Zeer goede en vlotte service

Zeer goede en vlotte service

makkelijk te bestellen en snel!

Vond mijn favoriete merk Angel bij jullie, veel keus!

Slecht

Mijn topmatras was al na een paar maanden een stuk zachter geworden en sliep niet goed meer. Gemeld aan de winkel, geen reactie, maar wel elke keer opnieuw word er naar een beoordeling gevraagd. Dus bij deze koop nooit bij Emmy’s choice.

Erg goed

Grote collectie, snel verzonden en heel netjes verpakt

Ruime keuze, netjes verpakt. Snel geleverd.

Ik bestel graag mijn Angel Jeans broeken hier. Ruime keus en goede prijs. Netjes verpakt en ook snel geleverd.

Duidelijke website en snelle levering

Mooie en zeer goed zittende broek, ben er super blij mee.

Vlotte levering

Prima product..voldoet volledig aan mijn verwachting!!!

Goede webshop

Keurig op tijd de broek ontvangen. Netjes verpakt met een klein kado’tje.

Goede ervaring met dit bedrijf.

Alles vlot verstuurd

Ben heel tevreden!

Ben heel blij met mijn 2 nieuwe broeken.

nog altijd een tevreden klant

Zoals altijd een snelle en verzorgde afhandeling van mijn bestelling. Jammer dat de samenstelling van de angels jeans de laatste jaren zoveel veranderd is, veel polyester en elasthan, wat de kwaliteit van de broeken niet ten goede komt. Wat ik ook jammer vind is dat niet alle modellen in drie verschillende lengtematen beschikbaar zijn.

Ik ben zeer tevreden!

Klantvriendelijke website. Snelle levering, zorgvuldig ingepakt.

Duidelijk en correct

Goede ervaring. Alles volgens afspraak. Pluspunt is de bereikbaarheid per telefoon. Gewoon een vraag stellen en direct antwoord.

Prachtige service en stiptheid

Fantastisch Een zeer goede kwaliteit.

Altijd goed!!!

Al jaaaaren bestel ik de Angels Dolly, extra lang en ze zitten altijd erg fijn!! Jullie leveren goede kwaliteit en snelle service, de volgende dag in huis. Erg blij met jullie onderneming!! Groetjes Petra

Volgens beschrijving geleverd.

3 verschillende kleuren van zelfde model en maat besteld. Echter 1 broek week sterk af in maatvoeringg. Dus retour gestuurd. Alles keurig terugbetaald.

Geweldig!

Mijn bestelling ( jeans) was zoals gewoonlijk de volgende dag al binnen via brievenbuspakje! En altijd leuk , deze keer zaten er zeep velletjes bij. De andere keren een fietszadeldekje! Heel attent om er altijd een cadeautje bij te doen.

Fijne jeans, goede levering

De Angels en Cici jeans draag ik al jaren. De nieuwe jeans dragen weer net zo fijn.

Ik koop hier al jaren mijn jeans

Prima advies, snelle reacties en levering ook naar Belgie!

Een topnbedrijf

Goede ervaring, vriendelijke medewerksters, goede service en vlotte bezorging

Heel erg tevreden

Ik heb 3 broeken besteld . Bestelling werd correct geleverd en een groot pluspunt is dat de firma een retourformulier in de verpakking steekt zodat je niet moet sukkelen met vragen en printers om iets terug te sturen . Dit is een geweldige firma en de maat die opgegeven is van het merk ANGELS past perfect ! Ik ben hëël tevreden !! Nog een pluspunt is dat je met deze firma contact kunt nemen via Whath Sap en je van een vriendelijke dame antwoord krijgt .

Duidelijk, snel , correct.

zoals hierboven beschreven. Bij elke bestelling die in het verleden gedaan heb.

Zeer tevreden over de kwaliteit en pasvorm.

Een prettige firma, doen wat ze beloven.

Ramgatseweg 13A

4941VN Raamsdonksveer