Filters

10

Super!

De behandelingen van dr. Nathan zijn onmisbaar om mijn lichaam en geest sterk en gezond te houden. Ga zo door!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Klachten aanzienlijk minder

Nek-en rugklachten zijn aanzienlijk minder. Doordat ik maandelijks blijf langskomen voor onderhoud, blijf ik mij bewust van mijn houding en zit ik lekker in mijn vel. Heel belangrijk wanneer je de helft van de tijd thuis werkt!

 • Aanbevelen? Ja
8

Een goede ervaring!

De behandeling is gericht op de klachten waarmee ik kwam. Mijn nek klacht is verholpen maar mijn rug wil nog niet mee werken....maar er wordt aan gewerkt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn rugpijn is aanzienlijk verbeterd sinds ik naar Jacco ga.

Door mijn aandoening zijn al mijn gewrichten niet goed ontwikkeld en hebben ze te weinig kraakbeen. Hierdoor heb ik op dit moment zes kunstgewrichen en heb ik scoliose in mijn onderrug. Ik ga wekelijks naar Jacco toe. Door zijn gentle behandeling ga ik nu pijnvrij door het leven en is de mobiliteit in mijn rug, nek, benen en handen aanzienlijk verbeterd. Dank je wel, Jacco!!!!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Top

 • Aanbevelen? Ja
10

In één woord uitstekend

Zeer professioneel personeel wordt goed naar je geluisterd na een aantal behandelingen was mijn pijn verdwenen niets anders dan lof voor jullie. Vriendelijke groeten Mevrouw Maria Heijne.

 • Aanbevelen? Ja
6

De chiropractoren zijn kundig, maar nemen weinig tijd voor je

De assistenten zijn allemaal zeer vriendelijk en de chiropractoren kundig. Het is geen wondermiddel, maar je merkt wel degelijk een verbetering in de pijn van je rug/ nek enz. Alleen jammer dat ze in een soort fabrieksband systeem werken, dus vanuit de wachtkamer kom je binnen en wordt in dezelfde behandelkamer als de patiënt waar ze op dat moment mee bezig zijn neergezet om vooral geen minuut verloren te laten gaan. Dan wordt er even snel gekraakt, waarbij soms nadrukkelijk aangegeven probleemgebieden worden overgeslagen, omdat er geen tijd meer voor is. Ik stond regelmatig na 5 à 7 min (ik heb het geklokt) alweer buiten de behandelkamer, tellend vanaf het moment dat de behandeling begon. Voor de 42,50 die ze per behandeling vragen, mogen ze best iets meer tijd nemen (de volle 10 minuten met een uitloop naar 15 bijv.). Ik zou ze niet afraden, maar ook niet aanraden.

 • Aanbevelen? Nee
9

Tevreden

Mijn ervaring is : deskundige behandeling. Vriendelijke ontvangst . Ik ben zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Behandeling is snel en effectief!

Jaco is kundig, snel en weet precies waar de pijn zit. Daarnaast heel vriendelijk! Kortom: top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Voel mij stukken beter!

De eerste keer was eng. Na een paar keer merkte ik al verschil. Als je last hebt ga naar een chiropracter. Ervaar hoe dat is. Blijf niet met pijn lopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn gezin en ik komen nu allemaal

Ik kom inmiddels al jaren bij de ruggesteun. Eerst voor een heel intensief traject en daarna ben ik ook geweldig ondersteund tijdens mijn herstel van een auto-ongeval. Ik kom nu nog steeds iedere maand, zo ook de rest van het gezin.

 • Aanbevelen? Ja
8

Professionele en aardige hulp bij mijn rugklachten.

Schone en comfortabele omgeving. Aardige en professionele assistenten. Een deskundige en professionele chiropractor. Na een behandeltraject, significant minder pijn in mijn rug. Kortom een aanbeveling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Verbluffend

Ik loop al een tijd na lichamelijke problemen te sukkelen met mijn zeggen rug bekken heupen. Ziekenhuis in en uit, mijn klachten waren duidelijk en via foto’s waren er wel gebreken maar niet in de Hoedanigheid om in te grijpen. Met best veel pijn bijna overal in het lichaam kwam ik de Ruggensteun tegen in Voorburg Chiropractor. Het deed me denken dat ik gestaan hebt samen met Chiropractor Franco Colombo uit Amerika op een body building wedstrijd in Brugge 1983. Wat die man verrichte in Chiropractor was echt om versteld te staan. Geen tijd te verliezen dacht ik bij mij eigen en belden gelijk de Ruggensteun en vertelde dat ik van de pijn 8 Neurofen slikte om toch nog te werken in de burgerlijke bouw. Ik moest de volgende dag gelijk komen alles door genomen en ja na een scan kwamen de echte problemen naar voor dat het ziekenhuis niet echt kon vinden. De chiropractor gaf aan het te stoppen en kan het niet terug draaien. Ik ben zo blij dat ik ben gegaan wat pijnstillers voor mijn rug gebruik ik niet meer, en ieder keer dat ik geweest bent voel je de volgende dag de resultaten. Wat het ziekenhuis laat liggen pakt Ruggensteun het op om je weer een fijn gevoel in je lichaam te geven.

 • Would you recommend us? Yes
10

Mijn lichaam is weer in balans en ik ben 15 kilo in 4 maanden

Voordat ik bij de ruggesteun kwam zat ik in een fase van luiheid, ongezond eten ik was niet in balans. Na het volgen van de intensieve fase begon ik weer met sporten, gezond eten en kwam ik weer in balans. Echt een aanraden, zeer professioneel en hoge kwaliteit van dienstverlening. Erg vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

aanrader

Veel aandacht van alle medewerkers, problemen en veranderingen kon ik steeds goed uitleggen. Goede behandelingen. Mijn klachten werden steeds minder!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig !

Toen ik in 2008 door overbelasting helemaal vast zat en er niets hielp ben ik bij Nathan terecht gekomen Ik had totaal geen ervaring met chiropractie maar dacht proberen kan geen kwaad Na een uitgebreide intake werd besloten 6 weken 1x per week te starten met de behandeling De eerste keren kraakte ik aan alle kanten zo vast zat alles ,maar na enkele weken ging het steeds beter De behandelingen gingen uiteindelijk naar een onderhoud van 1x per maand Door omstandigheden was ik een poos niet geweest maar toen ik weer vast begon te zitten dacht ik meteen ik ga weer naar Nathan en ook nu ben ik weer blij met de verbeteringen !!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Oude blessures trekken weg

 • Aanbevelen? Ja
8

Good service

Good immediate support by everyone. Always asked how i feel. Always advised what to do to feel better.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Hele vriendelijke mensen en verholpen waarvoor ik bij ze hebt aangeklopt. Zeker een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende chiropractor is Jaco

Jaco geeft overal aandacht aan en is zeer kundig. Van top tot teen en doet dat niet te hard noch te zacht. Hij is zeer prettig in de omgang en in persoonlijk. En praat bovendien niet te veel en niet te weinig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed, aandacht, uitleg en vriendelijk

Wanneer ik voor een behandeling geweest ben voel ik me altijd weer een stuk soepeler Bij pijn weet Jaco altijd goed uit te leggen waar de pijn vandaan komt te verhelpen en wat ik er zelf aan kan doen om het soepel te houden Ik ga eens per maand voor onderhoud ruim 2 jaar en voel me hier goed bij

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima ervaring met De Ruggesteun, Voorburg.

Wij zijn onder behandeling bij dhr Jaco Blaauw. Niets dan lof voor deze chiropractor alsmede voor het begeleidend personeel. Hij behandelt ons uitstekend en wij hebben baat bij zijn verrichtingen. Hij luistert goed naar onze opmerkingen en klachten. Hij is empatisch en vriendelijk in de omgang. Daarnaast geeft hij goede suggesties voor oefeningen thuis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ze maken het verschil

Ik ga daar al 4 jaar naartoe. Eerst met een behandelplan voor mijn nekklachten, en nu voor onderhoud elke maand. Het helpt me gewoon echt enorm goed. Het kraken is nooit pijnlijk, alleen maar lekker en opluchtend. Wordt ook goed vergoed door mijn verzekering.

 • Aanbevelen? Ja
9

Er wordt gevraagd naar je klachten en daarna wordt je goed behandeld voor je klachtend

Ik ben nu een paar jaar bij de ruggesteun onder behandeling. Ik ben daar terecht gekomen voor rug klachten en de eerste zes weken intensief behandeld. Nu kom ik nog steeds elke maand langs voor een behandeling. Ik merk dat ik daar baat bij heb omdat elke maand te laten doen. De mensen die daar werken zijn vriendelijk en denken mee met mij. Mijn ervaring met de Ruggesteun is positief en zeker aan te bevelen bij andere eventuele klanten..

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

Ben een man van 69 en heb wel eens last van mijn spieren en van mijn rug dat hoort bij mijn leeftijd dacht ik maar dat is blijkbaar niet zo het is meer de houding van je lichaam en door deze behandeling heb ik daar veel minder last van en voel ik mijn veel beter.ik zou het iedereen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja

About De Ruggesteun

Sinds 2007 is de Ruggesteun gevestigd de regio Den Haag (Rijswijk), en sinds 2019 hebben we een tweede praktijk in Voorburg. Wij bieden chiropractie aan zodat we uw lichaam optimaal kunnen laten functioneren en zodat u kunt genieten van gezondheid en welzijn. Ook zonder klachten is chiropractie een mooie weg naar welzijn. Ons doel is om u binnen onze praktijk een thuisgevoel te geven en een luisterend oor voor u te zijn.

Klantenvertellen Reviews

• Anyone can post a review, however all reviews will need to comply with our terms of use and the privacy policy
• We perform automated and manual checks to prevent false reviews as much as possible
• Reviews written on your own initiative are immediately shown online and verified within 72 hours