Geweldig , vanaf de eerste behandeling verbetering

Ik had al langere tijd last van tintelende voeten , en een dof gevoel in armen en handen en nek/schouder en lage rugpijn. Na het traject huisarts /neuroloog , met het vermoeden van neuropathie kreeg ik uiteindelijk te horen dat er niks aan te doen was . 2 dagen hierna kreeg ik heel veel last van mijn rug/schouders , ik kon echt niet meer uit de voeten . gelukkig ben ik toen bij De Ruggesteun terechtgekomen . Na een uitgebreide Scan volgde de eerste behandeling ,waarna het gelijk al iets beter ging , en na de tweede behandeling verminderde ook de tintelingen in mijn voeten en het doffe gevoel in mijn handen . Inmiddels ben ik aan het afbouwen en voel ik mij stukken beter , in cijfers 90/95 % . Daarnaast zeer vriendelijk Team

Hele professionele en persoonlijke aanpak

Mijn lichaam reageert heel goed op de behandelingen

Ben een man van weinig woorden, Top

Had nooit verwacht zoveel verbetering in mijn lijf te voelen.

Naar aanleiding van een dubbel ongeluk kwam ik bij de praktijk terecht, op aanbeveling via mijn zus en zwager. Wat doen deze behandelingen mij goed. Ik ben ex ******patient en astmapatient en heb daarom ook altijd last van verminderde weerstand. Normaal word ik in de winter altijd wel 1 of 2x verkouden of krijg de griep. Maar sinds ik bij de Ruggesteun ben heb ik daar geen last van gehad. Ik voel me ook altijd erg prettig en alsof ik meer lucht in mijn lichaam heb na een behandeling, ook al doen de behandelingen soms pijn en voel je het wel een hele dag. Het lijkt ook wel of mijn weerstand ook veel beter is sinds ik de behandelingen onder ga. Ik kan het iedereen aanbevelen, als is het maar voor een maandelijkse onderhoud!

Ik heb mijn benen nog

7 jaar geleden kwam ik hier al, omdat ik dacht dat ik last van mijn heup had. Na een paar jaar ploeteren kwam men erachter dat mijn aorta dicht zat en ik in beiden benen bijna geen bloed meer had. Ik kreeg toen te horen van de vaatchirurg dat als ik niet door was blijven lopen. Ik beiden benen kwijt zou zijn. Dank je Nathan dat je het mogelijk heb gemaakt dat ik door kon blijven lopen en daardoor nog mijn beiden benen bezit

Jaren eerder moeten doen!

Al 15 jaar last van een stijve en vaak pijnlijke onderrug. Na een eerste consult ben ik gestart met een periode van 6 weken met 2 behandelingen per week, daarna een periode van 6 weken met 1 behandeling per week en zo afgebouwd tot 1 behandeling per maand. Ik heb sinds het afronden van de eerste intensieve behandelingsperiode geen pijnlijke onderrug meer. De maandelijkse "onderhoudsbeurt" voorkomt dat een stijve rug zich ontwikkelt tot een pijnlijke onderrug. Terugkijken had ik dit jaren eerder moeten laten doen. Dat had mij een hoop rugpijn bespaard.

Maandelijks opfrisbeurt

Ik ben sinds het begin klant in de praktijk. Momenteel heb ik een jaarcontract en word ik maandelijks behandeld voor een opfrisbeurt. Het team is vriendelijke en attent

Een bevrijding en ruimte in mijn lichaam.

Kwam bij de chiropraktijk met mijn lichaam uit balans en mijn lichaam zat vast. Na een aantal behandelingen van Nathan en Jacob. Voelde ik ruimte en bevrijding. En geen pijn meer. Heerlijk gevoel. Nu ga ik lekker een keer in de maand om alles weer los te maken. En het voelt heerlijk , als ik weer geweest ben. De mensen van de Ruggensteun zijn allemaal heel lief en vriendelijk. Een echte aanrader voor iedereen.

Waarom heb ik dit niet veel eerder gedaan!

Na herniaklachten van alles geprobeerd om mijn herstel op te pakken. Na blijvende klachten uiteindelijk bij de Ruggesteun terecht gekomen. Mijn eerste kennismaking met de chiropractor. Wat werd ik positief verrast door de vriendelijkheid van het team, maar ook door kennis die ik heb ontvangen na de voorlichtingsbijeenkomst. Daarna gelijk met behandelingen begonnen, die er nu voor hebben gezorgd dat ik vrij van klachten ben. Nu kom ik nog iedere maand op bezoek voor “onderhoud” en heb ik de praktijk al meerdere malen aangeraden bij vrienden, familie en collega’s.

Helemaal top!

Na twee maanden behandelt te zijn ben ik van allerlei klachten af waar ik al jaren mee rondliep. Voordat ik bij de Ruggesteun kwam heb ik bijna alles al geprobeerd van wekelijkse fysio-afspraken tot het dragen van zooltjes, maar niets hielp. Verder super vriendelijke medewerkers en fijne locaties. Zeker een aanrader voor iedereen!

Kom inmiddels al enkele jaren in de praktijk. Heb een jaarcontract en word maandelijks behandeld. Altijd vriendelijke ontvangst en bij evt klachten dan krijgen deze speciale aandacht. Indien tussentijds klacht dan is tot op heden altijd gezocht naar een spoedige behandeling.

Gewoonweg geweldig

Vriendelijk, professioneel en doeltreffend.

Ik merkte het verschil al na de 1e sessie

Ik loop al heel lang met mijn klachten , vanaf dag 1 merkte ik het verschil zoals pijn afname ,mensen zijn vriendelijk op de beide locaties , ze luisteren goed wat je klachten zijn,de behandelaars zijn echte vakmensen.

Goede resultaten.

Ik ben elf keer bij Jaco geweest en ben tevreden .Frans.

Prima ervaring dankzij de deskundige maandelijkse behandeling.

Ik kom sinds oktober 2019 bij De Ruggesteun. De bodyscan gaf een goed beeld van de aandachts- en verbeterpunten. Na ruim een half jaar weer een bodyscan laten maken en er zijn verbeteringen zichtbaar en voelbaar. Mijn ruggegraat komt al beter in de gewenste ''S'' vorm. Daarnaast word ik deskundig en professioneel 1 keer per maand behandeld. Hierdoor wordt het geheel gecontroleerd, verbeterd en bijgehouden. Ik ben zeer happy met De Ruggesteun.

Heeft mij van veel pijn verlost

Ik zal dit aan iedereen aanbevelen jong en oud! De ruggensteun heeft mij van mijn ernstige rugklachten afgeholpen. Ik kan weer mijn werk doen zonder pijn of pijnstillers te moeten gebruiken, ook ben ik van mijn eczeem en acne af. Dat allemaal door een simpele en pijnloze behandeling.

De behandeling was al vanaf de 1e keer effectief!

Ik heb in totaal 12 behandelingen gehad en ik moet zeggen dat vanaf de 1e behandeling heb ik meteen het verschil gemerkt. Ik ben ontzettend te vrede ermee. Ik zal met de behandelingen doorgaan.

Zowel de dokters als de assistenten zijn professioneel, vriendelijk en behulpzaam.

Door de behandelingen ben ik zo goed als pijnvrij en kom ik nu nog 1 x per maand voor 'onderhoud'. Inmiddels lopen er meerdere familieleden bij de ruggesteun en allemaal zijn ze zeer tevreden.

Instant relief!

I arrived here with a back-ache due to a bicycle incident. Looking backwards I waited too long but I didn't know what a chiropractor was. The first session brought me instant relief and I followed their program till now. My intentions are to follow this through and visit this practise every month!

• Would you recommend us? Yes

Behandeling met goede resultaten

Begin dit jaar kwam ik voor het eerst in de praktijk met een lange lijst aan klachten. Er wordt gewerkt met een traject waarbij je start met een intensieve periode van meerdere behandeling kort op elkaar. De uitleg en visie hierover zijn duidelijk en ik ben zeer tevreden met de resultaten. Ik blijf maandelijks terugkomen en inmiddels komen mijn gezin en meerdere bekenden ook regelmatig met volle tevredenheid voor een behandeling in de praktijk.

heel goed

terzake deskundig en vriendelijk team.

Deskundige behandeling in een goede sfeer

De ruggesteun biedt behandelingen van twee ervaren en kundige chiropractors. Ieder met een eigen stijl en andere persoonlijkheid, wat elkaar mooi aanvult. Daarnaast staat er een team die de dagelijkse zaken soepel helpen verlopen en een verwelkomende sfeer creëren.

waardeloos

Om 12 uur een afspraak . Na 50 minuten wachten maar opgestapt.

Uitstekend geholpen!

Zeer tevreden met het resultaat van de behandelingen.

Al jaren maak ik maandelijks gebruik van de Chiropractie.Zo’n 20 jaar geleden ben ik naar deze vorm van genezing overgestapt.Totdat dr Nathan de Boer de praktijk overnam van de gepensioneerde mevrouw Vis ben ik bij haar onder behandeling geweest. Inmiddels ben ik al jaren onder behandeling van dr Nathan de Boer en is een paar jaar geleden dr Jaco Blaauw,door locatie uitbreiding,de praktijk komen versterken.Beide werken afwisselend in Voorburg en Rijswijk. Beide heren worden ondersteund door zeer vriendelijke assistentes.Niets is teveel. Dr Jaco Blaauw is tevens gespecialiseerd in de behandeling van dieren van klein tot groot. Misschien zult u zich afvragen waarom ik al zo lang wordt behandeld? Wanneer ik dat niet zou doen was ik er slecht aan toe geweest.Beide heren houden mij letterlijk en figuurlijk op de been.

Klaroenstraat 2

2287CK Rijswijk zh

Over De Ruggesteun

Sinds 2007 is de Ruggesteun gevestigd de regio Den Haag (Rijswijk), en sinds 2019 hebben we een tweede praktijk in Voorburg. Wij bieden chiropractie aan zodat we uw lichaam optimaal kunnen laten functioneren en zodat u kunt genieten van gezondheid en welzijn. Ook zonder klachten is chiropractie een mooie weg naar welzijn. Ons doel is om u binnen onze praktijk een thuisgevoel te geven en een luisterend oor voor u te zijn.