Hele fijne samenwerking met team Rofra voor Expeditie Natuurpunt: een professionele ploeg die met enthousiasme aan de start en de finish stond. Aanrader
Beste Katrien, Bedankt voor de mooie review! Wij vonden het heel gaaf om de kanotocht op locatie voor jullie te verzorgen. Groetjes, Team Rofra
Dé juiste plek voor een (personeels)uitje voor grote groepen.
Hoi Roger, Wat goed om te horen dat jullie een geslaagde dag hebben gehad. De tablets gaan we even naar kijken! Gezellig dat we jullie hebben mogen ontvangen! Groetjes, Team Rofra
Mooie kajaktocht.
Beste familie Geurts, Goed om te horen dat jullie een geslaagde dag hebben gehad! Hopelijk tot ziens. Groetjes, Team Rofra
Wij zijn met de school bij Rofra geweest en mochten verschillende activiteiten doen. We werden goed begeleid en het was super leuk. Groetjes, De kinderen van basisschool Sint Martinus
Hoi Brenda, Wat fijn om te horen! De kinderen zijn volgend jaar zeker weer welkom. Jullie waren een erg leuke en enthousiaste groep! Groetjes, Team Rofra
Wij zijn met een groep van 18 personen bij Rofra geweest. Hier hebben wij een enorm leuke activiteit gedaan, paintballen. Het ontvangst was top, vriendelijk personeel, straalde plezier en energie uit. Er werd meegedacht toen er lastminute een afmelding was vanuit ons en er was van alles mogelijk. Wij bevelen dit uitje zeker aan!
Hoi Nick, Bedankt voor je review! Onze hoofd locatie is in de Molenstraat. Dit is wat de meeste mensen ook opzoeken op de dag zelf. Jullie zijn dus niet de enigste... Gelukkig hebben jullie een fijne dag gehad. Tot de volgende keer! Groetjes, Team Rofra
Na een coronajaar met veel beperkingen konden we i.s.m. Rofra een ontspannende speeldag aan onze leerlingen aanbieden. De speeldag ging door in onze school, in klasbubbels. Alles was prima geregeld door Renilde. De begeleiders waren heel enthousiast. De activiteiten waren leuk en aangepast aan de leeftijd. Kortom: een superleuke dag! Dank je wel!
Hoi Robbert, Wat fijn om te horen! De kinderen waren enthousiast en het was een prachtige locatie om de activiteit te mogen organiseren! Tot ziens! Groetjes, Team Rofra
Vond het een leuke gezellige dag en alles was goed geregeld. Ga zeker nog keer terug komen
Hoi Mies, Wat fijn om te horen! We zien jullie graag terug :) Groetjes, Team Rofra
Wij hebben twee e-choppers gehuurd en zijn lekker wezen touren in de omgeving. We hadden heel wat bekijks en zijn een aantal keer aangesproken waar je die leuke scooters kon huren. Zeer vriendelijk geholpen en een hele leuke relaxte ervaring om op deze manier de omgeving te verkennen.
Hoi Harold, Wat leuk om te horen! De scootertjes zijn enorm populair de laatste tijd haha! Goed om te horen dat jullie een leuke dag hebben gehad. Wellicht tot de volgende keer! Groetjes, Team Rofra
De aankomst is prima. Aardige dames. Vervolgens weet je niet waar en waarop je moet wachten. Eenmaal op plek van bestemming moeten we allemaal zelf onze boot pakken zonder begeleiding waardoor een andere meneer zijn hoofd zeer hard stoot en zijn trip begint met een bult. Niemand zegt sorry of wat vervelend. Vervolgens blijkt het water vies en kun je er niet in zwemmen met dit lekkere weer. Mede hiervoor ga je kanoën dus beter was dat vermeld van te voren. Verder een leuk rondje en duidelijk uitgelegd hoe en wat.
Hoi Marijn, Jammer dat de dag ongeorganiseerd is overgekomen. Na de instructie laten onze instructeurs inderdaad iedereen hun eigen kano pakken, nadat zij deze allemaal van de trailers gehaald hebben. Het is echter niet de bedoeling dat mensen zich daarbij bezeren, onze excuses daarvoor. In de Dommel wordt nooit gezwommen. Indien mensen vragen of dit mag raden wij dit ook altijd af. Wel fijn dat jullie een mooie tocht hebben gehad. Groetjes, Team Rofra
We hebben een super-dag gehad, van het begin tot het einde goed geregeld!
Hoi Petra, Fijn om te horen! Hopelijk kunnen we jullie de volgende keer weer zo'n geslaagde dag bezorgen! Tot ziens, Groetjes, Team Rofra
Ondanks felle regen werden we erg enthousiast ontvangen. Er werd mee gezocht naar een oplossing voor de rugzakken en een warm plekje om tussendoor wat op te warmen. Er werd hoe dan ook keihard gestreden in de sterrenslag. We werden aangemoedigd door zeer lieve monitoren. Plezier verzekerd! Competitie: check! Voor herhaling vatbaar!
Hoi Vera, Goed om te horen! De kinderen hebben ook super hun best gedaan! Het was voor ons ook heel leuk om te doen. Tot de volgende keer! Groetjes, Team Rofra
Helaas is de dame tijdens de instructie voor het kanoën zeer slecht verstaanbaar. Dit word nog verder bemoeilijkt door de bemoeienis van de concurrent die dusdanig veel herrie maakt zodat het helemaal niet meer te verstaan is. Jammer vind ik dat wij zelf met de kano van de aanhanger naar het water en terug moeten sjouwen. Voor mij alleen met 2 kleinere kinderen haast onmogelijk. Hulp word hierbij niet geboden. De concurrent die het geklungel met de kano aanschouwd roept daarbij nog dat als wij de kano bij hun gehuurd hadden niet nodig was. Dit alles geeft een beetje een grimmige sfeer tussen het personeel van beide kanten. Geen prettig gevoel voor de klant.
Hoi Paul, Bedankt voor je reactie! We zullen dit zeker meenemen om te voorkomen dat dit vaker was gebeurd. Ik kan begrijpen dat er een grimmige sfeer ontstaat op dit moment. De klant mag hier natuurlijk nooit de dupe van zijn. Bedankt voor de feedback en wij gaan hier mee aan de slag. Hopelijk hebben jullie wel een mooie tocht gemaakt! Groetjes, Team Rofra
Slechte bediening, heel lang moeten wachten, en dan nog ging er veel fout. Zo jammer
Hoi Toine, Vervelend om te horen dat jullie ervaring op het terras niet goed is geweest. We gaan dit intern bespreken. Wel fijn dat de rest van de dag geslaagd is geweest! Toch hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, Team Rofra
Prima heerlijke dag. Had alleen wel handig geweest als jullie hadden aangegeven dat de route niet begaanbaar was ivm afsluiten weg. Bij rotonde autobedrijf richting nieuw viaduct op het einde van de steproute.
Bedankt voor jullie review. Helaas waren wij niet op de hoogte van deze afsluiting maar zullen de tocht even nakijken. Wel fijn te horen dat jullie toch een leuke dag hebben gehad! Groetjes, Team Rofra
We waren net op tijd bij de bus, het fijne is dat deze op tijd vertrekt. Verder was het een heerlijke tocht en hebben we enorm genoten. Het terras is ook fantastisch om daar lekker de dag af te sluiten met een koud pilsjes.
Hoi Peter, Fijn om te horen dat jullie een heerlijke tocht hebben gehad! Wellicht tot ziens! groetjes, Team Rofra
Goed geregeld en een fijne tocht gemaakt met de familie! Wij komen terug!
Hoi Afke, Hartelijk dank voor je review. Fijn te horen dat jullie een fijne tocht hebben gemaakt. Tot de volgende keer! Team Rofra
De kanotocht was prima georganiseerd. Het is een prachtige omgeving en echt genieten. Echter de catering was slecht, We werden weggestuurd omdat we niet hadden gereserveerd terwijl het terras buiten nagenoeg leeg was. Na een kanotocht van 2 uur bij bij 30 graden hadden we wel zin in een drankje maar de dame gaf aan dat ze ons niet mocht bedienen, terwijl de coronaregels het wel toelaten?
Hoi Marianne, Bedankt voor je reactie! Het is zo dat ons terras doordeweeks gesloten is. Zoals ook op de site is vermeld is ons terras dan alleen geopend op basis van een reservering. Dit heeft niks met de coronaregels te maken maar met de bezetting van ons personeel. Afgelopen weekend, en zoals ook in meerdere weekenden kan voorkomen was ons terras gesloten wegens alle reserveringen van grote groepen. Het kan inderdaad zijn dat het terras leeg was bij jullie terugkomst. Maar dan werd het terras voorbereid op de volgende groep voor een lunch of bbq. Dit is dus op de juiste manier naar jullie gecommuniceerd. Het liefst helpen wij iedereen, maar dat is helaas niet altijd mogelijk! Drankjes to go zijn wel altijd mogelijk, dus wellicht voor de volgende keer als jullie er weer zijn!~ Fijn dat de rest van de dag wel genieten was voor jullie! Groetjes, Team Rofra
We omen volgend jaar weer want dit was erg leuk om de de leerlingen te doen!
Hoi Ineke, Fijn om te horen dat jullie een leuke middag hebben gehad. Wij vonden het in ieder geval gezellig dat jullie er waren! Helaas hebben wij niet de mogelijkheid om vaste toiletten te plaatsen, maar we zullen het meenemen! Groetjes, Team Rofra
Wij hebben een tocht van 8 km gedaan met de Canadese kano’s. We kregen goede uitleg en hebben een mooie route afgelegd.
Hoi José, Fijn om te horen dat jullie een mooie tocht hebben gehad! Wellicht tot ziens! Groetjes, Team Rofra
prima geregelde heen reis en mooie kano tocht terug. gewoon toppie
Hoi Theo, Leuk om te horen dat jullie mooie dag hebben gehad! Wellicht tot ziens! Groetjes, Team Rofra
We hebben een super leuke dag gehad
Hoi Monita, Fijn te horen dat jullie een super leuke dag hebben gehad! Groetjes, Team Rofra
- uitleg die aan begin gegeven werd, verliep enorm haastig en snel en was met momenten niet te volgen; - prijs is (ver) bovengemiddeld als je dit vergelijkt met de kanoverhuur in Neerpelt bijvoorbeeld; - tijdens de route nogal onduidelijk wanneer je wel of niet op het land mag; - route is zoals altijd adembenemend mooi; - busvervoer is prima geregeld.
Hoi Kay-Michael, Bedankt voor je review. Helaas is de Dommel van het Waterschap en mogen wij geen bordjes plaatsen voor de mogelijke uitstapplaatsen. De kosten voor de kanotocht zijn samengesteld door diverse kanoverhuurders in Nederland en bieden allemaal dezelfde prijs aan inclusief het busvervoer. Jammer dat de uitleg haastig en onduidelijk was. Ik ga de instructeurs hierover informeren. Gelukkig hebben jullie wel kunnen genieten van de mooie natuur. Groetjes, Team Rofra
Onze zoon werd 11 jaar en wilde dit vieren met een familieactiviteit. We komen jaarlijks kanovaren. Normaal zit de zoon dan bij ons in het bootje, nu mocht hij samen met zijn neefjes alleen in een bootje! Hij had een topdag! Kanovaren op de Dommel was een succes! Wat heeft onze familie genoten!
Hoi Wendy, Wat leuk dat hij en de rest genoten hebben. Kleine kinderen worden groot haha. Tot ziens! Team Rofra
wij hebben gebruik gemaakt van de kanohuur. De kano's zijn goed onderhouden, de uitleg is duidelijk en het vervoer goed geregeld. Het is een mooie tocht en mooie natuur en we hadden prachtig weer. Onderweg hebben we ergens aangelegd voor de lunch. Niets op aan te merken. Ik mis alleen het enthousiasme van de medewerkers. Mijn ervaring is dat ze doen wat ze moeten doen, maar mis wel een beetje het gevoel dat ze hun werk leuk vinden...
Hoi Inge, Bedankt voor je review. Fijn te horen dat jullie een leuke dag hebben gehad. Wat betreft het personeel, wordt er normaal gesproken met veel plezier gewerkt en scoren wij hier ook hoog op... Ik zal dit intern ook met ze opnemen. Tot de volgende keer! Team Rofra
Op de site staat dat de fietsen beschikbaar zijn voor de gehele dag. Blijkt echter doordeweeks maar tot 17u te zijn. Iz vervelend als je de fietsen pas vanaf 13.45u huurt. Staat nergens vermeld en geen oplossing in te vinden. Fietsen waren verschrikkelijk. Enorm hard zadel. Is nog geen 5km op te fietsen. Kwaliteit ook matig. Weinig tot geen controle achteraf, of de fietsen weer goed zijn ingeleverd.
Hoi Manon, Vervelend om te horen. Het is wel zo dat de fietsen de gehele dag beschikbaar zijn. Mocht het zo zijn dat je de hele dag een fiets wil huren dient deze echter voor 10.00 terug te zijn. Excuus voor de misverstand. Wij gaan verder de fietsen bekijken naar aanleiding van je review! Groetjes team Rofra
Molenstraat 203 A
5554 TS Valkenswaard
Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.