Filters

10

Heel helpvol en positief

T.a.v. Het chiropractieteam van De Ruggesteun Nathan, mijn therapeut heeft m.i.een zeer objectieve kijk op mijn gezondheid. Ik waardeer zijn kritiek en betrokkenheid, wat mij stimuleert om op de nu ingeslagen weg door te gaan. Vol vertrouwen en motivatie ga ik het behandeltraject in, zodat mijn gezondheidssituatie stabiel zal blijven. Mijn complimenten aan het gehele professionele team en ik zal De Ruggesteun aan anderen aanbevelen. Met vriendelijke groet, Maria Harmsen

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellent services.

Highly qualified chiropractors and very helpful staff. I highly recommend De Ruggesteun.

 • Would you recommend us? Yes
8

Goed!

Goed..

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevrejden

is gut

 • Aanbevelen? Ja
10

Top, boven verwachting!!!

Super geholpen bij de ruggesteun door Nathan en Gert. Had de hoop dat mijn rugklachten zouden afnemen, maar ben echt binnen 6 weken van mijn klachten af door de goede behandeling en adviezen. Als je zelf klachten hebt, niet twijfelen maar gewoon een afspraken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Ik kom nu een aantal maanden bij de ruggesteun. Ze helpen me met al mijn klachten. Ik krijg ook waardevolle adviezen mee. Door hun zijn mijn klachten vermindert. Ze zijn zeer kundig in hun werk

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend - had ik eerder toe moeten overgaan.

Na jaren diverse bezoeken bij verschillende fysio praktijken achter de rug te hebben ben ik nu na diverse behandelingen eindelijk een tevreden mens. Het is daarom een ieder aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

Heb artrose en voorheen hernia gehad; chiropractie geeft zeer goede resultaten. Heb meerdere momenten dat ik nu beter kan wandelen en bewegen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Succesvol

In de afgelopen 10 jaar erg goede ervaring met klachten die opgelost werden en chronische klachten die door maandelijkse controlebehandeling ingrijpende operatie overbodig maken. Belangrijk voor algeheel welzijn.

 • Aanbevelen? Ja
8

In een gastvrije omgeving wordt je deskundig behandeld

Dames aan de receptie altijd vriendelijk en correct en herkennen je meteen. Door de snelle en efficiënte behandelingen was ik binnen een korte tijd afgeholpen van mijn nek en rug klachten. De afspraken zijn eenvoudig en snel in te plannen. Kom er nu nog steeds voor het "onderhoud".

 • Aanbevelen? Ja
10

Toppie

Alles is prima gegaan heb weer minder pijn

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Na een hele lange periode met onderrug en schouder klachten en pijn, merk ik dat deze met de behandelingen sterk zijn afgenomen, zeker de onderrug pijn is vrijwel weg. Ben blij dat ik toch hier bent gekomen. Iedereen is heel aardig en heel professioneel. Het is zeker een aanrader voor iedereen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles top

Snelle behandeling maar effectief! Jaco is top! Weet precies waar de pijn zit Kwam met behoorlijk veel pijn in rechterbil waardoor ik slecht sliep Ik voelde dat t minder werd na elke behandeling Ook kan ik beter bewegen nu (nek)

 • Aanbevelen? Ja
10

Na iedere behandeling als herboren!

Ik kom hier nu ruim drie jaar en na iedere behandeling voel ik mij als herboren, daarnaast heb ik veel minder vaak last van mijn rug, zijn de klachten minder heftig en ben ik er een stuk eerder vanaf.

 • Aanbevelen? Ja
9

In een rustige, relaxte, gastvrije omgeving word je zeer deskundig en op maat behandeld. behandeld.

Bij binnenkomst wordt je gezien en herkend. Na aanmelding bij de frontdesk, kan je plaatsnemen in Voorburg aan een grote ronde tafel. Er mogen wel meer tijdschriften liggen m.i. Tip : vraag klanten naar oude afleveringen of jaargangen. Tijdens het wachten kan je water, thee of koffie nemen. Al vlot wordt je naar een behandelruimte geroepent in afwachting van de mobiele chiropractor, die van ruimte naar ruimte hopt, mogelijk gemaakt door de loopgang die langs alle behandelruimtes gaat. Van te voren inventariseert een van de assistentes ( zou leuk zijn als je als cliënt weet hoe zij heten, middels naamplaatje ) klachten, zodat de chiropractor direct aan de slag kan. Je voelt geen haast en meestal is er wel even tijd voor een praatje. Misschien nog in de ontvangstruimte duidelijk aangeven om water te drinken na de behandeling en een paar uur rustig houden, zodat je lichaam tijd krijgt om zich te herstellen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Vriendelijk ontvangst. Goede behandeling en uitleg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden!

Heb veel baat bij de behandeling! Altijd een ontspannen, vriendelijke sfeer bij de dames aan de balie en bij de behandelaren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Attent, respectvol, vriendelijk en er wordt goed geluisteert. .

Er wordt goed geluisterd naar je klachten, ze denken mee, geven gepaste advies en aandacht. Er is een prettige werk sfeer en dit vertasld zich in vriendelijkheid naar de klant. Heel fijn om hier behandelingen te ontvangen.

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed

Fijne ervaring

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Na dik een jaar met enorm veel pijn in me rug te hebben gelopen. Bij de ruggesteun terecht gekomen. Na een paar behandelingen waren de uitstralingen naar me benen weg en ging bewegen een stuk makkelijker. De pijn werd steeds minder nu na een x aantal behandelingen zo goed als pijn vrij! Echt een wereld van verschil een echte aanrader!!!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super

Goed en vriendelijk geholpen Na de eerste behandeling al een hele verbetering Kon bijna niet bukken door pijn in mijn onderrug Na 1 behandeling ging het al veel beter en na de 2de behandeling kon ik weer bukken zonder pijn en ook geen hoofdpijn meer Ben nu 7 weken verder en zo goed als klachten vrij Kan het iedereen aanbevelen om te gaan je word goed en vriendelijk geholpen door iedereen die er werkt

 • Aanbevelen? Ja
8

heerlijk alles weer even recht en los

elke maand weer even mijn gestel los en recht zetten is heerlijk. Het houd me op de been en blijven klachten beperkt / acceptabel.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een goede behandeling met een snelle effect.

Ik heb al jaren een heel tevreden klant van de Ruggesteun. Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en goed geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Goed en professioneel geholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

Voel minder pijn na de behandeling

Ondanks de pijn heb ik de behandelingen ondergaan. Het geeft mij een positieve push. Ik heb er baat bij. En na korte tijd ervaar ik minder pijn.

 • Aanbevelen? Ja

About De Ruggesteun

Sinds 2007 is de Ruggesteun gevestigd de regio Den Haag (Rijswijk), en sinds 2019 hebben we een tweede praktijk in Voorburg. Wij bieden chiropractie aan zodat we uw lichaam optimaal kunnen laten functioneren en zodat u kunt genieten van gezondheid en welzijn. Ook zonder klachten is chiropractie een mooie weg naar welzijn. Ons doel is om u binnen onze praktijk een thuisgevoel te geven en een luisterend oor voor u te zijn.

Klantenvertellen Reviews

• Anyone can post a review, however all reviews will need to comply with our terms of use and the privacy policy
• We perform automated and manual checks to prevent false reviews as much as possible
• Reviews with a score below 6 are published 7 days after placement