Heel leuk

Heb dit vaker als kind gedaan met mijn ouders en zus, dat was altijd super leuk! Nu 24 en het was nog even mooi, rustgevend en fijn. Lekker actief maar ook relaxd. Aanrader!

• Soort activiteit: Kanotocht
  • Groepsgrootte: 2
  • Tips & verbeteringen Op alle rust plaatsen prullenbakken plaatsen.

We hebben een superleuke dag gehad

Sinds de corona hadden collega’s en ik nog een uitje tegoed vanwege een succesvol afgerond project. Na dik twee jaar was het zover. Ik zou ze Valkenswaard en omgeving laten zien. Dat vond ik wel leuk om dit te doen aan de hand van smokkel experience. Het weer zat dan ook ontzettend mee en we hebben met volle teugen genoten!

• Soort activiteit: Smokkel tour
  • Groepsgrootte: 7
  • Tips & verbeteringen Soep tijdens de lunch :-)

Alles goed geregeld

Z

• Soort activiteit: Paintball
  • Groepsgrootte: 16

R chopper rijden

Goed geregeld, de route digitaal beschikbaar zodat het makkelijk was om de goede route aan te houden.

• Soort activiteit: E chopper
  • Groepsgrootte: 2

Uistekende service en goede begeleiding

Heerlijke dag mogen genieten en door de leuke en enthousiaste begeleiding werd onze teambuilding dag een dag om niet te vergeten

• Soort activiteit: Teambuilding
  • Groepsgrootte: 8

Mooie route maar net iets te lang

Met een tablet op pad met 6 kinderen, op zoek naar de verloren verrekijker! Leuke opdrachten, mooie route, maar helaas nergens een zitplek om even uit te rusten en wat te eten of drinken te pakken. De tocht was voor sommigen van dit groepje net iets te lang, maar we hebben wel echt van de omgeving genoten.

• Soort activiteit: Speurtocht
  • Groepsgrootte: 9
  • Tips & verbeteringen Ook een speurtocht aanbieden met een kortere speurtocht en onderweg iets (laten) plaatsen om even te kunnen zitten om wat te eten/drinken

Prima geregeld

Prima ontvangst. Alles stond klaar. Uitgebreide lunch. Voor herhaling vatbaar.

• Activiteit N.v.t.
  • Veiligheid N.v.t.
  • Soort activiteit: Vergadering
  • Groepsgrootte: 8
  • Tips & verbeteringen N.v.t.

Goed geregeld en leuke activiteiten

Twee daagse sessie gehad gecombineerd tussen vergaderen en activiteiten. Eerste dag was met paint ball en tweede dag was met een virtual escape room

• Soort activiteit: Vergadering en activiteit
  • Groepsgrootte: 10
  • Tips & verbeteringen Pqintball maskers zijn slecht qua zicht zeker bij schemering.

Fijne paintballervaring beleefd

Veel blije gezichten na het paintballen gezien. Goede begeleider en top omgeving om te paintballen. De maskers dampten wel snel aan waardoor het zicht nogal beperkt was en de geweren blokkeerde af en toe. Door corona waren we met 2 personen minder. We hebben hier spijtig genoeg wel geen geld mogen terug ontvangen. Wel hebben we gratis consumptie in de plaats gekregen. Dit was toch ook een fijne vergoeding.

• Soort activiteit: Paintball
  • Groepsgrootte: 26
  • Tips & verbeteringen N.v.t.

Super leuke middag gehad met paintballen. Goede begeleiding.

Erg leuke en actieve middag.

• Soort activiteit: paintballen
  • Groepsgrootte: 7

Fantastisch tochtje

Een super mooie kanotocht van een kleine 8km door de prachtige Brabantse natuur. Kinderen (7 en 9) vonden het ook erg leuk om te doen. Onderweg uitgestapt en heerlijk gepicknickt. Zeker een aanrader.

• Soort activiteit: Kano
  • Groepsgrootte: 2 volwassenen en 2 kinderen

Super leuke dag!

Wat is De Dommel mooi vanaf het water! Samen met onze kleindochter van 5 jaar hebben we genoten van onze kanotocht. De mensen van Rofra zijn aardig en behulpzaam. We komen graag nog een keer terug!

• Soort activiteit: Kanotocht
  • Groepsgrootte: 3

Leuk maar niet bijzonder

Het we hebben La casa de Papel gedaan. Leuk spel dat goed werd begeleid. Wat minder was, was het lange wachten (half uur) ondanks dat we zelf al laat waren. Terwijl we wachten werden we niet op de hoogte gehouden en kregen we niets te drinken aangeboden. Na het spel ook niet, terwijl we aan de bar stonden.

• Soort activiteit: La casa de Papel
  • Groepsgrootte: 11
  • Tips & verbeteringen Alles op tijd klaar hebben en aandacht voor de klant. Als je moet wachten is een drankje wel fijn.

Ontzettend leuk, aan te raden uitje!

Ik heb ontzettend genoten van de kano-rit met mijn zoon, het was erg ontspannen omdat het erg rustig was. We werden met een klein busje vervoerd en de chauffeur was heel vriendelijk en behulpzaam. Hij was lekker aan het vertellen over zijn eigen ervaringen en zo konden we nog meer uitkijken naar onze middag samen. We werden goed en op tijd ontvangen en het was zeer relaxed, we hoefden niet voor een bepaalde tijd terug te zijn. Het is een aanrader, want je kunt genoeg pauzeren onderweg indien gewenst. Er stond geen sterke stroming en het water was niet diep, dus geen punt mocht je erin vallen :)

• Soort activiteit: Kanoën
  • Groepsgrootte: 5
  • Tips & verbeteringen Gezonde hapjes aanbieden in het restaurant op het eind.

Heerlijk ontspannen

Voor ons verblijf op Centerparcs Kempervennen, waren we opzoek naar een leuke activiteit in de buurt. Al snel kwamen we een tweetal Kayak mogelijkheden tegen op een kleine 5 minuten van onze bestemming. Met een leuke en vooral bochtige route over de Dommel hebben we in een kleine twee uurtjes heerlijk kunnen ontspannen in de natuur. Zeer zeker aan te bevelen en komen graag nog een keer terug, wellicht dat we dan zelfs voor de langere route kiezen. Ontzettend bedankt!

• Soort activiteit: Kayakken

Goed bedrijf

Komen afspraken na. Vooral het op tijd zijn is voor ons altijd cruciaal. Dat doen ze goed.

• Activiteit N.v.t.
  • Begeleiding N.v.t.
  • Veiligheid N.v.t.
  • Locatie N.v.t.
  • Soort activiteit: Canadese kano
  • Groepsgrootte: 120

Zeer leuke ervaring

We hebben een solextocht gemaakt met het bedrijf. De route was leuk, het rijden op deze solexen eveneens. De uitleg vanuit Rofra was uitstekend

• Soort activiteit: Solex rijden
  • Groepsgrootte: 18

Fijne locatie, vriendelijk personeel.

Alle contacten over en weer verliepen bijzonder prettig, ontvangst was prima. Prima locatie voor een feestje, BBQ werd wat minder gewaardeerd. Het vlees-assortiment van de BBQ werd niet zo gelijkwaardig ervaren. Vegetarisch was maar 1 stuks "vlees". Halal werd als luxe ervaren tegenover de "gewone"luxe variant.

• Soort activiteit: Djembe workshop
  • Groepsgrootte: 15-20
  • Tips & verbeteringen Zorg voor een gelijkwaardig BBQ-assortiment als je varianten aanbiedt.

Was erg leuk om met de e chopper te rijden.

We hadden gelukkig droog weer. We waren met 6 personen en hebben 3 uur met de choppers gereden. Eerst was het spannend daarna ging het steeds beter en werd het ook steeds leuker. We hebben genoten.

• Soort activiteit: E choppers
  • Groepsgrootte: 6 personen

Vakwek!

Rofra heeft vriendelijk personeel is is bereidt met je mee te denken over de beste invulling en planning van jou dagje uit. Zelfs op het laatste moment, hebben ze de dag kunnen omgooien omdat we als groep vertraagd waren. Topservice! Rofra, bedankt!

• Catering (indien van toepassing) N.v.t.
  • Soort activiteit: N.v.t.
  • Groepsgrootte: 11 man

Zeer servicegericht

Fijn bedrijf dat met je meedenkt en heel flexibel is in het aanpassen van reserveringen qua aantal personen.

• Soort activiteit: elektrische scooters
  • Groepsgrootte: 10

Zeer gezellig event

Prima lunch met leuke e-chopper tour. Prima verzorgd. Flexibele en mee-denkend bedrijf in aanloop naar deze dag met het verwerken van wijzigingen in het programma. Leuke en enthousiaste begeleiding op de dag zelf.

• Soort activiteit: Lunch met E-choppertour
  • Groepsgrootte: 33
  • Tips & verbeteringen -

Goed verzorgd, heerlijk ontspannen middag gehad.

• Soort activiteit: Kanoën
  • Tips & verbeteringen N.v.t.

We voelde ons zeer welkom.

We hadden de groep in tweeën gespitst omdat we met 70 pp waren. Maar het bleek dat het nogal gehoorig was. Zodat een groep elke keer buiten is gaan zitten. Als het zou regenen hadden we een probleem gehad. Er was nog een groep gepland deze hadden de lunch buiten maar dat gaf wel wat verwarring. De bediening was super goed. Stonden altijd klaar voor alles. De broodjes waren nog bevroren. Dus de lunch viel nogal tegen.

• Soort activiteit: Teamdag
  • Groepsgrootte: 70 pp
  • Tips & verbeteringen Lunch viel erg tegen. Broodjes nog bevroren.

Het was weer een leuke dag!

Alleen kregen wij veel reacties op de BQ: - De hamburgers waren nog rauw. - In veel gevallen was het vlees koud. - De huzaren- aardappelsalade was niet voldoende - De satésaus was koud - Kruidenboter werd niet aangevuld. De vorige keer dat wij de BQ bij jullie hadden was het wel beter verzorgd moet ik zeggen en omdat het ook de duurste is viel het een beetje tegen. Was gewoon heel jammer. Je hebt dan toch een voorstelling van de vorige keer. Verder was de activiteit erg leuk en de bediening was goed.

• Catering (indien van toepassing)
  • Soort activiteit: Het schietprogramma was erg leuk!
  • Groepsgrootte: 44
  • Tips & verbeteringen De bediening was echt goed. Alleen de BQ zoals u kunt lezen hierboven was wat minder!

Molenstraat 203 A

5554 TS Valkenswaard

040-2042593

Over Rofra Sportieve Arrangementen

Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.