Gezellige dag gehad en goede service!

We hadden 's ochtends nog een plotselinge afmelding van een persoon waardoor er wat geschoven moest worden met de kano's/kajaks. Dit werd gelukkig snel en eenvoudig opgelost. Het bedrag van de afmelding werd zelfs nog omgezet in horeca-tegoed waar we na het kanoën lekker gebruik van hebben gemaakt!

• Groepsgrootte: 10
  • Tips & verbeteringen We hadden wat verwarring omtrent het begrip "verzameltijd" uit de mail. wellicht dat aangeven in de mail hoe laat de bus vertrekt wat duidelijker is.

Er lag een boom over het water wat een gevaarlijke situatie opleverde

Dommel was mooi maar heel erg begroeid waardoor je vaak takken en struiken moeilijk kon ontwijken. Na ruim een uur lag er een boom over het water. Hierdoor was de pret eraf.

• Soort activiteit: Kanoen
  • Tips & verbeteringen Controleer de vaarroute

Super mooie en leuke

geweldige ervaring om de Dommel af te kajakken en zo dicht bij de natuur te zijn. we hebben veel koeien en ganzen gezien

• Soort activiteit: Super
  • Groepsgrootte: Goed

Lekker dagje kanovaren

Heerlijk kunnen kanovaren, prima spullen, alles geregeld. Mooie route. :) Het was wel een beetje onduidelijk waar we naartoe moesten toen we eenmaal weer op het droge waren.

• Groepsgrootte: N.v.t.
  • Tips & verbeteringen Als verbeterpuntje: iets vriendelijker/behulpzamer bij de receptie, was nu wel erg functioneel.

gezellige middag gehad

Het was heerlijk weer, ongeveer 24 graden. Niet te druk op het water, precies goed. Varen ging als 'vanzelf'.

• Soort activiteit: Canadese kano
  • Tips & verbeteringen N.v.t.

Goed geregeld en leuk uitje ook voor warm weer

Wij zijn gaan kano varen op een dag dat het 28 graden was. Erg fijn dat er veel bomen aan de kant stonden, waardoor er veel schaduw was. Ideaal uitje voor een warme dag. Goed geregeld dat je met de bus gebracht werd en dat er een duidelijke uitleg was over hoe alles werkte. Gratis tonnetje was ook ideaal voor de spullen.

• Groepsgrootte: 2
  • Tips & verbeteringen Wij waren verkeerd gereden naar het andere kano verhuur punt, dit vonden we niet super duidelijk aangegeven. Daarnaast mocht er nog wel meer info staan over muggenspray, want er waren echt heel erg veel muggen op het water.

Op de website staan Corona maatregelen aangegeven, maar er wordt jullie eigen plan getrokken

Op de website stonden de Corona maatregelen duidelijk vermeld. De tocht vanuit België was niet mogelijk en picknicken onderweg ook niet. Toen de tocht vanuit Borkel online gekocht. Bij het instappen in de bus wordt ons gevraagd of we vanuit Neerpelt of Borkel starten, hoezo? Dit is toch tegen regels en wij hebben dit niet gekocht omdat dat volgens jullie website niet kon/mocht. Heel jammer, had graag de langere tocht gemaakt.

• Groepsgrootte: 2
  • Tips & verbeteringen De website aanpassen zo stel je mensen teleur omdat het ineens wel blijkt te kunnen.

Goede verzorging en route.

Fijne route, iets te kort. Goed materiaal. Geen opmerkingen.

• Groepsgrootte: 2
  • Tips & verbeteringen Uitleg voor kanoën was erg beperkt.

Goed geregeld!

Prima fietsen qua prijs/prestatie, vriendelijk personeel en mooie mtb-route "om de hoek"

• Soort activiteit: Mountainbike
  • Groepsgrootte: 3

gezellig!

Het was erg leuk om eens een keer met het hele gezin (incl pubers) op pad te gaan.

• Catering (indien van toepassing) N.v.t.
  • Soort activiteit: back to basic
  • Groepsgrootte: 5
  • Tips & verbeteringen ga zo door

Goed geregeld!

Voldoende parkeergelegenheid, als het krap wordt, wordt dit vlug opgelost. Verblijf, ontvangst en vervoer zijn goed geregeld. Mooi stukje natuur en genoeg mogelijkheid eens ergens een half uurtje aan te meren.

• Tips & verbeteringen N.v.t.

Zeer leuke tijdsbesteding op een zonnige dag

Met een groep van 16 (7 volwassenen en 9 kinderen) stapten wij in 7 kano's. Het weer hielp ook perfect mee en wij hebben ons allemaal prima vermaakt. Sommigen hebben nog een sprong in de Dommel gewaagd. Omgeving is ook erg mooi, we hebben genoten en ook veel gelachen.

• Groepsgrootte: 16

Super wat een service

Geweldige dag gehad met rofra.. Super ontvangst, goede uitleg en zeer vriendelijk. We hebben echt een top dag gehad en ook een geweldige service als er iets mis gaat met het gehuurde. Aanrader

• Soort activiteit: Tandem
  • Groepsgrootte: 6
  • Tips & verbeteringen N.v.t.

Erg leuke goed georganiseerde activiteit

Zeker een aanbeveling voor een vrijgezellenfeest

• Soort activiteit: E chopper
  • Groepsgrootte: 7

Amazing experience with kayaking

very good place to spend time with family and friend.

• Soort activiteit: Kayak

Voldoende

Het tandem fietsen was erg leuk, we hadden 1 zieke waarvoor ik een normale fiets had gehuurd, hier kregen we geen geld van terug. Bij terug komst hebben we bijna 2 uur gewacht op onze lunch die we hadden besteld.

• Soort activiteit: Tandem fietsen en lunchen bij het terras
  • Groepsgrootte: 4
  • Tips & verbeteringen Het duurde 1,5 uur voordat we onze lunch kregen en kregen helaas geen geld terug Voor een persoon die ziek was en niet mee kon doen uiteindelijk met de activiteit.

Op tandem gefietst in prachtige omgeving, je krijgt als je wilt knooppunt routes mee zodat je zelf kunt bepalen waar en hoever je fietst

• Soort activiteit: Tandem fietsen
  • Groepsgrootte: 2 personen
  • Tips & verbeteringen Advies om niet in drukke omgeving te gaan

Veel keuze en dezkundig personeel

Wij gingen met een club kanovaren, en kregen hierbij een hele goede uitleg. Jammer alleen dat bij terugkomst we niemand meer konden vinden, misschien andere dingen aan het doen. Toch een hele leuke ervaring.

• Groepsgrootte: 12
  • Tips & verbeteringen Geen

Echt een verzorgd dagje uit

De locatie is mooi verzorgd. We werden met de bus naar de opstapplaats gereden voor het kanovaren. Korte en duidelijke instructie en gaan. Prachtig natuurgebied. Daarna eeem drankje op het terras. Het terrein is heel netjes en verzorgd. Goede service op het terras. Daarna "zoek de verrekijker van de boswachter" gedaan. Mooie route. Leuke opdrachten. Ideaal voor onze kinderen van 7 en 8 jaar. Kortom wij hebben genoten van een verzorgd dagje uit. Hier rijden we graag 2 uur voor heen en terug.

• Tips & verbeteringen N.v.t.

Bijna alles verliep prima. Wat echt niet goed ging was de busreis naar het beginpunt: die zat veel te vol voor de huidige coronamaatregelen. Goed afstand houden (1 persoon per 2 stoelen, tenzij uit 1 huishouden) was niet mogelijk.

• Soort activiteit: kanoen
  • Groepsgrootte: 4
  • Tips & verbeteringen let op groepsgrotte in de bus!

Stunning nature

Healthy, fun and enjoyable family outing through countryside and stunning nature.

• Soort activiteit: Kanoe
  • Groepsgrootte: 4

Onze boys vonden het een super avontuur!

Een groep uitgelaten pre pubers 1,5 uur boeien in het bos... dat is gelukt!! Het competitie gevoel was hoog en werd goed op in gespeeld.. dit was een geslaagd kinderfeest voor onze 10-er .....

• Soort activiteit: Paintball
  • Groepsgrootte: 8 kinderen

Snel en makkelijk te boeken

Duidelijke info op de site, makkelijk en overzichtelijk om te boeken. Direct bevestiging via mail. Fijn en vrolijk geholpen bij aankomst. Leuke activiteit. Ik zeg, Doen

• Tips & verbeteringen N.v.t.

Erg gezellig en goed georganiseerd!

Ik heb voor de tennisvereniging waar ik bestuur van ben een Solex tour georganiseerd en het was een groot succes! Iedereen die mee deed vond het erg leuk om op de ouderwetse solexen en moderne e-choppers rond te rijden. Na de tour van 2 uur hebben we nog gezellig een paar uur op het terras gezeten en genoten van de gastvrijheid van de medewerkers van Rofra. Ik raad het iedereen aan hier een solex tour te doen!

• Soort activiteit: Solex en e-chopper tour
  • Groepsgrootte: 33

geweldig

• Soort activiteit: e scooter

Molenstraat 203 A

5554 TS Valkenswaard

040-2042593

Over Rofra Sportieve Arrangementen

Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.