Goed!

Super service en snelle verzending, goede kwaliteit spijkerbroeken kortom een aanrader.

Het kan niet beter

Keurig netjes bedrijf

Alles keurig afgehandeld zoals een goede webwinkel betaamd.

Altijd even vlot

Koop al jaren bij jullue. En telkens loopt altijd alles zeer vlot Bedankt

Prima, alles volgens afspraak

Bestellen ging gemakkelijk, levering volgens afspraak.

De bestselling wordt snel en keurig behandeld

Prima!

Super levering

Prima omschreven modellen, goede maattabel en supersnelle levering. Al vaker besteld bij EmmysChoice en blijvende goede ervaringen. Nieuwsbrief erg fijn voor nieuwe modellen en sales.

Super broeken en hele snelle levering.

Zeer verrast door de goede service

Ik had een broek besteld , je zag bij dhl dat hij wel was aangemeld maar verder gebeurde er niets . Voor mij de eerste keer bij Emma’s choice . Ik zag de problemen al komen , maar nee ik werd gebeld door Emma’s choice . Zij hadden het zelf ook opgemerkt en meteen een nieuwe broek gestuurd . Die de dag er na netjes werd geleverd.

Betrouwbaar en correct

Alweer wat jaren bestel ik regelmatig een lange broek bij EmmysChoice en iedere keer tevreden over de nette afhandeling.

zeer tevreden

Het bestelllen en de levering verliep perfect.

Helemaal top

Angels is perfect voor mij , past altijd .

In één oogopslag te zien dat rits kapot was!

Het is mij een raadsel hoe emmyschoice deze broek heeft durven versturen. Toen ik de broek open vouwde zag ik direct dat er een tandje uit de rits was en dat de slider uit de rits getrokken was. Daarnaast was ook de naad uitgescheurd. Het was meteen duidelijk dat een vorige klant te dik was maar zich toch in de broek had gewurmd. Waarschijnlijk heeft die klant met veel geweld de broek uitgetrokken en vernield. Ik begrijp werkelijk niet dat niemand dat heeft opgemerkt en vind het schandalig dat de broek in deze staat is verstuurd.

Altijd goed!

Emmy's Choice heeft alle Angel broeken uit de collecte, met vaak mooie aanbiedingen, snelle verzending en fijne communicatie.

Weer 2 mooie spijkerbroeken gekocht

Als je hier besteld wordt en snel en goed verpakt geleverd. De broeken die ik bestel zijn altijd goed en zitten lekker. Er zit ook altijd een kleine attentie bij zo leuk is dit.

Precies op tijd

Mooie broek zoals ik hem altijd draag ,past perfecte heel bizonder zeepjes erbij zodat hij ,de broek zo mooi donker blauw blijft top Ik ben er erg blij mee

Als altijd een zeer goede ervaring met dit bedrijf!

Heel fijn en betrouwbaar bedrijf om een goede broek te bestellen. Al vele jaren goede ervaringen mee.

Snelle service en mooie jeans

Prachtige jeans van Angels. Mooie pasvorm. Emmyschoice.nl heeft klantvriendelijke website. Bestellen gaat eenvoudig. Ze doen wat zij beloven.

Boven verwachting

De eerste keer hier iets besteld, een broek. Deze werd snel, en in een mooie stevige verpakking geleverd. De broek past goed en ziet er mooi uit. Heel blij mee.

Snelle en correcte levering van het bestelde artikel. Het was met zorg verpakt en er werd ook nog een attentie meegeleverd.

Gister besteld vandaag al hier!

Mooie broek, heel snel in huis en geen verzendkosten.

Top! Alles

Snel en keurig verpakt.

Alleen maar goede ervaringen met al mijn bestellingen,

Duidelijke communicatie, snelle levering, mooie, goede kleding. Al geregeld besteld, nog nooit een probleem gehad. Een echte aanrader

het pakketje is de volgende dag al bezorgt

snel verzonden en netjes verpakt.

Altijd passende broek voor mij

Snelle verzending, snel met retour betaling

Ramgatseweg 13A

4941VN Raamsdonksveer