Laden reviews...
69 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Customers describe a professional and friendly team and effective treatments. They appreciate attentive care and clear communication. The atmosphere is welcoming and relaxed, making visits both pleasant and productive.
Personeel vriendelijk en aardig,ik voel me direct thuis,Nathan help je goed, hij doet me af en toe pijn maar het hoort erbij, een geschikte kerel en hij weet wat hij doet. En het helpt, minder onderrug pijn.
5 March 2026
Peter
Den haag
Altijd zeer vakkundig en betrouwbaar geholpen
22 February 2026
Dorienne
Leidschendam
Mijn klachten zijn opgelost
12 February 2026
E.
Vierhout
Mijn ervaring is goed. Kan als grondwerker weer redelijk mijn werk doen. Zal nog vele malen komen .
10 February 2026
Ad
Linschoten
Ik kwam er voor de pijn in mijn rug, maar ik word er geholpen voor meer gezondheidskwesties. Langzaam langzaam voel ik me weer de oude worden. Nathan is zeer kundig en weet precies de juiste locatie te raken. Er wordt naar je geluisterd.
6 February 2026
Liane
Rijswijk
Ik ben ontzettend tevreden over de zorgvuldige aanpak van deze praktijk. Na een periode van aanhoudende pijn merkte ik al na enkele behandelingen dat mijn klachten aanzienlijk verminderd zijn en mijn beweeglijkheid enorm is verbeterd. De chiropractor is zeer kundig, neemt de tijd voor uitleg en kijkt echt naar de oorzaak van het probleem in plaats van alleen naar de symptomen. Ik ervaar veel meer rust in mijn lichaam en kan deze chiropractor dan ook aan iedereen aanraden die op zoek is naar resultaatgerichte zorg van hoog niveau!
25 January 2026
Riza
Capelle aan den IJssel
Zeer tevreden, de behandelingen zorgen er elke keer weer voor dat ik me losser en goed voel.
24 January 2026
Delilah
Den Haag
Nathan heeft kennis en kunde over het lichaam, zorgt ervoor dat ik goed mijn nek en schouders kan blijven bewegen. Ook een goed team aan de receptie.
21 January 2026
Richard
Voorburg
Ben al jaren tevreden patiënt. Word altijd snel en vakkundig geholpen om een fijne, ontspannen omgeving.
19 January 2026
Marieke
Den Haag
Veel baat om lage rugpijn te voorkomen . Vele jaren geen klachten meer .
16 January 2026
Sipke
Rijswijk
Nathan is een super kraker/ genezer. Keep on the good work
Firoz
Rijswijk
Vanwege mijn slechte rug heb ik al heel wat chiropractors bezocht. Uiteindelijk bij Nathan terecht gekomen en heb eindelijk de beste/juiste chiropractor voor mij gevonden. Neemt de tijd voor je en helpt je goed. Een aanrader dus
Frits
Zoetermeer
De chiropractor werkt naar mijn idee met verstand van zaken en is heel deskundig en vriendelijk. Ook de dames aan de receptie zijn heel vriendelijk. Ik voel me er altijd in een warm bad.
Joke
Nootdorp
Bij de vriendelijke en kundige Nathan de Boer en medewerkers voelde ik mij geen klant, je komt binnen bij "vrienden" met oog voor jou.
14 January 2026
Loe
Delft
professioneel en klant vriendelijk.
12 January 2026
Sevgi
zoetermeer
Vvvvvv
12 January 2026
Steven
Voorburg
In 2020 ben ik voor het eerst bij De Ruggesteun behandeld. Daarvoor ging ik regelmatig naar de fysiotherapeut vanwege nek- en rugklachten. Sinds ik door Nathan word geholpen, heb ik geen klachten meer. Waar vier dagen achter elkaar foto’s maken vroeger echt een hel was voor mijn rug, ben ik nu net terug van vier dagen fotograferen en voelt mijn rug nog steeds goed aan. Gisteren ben ik opnieuw door Nathan behandeld en hij bevestigde dit ook. Tegenwoordig is een maandelijkse onderhoudsbehandeling voldoende om mijn rug volledig klachtenvrij te houden.
7 January 2026
Stefan Osnabrug
Makkelijk snel
18 December 2025
L.flohil
Voorburg
Vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde ik me welkom door het vriendelijke personeel. De behandelaar nam de tijd, luisterde goed en wist precies wat er nodig was. Dankzij de professionele aanpak merkte ik al snel verbetering en voel ik me nu weer helemaal prettig. Echt een aanrader!
8 December 2025
's-Gravenzande 47 2691PN
26 November 2025
Shailesh
DEN HAAG
Je wordt altijd snel geholpen. Er wordt goed naar je geluisterd en gekeken naar de stand je lichaam. Iedere behandeling is op maat gemaakt, heel prettig!
26 November 2025
Sandra
Rijswijk
Ze leggen alles goed uit, behandeling zijn gewoon goed en fijn
Jeanette
Delft
Vriendelijke ontvangst, zeer kundig geholpen, iedere keer weer heel fijn om zonder pijn weg te gaan.
Sandra
Rijswijk
Nathan heeft zijn werk goed gedaan en dat doet hij nog steeds. Kan mijn hoofd weer naar links en rechts draaien en kan weer gewoon bukken. Sta ook weer rechter.
Ton
Klaroenstraat 2