Goed en deskundig personeel, toegankelijk. Prima prijs en kwaliteit verhouding. Luisteren naar de wensen van de klant.
Al met al prima resultaat. Vond in het beginstadium wel dat er beperkt duidelijkheid werd gegeven t.a.v. van de prijsstelling. Voor ons was het best lastig een keuken te selecteren binnen budget. Dan is het prettig al je ''snel'' kunt schakelen tussen de verschillende meer- en minderprijzen. Dat zou ik als tip willen meegeven. Verder erg tevreden
Prachtige keuken, we genieten er iedere dag van prima kwaliteit. Alles in één keer goed. Top!!!
Inrichting Showroom mag uitgebreider Hier word ook aan gewerkt goeie actie. Nazorg Misschien een telefoontje of alles naar wens is. had ik gewadeerd Beschrijving van apparaten had beter gekund. Maar nog steeds zeer tevreden over trend en vooral onze keuken.
Nemen ruim de tijd en zoeken samen met jou de beste oplossing. Prijs kwaliteit heel goed. Prijs is reëel. Installatie is deskundig.
We zijn prima geholpen en en alles is prima voor elkaar we hebben de keuken zelf geplaatst en er miste niets dat is bijzonder voor een keuken zaak.de garantie hoop ik niet nodig te hebben,bij aankoop een prima advies gekregen .bedankt trend keukens.gr fam Hoeksma Dokkum
Fijne mensen die ons een prachtige keuken hebben geleverd voor een zeer schappelijke prijs.
prima advies, uitstekende ontwerptekening, prima kwaliteit keuken en de plaatsing van de keuken gebeurde op zeer deskundige wijze. kortom; we zijn zéér tevreden!
Veel kennis en kunde, daardoor de neiging te snelle aannames in plaats van goed dragen
prima geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe keuken.Goede prijs/kwaliteit verhouding.De montage is gedaan door Lammert, deze heeft erg goed werk afgeleverd, niets geen haastwerk.
Prima keuken, prima prijs. Zet deze trend maar door.
Juist en deskundig advies, alle afspraken keurig nagekomen en zeer nette montage.
Klantvriendelijk en goede voorlichting alleen jammer dat bij de levering diverse onderdelen ontbreken zodat de monteur later nog een keer moet komen en dan moet improviseren om alles nog een beetje netjes weg te werken.
Bij Trend keukens wordt je prima geholpen door meelevend personeel met een realistisch verhaal. Prijs / kwaliteitsverhouding is zeer goed te noemen. Ik zou niet snel naar een ander gaan.
Mooie keuken. Erg tevreden; ook over de apparatuur. Goede afviezen gekregen. Monteurs denken mee als er zich iets onverwachts voordoet.
Wanneer je als klant afwijkende ideeën hebt en een out of the box ontwerpt wil, kan Trendkeukens slecht met je idee meegaaan. Als je tevens je grenzen duidelijk aangeeft wat je wel en niet wil, wordt er ook weinig rekening mee gehouden. Dit maakt dat je je als klant bij Trend Keukens niet serieus wordt genomen. Trend Keukens is gericht op verkoop van 'standaard' keukens, echt persoonlijke aandacht is er niet. Wanneer je hier goed mee kunt omgaan, weet wat je wil en bij je eigen standpunten kan blijven, is het best mogelijk om een mooie keuken te kopen met een goede prijs.