Supere leuke en gezellige dag

Een super leuke en gezellige dag. Erg was een hele fijne sfeer op het terrein en ook de uitleg en de activiteit waren super leuk. Zowel wij als de kids hebben een heerlijke dag gehad.

• Soort activiteit: Tablet game
  • Groepsgrootte: 5

Fijn ritje in de kano

Het vertrek naar locatie was wat laat, maar de uitleg verder duidelijk. Fijne rit op mijn verjaardag gemaakt met mijn vriend, wij zijn dit keer in 2 1-persoons kanoes (kayak) gegaan.

• Tips & verbeteringen N.v.t.

Heel leuk geweest. Leuke jongens die het spel begeleiden

• Locatie N.v.t.
  • Soort activiteit: Robinson
  • Groepsgrootte: 18 pers
  • Tips & verbeteringen N.v.t.

We hebben een hele fijne dag gehad

We hebben back to basic gedaan met 9 volwassenen en 3 kinderen. erg ontspannen en mooi wandeltocht met een kano tocht. Perfect afwisseling. We vonden half 11 aanwezig zijn en vervolgens pas na 11.00 vertrekken wel lang wachten begrijpen dat jullie iedereen moeten ontvangen en mee moet met de bus. Maar een ruim half uur wachten is best lang. Voor de rest perfect

• Soort activiteit: Back to basic
  • Groepsgrootte: 9 volwassenen 3 kinderen
  • Tips & verbeteringen Zie hierboven

Heerlijke dag gehad en het was goed geregeld. Bij aankomst was onze reservering niet goed doorgekomen bij Rofra zelf maar aan de hand van alle mail die ik had ontvangen en bewijs van betaling konden wij gelijk mee in de bus.

• Soort activiteit: Kano varen 8 km
  • Groepsgrootte: 4

super leuk uitje met mijn kinderen

We hebben lekker rustig aan gedaan en zowel ik als mijn twee dochters van 7 en 9 hebben enorm van de tocht genoten. dat gaan we nog eens doen.

• Soort activiteit: kanoen
  • Groepsgrootte: 3
  • Tips & verbeteringen Enige is dat je op de site drinken bij kunt boeken voor onderweg, maar dat dat niet beschikbaar is ivm corona. Het is prima opgelost op het eindpunt, maar de vraag leek ze te verrassen. Stopplekken misschien eerder met een bord "over 50m" aangeven

Super leuke activiteit in meivakantie

Activiteit Water vs. Vuur in de meivakantie. Voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Mijn zoon heeft samen met vriendje, beiden 12 jaar, hier aan deelgenomen. Ze hebben een super leuke middag gehad. 9 kinderen per groep en op leeftijd ingedeeld. Veel spelletjes gedaan waaronder klimparcours, paintballen, speutocht in een ondergronds gangenstelsel. Tussendoor drinken en een koekje gekregen. Activiteit op FB gezien en telefonisch gereserveerd. Ik was in de veronderstelling dat de activiteit in Valkenswaard was maar deze bleek in Westerhoven te zijn. Paar dagen later bevestigingsmail gehad. Naar het adres via googleMaps gereden maar die bleek me naar een zijstraat te sturen. Na telefonisch contact goede begeleiding naar juiste locatie gekregen.

• Veiligheid N.v.t.
  • Soort activiteit: Water vs Vuur
  • Groepsgrootte: N.v.t.
  • Tips & verbeteringen In de bevestigingsmail tijden vermelden. En locatie duidelijker aangeven. Misschien leuk om ook iets voor de oudere jeugd te organiseren.

Perfect geregeld allemaal!

Mijn zoon vond het geweldig en kwam vol verhalen thuis. Hij heeft veel nieuwe avontuurlijke ervaringen opgedaan en wil graag vaker bij Rofra activiteiten ondernemen. Ook de communicatie was goed. Heel duidelijk en supervriendelijke medewerkers. Ga zo door!

• Soort activiteit: Kindermiddag Water vs Vuur
  • Groepsgrootte: 49

Met zn 3 e choppertour gedaan..super..voor herhaling vatbaar

• Soort activiteit: E chopper

Geweldig leuk!

Het was de eerste keer dat we een echopper huurden. We vonden het superleuk om te doen en komen zeker nog vaker terug.

• Soort activiteit: E- chopper rijden

Nice family time

I received great advice via the phone regarding how many canoe to book and which route to opt for, and as recommended booked the activity online. However, on the day the activity was scheduled for I was surprised to see that some things had gone wrong e.g. I had book a big waterproof container which ended up not being available nor was I given the tolkens booked for a drink afterwards and I had to chase these up ... Activity itself was great, but service on the spot is really poor. Not even mentioning the service at the café.

• Would you recommend us? Yes
  • Canoe
  • 4

Fantastisch

betrouwbare e-chopper, kortom een aanrader om de route te gaan rijden.

• Soort activiteit: e-chopper
  • Tips & verbeteringen N.v.t.

Het reed heerlijk en we konden gezellig met elkaar praten. Tip voor de volgende keer; er zat 1 E chopper bij die niet harder dan 26 reed terwijl de rest de 30 haalde waardoor je al snel onbewust 1 verder achterlaat dit kan je voorkomen door in het proef rondje hier al naar te kijken, maar dat is een kleinigheidje.

• Soort activiteit: E chopper
  • Groepsgrootte: 10
  • Tips & verbeteringen Van te voren uittesten hoe hard ze max rijden. Eentje ging niet harder dan 26 terwijl de rest 30 reed

Perfect nakomen van afspraken

Voor onze dropping bij helicon outdoor hadden we een busje nodig voor 18 personen. Een telefoontje en het was geregeld. Keurige check via de email en bevestiging per telefoon. Super geregeld

• Activiteit N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Veiligheid N.v.t.
  • Locatie N.v.t.
  • Soort activiteit: Vervoer bus naar dropping
  • Groepsgrootte: 17

Leuke activiteit

Gebruik gemaakt van de goed weer garantie. Dit was geen probleem. Een heerlijke (droge) middag gehad. Alles was prima geregeld.

• Tips & verbeteringen N.v.t.

Ook met slecht weer een prachtig avontuur.

We waren die dag de enige drie die zo gek waren het water op te gaan. Bij aankomst bij 't Boothuys was het even zoeken naar personeel wat ons kon helpen. Niet lang na de aanmelding stapten we in de bus, ontvingen we de juiste materialen en gingen we op pad. Het weer was onstuimig. Stroomafwaarts of niet, de wind blies ons geregeld zo weer terug naar waar we vandaan kwamen. Richting het einde van de tocht werden we voor de zekerheid opgewacht door een medewerker. Hij hield vanwege het weer goed in de gaten of wij voldoende voortgang boekten.

• Groepsgrootte: Kan variëren, wij waren met 3

Super leuk

We hebben een hele gezellige middag gehad. De kinderen vonden het super leuk

• Soort activiteit: Kano
  • Groepsgrootte: 6

Heel erg leuk uitje

Het kanovaren met ons gezin was erg leuk en mooi!

• Groepsgrootte: 5

Leuk maar wel prijzig kinderfeest

De kids hebben zich vermaakt, en dat is natuurlijk het belangrijkste. Jammer genoeg werd er niet meer gedacht aan de chips en het drinken die we ook in het arragement hadden zitten. Ook viel me op dat er maar 1 medewerker er was, dit gaat niet met de grote kabelbaan/zippline, ouders moeten dan helpen met het afhalen van het tuigje bij de kinderen. Ik vind het een prijzig feestje omdat je voor min. 10 pers. Moet betalen. Helaas zaten er een paar kinderen in quarantaine door de corona.

• Soort activiteit: Kids survival
  • Groepsgrootte: 7

Leuk uitje

Leuk tochtje over de Dommel. Vanwege de lage waterstand hadden we een alternatieve route. Het overgrote deel kano je door een mooi en rustig gebied.

Heerlijk dagje uit

Lekker uitje met zijn allen.

• Soort activiteit: Kano
  • Groepsgrootte: 4
  • Tips & verbeteringen Je kon drankjes bestellen, maar deze bleek je als blikje mee te krijgen. Dat was vooraf niet duidelijk. Ook moesten we een kano een stukje tillen. Ik zat mijn mijn dochter in de kano, dat was erg zwaar. Wat hulp zou daar fijn zijn.

Leuk!

Het was een leuke tocht

• Groepsgrootte: 4
  • Tips & verbeteringen De route werd verkort i.v.m. laag staand water, echter bleef de prijs hetzelfde terwijl de route 1 uur korter was. Dit was jammer.

Vriendelijk personeel en goed geregeld

Leuk om een keer een alternatieve route te varen. Hij was wel wat korter dan ik gewent ben. Maar zeker mooi en leuk om te doen.

• Soort activiteit: kano
  • Tips & verbeteringen geen

Ondanks de temperatuur hebben wij onze groep 8 een onvergetelijke ervaring kunnen bezorgen

De begeleiding vanuit Rofra was prima, met name de adequate wijze waarop zij de 3 leerlingen en docent die nat waren geworden aanpakte was heel prettig. Er stond een busje klaar en het viertal werd in het Boothuis voorzien van droge handdoeken en warme thee. De reacties van de kinderen waren ook erg positief.

• Groepsgrootte: 46
  • Tips & verbeteringen N.v.t.

Activiteiten bij Rofra zijn voor herhaling vatbaar!!

Aardige personeel, goed georganiseerd allemaal erg enthousiast. We hebben nu mountainbiken en kanoën gedaan. We zeggen: tot ziens!!

• Groepsgrootte: 8

Molenstraat 203 A

5554 TS Valkenswaard

040-2042593

Over Rofra Sportieve Arrangementen

Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.