Een mooie en gezellige ervaring

Het is een mooie kano

• Groepsgrootte: 8
  • Tips & verbeteringen Bij de kano tocht is vooral het Belgische deel erg dicht begroeid.. sommige delen zijn bijna niet begaanbaar.. de brandnetels en bramen groeien tot ver over de rivier..

Leuk tochtje met onze kinderen!

Rustig riviertje wat leuk is om met kinderen op te varen. 2 uurtjes is dan ook lang genoeg.

• Soort activiteit: Kano varen
  • Groepsgrootte: N.v.t.
  • Tips & verbeteringen N.v.t.

Leuke trip in een schitterende omgeving

Mijn dochters hadden het idee dat ze alleen door de Amazone voeren en hebben enorm genoten. Ik was als moeder alleen met 2 kinderen en heb als enige tip dat aan het einde een van de twee medewerkers best even hulp had kunnen aanbieden bij het uit het water halen van de kano en die bij de aanhanger leggen.

• Groepsgrootte: 3
  • Tips & verbeteringen Hulp bieden bij het uit het water halen van de kano

Ontzettend leuke kanotocht

Super leuke kanotocht. Ontvangst erg gemoedelijk en zowel de kinderen als wij hebben enorm genoten. Als enige kanttekening misschien:je hebt totaal geen idee hoe lang het nog duurt of hoever je bent. Wellicht is daar wat mee te doen. En misschien kunnen jullie wat aan de brandnetels op de route doen. De 2 afdalinkjes vonden we het leuks en we konden erg lachen als er één van ons weer in de bosjes terecht kwam.We hebben in ieder geval er enorm van genoten!

• Soort activiteit: Kanovaren

Gezellige dag

Fijne dag gehad. Met e-chopper gaan touren. Mooie route, duidelijke uitleg, leuk gezelschap dus gaan met die banaan. Ik had een kapotte accu, werd meteen opgelost. Top!

• Soort activiteit: E chopper
  • Groepsgrootte: 6
  • Tips & verbeteringen Wellicht mensen meer stimuleren drankje te doen zo pak je meer omzet bij de horeca. Dit mistte ik.

Heerlijk relaxt en een mooie afstand.

Heerlijk relaxt en een mooie afstand.

Leuk

• Soort activiteit: Kanovaren

Leuk uitje!

Goed georganiseerd en vriendelijke medewerkers. Heerlijk kanovaren in de Brabantse natuur.

• Catering (indien van toepassing)
  • Soort activiteit: N.v.t.
  • Groepsgrootte: N.v.t.

Super leuke middag gehad

De begeleiding was goed, alles duidelijk uitgelegd en alle uitgekozen spellen waren super leuk om te doen met de familie.

• Soort activiteit: Familierun
  • Groepsgrootte: 10
  • Tips & verbeteringen Voor bij de lunch zou ik ook zoet beleg erbij willen ivm kinderen.

Heel erg leuk!

Goede service! Je wordt keurig ontvangen, daarna netjes met een bus naar de afzetplek gebracht. Daar vandaan spreekt de route voorzich. Ook voor kinderen een prima route om te kanoën. Onze zoon van 10 had een 1 persoonskano. En de andere van bijna 8 zat in een open 2 persoonskano. Beide prima te doen. Een 2persoonskano is ook gezellig. Route precies lang genoeg. Daarna kan je bij 't Boothuys nog lekker wat drinken. Wij vergaten per ongeluk een mobiele telefoon, de serveerster zag dat toen wij al op het parkeerterrein waren en kwam achter ons aan gerend. Heel attent! Zeker een aanrader!

Vanuit Neerpelt onbegaanbaar.

12 augustus kanotocht gemaakt vanuit Neerpelt, met volwassen gezinsleden. Het eerste gedeelte was te begroeid/ overwoekerd door struiken, omgevallen bomen. Daardoor bijna onbegaanbaar met kano en onverantwoord.

Geweldige dag gehad

Prima georganiseerd door Rofra. Een geweldige dag gehad in een prachtige omgeving!

• Soort activiteit: Dagje weg
  • Groepsgrootte: 2

Teleurgesteld na reactie van medewerker na melding defect materiaal

Kanotocht geweldig mooi alleen was 1 zitting van de Canadese kano stuk waardoor het een heel onprettige kanotocht werd.

• Soort activiteit: Kanotocht
  • Groepsgrootte: 4
  • Tips & verbeteringen Materialen vooraf controleren, vriendelijker reageren na melding van defect materiaal

We hebben een mooie en gezellige dag gehad met heel erg mooi weer voor het kanoën. En hebben natuurlijk van de mooie route en natuur genoten.

• Groepsgrootte: 5
  • Tips & verbeteringen Ga zo door!

Het was een leuk uitje

Helaas, moesten we even wachten, omdat ze ons niet hadden verwacht. Maar verder was het een mooi uitje.

• Soort activiteit: Kano varen
  • Groepsgrootte: 2
  • Tips & verbeteringen Zorgen dat gecheckt is of er nog activiteiten zijn geboekt

We hadden het weer mee! Tijdens de tocht over de Dommel hebben we een klein buitje gehad en scheen de zon zelfs. Iedereen is uiteindelijk droog aangekomen. Ook de koffie/thee met luxe gebak was prima geregeld. Kortom een mooie verjaardag gehad.

• Soort activiteit: Kanoën over de Dommel, 8 km, 2 uur
  • Groepsgrootte: 1” voor het kanoën en 16 voor de koffie met gebak
  • Tips & verbeteringen Prima, uitstekend.

super leuk uitje!

Was echt super leuk! paar uurtjes kano varen!

• Soort activiteit: kano varen

Mooie groepsbeleving

Ontvangst was top. De uitleg op een gastvrije manier gegeven. Het was een mooie tocht, zeer plezant. Achteraf een drankje op een fijne , gezellige plaats en omgeving. Top activiteit voor alle groepen.

• Soort activiteit: E- shopper tour
  • Groepsgrootte: 12
  • Tips & verbeteringen N.v.t.

Prima geregeld en mooie tocht!

Al eens eerder deze tocht gemaakt, zonder de stroomversnellingen. Deze waren een leuke aanvulling op de mooie tocht!

• Soort activiteit: Top
  • Groepsgrootte: Prima

Super leuke dag gehad!

Wij hebben een hele leuke dag gehad! Ondanks het minder mooie weer hebben wik erg genoten van de prachtige omgeving tijdens het kanoën oo de Dommel. Ook toen er ontdekt werd dat er een boom de doorgang blokeerde, werd er snel gehandeld en werden de mensen vlot geholpen om hun tocht verder te zetten.

• Soort activiteit: Kanotocht Neeroelt-Valkenswaard
  • Groepsgrootte: 2 personen
  • Tips & verbeteringen N.v.t.

Goede organisatie behulpzaam en vriendelijk personeel

Ok

• Activiteit N.v.t.
  • Veiligheid N.v.t.
  • Soort activiteit: Verjaardagsfeest
  • Groepsgrootte: 30
  • Tips & verbeteringen Er mag wel iets gedaan worden aan de trap leuning de toiletten ware niet schoon en de stoelen hadden de best gehad..

Leuk, maar

We hadden de tocht van 3 uur, onderweg op ons gemak gelunched. Best saaie route langs doorgaande wegen terwijl binnendoor ook had gekund zonder in natuurgebieden te komen. Accu's waren ruim voor het eindpunt bijna leeg, men was even vergeten te zeggen dat we dan hadden kunnen bellen voor verse Accu's. Gelukkig zelf ontdekt dat op halve snelheid je nog wat verder kon. Met lunch red je de route niet, we hebben hem afgesneden. (Ondanks de inkorting dus toch lege Accu's) Maak een route waar lunch of terras tijd inzit, veel leuker. Was leuk om te doen maar had met een betere uitleg veel leuker kunnen zijn.

• Veiligheid N.v.t.
  • Soort activiteit: E choppers

Goed verzorgde middag!

• Soort activiteit: Laserkleiduivenschieten
  • Groepsgrootte: 12

Super leuke kanotocht

De kano route vanuit Neerpelt was de eerste km's wel iets té veel overwoekerd maar na wat gestruggel konden we toch door de bush-bush geraken, het maakt de route wel wat avontuurlijker ;-) niet iedereen was echter blij met de takken in 't gezicht ... het tweede gedeelte was vooral mooi, rustig en ontspannen

• Soort activiteit: kano varen
  • Tips & verbeteringen snoeien van de begroeiing

Leuke en goede organisatie en een superleuke kanotocht!

Voor herhaling vatbaar :)

• Soort activiteit: kanotocht
  • Groepsgrootte: 6

Molenstraat 203 A

5554 TS Valkenswaard

040-2042593

Over Rofra Sportieve Arrangementen

Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.