Was een erg leuke trip, met een klein extraatje vanwege het nog wat hoge water en extra obstakels..
Hoi Theo, Bedankt voor je reactie! Goed om te horen dat het een geslaagde dag voor jullie was. De hoge waterstand heeft voor wat verassingen gezorgd haha! Maar we zijn blij om te horen dat het voor jullie leuk was :) Groetjes, Team Rofra
We zijn als gezin gaan touren en we hadden.prachtig weer en het was niet druk. Een hele leuke ervaring en alles was goed geregeld bij Rofra. Duidelijke uitleg. Wij hebben de route van 2 uur gedaan en onderweg 1x gestopt voor koffie. Mooie route. Zeker een aanrader!
Hoi Stascha, Wat fijn om te horen! Bedankt voor je positieve review, leuk om te horen :) Hopelijk tot ziens bij een volgend uitje. Groetjes, Team Rofra
Goed geregeld en een mooi bedrijf Met de bus naar opstapplek gebracht Korte uitleg en daarna heerlijk rustig in ongeveer twee uur naar eindbestemming gekanood Twee of drie stop plekken om te picknicken Bij het boothuijs kun je leuk spelen en lunchen Doordat we uiteindelijk met minder kwamen mochten we het te goed in de horeca besteden Goede service
Bedankt voor de mooie review Marjan! Fijn dat jullie een leuke dag hebben gehad. Wellicht tot de volgende keer :) Groetjes, Team Rofra
Door de hoge waterstand kon het kano-uitje gedurende het schoolkamp helaas niet doorgaan. Rofra kwam met een super alternatief, kidssurvival. Hierdoor is ons uitje niet in het water gevallen.. De kids vonden het erg leuk!
Hoi Kate, Bedankt voor je review! Fijn te horen dat jullie toch een fijne dag hebben gehad. Tot de volgende keer. Team Rofra
Domper dat kanovaren door hoog water dommel verviel. Aangeboden alternatief kleiduifschieten geaccepteerd, maar als slecht ervaren. Is surrogaat voor kleiduifschieten in vorm van lasergun kleiduifschietspel. Twee geweren werkten niet. Spel en competitie kwamen hierdoor niet uit de verf. Duurt veel korter dan kanovaren. Prijs in verhouding te duur.
Beste Wim, Bedankt voor je review en feedback, deze zullen wij meenemen. Wij baalden er natuurlijk ook erg van dat er een vaarverbod gold vanwege het hoge water. Hopelijk hebben jullie toch een leuke dag gehad. Groetjes, Team Rofra
Alles goed voor elkaar.
Hoi Cees Jan, Bedankt voor je review. Fijn te horen dat jullie een leuke dag hebben gehad. Helaas heeft het outdoorterrein geen huisnummer en ligt het in Westerhoven/Valkenswaard, dit is per navigatiesysteem verschillend. Jammer dat wij hier niets aan kunnen veranderen.... Tot de volgende keer! Team Rofra
Bij het paintballen goede uitleg ontvangen en prima begeleiding van 2 medewerkers. Wel wat onduidelijkheid tussen hen over de te spelen varianten. De BBQ werd goed verzorgd, corona maatregelen werden zoveel mogelijk gevolgd en er was genoeg keuze voor iedereen.
Hoi Rene, Bedankt voor je review. Wij hebben geen vaste volgorde in spelvarianten en waarschijnlijk heeft iedere instructeur een bepaalde voorkeur... excuses voor de onduidelijkheid. Groetjes, Team Rofra
Leuke ervaring om de omgeving te leren kennen. Op zo'n solex ga je terug in de nostalgie. Herrie en langzaam vooruit. Heeft zijn charmes.
Hoi Nico, Leuk te horen dat jullie een fijne dag hebben gehad. Tot ziens! Team Rofra
Onze BBQ was goed verzorgd, misschien een puntje voor een andere keer. Aangezien we meteen na het werk naar jullie kwamen voor de BBQ, zorgen dat er wat meer vlees klaar was, zodat iedereen dat kon pakken. Daardoor had de eerste helft wel meteen vlees/vis, en zijn de andere begonnen met salades etc (omdat er nog geen vlees voor hun lag). Wat weer tot gevolg had, dat we daarna salades etc te kort kwamen. Verder alles goed geregeld en verzorgd. Dank je wel
Hoi Lisette, Bedankt voor je reactie en de feedback. Wij proberen altijd wat vlees klaar te hebben liggen, helaas is dit nu niet voldoende gebleken. De salades zijn binnen 10 minuten gelukkig aangevuld dus hopelijk had iedereen wel voldoende eten! Fijn dat alles verder goed geregeld was! Hopelijk tot ziens, Groetjes, Team Rofra
Hele leuke activiteit
Hoi Inge, Dankjewel voor je positieve review! Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes, team Rofra
prettige middag gehad leuk personeel beetje opstart probleem hoort er bij alle gasten waren en zijn positief hele fijne middag geweest dank
Hoi Harrie, Dankjewel voor je leuke reactie en positieve feedback. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Rofra
We hebben een hele fijne dag gehad met het team en de verzorging was uitstekend geregeld.
Goedemiddag, Dankjewel voor jullie leuke, super positieve reactie! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Rofra
Ons teamuitje was erg geslaagd, koffie met gebak, heerlijk varen op de Dommel en een lunch to besluit. De medewerkers waren zeer behulpzaam. Wij waren erg tevreden.
Beste Jacqueline, Leuk om te horen dat jullie een geslaagd teamuitje hebben gehad! Wij zien jullie graag nog een keer terug bij Rofra. Hopelijk tot ziens! Groetjes, Team Rofra
Zeker een aanrader
Beste Dirk, Fijn om te horen dat jullie een leuke kanotocht hebben gehad! Hopelijk tot ziens! Groetjes, Team Rofra
ons teamkomt volgend jaar zeker terug
Hoi Bart, Wat leuk om te horen. We ontvangen jullie graag de volgende keer weer! :) Groetjes, Team Rofra
Kanoën is altijd een aanrader om te doen en bij/via Rofra ook goed geregeld!
Hoi Diana, Wat fijn om te horen! Het blijft inderdaad altijd een prachtig uitje in de mooie natuur. Tot de volgende keer :) Groetjes, Team Rofra
Heerlijk relaxed gevaren in kano. Prachtige natuur en rust rondom. Zeer fraai gebied. Zeker voor herhaling vatbaar.
Beste Martin, Fijn om te horen dat jullie een relaxte kanotocht hebben gemaakt. Tot de volgende keer! Groetjes, Team Rofra
We boekten online een Canadese kano voor de 8km-tocht. Alles verliep prima. We kregen een duidelijk uitleg bij de start. We hebben een fijne namiddag beleefd.
Beste Koen, Leuk om te zien dat jullie een fijne middag hebben beleefd met het kanovaren Hopelijk tot ziens! Groetjes, Team Rofra
Het contact voorafgaand aan de activiteit was duidelijk en vriendelijk. Op de dag zelf zijn we uitstekend geholpen op locatie. De tocht over de Dommel is mooi om te doen en de korte route is voor kinderen prima qua afstand.
Beste Niels, Fijn om te horen dat jullie een mooie tocht hebben gemaakt over de Dommel. We zien jullie graag nog eens terug! Groetjes, Team Rofra
Zussendag het was geweldig en allemaal tevreden dus geslaagd
Beste C. Schampers, Leuk om te horen dat jullie een geslaagde dag hebben gehad! Hopelijk tot ziens, Groetjes, Team Rofra
Alles goed op tijd en flexibel in veranderingen van tickets en aantal personen die ik eerder opgaf. Materieel in goede staat en na alle regenval fijn hoog water in de dommel!
Beste Carin, Leuk om te horen dat jullie een fijne kanotocht hebben gehad! Nogmaals excuses dat het lang duurde totdat jullie de drankjes kregen. We nemen deze tip mee als verbeterpunt en zullen hier de volgende keer rekening mee houden. Hopelijk tot ziens! Groetjes, Team Rofra
Recent een kinderfeest “survival”, alle medewerking om het feest op datum en tijdstip gepland te krijgen. De survival activiteit was een succes , mede door de flexibiliteit en enthousiasme van de medewerkers in combinatie met de kids. Als afsluiter friet, snacks, ranja en ijs op de catering locatie, opnieuw flexibiliteit en absolute gastvrijheid van de medewerkers aldaar. Kortom: volgend jaar komen we terug.
Hoi tevreden papa, Wat een leuke review! Tot volgende keer. Team Rofra
Voor 3 personen kanotocht gereserveerd. Tijdstip wat wij wilden was net vol bleek na reservering. Werd netjes gebeld dat er een uurtje later nog voldoende plek was. Prima. Bij aankomst bij het botenhuis relaxte ontvangst en vlot vertrek per bus naar opstap plaats. Daar snelle en duidelijke uitleg van de medewerker, waarna we het water op konden. Relaxte tocht door het prachtige natuurgebied De Malpie. Bij terug komst bleek de band van een van onze fietsen spontaan zijn leeggelopen. Werd door een medewerker al pro actief gemeld en meteen werd er aangeboden dat de band in de werkplaats wel even geplakt kon worden. Zelfs hulp werd daarbij aangeboden en dat gewoon kosteloos. Ondertussen gezellig praatje met personeel en nog wat groepen enthousiast zien vertrekken voor diverse activiteiten. Leuke mensen maken leuk bedrijf.
Hoi Ralf, Van je review ga je automatisch glimlachen van oor tot oor. Wat leuk te horen!! Hopelijk is suppen in de toekomst mogelijk. Wij zien je graag nog eens terug! Groetjes, Team Rofra
Goede uitleg van het personeel vwb de e-scooters en tandems. Goed materiaal en een mooie locatie. De route met de e-scooter via de telefoon was wat lastiger. Telefoon snel leeg en de fietsen hadden wat eerder bezorgd kunnen worden. Ze zouden om 13.00 uur klaar staan en dit werd zeker 13.30 uur. Fijn als alles al klaar zou staan voor vertrek Verder prima dag en goede organisatie en communicatie
Hoi Petra, Fijn om te horen dat jullie een leuke dag hebben gehad! Bedankt voor de feedback over de levering van de fietsen. Deze hadden natuurlijk op tijd geleverd moeten zijn, ons excuus. We zullen dit meenemen in het vervolg! Tot ziens, Groetjes, Team Rofra
Leuk ontvangen door 2 enthousiaste jongens. Helaas waren we zelf al wat aan de late kant en waren er verschillende ritsen van de overalls kapot dus uiteindelijk nog geen 3 kwartier gepaintballt. Maar de kinderen vonden het hartstikke leuk.
Beste Lenny, Fijn om te horen dat de kinderen het hartstikke leuk hebben gehad! Bedankt voor je feedback over de overalls. We zullen er naar kijken. Hopelijk tot ziens! Groetjes, Team Rofra
Molenstraat 203 A
5554 TS Valkenswaard
Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.