Genezen op een logische wijze, Rugklachten voorbij
Ik heb lange tijd last gehad van rugklachten. Met massages werd de pijn soms tijdelijk minder, maar de klachten bleven terugkomen.
Op een avond werd ik plotseling getroffen door een hevige, verlammende rugpijn waardoor ik nauwelijks nog kon bewegen. Min of meer toevallig ben ik bij Nathan terechtgekomen.
Nathan nam uitgebreid de tijd om naar mijn verhaal te luisteren, voerde vervolgens een grondige controle uit en legde daarna op een zeer duidelijke en logische manier uit wat de oorzaak van mijn klachten kon zijn en hoe de behandeling zou verlopen. Na iedere behandeling kreeg ik bovendien een tekening mee waarop de behandelde punten waren aangegeven, wat ik als zeer prettig en professioneel heb ervaren.
Na twaalf behandelingen merk ik een verschil dat ik vooraf nauwelijks voor mogelijk had gehouden. Ik durf weer te buigen, te tillen en vrij te bewegen zoals ik dat twintig jaar geleden deed. Mijn rug voelt aanzienlijk soepeler aan en de constante angst voor een plotselinge pijnscheut is vrijwel verdwenen.
Ik ben Nathan zeer dankbaar voor zijn deskundigheid, zorgvuldigheid en persoonlijke benadering. Voor iedereen die al langere tijd met rugklachten rondloopt, kan ik een behandeling bij hem van harte aanbevelen.