Laden reviews...
158 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Dit jaar zagen we een grote variëteit aan bezoekers die genieten van de Dommel. Bezoekers prezen vooral het vriendelijke personeel, de duidelijke uitleg en de goede organisatie. De kanotochten bleken geschikt voor gezinnen, groepen en bedrijfsuitjes, met veel positieve feedback over de omgeving. Over het algemeen werd de ervaring als plezierig en de moeite waard beschouwd.
Wat een geweldige mooie route om samen met meerdere te varen. Super geregeld, met busjes naar het beginpunt, onderweg heerlijk geluncht bij restaurant de Zwaan, en daarna de prachtige route afgemaakt. Een aanrader voor veel plezier en lol.
Nvt
27 July 2026
Danielle
Vorstenbosch
Veel groen rondom de route Een kayak zou ik aanbevelen i.p.v. een kano, stuurt veel beter.
kano varen
23 July 2026
Ramon Nulle
KAATSHEUVEL
Hey Ramon,
Bedankt voor je review, tot de volgende keer!
Team Rofra
De tocht is heel leuk om te doen zeker omdat er geen tijdsdruk achter zit je kan er zo lang over doen als je zelf wil. Er zijn verschillende aanlegplaatsen waar je rustig even kan zitten. Het gebied is prachtig om door te varen.
3 personen
22 July 2026
Monique
Sluis
Hoi Monique,
Fijn dat het leuk was, goed om te lezen.
Groetjes Team Rofra
We werden vriendelijk ontvangen en het kanovaren was super.
Kanovaren
21 July 2026
Esmeralda
Oss
Hoi Esmeralda,
Fijn om te horen dat het leuk was.
Groetjes Team Rofra
Je ziet het Dommeldal van een heel andere kant als je op het water zit. Amper tekenen van bewoning aan de oevers die rijkelijk begroeid zijn. Hoewel het water ondiep was door de droogte en de Dommel hier en daar best smal, hebben we een mooie vaart gemaakt. Gaan we zeker nog eens doen!
19 July 2026
Ruben
Hi Ruben,
Team Rofra
We hebben een leuke kanotocht gemaakt in borkel. Vriendelijke mensen en mooie natuur. Ook goed3 uitleg ontvangen. Helaas door aantal mensen die later ware, zijn we wel pas later kunnen vertrekken met de bus naar de start locatie.
19 July 2026
Fleur
Hi Fleur,
Team Rofra
We hebben 1 uur moeten wachten op eten voor 7 personen en dat bij een kinderfeestje om 12:30. Ok we waren 30 minuten te laat door het kanoën vooraf, dus het was lief dat er nog een gereserveerde tafel hadden. Het bestelde eten waren frietjes, worstebroodjes, gebakken eieren, snacks en kippen drumsticks. Niet echt het eten waar je normaal 1 uur op moet wachten. De ober was heel vriendelijk, maar binnen dit uur werd ons zeker 6 keer gevraagd of we nog iets te drinken wilden. Ondertussen ga je je afvragen of dit een manier is om de kosten op te jagen? Uiteindelijk bij de 6e drinkronde maar zelf gevraagd waar ons eten bleef. Toen kwam er actie en hadden we binnen 5 minuten ons eten met excuses van de kok. Op de aangebrande worstenbroodjes, de vergeten broden met kroket, en uiteindelijk het niet verse brood bij de broden met kroket, uiteindelijk gegeten met hongerige kinderen. Tijdens het eten werden we ook een paar keer chagrijnig aangekeken door een dame die waarschijnlijk hier ook tekenles gaf. De gezellige omgeving, schaduw en verkoelende briesje maakte eea goed. We zijn snel nadien weer naar huis gegaan. Opnieuw boeken zullen we niet gauw meer doen.
Etentje
Tips & verbeteringen
Eerder en compleet serveren, zorgen voor vers eten.
Beveelt niet aan
Monique Bosch
BREDA
Hi Monique,
Fijn dat we elkaar telefonisch hebben gesproken!
Team Rofra
Genoten van de kanotocht, alles goed geregeld, leuke pauzeplaatsen onderweg, met volwassen kinderen ook een hele leuke excursie. Kortom aan te raden!!
Kanotocht
Bladel
Hi Arjan,
Bedankt voor je review!
Team Rofra
wij hebben een hele leuke dag gehad, goed georganiseerd, goede communicatie en mooie tocht. voor herhaling vatbaar. we waren maar met z'n 2en ( 2 vrouwen ) maar onderweg leuk contact met de andere deelnemers en bij het eindpunt werden we nog vriendelijk geholpen door de anderen om onze kano op de kant te krijgen
kano varen
16 July 2026
Li
Veldhoven
Hi Li,
Bedankt voor je review! Fijn dat jullie een leuke dag hebben gehad!
Hopelijk tot de volgende keer!
Team Rofra
Voor een bachelor party met 8 man (rond de 50) kwamen we hier. Verrassend leuk. Niet VR, maar augmented reality. Hoewel we wisten wat ons te wachten stond, was het verrassend actief / sportief en was douchen en omkleden achteraf geen overbodige luxe. Heerlijk genoten van iets nieuws.
Trefbal
16 July 2026
Johan Aders
Hi Johan,
Bedankt voor je review! Hopelijk tot de volgende dag!
Team Rofra
Flexibel m.b.t. de vergader locatie dat we naar de Hofnar konden uitwijken! Super.
Vergaderen en activiteit
Tips & verbeteringen
Optie voor melk en karnemelk bij de lunch
14 July 2026
Gerard
Emmen
Hey Gerard,
Bedankt voor je review! Leuk dat jullie er waren.
Tot de volgende keer!
Team Rofra
We hadden een teamuitje bij Rofra Games in Valkenswaard. We hebben een leuke middag gehad met grappige piraten spelletjes op het terrrein. Na afloop hebben we met zijn allen een BBQ gedaan. Klein nadeel was dat een gedeelte van de spellen alleen Nederlandstalig was. Dit gaf een kleine handicap. Aanbeveling is om daar een vertaling klaar te hebben. Ook moest er nog wel eens wat langer gewacht worden tussen de spelletjes door.
Pirate Games
Tips & verbeteringen
1) Het tekst spel (waarbij er verhaaltjes doorgebriefd moeten worden) moet ook in Engels beschikbaar zijn. 2) De catering voor 38 man leek niet op orde, er leek te weinig gemaakt. Dat is wel goedgekomen, maar misschien kan er bij begin van de activiteit even extra gecheckt worden.
13 July 2026
Marcel
Hi Marcel,
Bedankt voor je review! Fijn dat jullie een leuke dag hebben gehad! We nemen de tips met ons mee!
Team Rofra
Toegegeven, we hadden veel mazzel met het geweldige weer. Goede informatie gekregen, verzamelen en samen met de bus naar het startpunt. Het leek even heel druk, maar eenmaal op het water viel het mee. Samen met mijn dochter en haar vriendinnen, in twee grote kanos. Wel even oefenen met peddelen maar komt altijd goed, verdwalen kan niet. Mooie rustige route, genoeg water in de dommel door de buien van een week eerder. Was heel leuk om te doen en voor herhaling vatbaar.
Kanovaren op de Dommel
11 July 2026
Patrick
Helmond
Hi Patrick,
Bedankt voor je mooie review!
Fijn dat jullie een leuk uitstapje hebben gehad. Hopelijk tot een volgende keer!
We hadden een bbq arrangement geboekt. Communicatie en reservering ging soepel. Bij aankomst namen we plaats op kapotte stoelen en scheve tafels. En Echter tijdens het barbecueën bleek dat de halve gril kapot was. Kwa bediening en voorbereiding was alles super! Alles stond alles klaar en was goed voorbereid. Ook toen we melding maakten van de kapotte geul, werd direct een nieuwe gril voor ons geregeld. Dus top personeel! Maar het terras mag wel wat nieuw meubilair krijgen.
Bbq
Verouderd en kapot meubilair
Beveelt niet aan
10 July 2026
Elina
Hoi Elina,
Bedankt voor de review.
Wij begrijpen je opmerking over het meubilair. Alles is besteld echter pas een gedeelte geleverd. Hopelijk hebben jullie wel een fijne dag gehad!
Team Rofra
Vriendelijk ontvangen bij ‘t Boothuys. Daarna werden we met de bus naar het vertrekpunt gebracht. Duidelijke instructies gekregen en daarna met de kano de Dommel op. Een hele leuke ervaring en een mooie omgeving! Na 20 minuten een stop bij de Zwaan gedaan voor een heerlijke lunch! Aan het eind van de tocht bij ‘t Boothuys nog een lekker drankje gedronken. We hebben een super leuke dag gehad.
Kano varen op de Dommel
4 personen
10 July 2026
Edwin
Hey Edwin,
Bedankt voor de mooie review!
Fijn om te horen dat jullie een leuke dag hebben gehad! Tot de volgende!
Team Rofra
Mijn ons gezin..kinderen en kleinkinderen gaan kanoën. 10 personen,5 canadese kano's Zo genoten van al die lachende gezichtjes. We hadden geweldig weer,alles zat mee
9 July 2026
Marjo
Helmond
Hey Marjo,
Fijn om te horen dat jullie genoten hebben van de kanotocht!
Team Rofra
Een prachtige dag op een mooie locatie, een teamdag die moest bestaan uit eten, drinken en een leuke activiteit. Dat is allemaal gelukt. Gezien samenstellin team gekozen voor Robinson spel, leuke opdrachten waarbij fanatisme toch weer naar voren komt. Alle met al een geslaagde teamdag
Robinsom
6 July 2026
Erwin
Best
Hallo Erwin,
Bedankt voor de mooie recensie!
Team Rofra
Francien wist iedereen mee te krijgen tijdens deze aanstekelijke en vrolijke workshop. We hebben genoten en ook nog eens 2 dansen geleerd in een uur. We zouden dit iedereen aanraden!
Line dance workshop
6 July 2026
Sascha
Hoi Sascha,
Fijn om te horen dat de workshop goed bevallen is!
Team Rofra
Alles eromheen loopt soepel en op tijd.
Kanovaren
3 July 2026
Karin
Deurne
Hoi Karin,
Fijn te horen dat jullie een leuke kanotocht hebben gehad.
Tot de volgende keer!
Team Rofra
Ik heb een fijne ervaring met Rofra gehad. Wij waren met een grote groep en ze dachten goed mee in de mogelijkheden voor ons. Zo konden wij eerder terecht voor het kanoën en konden we naderhand lekker lunchen. In het mailcontact kreeg ik snel reactie en kwamen we samen tot een mooi programma voor ons. We hebben lekker gekanood in het mooie weer. De route was voor sommige net iets te lang, we kwamen veel muggen en horzels tegen onderweg, dus deet is zeker aan te raden. Jammer was dat het werd afgeraden om te zwemmen, maar wel begrijpelijk, want het water was niet diep en stonk op sommige stukken.
16 dames
2 July 2026
Maureen
Haaren
Hoi Maureen,
Bedankt voor je review.
Fijn dat jullie hebben genoten.
Team Rofra
We hadden 7 kano’s afgehuurd en de hele familie kon eraan meedoen. Behalve de mama’s die met de baby’s achterbleven. Super mooie route, natuur bijzonder mooi! En de route net lang genoeg! Pffft het was de moeite en kostte een paar onder ons wel iets meer inspanning dan ze hadden voorzien. Het weer was fantastisch, dus op t water was het heerlijk toeven! En nat worden helemaal niet erg! Voor diegene onder ons die het nog moesten leren.
Kano varen op de Dommel
21 personen, volwassenen , tieners en kinderen
28 June 2026
Kitty
Bergeijk
Hi Kitty,
Bedankt voor je review.
Leuk om te lezen dat jullie er zo van hebben genoten met de familie! Tot de volgende keer!
Groetjes,
Team Rofra
Mijn 80ste verjaardag gevierd met een groep van 31 personen. Koffie met luxe vlaai en een warm en koud buffet. Heerlijk in een voor ons gereserveerd gedeelte. Alles geregeld door Julietta. Wat heeft zij dat met een aantal medewerkers geweldig gedaan.
26 June 2026
Gert Hagemans
Hey Gerrit,
Fijn om te horen dat je hebt genoten van je verjaardag!
Wij vonden het ook erg gezellig dat jullie er waren, tot de volgende!
Groetjes,
Team Rofra
3 uur gebruik gemaakt van de e shoppers (5 personen) op zondag 21 juni (boven de 30 graden). Korte uitleg en app voor de route prima. Met dit warme weer zou het fijn zijn geweest een flesje water mee te krijgen (tegen betaling ook goed maar bied het dan aan). Kosten hiervoor zijn gering. Maar geeft aan dat je "zorgt" voor de bezoekers die al met verhit aankomen alvorens op de shopper te stappen. Verder prima.
e shopper tour
26 June 2026
Tanja Van der Wensch
Oisterwijk
Hi Tanja,
Bedankt voor je reactie!
Wij hebben een horeca locatie op ons terrein waar flesjes water gekocht kunnen worden, ook ben je er altijd vrij in je eigen fles mee te nemen en deze hier te vullen.
We hopen dat jullie ondanks de hitte toch een leuke activiteit hebben gehad!
Team Rofra
Er leuk gehad samen met mijn partner. De bus heen was top geregeld. Met een ervaren chauffeur
Geen
25 June 2026
Thijs
Hey Thijs,
Fijn om te horen dat jullie hebben genoten van de kanotocht.
Tot de volgende!
Team Rofra
Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.
Molenstraat 203 A
5554 TS Valkenswaard