaring voor onze kids! Goede afkoeling met het warme weer. Tip! Vergeet de insectenspray niet!! Een tocht die zeker aan te bevelen is!

• Catering (indien van toepassing) N.v.t.
  • Soort activiteit: Niet moeilijk. Toegankelijk.
  • Groepsgrootte: Bleef beperkt

Prima geregeld

heerlijke toertocht gehad, echter de voorgeschreven route viel tegen. We hebben mooiere stukjes om doorheen te rijden in de omgeving

• Soort activiteit: Solex tocht
  • Tips & verbeteringen andere of verschillende routes

Leuk, sportief

Leuke goed georganiseerde activiteit, mooie omgeving

• Groepsgrootte: 5
  • Tips & verbeteringen Bus ritje was erg druk en vooral erg benauwd met de mondkapjes plicht

Super leuke kano tocht!

Goede georganiseerd, fijn materiaal, goede hulp bij het innen uitstappen.

• Soort activiteit: Kano tocht

Leuke activiteit!

Voor de kinderen was het erg leuk, afwisselend en leerzaam!

• Soort activiteit: Robinson eiland
  • Groepsgrootte: 12

Stervensdruk

Te veel mensen die ineens het water in willen, dan vervolgens in 300 meter op een kluitje bij de volgende fuik aan komen om daar op een niet corona-proef manier je kano weer veilig (zonder iemand te raken) uit 't water zien te krijgen om hem vervolgens (tussen de menigte die op zijn gezinsleden staat te wachten) weer na 5 meter verder in 't water te kunnen leggen!

• Groepsgrootte: Een volle bus
  • Tips & verbeteringen Een soort glijbaan bij de opstopping of iets dergelijks.

Was wel leuk ....

voor een keer, spanning ontbrak een beetje.

• Soort activiteit: Kayakken
  • Groepsgrootte: 4
  • Tips & verbeteringen Als je aan catering iets teruggeeft over het eten verwacht je iets meer dan alleen 'oh' en dan complete stilte...

Op een bloedhete dag heerlijk gekanood.

Ik was bang dat het erg warm was, maar op het water was het wat frisser. Een heerlijke kano tocht in een mooie natuur!

• Groepsgrootte: 3 personen

Een leuke actieve en familie gerichte activiteit

Een leuke activiteit met goed uitleg en tussen stops waar je op een terras iets lekkers kon drinken

• Soort activiteit: Kano varen
  • Groepsgrootte: 6

Leuke middag

Ondanks de hitte een geslaagde middag. Korte bus reis,uitleg en dan het water op. We hadden een vier persoons kano en een 1 persoons. Klein minpuntje was dat mijn zoon in de 1 persoons kano een enkele peddel kreeg dus die heeft het merendeel gelopen en gezwommen,wat niet zo erg was met 37 graden. Zeker een aanrader.

Geweldig dagje uit.

Alles was prima geregeld, van aanmelding tot ontvangst. De uitleg over het kanoën was duidelijk.

• Soort activiteit: kano
  • Groepsgrootte: 2

Goed geregeld, leuke activiteit!

Leuk uitje

Goed geregeld en leuke toch. Fijne hulp bij de dammen. Enkel op het einde konden we ons niet meer omkleden want jullie waren gesloten. Als je om 16u vertrekt en de tocht duurt een 2,5uur en je stopt nog eens onderweg eventjes kan je nooit optijd terug binnen zijn. We waren de laatste groep en met kinderen en dus niet de snelste. Jammer dat jullie dit niet even vermelden.

• Soort activiteit: Kajakken
  • Groepsgrootte: 12
  • Tips & verbeteringen langer open blijven als jullie groepen later laten vertrekken

Perfect dagje vermaak bij 34'C

Goede ontvangst en vervoer naar opstapplaats. Duidelijke instrukties om je kanotocht goed te laten verlopen. Een perfect uitje om bij tropisc weer te doen. Het water was heerlijk :) de route erg mooi.

• Soort activiteit: Kanov Varen
  • Tips & verbeteringen N.v.t.

Het is leuk en gezellige elke jaar mee te doen,

Het is leuk te kanoën. En klant vriendelijke medewerkers.

• Activiteit N.v.t.
  • Catering (indien van toepassing) N.v.t.
  • Soort activiteit: N.v.t.
  • Groepsgrootte: 6
  • Tips & verbeteringen oplossingen voor te laagwater

Organisatie kan beter, solexen is erg slechte staat

Dagje Solex, Bij aankomst lang staan te wachten bij de solexen voor een personeelslid. Vervolgens schrokken we van de staat van de solexen. Onderweg hebben we 3x moeten bellen voor een andere Solex. 2x kregen we hem niet meer aan de praat en de 3e Solex brak doormidden bij mijn vrouw! Ze had wel kunnen verongelukken!! Jammer maar we hadden het beter verwacht.

• Soort activiteit: Solex
  • Groepsgrootte: 5 mensen
  • Tips & verbeteringen Solexen beter onderhouden!

Mooie kanotocht

Wij hebben erg genoten van de kanotocht over de Dommel: mooie omgeving, goed materiaal en vriendelijk personeel. Het enige nadeel vonden we de drukte: met heel veel mensen tegelijk start je op hetzelfde traject. Meer spreiding hierin zouden we leuker gevonden hebben.

• Soort activiteit: Kanotocht
  • Groepsgrootte: 3 personen
  • Tips & verbeteringen Met de bus iets meer sturen, iets meer duidelijkheid. Wij vonden het chaotisch.

Leuke activiteit in de omgeving

Hartelijke verwelkoming. Goed instructie. Leuke activiteit. Voor herhaling vatbaar.

• Soort activiteit: Buiten, omgeving opdrachten/onderzoeken
  • Tips & verbeteringen Geen, perfect

Fantastisch

Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede communicatie.

• Groepsgrootte: 3+hond

Goed!

Goed geregeld!! Fijne middag gehad!

• Groepsgrootte: 8
  • Tips & verbeteringen Er is geen check of je wel weer terug bent.

Veel te druk door veel teveel kanoverhuur

Afgelopen zaterdag hebben we met zijn vijven 8 kilometer gekanood op de Dommel. De rivier is erg mooi, maar wij vonden het moeilijk om daar van te genieten omdat het letterlijk file-varen was. Wij vonden het echt veel en veel te vol op de Dommel. De helft van het aantal kanoes en kayaks was misschien wel het maximum om te kunnen genieten van de natuur en gewoon in je eigen tempo te kunnen varen en niet steeds achter iemand te varen of door iemand gevolgd te worden.

• Groepsgrootte: 5
  • Tips & verbeteringen Ik zou echt het maximum voor het aantal kano’s en kayaks op de Dommel flink naar beneden brengen.

Super ervaring!

Alles perfect. Kanotocht in een prachtige omgeving, koeien in de beek, ijsvogeltjes kunnen spotten! Erg goed georganiseerd, we komen absoluut nog eens terug, zeker aan te bevelen!

• Soort activiteit: Kanovaren

Kanoën voor iedereen

De kanotocht gaat door een prachtig Brabants gebied. Bij een tweetal stroomversnellingen wordt door het personeel van Rofra geholpen de kano´s uit het water te tillen.

• Soort activiteit: Kanotocht Neerpelt-Venbergse Molen
  • Groepsgrootte: 3
  • Tips & verbeteringen Het instappen in de bus verloopt haastig, de controle van de passagiers kan beter. Er wordt niet op naam gecontroleerd. Daarnaast zat er iemand in de bus die zijn Corona-mondkapje onder zijn kin had hangen. Hier werd niet op gelet.

Mooi gebied

Mooie groepsactiviteit of voor individu in prachtig dommelvallei.

• Tips & verbeteringen N.v.t.

Een erg goed verzorgde kanovaart

We hebben een leuke kano tocht gehad die prima georganiseerd was. Busreis naar de vertrekplaats netjes met de corona regels. Ook de hulp met de kano s werd gedaan door enthousiaste medewerkers.

• Groepsgrootte: N.v.t.

Molenstraat 203 A

5554 TS Valkenswaard

040-2042593

Over Rofra Sportieve Arrangementen

Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.