Ieder jaar in de zomer doen we deze tocht van Borkel naar Valkenswaard met de kinderen. Elk jaar is dat een succes. Alhoewel ze steeds ouder en groter worden kijken ze er echt naar uit en door de pret die ze hebben is het voor ons als ouders ook leuk natuurlijk.
Hoi Erik, Bedankt voor je mooie review! Graag zien we jullie volgende keer weer terug. Team Rofra
Leuk ontvangen, duidelijke uitleg bij het kanoën over hoe en wat tijdens de kanotocht. Heel mooi gebied waar we doorheen zijn gegaan.
Hi Ed, Bedankt voor je mooie review! Team Rofra
Was een mooie vaarroute alleen kwamen we weinig afmeerplaatsen tegen en was her onduidelijk waar we naar toe moesten lopen aan het einde van de rit. Handig om een bordje neer te zetten. Helaas heeft mijn zoon aan het einde een biertje met alcohol gekregen terwijl er uitdrukkelijk gevraagd werd om een alcoholvrij biertje.
Hoi Marjolijn, Bedankt voor je review! Het alcohol biertje is vast een fout geweest maar ik ga het personeel van de horeca hierop attenderen excuses. Hopelijk hebben jullie een fijne dag gehad. Team Rofra
We zijn al meerdere keren bij Rofra geweest en iedere keer zorgt Rofra dat je een fijne en relaxte dag met de familie kunt ervaren. Het gaat allemaal heel gemoedelijk, geen gedoe. We waren gaan kanoën over de Dommel, een prachtige tocht!
Hoi Annelies, Fijn dat jullie elke keer weer een fijne dag hebben. Tot de volgende keer! Team Rofra
Bij het vertrekken was niet duidelijk welke bus je moest hebben. De buschauffeur gaf ook niks aan en stapte gewoon in. Het water stond erg laag en we hebben verschillende keren vastgezeten hierdoor en uit de boot moeten stappen om de boot erdoorheen te trekken,of doordat er best wel veel bomen over het water heen lagen, hierdoor kregen we halverwege een opstopping met een hoop andere kanoërs. Al met al hebben we toch een onvergetelijke dag gehad! En hebben we het erg naar ons zin gehad.
Hoi Jessica, Fijn te horen dat jullie ondanks alles toch een onvergetelijke dag hebben gehad. Team Rofra
Een mooie ervaring en goed te doen voir jong en oud. Mede omdat je met de stroom meedrijft.
Hi Nienke, Bedankt voor je review! Team Rofra
Hele mooie kano-tocht gemaakt van 8 km met ons gezin, papa, mama en onze kids van 5, 7 en 9 in twee Canadese kano's. De oudste kon echt goed mee peddelen, de middelste ook wel wat. Prima te doen, perfecte afstand voor deze doelgroep. Fijn dat het niet heel diep is, mocht er iets gebeuren. Korte duidelijke uitleg van te voren. Hele mooie afwisselende omgeving, diertjes spotten en bramen eten. De kinderen vonden het echt geweldig, en wij dan dus ook!
Hi Carolien, Bedankt voor je review, fijn om te horen dat jullie het leuk hebben gehad! Team Rofra
Per boot mag er een tonnetje worden gegeven. Nu moeste 2 aparte kano's het doen met 1 tonnetje.
Hoi Martin, Bedankt voor je review. Team Rofra
Fijn personeel Mooie-nette omgeving Plezier
Hoi Jolanda, Bedankt voor je review! Je tip nemen wij zeker mee. Team Rofra
Nog nooit wezen kanoën, maar de 1 persoons kano's ervaring was geweldig. Je ervaart een complete rust op de route.
Hoi Jordana, Fijn dat de eerste keer als geweldig hebt ervaren. Als je in de buurt bent, zien we je weer graag terug! Team Rofra
Fantastische kanotocht gehad in een prachtig natuurgebied. De organisatie was tip top geregeld, busreis vanuit de parkeerplaats is ook perfect op tijd gegaan.
Hoi Thijs, Bedankt voor je mooie review! Team Rofra
Wij kozen voor de lange route met opstapplaats Neerpelt. Eerst werden we met een bus naar het startpunt gebracht, waar we een duidelijke uitleg kregen over de tocht en de veiligheid. Daarna hielp het vriendelijke personeel ons met het in het water leggen van de kano en het instappen, waarna het avontuur kon beginnen. De route is prachtig en afwisselend, met rustgevende stukken natuur en gezellige stukken waar je andere kanovaarders tegen komt. Ongeveer halverwege kun je aanmeren bij restaurant De Zwaan, waar we genoten van een hapje en een drankje in een ontspannen sfeer. Aan het einde van de tocht haal je zelf de kano uit het water en leg je hem aan de overkant neer. Vanaf daar is het maar een korte wandeling (+- 350 meter) naar ‘t boothuys van Rofra, waar we de dag afsloten met nog een drankje. Alles bij elkaar hebben wij een fantastische dag beleefd en kunnen we deze ervaring van harte aanbevelen!
Hoi Petra, Wat fijn te horen dat jullie weer hebben genoten. Team Rofra
Altijd een succes om die dommel af te dalen. Deze keer stond de hele route in bloei en hebben we ons met een lekker zonnetje en een mazzel temperatuur van rond de 24 graden mooi vermaakt. De hoeveelheid mensen in de bus deed even huiveren of we niet in een kano polonaise zouden raken maar zodra je in het water zit zorgen alle bochten ervoor dat iedereen ongehinderd zijn eigen mooie dag kan vieren.
Hoi familie Haan, Bedankt voor je mooie review! Tot de volgende keer. Team Rofra
wij wilden een leuke dag met onze gezin op de Dommel. het kanoën was wel heel leuk, maar veel te druk op het water. wij waren verteld dat halverwege een boom was gevallen over het water en wij er wel onder kunnen. Dit kon echt net met mensen voor ons en achter ons in problemen aan het komen. wij waren met een 4 en 6 jaar oud dus vond dit best gevaarlijk. leuk idee maar het uitvoerig iets minder!
Hoi Amy, Bedankt voor je review. Bij omgevallen bomen maken wij direct melding bij het waterschap die ervoor moeten zorgen dat deze verwijderd wordt. Jammer dat dit op dat moment nog niet was gebeurd. Hopelijk hebben jullie verder wel een fijne dag gehad. Team Rofra
Wij hebben een leuke, ontspannen dag gehad met het gezin. Alles was goed geregeld.
Hoi Suzan, Bedankt voor je mooie review! Team Rofra
De dag vantevoren gereserveerd, direct bevestiging. Bij aankomst netjes ontvangen. Bus naar startlocatie vertrok snel en we kregen een nette uitleg. Mooie groene route.
Hi Fe, Bedankt voor deze mooie review! Goed om te horen dat jullie je hebben vermaakt! Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groetjes, Team rofra
Super leuke en mooie tocht. Vriendelijk personeel en goed verzorgd. Enige minpuntje er vertrokken erg veel kano's tegelijk op hetzelfde tijdstip. Verder zeker een aanrader!
Hi Bibi, Fijn om te horen dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad. Bedankt voor de tip! Wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groetjes, Team rofra
Goede ontvangst, duidelijke uitleg over de kajaks en de route. Horeca ervaring achteraf iets minder. Bestelling bleef lang weg. Wel goede bittergarnituur.
Hoi Karel, Fijn om te horen dat jullie een leuke middag gehad hebben en dat ondanks je even hebt moeten wachten de bittergarnituur toch goed gesmaakt heeft. Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, Team Rofra
Wij vonden het erg leuk. Ideaal dat je gebracht wordt met de bus en weer uitkomt bij de plek waar de auto staat. Doordat het een perfecte dag was was het wel drukker met het kanoeen. Ook een grote groep scouting van een andere kanomaatschappij hierdoor waren wel vaak alle picknick plekken bezet. Verder was het echt genieten en leuk dat je even van die glijbanen onderweg tegen kwam
Hi Felicity, Bedankt voor je volledige review! Fijn dat jullie (ondanks de picknickplekken veelal vol waren) toch een leuke middag hebben gehad. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Rofra
Wij waren met 5, 2 volwassenen en 3 kinderen. Het kanoën ging prima, het riviertje stroomt precies hard genoeg , en niet te hard
Hi Lea, Bedankt voor je review! Fijn dat jullie een leuke tocht hebben gehad. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Rofra
Ik kan Rofra iedereen aanraden. Ze helpen vooraf bij t boeken al goed, zijn telefonisch en via de mail goed bereikbaar en antwoorden snel. En de kanotocht is super mooi!!
Hi Jaklien, Bedankt voor je review! Fijn dat jullie een leuke middag hebben gehad. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Rofra
Vriendelijke personeel. Goede uitleg. Mooi weer. We hadden een geweldige middag
Hi Lorraine, Bedankt voor je review! Fijn dat jullie een leuke middag hebben gehad. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Rofra
Met mijn man en zoon met vriendin was het een gezellige ervaring, al vaker gedaan maar steeds weer met ander gezelschap blijft het toch mooi
Gekanood in een mooi gebied.
Hi Joost, Bedankt voor je review! Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Rofra
Voor mn vrouw en mij ondertussen de 3e of 4e keer. Wel in 35 jaar tijdsbestek Heerlijk 2 uurtjes lekker sportief bezig zijn in een mooie omgeving.. even iets anders dan het gebruikelijke
Hi Jan, Bedankt voor je review! Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Rofra
Molenstraat 203 A
5554 TS Valkenswaard
Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.