Hoi Marleen, Wat fijn om te horen dat Tom met zijn vriendjes zo'n fijne verjaardag heeft gehad! Wellicht zien we jullie nog een keertje terug. ;) Met vriendelijke groetjes, Team Rofra
Hoi Herman, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat jullie met de familie hebben genoten. Team Rofra
Hoi Ilse, Dankjewel voor je review! Wat fijn om te horen dat jullie het gezellig hebben gehad. Met vriendelijke groet, Team Rofra!
Goedemorgen Laura, Fijn dat jullie jongens zich zo hebben uitgeleefd! Hopelijk zien we jullie nog een keertje terug. Met vriendelijke groetjes, Team Rofra
Beste Sandra, Wat leuk om te horen dat alles zo goed in de smaak is gevallen! :) Hopelijk zien we jullie nog een keertje terug. Met vriendelijke groetjes, Team Rofra
Beste Corrie, Fijn dat jullie een leuke middag bij ons gehad hebben. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Hoi Pleun, Wat fijn dat jullie ondanks het slechte weer toch een fijne dag hebben gehad. Hopelijk tot de volgende keer! Team Rofra
Goedemorgen Marike, Wat fijn dat de activiteit zo goed bevallen is, dat horen we graag! Hopelijk zien we jullie nog een keertje terug. :) Met vriendelijke groetjes, Team Rofra
Beste John, Fijn dat jullie een fijne kanotocht gehad hebben bij Rofra! Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Beste heer/mevrouw van de Sande, Fijn te horen dat jullie hebben genoten. Graag tot de volgende keer! Team Rofra
Hoi Cees, Fijn te horen dat alles goed geregeld was. Groetjes Team Rofra
Hoi Dylan, Wat fijn om te horen dat jullie zo hebben genoten! Daar doen wij het voor. Met vriendelijke groetjes, Team Rofra
Hoi Eveline, Fijn dat jullie een leuke paintball activiteit hebben gehad. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Beste Odette, Wat fijn om te horen, dankjewel! Vriendelijke groetjes, Team Rofra
Beste, Fijn te horen dat jullie een leuk bedrijfsuitje hebben gehad. Groetjes Team Rofra
Goedemorgen Dorine, Wat fijn dat de tocht zo goed is bevallen! Hopelijk zien we jullie nog een keertje terug. Met vriendelijke groetjes, Team Rofra
Hi Angelique, Fijn dat jullie een leuke Escape game hebben gehad. Vervelend dat jullie het niet opgelost kregen binnen de tijd, we gaan er hier naar kijken! Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Hoi Roxanne, Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat jullie een geweldige dag bij ons gehad hebben. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Hi Simone, Glad you and the kids enjoyed the kids paintball and survival activity! Hope to see you next time. Greetings Team Rofra
Hoi Sanneke, Fijn om te lezen dat jullie weer een leuke kano tocht bij ons hebben gehad. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Hoi Carmen, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat jullie een leuke dag hebben gehad! Met vriendelijke groet, Team Rofra
Hi Meghna, Glad to hear you had a fun activity with us. Hope to see you next time. Greetings Team Rofra
Beste Bart, Fijn dat jullie weer een fijne kanotocht hebben gehad. We zijn inderdaad bezig met een nieuwe drankkaart dus dat wordt snel opgelost. Vervelend dat er geen instructeur aanwezig was toen jullie bij het eindpunt aankwamen, wij zullen hier opletten. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Hi Max, Fijn dat jullie een leuke dag bij ons gehad hebben! Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.