Laden reviews...
393 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vooral de snelle levering en nette verpakking, met duidelijke informatie over maten en opties. De klantenservice wordt als vriendelijk en behulpzaam ervaren en retouren verlopen soepel. Algemeen is de ervaring zeer positief en blijft de kwaliteit van producten goed.
Retourzending niet aangekomen. Snel teruggebeld en als je een deskundige medewerker aan de lijn hebt dan is het probleem snel opgelost
8 July 2026
Annemie
Oirsbeek
Snelle levering van kwaliteit product. Past bijna altijd in de brievenbus en er zit altijd een aardigheidje bij. Dit keer een waaieren. Super dus!
5 July 2026
Nettie
Voorschoten
Vlotte zending ,netjes verpakt !
28 June 2026
Jannie
Groningen
Prima. Snelle levering. En dank voor de waaier Komt nu goed van pas.
24 June 2026
Anna
'S-GRAVENHAGE
17 June 2026
M
Lommel
Al jaren ben ik fan van Angels, maar helaas verkoopt de winkel waar ik normaliter fysiek shop, niet de korte broeken meer van Angels. Dus online kwam ik jullie tegen en hier ben ik blij mee. Dus weer een paar perfect zittende korte broeken erbij.
Renate
Nieuwveen
De winkel waar ik mijn Angels broeken kocht is er niet meer. Ik ben blij dat ik Emmy's Choise heb gevonden. Zeer tevreden!
C.
WORKUM
Eerste keer besteld op jullie site, kende jullie niet en was een beetje bang om opgelicht te worden. Maar mijn vermoeden was niet juist, jullie zijn eerlijk en betrouwbaar. In de toekomst ga ik zeker nog bij jullie bestellen. Ik ben heel tevreden over mijn bestelling. MVG Hilde van Nuffel
Hilde
MIDDELKERKE
Laatste aankoop voldeed niet aan de verwachting. Retour gestuurd en zeer snel geld terug ontvangen. Geeft een goed vertrouwd gevoel.
12 June 2026
Joke
Waddinxveen
Heel snel en perfect geleverd.
10 June 2026
Jeanneke
Laarbeek
Snelle levering van de broek, keurig verzorgd pakje, met kleine attentie in de vorm van bloemen zaad.
8 June 2026
Emma
Mierlo
Ruime keuze op de website en snelle levering/terugbetaling!
Mieke
Waddinxveen
Alles is in orde ! Keurig verzorgd ! Ik ben heel blij met Emmy !
Beveelt niet aan
W
Deventer
netjes verpakt en snelle service. Met extra zakje bloemzaad. Altijd leuk?
A
Hengevelde
De broek was keurig ingepakt met zelfs een zakje bloemzaadjes erbij. De broek past prima, dat ben ik gewend van dit merk.
4 June 2026
Henriëtte
‘s-Hertogenbosch
Top broeken
4 June 2026
May
Neeritter
Ruime keuze Angels broeken die altijd snel en voorzien van een extraatje bezorgd worden.
31 May 2026
Miranda
Monster
Snelle levering. Pakket klein genoeg voor de brievenbus. Wat leuk dat er bij elke zending een aardigheidje zit. In dit geval een zakje bloemenzaak.
31 May 2026
Nettie
Voorschoten
Weer twee broeken besteld en snel ontvangen. Vragen worden snel beantwoord,
29 May 2026
Snelle service, fijne broeken
27 May 2026
Nelleke
Wateren
Angel broek voor mijn vrouw kiezen. De informatie was en is zo fantastisch dat men gewoon al een broek koopt! Dat is verkopen, duidelijk en de tijd voor iemand nemen! Prima, men komt dan vanzelf weer terug bij Emmys Choice!
24 May 2026
Frits A.
Brummen
Dit is de enige plek waar ik mijn favoriete Angels broeken kan kopen in lengtemaat 32. Andere webshops hebben ze soms wel maar als je dan de lengtemaat kiest moet je ineens veel meer betalen. Dat is bij Emmy's choice niet zo. Daarbij hebben ze heel veel keus en dat is ook fijn. Bestellen gaat gemakkelijk en er wordt snel geleverd. Kortom zeer tevreden.
24 May 2026
Marina
NIJMEGEN
Snelle levering, mooi ingepakt. Je ontvangt echt een cadeautje!
23 May 2026
Patricia
HILVERSUM
Sorry was verkeerd. Andere firma. Broek was wel goed.
21 May 2026
Mara
Raamsdonk
Beste Mara,
Geen probleem, bedankt voor het aanpassen.
Met vriendelijke groet,
Linda - Emmy'sChoice