Dagelijkse activiteiten eindelijk weer zonder belemmeringen oppakken.

Ik ben ontzettend tevreden over de zorgvuldige aanpak van deze praktijk. Na een periode van aanhoudende pijn merkte ik al na enkele behandelingen dat mijn klachten aanzienlijk verminderd zijn en mijn beweeglijkheid enorm is verbeterd. De chiropractor is zeer kundig, neemt de tijd voor uitleg en kijkt echt naar de oorzaak van het probleem in plaats van alleen naar de symptomen. Ik ervaar veel meer rust in mijn lichaam en kan deze chiropractor dan ook aan iedereen aanraden die op zoek is naar resultaatgerichte zorg van hoog niveau!

Zeer tevreden, de behandelingen zorgen er elke keer weer voor dat ik me losser en goed voel.

Goede en professionele chiropractor.

Nathan heeft kennis en kunde over het lichaam, zorgt ervoor dat ik goed mijn nek en schouders kan blijven bewegen. Ook een goed team aan de receptie.

Altijd goede zorg afgestemd op je op dat moment nodig hebt.

Ben al jaren tevreden patiënt. Word altijd snel en vakkundig geholpen om een fijne, ontspannen omgeving.

Plezierige ontvangst en goede hulp

Veel baat om lage rugpijn te voorkomen . Vele jaren geen klachten meer .

Waauw

Nathan is een super kraker/ genezer. Keep on the good work

Beter dan andere

Vanwege mijn slechte rug heb ik al heel wat chiropractors bezocht. Uiteindelijk bij Nathan terecht gekomen en heb eindelijk de beste/juiste chiropractor voor mij gevonden. Neemt de tijd voor je en helpt je goed. Een aanrader dus

Goede en vriendelijke behandeling

De chiropractor werkt naar mijn idee met verstand van zaken en is heel deskundig en vriendelijk. Ook de dames aan de receptie zijn heel vriendelijk. Ik voel me er altijd in een warm bad.

Na mijn ruim 40 jarige ervaring met chiropractie ben ik bij de Ruggesteun geland op de goede plek!

Bij de vriendelijke en kundige Nathan de Boer en medewerkers voelde ik mij geen klant, je komt binnen bij "vrienden" met oog voor jou.

ik ben zeer tevreden en vooruitgang geboekt!

professioneel en klant vriendelijk.

9 maanden onder behandeling en 12 sessies verder merk ik echt dat m’n rug rechter staat

Vvvvvv

dit had ik veel eerder moeten doen

In 2020 ben ik voor het eerst bij De Ruggesteun behandeld. Daarvoor ging ik regelmatig naar de fysiotherapeut vanwege nek- en rugklachten. Sinds ik door Nathan word geholpen, heb ik geen klachten meer. Waar vier dagen achter elkaar foto’s maken vroeger echt een hel was voor mijn rug, ben ik nu net terug van vier dagen fotograferen en voelt mijn rug nog steeds goed aan. Gisteren ben ik opnieuw door Nathan behandeld en hij bevestigde dit ook. Tegenwoordig is een maandelijkse onderhoudsbehandeling voldoende om mijn rug volledig klachtenvrij te houden.

• Would you recommend us? Yes

Veel minder pijn en aardige mensen

Makkelijk snel

Uitstekende service en zeer deskundig personeel, ik ben enorm tevreden over het resultaat!

Vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde ik me welkom door het vriendelijke personeel. De behandelaar nam de tijd, luisterde goed en wist precies wat er nodig was. Dankzij de professionele aanpak merkte ik al snel verbetering en voel ik me nu weer helemaal prettig. Echt een aanrader!

Meer tot verwacht

Was niet overgegaan

top behandeling gehad.! thnx Nathan.

Fijne APK

Je wordt altijd snel geholpen. Er wordt goed naar je geluisterd en gekeken naar de stand je lichaam. Iedere behandeling is op maat gemaakt, heel prettig!

Goede begeleiding

Ze leggen alles goed uit, behandeling zijn gewoon goed en fijn

Vriendelijk, bekwaam

Vriendelijke ontvangst, zeer kundig geholpen, iedere keer weer heel fijn om zonder pijn weg te gaan.

Heeft mij prima geholpen, kan weer gewoon iets van de grond oprapen

Nathan heeft zijn werk goed gedaan en dat doet hij nog steeds. Kan mijn hoofd weer naar links en rechts draaien en kan weer gewoon bukken. Sta ook weer rechter.

Snel en professioneel

Nathan weet wat hij doet! Het team van de ruggesteun is vriendelijk en zorgzaam.

Tevreden klant

Ik kom al jarenlang maandelijks bij de Ruggesteun i.v.m. chronische nek en schouderklachte die ontstaan zijn door fietsongelukken. Door de deskundige behandelingen van Nathan kan ik mij pijnvrij blijven bewegen. Daarvoor mijn hartelijk dank, ook aan het hele team.

Goeie start !

Mijn chronische rugklachten zijn na 8 weken met 40% verminderd! Mijn rug is soepeler nu en ik loop meer rechtop! Medicatie tegen de pijn is niet meer nodig en de stevige rugbanden/corsetten, laat ik vaker thuis ! Bij mij werkt de behandeling door op mijn lichaam en mijn geest! Het is per slot van rekening niet niks om je “rug te rechten”! Maar ik ben in “goede handen” en ik ga door met de behandeling, nog 60% te gaan ! Hannie Van Zijverden 76 jaar

Nathan en zijn team zijn absolute toppers en heel kundig!

Al maanden kampte ik met cognitieve klachten: ik voelde me constant in een wattenhoofd zitten en de chronische vermoeidheid brak me op. Concentreren werd een strijd en mijn geheugen liet me in de steek. Toen ik bij Nathan kwam, nam hij de tijd om niet alleen naar mijn nek en rug te kijken, maar ook naar hoe mijn zenuwstelsel functioneerde. Met gerichte manipulaties werd de druk op mijn zenuwstelsel verlicht. Nathan & zijn team geven grondig uitleg over de link tussen je wervelkolom, het autonome zenuwstelsel en de breinfunctie. Het is geen quick fix maar er wordt gewerkt met een persoonlijk behandelplan. Voor iedereen met cognitieve klachten, hersenmist, concentratieproblemen en/of chronische vermoeidheid: geef chiropractie een kans! Bij "De Ruggesteun" ben je in veilige en deskundige handen!

Hele goede ervaring!

Mijn klachten zijn verholpen door de fijne en professionele behandeling

Company details

2 Klaroenstraat