Het was een leuke en leerzame middag!

We hebben een gezellige en leerzame middag gehad in Dommelen. Het was een leuke workshop die werd verzorgd door 2 enthousiaste mensen die ook nog eens ons verzoek voor een bepaald nummer toepasten.

• Soort activiteit: Workshop Line dansen
  • Groepsgrootte: 9 personen

gezellig

uitleg was wat rommelig en enkele solexen starten slecht. Voor dames welke moeite hadden met de solex was er een mooie oplossing door de electro scooters

• Soort activiteit: solex rijden
  • Groepsgrootte: 29
  • Tips & verbeteringen bij grote groepen groep opsplitsen tijdens de uitleg

Fantastisch

Super leuke complete dag gehad met ons personeel!

• Soort activiteit: Robinson Spelen
  • Groepsgrootte: 16
  • Tips & verbeteringen Er was een nieuwe jongen als begeleiding. Wellicht daar wat extra aandacht aan schenken.

Super Leuke Dagje !!!

Wij hebben als hele afdeling super leuke dagje gehad. alles was goed geregeld. alleen was iets minder leuk voor mensen die speciaal eten hadden besteld. wij hadden daarvoor extra barbecue nodig maar helaas krijgen we alleen voor 1 uurtje daarna is weer afgepakt. rest was was wel gezellig.

• Soort activiteit: 10
  • Groepsgrootte: 10

Dikke pretpannekoek!

JBL op volle toeren aan, drankie derbij en niet te vergeten je paddeld je eigen wezenloos en op t eind heb je jezelf een paar dikke oren gepaddeld. Top dagje !

• Soort activiteit: Kanoën
  • Groepsgrootte: 2
  • Tips & verbeteringen Geen! Nog complimenten voor de uitleg van de knul. Zeer professionele houding en heeft verstand van zijn vak/werk.

De kinderen vonden het geweldig.

Na een regenachtige fietsrit werden we goed opgevangen. De kinderen kregen duidelijke instructie. Alles werd geduldig uitgelegd. Ook de kinderen die door een blessure of iets anders niet mee konden doen waren betrokken bij alles wat er gebeurde en te zien was. Vooral bij de onderaardse gangen en het tokkelen.

• Soort activiteit: Kids-survival
  • Groepsgrootte: 14
  • Tips & verbeteringen N.v.t.

Altijd weer prima geregeld en gezellig bij ROFRA!

Het was allemaal weer prima geregeld. Bus vervoer top; vanwege slechte weer konden we wat later vertrekken en daarna gelukkig droog de alternatieve route kunnen varen. We waren vanwege het omslaan van een kano laat terug en de ROFRa dames hadden ondertussen de BBQ klaar gezet en zelfs al vlees oP de BBQ gelegd!...Top! Slechts een paar kleine opmerkingen: De betaling was via ASML Ariba geregeld, maar de man bij de instapplaats wist van niets....of we eerst wilden betalen. Na een telefoontje was het gelukkig wel geregeld, maar daar had de communicatie even wat beter gekund. Verder zou het fijn zjin geweest wanneer er bij het uit- en instappen bij de sluis 1 persoon extra aanwezig was geweest. Nu werd er alleen bij uitstappen geholpen.

• Soort activiteit: Kano
  • Groepsgrootte: 28
  • Tips & verbeteringen Zie eerdere opmerkingen

Review Kajakken met 4 personen

Eenmaal aangekomen op locatie gaf onze begeleider aan dat wij niet mochten parkeren op het grasveld terwijl hier wel een bordje met P stond (direct bij de te water laat plaats). Echter op de website van Rofra staat dat er parkeerplaatsen aanwezig zijn op een grasveld. Een beetje een dubbel gevoel. We hadden een reservering gemaakt om te gaan kajakken om 14:00. Wij waren om 13:30 aanwezig. Onze begeleider was echter om 14:00 uur nog druk bezig met het bespreken van het P-bordje en met de mensen die parkeerden op dit grasveld. Hierdoor werd de te water lating verlaat tot 14:45. Dit betekend dat wij 75 minuten hebben moeten wachten tot onze te water lating. Om af te sluiten wil ik nog wat zeggen over de route. De alternatieve route die wij gevaren hebben was niet van een dusdanig hoog niveau . Er was vrij weinig te zien van de natuur. Het enige wat zichtbaar was waren rietstengels.

• Soort activiteit: Kajakken
  • Groepsgrootte: 4
  • Tips & verbeteringen De begeleider die wij op die dag hadden was traag en duurde erg lang met alles. Ook waren er te veel mensen voor 1 begeleider. De alternatieve route is niet een hele mooie route en absoluut het geld niet waard. Als wij van te voren wisten dat wij deze route zouden varen dan hadden we hier geen 18 euro voor betaald.

Helaas niet wat we er van verwachten.

Helaas ging het al mis bij de start van de activiteit, de tablet van een groep werkte niet, zij konden uiteindelijk pas later starten. Er werd ook meegedeeld uit te kijken voor andere tips etc. maar welke waren dat dan? Ook was er een opdracht waarbij je een staal v/h water moest nemen, deze zou in de rugzak zitten? Dit hadden we niet dus dat was wel jammer want op zich zou dat wel leuke doe-opdracht geweest zijn. Toen we terug bij het boothuys aankwamen en de laatste vragen moesten oplossen was van één groep de batterij v/d tablet leeg en zij konden de activiteit niet afronden. Tot slot werkte van een andere groep de tablet ook niet goed en zij zijn uiteindelijk terug gekomen zonder het spel te kunnen spelen. Helaas was dit voor ons geen geslaagde activiteit.

• Soort activiteit: Speurtocht Smokkelaar
  • Groepsgrootte: 30
  • Tips & verbeteringen Leuk als we de foto's, opnames te zien krijgen bij de afsluiting en/of achteraf toegestuurd krijgen.

Leuke sportieve uitstap

Alles was goed geregeld. We werden zeer goed ontvangen. En de terug reis verliep ook vlot. Alleen éé min puntje is dat er duidelijke wegwijzers moeten zijn... Daardoor zijn we 1 keertje verkeerd gevaren...

• Soort activiteit: Kanovaren
  • Groepsgrootte: 4
  • Tips & verbeteringen Wegwijzers

Prachtig

Een mooie alternatieve vaarroute in prachtige natuur.goede instructies bij vertrek.

• Soort activiteit: Kano
  • Groepsgrootte: 18 personen

Toffe ervaring en prima service

Goede ontvangst, goede begeleiding en fijne evenementen. Wegens het slechte weer hebben we de tandems niet kunnen gebruiken. Fijne is dat Rofra onmiddellijk liet weten om een deel van de betaalde som terug te storten wat ook gebeurde. Prima service dus.

• Soort activiteit: Smokkelspel
  • Groepsgrootte: 8
  • Tips & verbeteringen N.v.t.

Top dag gehad, alles was goed geregeld!

Zeker voor herhaling vatbaar.

• Soort activiteit: Verjaardag
  • Groepsgrootte: 60

Personeelsuitje prima geregeld

Barbecue was prima verzorgd, vriendelijk personeel en een prachtige locatie

• Activiteit N.v.t.
  • Catering (indien van toepassing)
  • Soort activiteit: N.v.t.
  • Groepsgrootte: 35

Alles goed geregeld!

Ik heb met ons team een hartstikke leuke dag gehad, lunch,workshop en borrelen nadien was goed geregeld en lekker.

• Catering (indien van toepassing)
  • Soort activiteit: Lunch, workshop dikke dames schilderen en borrelhapjes.
  • Groepsgrootte: 19

Het was super regeld

De eshopper is fijn om te doen

• Soort activiteit: Eschopper

positieve ervaring

Onze activiteit zelf betrof een wandeltocht vanaf De Wulp (Pelt) via De Woeste Hoeve (Borkel) naar Rofra. Parcours met zowel in voor-als namiddag keuze uit 3 afstanden. Voorgaande was eigen ontwerp. Onze ontvangst in het eindpunt mochten onze leden als positief ervaren. Wel hadden we toch wel enig geluk daar, aangezien het terras geen optie was (regenweer), toch plaats genoeg was om ons onledig te houden in de binnenruimte. Daar onze wandelaars allen vroeger 'binnen' kwamen dan verwacht konden we een half uurtje vroeger vertrekken. Dit op vraag van jullie organisatie daar er een barbecue was gepland. Alleszins hebben wij Rofra zeer gewaardeerd en wij zullen daarvan zeker in de toekomst nog gebruik maken.

• Activiteit N.v.t.
  • Begeleiding N.v.t.
  • Soort activiteit: wandeltocht
  • Groepsgrootte: 38

Leuke middag paintballen

Leuke middag gehad met de kids. We hadden kinderpaintball gekregen met toch wel goede geweren die niet zo hard schieten. Locatie was wel goed ook in een bos, voldoende obstakels om achter te verschuilen.

• Soort activiteit: paintball
  • Groepsgrootte: 12
  • Tips & verbeteringen Wij wilden meer balletjes en dus stelde ze pakket 2000 voor. Dat hebben wij genomen, maar er is op geen enkel moment gezegd wat die 2000 was. We kregen gewoon balletjes. Maar dat kan ook 1000 zijn geweest of meer of minder. niet heel correct.

Superfijne dag!

Het was een heerlijke dag en goed verzorgd, maar we moesten wel vragen om wat koffie en thee voor degene die op het terras bleven zitten en voor onze pauze. Dat was niet automatisch geregeld.

• Soort activiteit: Spellen en diverse vervoersmiddelen gehuurd
  • Groepsgrootte: 33
  • Tips & verbeteringen Iets meer communicatie, zodat dingen sneller op elkaar kunnen volgen. We moesten vragen wanneer de spellen konden beginnen etc.

Zeer mooie dag gehad alleen in de catering zijn wat punten van verbetering

De Robinson spellen waren goed geregeld waarbij de teamcaptains vanuit Rofra goed hun best hebben gedaan om alles in goede banen te leiden. We werden warm verwelkomt met koffie, thee en een stukje gebak. Na de Robinson spelen hebben we genoten van een bbq. Echter twijfelen we over het aantal stukken vlees wat beschikbaar was gesteld. Meerdere deelnemers klaagde dat er te weinig vlees was. We willen Rofra dan wel als tip meegeven voldoende gebaksvorkjes, koffielepeltjes, gebaksbordjes en bierglazen klaar te zetten bij grotere groepen. Al om al een super dag gehad!

• Soort activiteit: Robinson spelen
  • Groepsgrootte: 43

A great experience

The whole team had a lot of fun. The event was very well facilitated. Both guides who were available to give us brief training were there the whole time and available for questions. The explanation was provided in English and Dutch. I can definitely recommend Rofra for team events.

• Soort activiteit: archery

Voor herhaling vatbaar

We hebben een solex tour gedaan bij de Rofra. Het was een route van 2 uur. Mooie route door tal van weilanden en bossen. Het enige nadeel was dat we 4x in panne stonden met de solexen. Rofra is ons wel iedere keer komen helpen, maar was toch een beetje jammer. Maar het was een leuke ervaring en wij hadden toch een leuke namiddag!

• Soort activiteit: Solex
  • Groepsgrootte: 11 personen

Perfecte organisatie voor een top vriendendag!

We hebben het schiet en kano arrangement geboekt, het was uiteindelijk een topdag, zowel qua weer als qua events. Het schieten was ontzettend tof, vonden zowel de vrouwen als de mannen! Daarna een kanotocht, ontzettend mooie omgeving , tocht, en goeie kano’s. En dat met perfect weer, 24 graden en zonnig. Met 11 personen hebben we genoten van de dag!

• Soort activiteit: Schieten en kano
  • Groepsgrootte: 11
  • Tips & verbeteringen Als verbeterpunt zou de communicatie sneller en eerder mogen bij programmawijzigingen, ivm lage waterstand en kanoverbod op de Dommel hebben we een alternatieve kano route gekregen, maar dat hoorden we pas 3 dagen van tevoren. Een mail met “we zijn er volop mee bezig” zou veel vragen voorkomen. Zeker omdat ik er ook voor gebeld had en toen werd aangegeven “de tocht gaat gewoon door”, wat niet helemaal zo was

Gezellige middag, puzzel is matig

We hebben met 2 groepen (10 volwassenen) de smokkelaar gedaan. Helaas waren niet alle tips/foto's even duidelijk waardoor beide groepen niet op het juiste antwoord kwamen. Ook is er na de wandeltocht nog een flinke portie tijd nodig voor het afronden wat een ieder jammer vond. Zowel bij aankomst als vertrek moesten we redelijk wachten om geholpen te worden.

• Soort activiteit: De smokkelaar
  • Groepsgrootte: 10

Erg leuke e-choppertocht met goed materiaal

Reserveren en communicatie was prima, telefonisch doorgegeven wijzigingen werden goed opgepikt. Heerlijke middag gehad met mooie route op de e-chopper. Heldere instructie en goed onderhouden materiaal. Later bij de bbq ging het niet helemaal goed. We kregen voor 10 pers. ipv 11 en dat werd gecompenseerd door een paar goedkope stukken vlees. We hadden voor 1 persoon vegan besteld, dat vonden we ver onder de maat. De vleesvervangers waren een paar grote stukken kool met wat kruiden erop, aardappel en 2 stukjes maiskolf. Dat had wat creatiever en goedkoper mogen zijn. De drankjes waren prettig geprijsd, karaffen water gratis en personeel erg vriendelijk. Al met al een aanrader!

• Soort activiteit: E choppertocht en bbq
  • Groepsgrootte: 13
  • Tips & verbeteringen Zie recensie

Molenstraat 203 A

5554 TS Valkenswaard

040-2042593

Over Rofra Sportieve Arrangementen

Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.