goede service, goed behandeld

Wie betaald de overstap boete

perfect, zeker aan te bevelen

Altijd klant geweest half jaar niet wouden keer andere leveanciet toch weer essent

voldoende, een redelijke ervaring

Tijdens het gesprek aan de telefoon had ik duidelijk aangegeven dat ik al over geswitched was dit jaar en dat de maximale boete voor mij van toepassing zou zijn maar de telefonist zei dat dat niet uitmaakte en dat Essent die weer overnam. Wel zei hij dat wanneer ik weer overswitchte binnen één jaar van Essent naar een andere aanbieder dan zou ook de maximale boete aangerekend worden. Nu krijg ik van Eneco waar ik bij zat, de maximale boete voor mij kiezen die Essent zou overnemen. Dus ik wil wel dat ik die 250 euro terug krijg van Essent zoals aangegeven.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Prima zoals ik het gewend ben bij essent

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik was al klant echter door een fout in uw handelen en of administratie was ik uitgeschreven als klant om vervolgens weer ingeschreven te worden. Hierdoor kreeg ik een eindafrekening gevolgd door een jaarafrekening waardoor ik nu veel geld kwijt ben de komende maanden.

goede service, goed behandeld

Klant worden ging prima, snel en duidelijk. Alleen het beëindigen bij de oude leverancier is tot op vandaag nog niet geregeld. Jullie doen je uiterste best om te helpen, maar mijn oude leverancier blijft maar beweren dat ik nog steeds klant bij ze ben. Heel frustrerend.

Makkelijk en goed.

slechter dan verwacht

Goed om klant te worden maar ik heb er spijt van want het duurt lang voordat we onze boete van de anderen en dat kunnen wij niet missen .ik doe dit nooit meer en raad het een andere af. Want hey klinkt allemaal leuk maar dit wist ik niet.

Tot nu toe goed.

goede service, goed behandeld

Er is eigenlijk nog niets veranderd. Betalingen zijn alleen gedaan.

goede service, goed behandeld

De "verkoper" hield erg lang aan. Ik vind het vervelend dat uiteindelijk bleek dat ik weldegelijk extra kosten had terwijl me meerdere keren was gezegd dat dát niet het geval zou zijn. Ik begrijp echt wel waarom de eindafrekening van oxxio €94 was, maar dat viel erg tegen en het voelt toch als extra kosten. Per slot van rekening had ik dit bedrag zonder overstap niet hoeven te betalen. Als ik het geweten had, was ik niet overgestapt.

goede service, goed behandeld

Prima, alleen was mij verteld dat ik in “real time” mijn verbruik kon inzien via de app. Helaas is dat tegen verwachting in niet zo!

prima, ben alleen benieuwd wanneer ik de bonus van 250 euro ontvang

perfect, zeker aan te bevelen

prima, goedkoper als mijn vorige energie leveraar

goede service, goed behandeld

Niet veel van gemerkt. vriendelijke klanteservice die in tegenstelling tot eneco wel weten waar ze het over hebben. alleen bij volgende klanten graag informeren dat Toon van eneco ook een abbo is, welke een opzegvergoding van 100 euro bedraagd.

goede service, goed behandeld

Via BCC bij aankoop telefoon.

goede service, goed behandeld

Is goed verlopen de overstap en zijn daar erg blij mee

goede service, goed behandeld

hoopt dat de onkosten betaald worden aan mij

goede service, goed behandeld

jullie zijn bijzonder slecht telefonisch bereikbaar, tot 3x toe een half uur aan de telefoon gezeten om de meterstand te kunnen doorgeven. ik had direct spijt van mijn overstap.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch