Laden reviews...
394 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vooral de snelle levering en nette verpakking, met duidelijke informatie over maten en opties. De klantenservice wordt als vriendelijk en behulpzaam ervaren en retouren verlopen soepel. Algemeen is de ervaring zeer positief en blijft de kwaliteit van producten goed.
netjes verpakt en snelle service. Met extra zakje bloemzaad. Altijd leuk?
7 June 2026
A
Hengevelde
De broek was keurig ingepakt met zelfs een zakje bloemzaadjes erbij. De broek past prima, dat ben ik gewend van dit merk.
4 June 2026
Henriëtte
‘s-Hertogenbosch
Top broeken
4 June 2026
May
Neeritter
Ruime keuze Angels broeken die altijd snel en voorzien van een extraatje bezorgd worden.
31 May 2026
Miranda
Monster
Snelle levering. Pakket klein genoeg voor de brievenbus. Wat leuk dat er bij elke zending een aardigheidje zit. In dit geval een zakje bloemenzaak.
31 May 2026
Nettie
Voorschoten
Weer twee broeken besteld en snel ontvangen. Vragen worden snel beantwoord,
29 May 2026
Snelle service, fijne broeken
27 May 2026
Nelleke
Wateren
Angel broek voor mijn vrouw kiezen. De informatie was en is zo fantastisch dat men gewoon al een broek koopt! Dat is verkopen, duidelijk en de tijd voor iemand nemen! Prima, men komt dan vanzelf weer terug bij Emmys Choice!
24 May 2026
Frits A.
Brummen
Dit is de enige plek waar ik mijn favoriete Angels broeken kan kopen in lengtemaat 32. Andere webshops hebben ze soms wel maar als je dan de lengtemaat kiest moet je ineens veel meer betalen. Dat is bij Emmy's choice niet zo. Daarbij hebben ze heel veel keus en dat is ook fijn. Bestellen gaat gemakkelijk en er wordt snel geleverd. Kortom zeer tevreden.
24 May 2026
Marina
NIJMEGEN
Snelle levering, mooi ingepakt. Je ontvangt echt een cadeautje!
23 May 2026
Patricia
HILVERSUM
Sorry was verkeerd. Andere firma. Broek was wel goed.
21 May 2026
Mara
Raamsdonk
Beste Mara,
Geen probleem, bedankt voor het aanpassen.
Met vriendelijke groet,
Linda - Emmy'sChoice
Heldere website waarop alles klopt. Goede levering, eenvoudig retourneren, snel retour betaling tegen overzichtelijke kosten
21 May 2026
Lianne
Nijmegen
Ik heb al vaker gekocht bij dit bedrijf.
L.M.
Rijnsburg
Bestellen gaat makkelijk dankzij goede maattabellen (wel voor elk model de juiste tabel gebruikten!). Daardoor nog nooit iets hoeven terugsturen als gevolg van verkeerd bestellen (alleen is het wel eens voorgekomen dat het verkeerde model is opgegestuurd).
Marianne
DH
Angels broek past perfect
Marleen
Hoogstraten
Snelle levering netjes verpakt, snel retour betaling, maar.....helaas kost het retourneren geld en daarom bestel ik geen andere maat
19 May 2026
Gerda
Rotterdam
Helaas niet het geschikte model jeans. Vlotte gratis retourregeling en geld retour! Dank!!
Wietske
Dokkum
Echt heel verzorgd en netjes ingepakt,makkelijk met retoursticker,die er bij is geleverd ! Geen gedoe met kopiëren of downloaden. Echt een aanrader !
Fenny
Zwolle
Wat een fijn model zit als gegoten
Renee
Hoogland
Tevreden
Rita
1970
De service is prima. Zorgvuldig ingepakt en snel verzonden. Op de website prima beschrijving van de diverse modellen hetgeen de keuze makkelijker maakt.
Yvonne
Dordrecht
Weet je maat en je model, dan hoef je de deur niet uit voor de juiste jeans. Ik ben fan van de Cici en heb dit model inmiddels in vijf mooie kleuren! Vandaag besteld, morgen geleverd, top!
16 May 2026
Mevrouw MJC Bontje
Exloo
Prima kwaliteit van Jeansbroek!
15 May 2026
Ria