Super gezellig uitje door het mooie Brabantse landschap

Rofra is een zeer professionele organisatie. Ontvangst was prima daarna uitleg voor de solex tour. Helaas stopte gedurende de rit een van de solexen ermee. Binnen 15 minuten was er een nieuwe gebracht en konden we verder.

• Soort activiteit: Solex tour van 3 uur
  • Groepsgrootte: 13 volwassenen

Prima plaats om te overnachten op doorreis

Prima plaats om te overnachten op doorreis

• Activiteit N.v.t.
  • Catering (indien van toepassing)
  • Soort activiteit: N.v.t.
  • Groepsgrootte: N.v.t.
  • Tips & verbeteringen Kamer rook naar oude (cigarette) lucht. Meer ventilatie zou welkom zijn.

Super leuke teamdag

Jullie zitten op een prachtige locatie. Locatie binnen en buiten ziet er netjes uit. Voldoende parkeergelegenheid. Personeel is spontaan en presenteert het leuk. Er wordt creatief meegedacht bij onverwachte veranderingen. Het eten en drinken was ook netjes verzorgd. Kortom een geslaagd dagje.

• Catering (indien van toepassing)
  • Soort activiteit: kano en smokkeltocht
  • Groepsgrootte: 47

Een gezellige en actieve dag

We hebben binnen een week een leuk en compleet programma weten samen te stellen bij Rofra, dankzij de goede ondersteuning die werd geboden in het voortraject. De activiteiten sloten goed aan bij het doel van de dag: teambuilding. De onderdelen werden goed uitgelegd en er was ruimte voor ontspanning tussendoor. De verzorgde lunch was niet voldoende voorbereid en was hierdoor regelmatig niet goed aangevuld, het leek onvoldoende afgestemd op het aantal opgegeven personen. De broodjes en salades waren lekker, maar hier hebben we niet allemaal van kunnen genieten. De barbecue was goed verzorgd en uitgebreid genoeg. Jammer van de karbonades, die waren veel te zout.

• Soort activiteit: Sterrenslag en Robinson
  • Groepsgrootte: 34
  • Tips & verbeteringen Betere voorbereiding op de groepsgrootte bij de lunch.

Top!

Een leuk, geslaagd kinderfeest!

• Soort activiteit: Paintball kids
  • Groepsgrootte: 10

Het was een heel gezellige middag.

Prettige ontvangst en goede begeleiding van de spelmiddag.

• Soort activiteit: Spelmiddag
  • Groepsgrootte: 14

Super tof!

Als extra element was er de regen bij het juniorpaintbal feestje van mijn dochter (14 jaar). Ze hebben genoten en wij ook. #eensuperervaringrijker

• Soort activiteit: Juniorpaintbal
  • Groepsgrootte: 10

Het was een tocht die aan de verwachting voldeed

Als gevolg van een akkefietje waren we iets te laat waardoor eea ging opstroppen bij de opstart. Er waren meerdere groepen die ongeveer tegelijkertijd gingen opstarten. Back to basic was redelijk basic. Zelf zou ik bij de momenten waar jullie aanwezig zijn proberen er een groter feestje van te maken en proberen gezamenlijk af te sluiten. Dat hoeft niet te kunnen maar een of andere fake-diploma, winnaar, samen opruimen, evaluatie van jullie kant etc. Nu bloedde het kanoën als het ware dood terwijl het eigenlijk een knettergave activiteit is.

• Soort activiteit: back-to-basic
  • Groepsgrootte: 60
  • Tips & verbeteringen zie toelichting

goede communicatie, meedenkend, duidelijk. Bij de activiteit is iemand gevallen met de E-bike, zij is uiteindelijk niet meegegaan met de tour. Ik ben zelf niet meegeweest maar volgens mijn collega was het rijden hiermee best wel even wennen, mn de bochten.

• Soort activiteit: E-bike tour
  • Groepsgrootte: 30

positief: - het was makkelijk te regelen - afleveren en ophalen van de fietsen was op de tijd die we hadden afgesproken nadelen: - de helmen waren allemaal 1 maat, die ook in de kleinste stand te groot was voor mijn hoofd. - en de fietspomp werkte niet

• Activiteit N.v.t.
  • Locatie N.v.t.
  • Soort activiteit: mountainbikes huren
  • Groepsgrootte: 16
  • Tips & verbeteringen verschillende maten helmen en geen kapotte fietspompen meegeven

Perfecte Valkenswaard experience!

Met ons team een perfect georganiseerde dag bij Rofra beleefd. Het enthousiaste en gastvrije Rofra-team staat garant voor een mooie en uitdagende beleving van het Brabantse natuurschoon in een ontspannen sfeer. Waarbij er een heel ruim aanbod is van activiteiten, voor ieder wat wils. Het Boothuys zelf, het thuishonk van Rofra, is een perfecte plek om na alle inspanningen lekker te ontspannen, uiteraard voorzien van een hapje en een drankje.

• Soort activiteit: tembuilding

Goede verzorging

Eigenlijk alles prima maar helaas veel problemen met de Solexen waardoor we veel tijd verloren hebben. Verder niets te klagen!!

• Soort activiteit: Bedrijfsuitje, solex
  • Groepsgrootte: 30
  • Tips & verbeteringen Communiceer van tevoren dat je de route app moet downloaden voor de Solex route.

Het was een te gekke actieve dag!

We hebben een hele toffe dag gehad, fijne begeleiding tijdens de spellen, complimenten daarvoor. Verder super fijne bediening tijdens het avondeten en het feest, echter kwamen ze naar mijn mening handen tekort (moest omgebouwd worden, iedereen van drinken voorzien enzovoort) en er was te weinig catering. Na een half uur waren de broodjes en salades op en waren er nog heel veel mensen die een eerste keer op moesten scheppen. Het duurde toen erg lang voordat er iets aangevuld kon worden (ook door personele krapte). Dit vond ik erg jammer. Verder was het super.

• Catering (indien van toepassing)
  • Soort activiteit: Meerdere (outdoor activiteiten en paintball + bbq en feest)
  • Groepsgrootte: 55
  • Tips & verbeteringen Voldoende personeel en catering

Top geregeld. Gezellige dag gehad.

We hebben met PureSolar zonnepanelen een erg leuke en vooral gezellige teambuilding gehad bij Rofra. Mooie afwisseling van fysiek en mentaal afgesloten met een lekkere bbq. Bedankt Mark en collega's.

• Catering (indien van toepassing)
  • Soort activiteit: survival en bbq
  • Groepsgrootte: 18

sportief uitje in een leuke entourage, kundige en vriendelijke medewerkers

Een leuke locatie met vriendelijke en zorgzame medewerkers, bediening was goed, activiteiten waren goed geregeld, 't Boothuys was goed toeven, we zijn niets te kort gekomen. Zeker voor herhaling vatbaar als bedrijfsuitje !! Bedankt voor de goede zorgen.

• Soort activiteit: Kanoen / schieten
  • Groepsgrootte: 32 pers.
  • Tips & verbeteringen BBQ met 30 pers op 1 bbq lukt niet echt.

Fantastisch

Wij hebben ontzettend genoten kanotocht over de Dommel. We hadden gekozen voor de lange route. Ik Ijsvogels, koeien en zwanen kwamen langs. Wat een mooie natuur! Het maakte onze huwelijksreis nog een stukje mooier.

• Soort activiteit: Kano
  • Groepsgrootte: 2

Excellent experience

It was overall a great experience for the team

• Would you recommend us? Yes
  • Canoeing, snacks and dinner
  • 21
  • N/A

Leuke activiteit , mooie locatie.goede begeleiding.

• Soort activiteit: laserkleiduifschieten

Erg leuke ervaring

We hebben een hele leuke activiteit gedaan met de vereniging. We hebben in meerdere rondes gespeeld en de medewerkers waren erg meedenkend met de spellen. Kortom: geslaagde activiteit

• Soort activiteit: Paintball

alles goed geregeld

• Soort activiteit: solex adventure
  • Groepsgrootte: 8
  • Tips & verbeteringen N.v.t.

Top genoten van mooi weer de rust en fijne kajak

Mede Door het nog prachtige weer hebben we een heerlijke tocht over de dommel gemaakt. Erna dinken en zeeer goede bitterballen. Top middag

• Soort activiteit: Kano
  • Groepsgrootte: 2
  • Tips & verbeteringen Geen

fijne kanotocht met collega's

Prima organisatie, duidelijke uitleg en materiaal dik in orde

• Soort activiteit: Kanotocht
  • Groepsgrootte: 7

Superleuk teamuitje gehad!

Prettig contact gehad met de administratie om alles te regelen. De Free-Choice-Survival die we geboekt hadden is ook echt "Free-choice", je kunt dus zelf je hele programm samen stellen. Tijdens de activiteit waren er drie goede instructeurs en het terrein en de toestellen / opstellingen zijn er netjes, veilig en goed onderhouden uit. Aanrader voor een teamuitje!

• Soort activiteit: Free-Choice-Survival
  • Groepsgrootte: 18

Super dag!

Alles is perfect geregeld bij Rofra! Hele leuke dag gehad met groep 8!

• Soort activiteit: kano
  • Groepsgrootte: 50

Molenstraat 203 A

5554 TS Valkenswaard

040-2042593

Over Rofra Sportieve Arrangementen

Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.