Super leuke kano tocht over de Dommel!

Was een leuke kano tocht!

Fantastisch!!

Alles is prima geregeld. Het vervoer, de uitleg, het materiaal. Het was een erg leuke activiteit voor jong en oud.

• Locatie
  • Catering (indien van toepassing)
  • Tips & verbeteringen Geen

Keurig bedrijf, netjes geholpen.

Wij hebben het erg leuk ervaren om met de e-chopper te toeren in de omgeving. Het is heel ontspannend en leuk om te doen.

• Soort activiteit: E-chopper huren
  • Groepsgrootte: N.v.t.

Super leuke middag gehad met hele mooie kanoroute.

Een heerlijke zondagmiddag kanotocht gedaan, we waren onder de indruk van de route. Het water stond laag, maar het was goed te doen. Genoeg plek om te picknicken, hebben we zelf niet gedaan, maar gaan we een volgende keer zeker doen. Route is voor herhaling vatbaar!

• Groepsgrootte: 3

Personeel zeer klantvriendelijk en de service is na mijn ervaring 110%. Met 1 woord ga zo door.

• Begeleiding N.v.t.
  • Soort activiteit: Solex

mooie kano tocht

mooi kano tocht

• Soort activiteit: kano
  • Tips & verbeteringen geen verbeterpunten

Wij hebben een geweldige middag gehad met het kano varen op de Dommel .

• Soort activiteit: Kano varen
  • Tips & verbeteringen N.v.t.

Leuke tocht, alleen veel te druk op de Dommel.

Leuke tocht, alleen veel te druk op de Dommel. Vooral eht idee dat 2 organisaties op dezelfde tijd vertrekken op hetzelfde punt is iets dat verbeterd kan worden. als de een het hele uur pakt en de andere het halve uur. dan scheelt dit al de helft in de drukte.

• Soort activiteit: kanoe
  • Groepsgrootte: 3per
  • Tips & verbeteringen gefaseerder toelaten van deelnemers

Geslaagd , gezellig uitstapje is een prachtige omgeving

Positief

• Soort activiteit: Kanovaren
  • Groepsgrootte: 4
  • Tips & verbeteringen Zou fijn zijn als op de site aangegeven wordt of de activiteiten door kunnen gaan. Bijvoorbeeld kanovaren als de waterstand heel laag of heel hoog is.

Een mooie en fijne dagactiviteit rijker

Goed ontvangen in 't boothuis. Daarna een korte rit in de bus en goed uitleg gekregen over hoe de kano te gebruiken voor we te water gingen. Ook daarbij goed geholpen. Daarna met veel plezier mogen genieten van de mooie natuur en route met enkele officiële picknick plaatsen. Super mooie dag

• Soort activiteit: Goed
  • Groepsgrootte: Goed

Super leuk!

Goede ontvangst, mooie route, goed materiaal en fijne, vriendelijke en behulpzame mensen

• Soort activiteit: Kanovaren
  • Groepsgrootte: 2

Topactiviteit, niet omgekiept wel heel nat van de regen !

Wel een belangrijke tip i.v.m. Gevaarlijke situatie: na de koeien kregen we een bocht naar links en naar rechts, meteen daarna schoten we de berm ( rechts ) in onder een overhangende Boom. ik pakte wat planten vast die over de Canadese boot geschoten waren... dat deed pijn want op die plek ligt prikkeldraad in het water wat net goed ging omdat de boot doorschoot. Gelukkig alleen een grote schram op mijn hals maar wil voor de volgende klanten GRAAG dat het weggehaald wordt.

• Soort activiteit: kanoën in Canadees
  • Tips & verbeteringen veiligheid in het water

Heel leuk

Heel leuk uitje.

• Soort activiteit: Kano varen

Was fantastisch

Wij hebben een kanotocht gedaan en een e-chopper gehuurd en waren beiden geweldig Mooie tocht om te varen en genoeg picknicstops…de route met de e-chopper was prima te doen Met je telefoon downloaden en rijden maar…. Ook leuk om Valkenswaard zo te ontdekken Kortom een geweldige tocht/tour en als we hier in de buurt zijn,gaan we dit zeker nog eens doen

• Locatie
  • Catering (indien van toepassing)
  • Soort activiteit: Kano en e-chopper
  • Groepsgrootte: Kano met 2 om 2 en e-chopper alleen
  • Tips & verbeteringen Ga zo door!

Super gezellig uitje voor een prima prijs

We hebben met onze zoon van bijna tien een 3 persoons kano gehuurd en hebben van begin tot het eind genoten! We komen zeker terug

• Tips & verbeteringen Iemand aan de bar als je terugkomt zou fijn zijn

Hele mooie activiteit om te doen, ook met groepen

Het was een prachtig slingerende Dommel die we kanoden met de stroom mee. Het laatste stuk, iets minder dan een kilometer of-zo, was de Dommel breder en dieper en dus veel minder stroming zodat jet volledig zelf moest peddelen om vooruit te komen. Een mooi meanderende Dommel was een positieve verrassing! Vanaf Borkel was de tocht lang genoeg voor ons gezelschap. Prettige en goede begeleiding bij de start en bij het instappen in de kano's.

• Soort activiteit: Kanovaren op de Dommel
  • Groepsgrootte: 10
  • Tips & verbeteringen De rit met de bus naar startpunt was bloedheet en zeer onaangenaam, geen fatsoenlijk werkende airco in de bus.

leuk maar wel heel druk

Twede keer gedaan op een zondagmiddag, de 8km canoe route met rofra. Het is een mooi trase op de dommel en zeker leuk om te doen. Wel moeilijk van t natuur te genieten aangezien zo'n 40-50 mensen tegelijkertijd aan t varen begonnen, en zo'n derde daarvan was een gezellige brabantse jongerengroep. Niks mis met hun, alleen was het veel te druk en veel teveel lawaai. Aanbevolen dus maar wel op een weekdag misschien wanneer het minder druk is met groepen.

• Soort activiteit: canoe op Dommel
  • Tips & verbeteringen minder mensen tegelijkertijd laten starten

Super leuke dag gehad!

Goed georganiseerd. De bus naar de startplek was wel erg warm. Aantal eenlegplekjes waar je even kan zitten of zwemmen.

• Groepsgrootte: 7

Erg leuke dag gehad!!

Leuke tocht gedaan met de e chopper. En zelfs met warm weer is dit een aanrader want door de snelheid hebben we het toch goed uit kunnen houden met dat windje.

• Soort activiteit: E-chopper
  • Groepsgrootte: 4
  • Tips & verbeteringen Misschien beter checken of de snelheid van de choppers iets meer hetzelfde zijn.

Heerlijke uren

Ondanks veel animo was het toch best relaxed omdat we als eerste van de hele bus het water ingingen.

• Tips & verbeteringen Meer duidelijkheid over vervoer naar opstapplek kanoën

leuke dag met leuke dingen!

De speurtocht van vind de dader vonden wij niet spannend genoeg. Maar de kano tocht maakte alles goed. Wat was dit leuk en zeker ontspannend.

• Soort activiteit: moordtocht/kanovaren
  • Groepsgrootte: 6
  • Tips & verbeteringen moordtocht mag spannender

We vonden het erg mooi en hebben genoten van de omgeving

We hebben het als erg leuk gehad mooie omgeving goede uitleg gehad .

• Communicatie N.v.t.
  • Begeleiding N.v.t.
  • Soort activiteit: Kajakken
  • Groepsgrootte: N.v.t.
  • Tips & verbeteringen N.v.t.

Was wat ik er van verwacht had

Was leuk met de kinderen van 13 en 12 jaar. Misschien een tip: aanduiden hoe ver het nog is.

• Soort activiteit: Canadese kano met 3 personen

gematigd tevreden

Ontvangst en uitleg was perfect voor de huur van 6 E-choppers. De gekozen 3 uur route was eigenlijk in 1 uur en 45 minuten af te leggen met normale snelheid en nog zelfs 2 pauze stops van 20 minuten in Valkenswaard centrum en Westervoort. Deze route rijdt bijna nergens door bebost gebied en veelal over klinker wegen en fiets suggestie stroken wat het comfort niet ten goede komt. Tevens 2 accu's kort voor tijd zonder capaciteit. Dit werd wel zeer snel opgelost!! Onze tip voor organisatie Rofra: Maak met spoed een nieuwe route door de mooie plekken van de kleine kernen rondom Valkenswaard met zo weinig mogelijk klinker / waaltjes wegen en veel meer rustige wegen door het groen en bos gebied wat deze streek rijk is. Tevens er voor zorgen dat de route zeker een 1 uur langer moet zijn !!!

• Locatie N.v.t.
  • Soort activiteit: E-chopper
  • Groepsgrootte: 6
  • Tips & verbeteringen zie boven

Superleuk

Eerste keer met onze dochter van 4, was perfect (1,5 uur), rustige en mooie route. Fijne begeleiding!

• Soort activiteit: Kanotocht

Molenstraat 203 A

5554 TS Valkenswaard

040-2042593

Over Rofra Sportieve Arrangementen

Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.