Super snelle levering, comfortabele broeken.

De jeans zijn net deze die ik zoek, goede pasvorm, goede kwaliteit.

Heel blij.

De kwaliteit en pasvorm van mijn jeans zijn geweldig. Daarbij is de prijs ook relevant en hij was snel geleverd.

Geweldig!

Snelle levering, mooi verpakt en een hele fijne broek; ik ben blij!

Het was makkelijk en snel.

De bestelling ging erg vlot. En was snel bezorgd.

Goede service maar helaas past de jeans niet dus komt hij retour.

Aan te bevelen voor anderen.

Snelle levering en een goede service

Fijne webshop waar ik altijd mijn broeken bestel

Ik heb altijd hetzelfde model en broek van Angels omdat deze een geweldige pasvorm heeft , namelijk de Leni. Makkelijk te bestellen , soms in de sale en de volgende dag thuis door de brievenbus .

Snelle levering

Snelle levering

Makkelijk bestellen en een vlotte levering, ik bestel online omdat ik lengte 28 van broek wil en die vind je slecht in gewone winkels.

Zo als het hoort!!

Altijd goede kwaliteit, goede prijs, goed verpakt, snel geleverd dus helemaal TOP!!

Fantastisch

Snelle levering, perfecte pasvorm en kleur. Ook materiaal voor de zomermaanden is heel goed.

Alles perfect

Ook de levering

Goed!

Super service en snelle verzending, goede kwaliteit spijkerbroeken kortom een aanrader.

Het kan niet beter

Keurig netjes bedrijf

Alles keurig afgehandeld zoals een goede webwinkel betaamd.

Altijd even vlot

Koop al jaren bij jullue. En telkens loopt altijd alles zeer vlot Bedankt

Prima, alles volgens afspraak

Bestellen ging gemakkelijk, levering volgens afspraak.

De bestselling wordt snel en keurig behandeld

Prima!

Super levering

Prima omschreven modellen, goede maattabel en supersnelle levering. Al vaker besteld bij EmmysChoice en blijvende goede ervaringen. Nieuwsbrief erg fijn voor nieuwe modellen en sales.

Super broeken en hele snelle levering.

Zeer verrast door de goede service

Ik had een broek besteld , je zag bij dhl dat hij wel was aangemeld maar verder gebeurde er niets . Voor mij de eerste keer bij Emma’s choice . Ik zag de problemen al komen , maar nee ik werd gebeld door Emma’s choice . Zij hadden het zelf ook opgemerkt en meteen een nieuwe broek gestuurd . Die de dag er na netjes werd geleverd.

Betrouwbaar en correct

Alweer wat jaren bestel ik regelmatig een lange broek bij EmmysChoice en iedere keer tevreden over de nette afhandeling.

zeer tevreden

Het bestelllen en de levering verliep perfect.

Helemaal top

Angels is perfect voor mij , past altijd .

Ramgatseweg 13A

4941VN Raamsdonksveer